2015 Şubat Anneleri

Tabi ki isteyen herkese yapiliyor
Da ikili test sorunsuz cikinca uce gerek duymayan anneler de olabiliyo sizin yaptirdiginiz sendrom acisindan daha ayrimtili bisey tabi.. Genel bi degerlendirmeydi benimki.. Ki zaten ayrintili herkes yaptirsin atlamasin noktasindaym
Umarim riskli bi durum yoktur guzel haberlerini alirsin miniginin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla benim en ağır diyetlerim bile bu menüden ıyıydı sanki.
hem bunları yiyip hem de 14 kilo mu alacakmışız ?

Gözün Aydın canım maşallah Allah nazardan saklasın ne güZelde çıkmış 😊😊

Ben benim oglani hep kendi odasinda buyuttum iki yasinda besigini istememeye basladi bilmis sey :)
Ben de ranzali genc odasi yaptirdim.
Bizim ev iki oda bi salon kendi evimiz kiraya cikmayi da dusunmeyince boyle cozum urettik..

ben bi yerde ciğer toksin barındırdığı için yenmemeli diye okumuştum. yemek mi lazımmış??

valla benim en ağır diyetlerim bile bu menüden ıyıydı sanki.
hem bunları yiyip hem de 14 kilo mu alacakmışız ?

Bence çok doyurucu canım bilmiyorum sen nasıl bir diyet yaptın ama ben bir önceki hamilelğimde aldığım 26 kiloyu vermek için bu listenin tam yarısını yiyip üstlelik birde spor yaptım eziyetin dibiydi

En az 4 farklı diyetisten deneyimim var ve bu işe döktüğüm paranın haddi hesabı yok bu liste can bence

Bu liste ile 14 klio diye birşey yok ben öyle birşey demedim ki:)

Max 10 12 kilo ile hamilelğimizi bitirebiliriz ve doğumdan sonra hepsinden kurtulabiliriz

Liste gorunce bana bi haller oluyo

ah aynı bebecik benimki gibi durmuş . ayaklarını da havaya dikmiş. Maşallah kuzuya. nub ne Allah aşkına biri bana da desin.

2 hafta önce baş ve popo tam tersi yerdeydi ilk bi baktık koca göbişi yaydıra yaydıra yatmış :)))

Nub cinsel organ çıkıntısı tatlım. Dik olursa erkek yatay olursa kız oluyormus. Doktora söledim bari nubu belli olan foto verin ben bakim dedim 25 senelik doktorum onun da bi kesinliği yok dedi. Şimdi biz pipi görsek mesela testisleri göremiyorsak hala kız olma ihtimali var deriz dedi. Sonradan değişmeler bu yüzden oluyo dedi iyi dedim napim yani 1 ay sonra söylicem dedi beklicem mecburen :)

Gözün Aydın canım maşallah Allah nazardan saklasın ne güZelde çıkmış 😊😊

Teşekkür ederim canımcım :)) bi çıksın ordan yicem onun minnicik totişini yaaa :))

Teşekkür ederim canımcım :)) bi çıksın ordan yicem onun minnicik totişini yaaa :))

Onu bende yapcam :) ısırcam ah bir çıksın artık

KıZlar bende hiç meyve yiyemiyorum oysA çok severdim Hamurişi patates peynir et filan yiyorum yeterli olmaz ama bişey olmaz heralde birde bel ağrım başladı dünden beri 14. Haftaya girdim sanırım normalmiki bel ağrısı

İlk defa senden duydum bende ön yargiliyim o konuda hayirlisi cok gerekli birsey degilse yaptirmam kadin dogumcuya hastaneye gidecegim gun hem heyecan hem korku gece uyuyamiyorum bile :))

ben de tatlı hastasıydım. Tatlı yemeden günümü bitiremezdim eksik kalırdım. şimdi tatlıyla hiç aram yok. hep haşlanmış yumurta, patates, peynir, biber, ayran, şu buzlu meyveli dondurmalardan, kavun, karpuz gibi serin meyvelerden, acı şeylerden canım ister oldu.

değişiyo insan hamilelikte.

merhaba güzel bebek:)

bence bu bir kız:)

yok canım sen bakma bana ben şimdiden 12 kilo almış insanım. şaka yapıyorum. ben diyetisyen diyetleri ile zayıflayamıyorum sebze sevmıyorum pek. dukan yaptım bir keresinde 23, diğerinde 15 kilo verdim.
ama benim bünyem normal değil zaten. önceki düşükte de 3,5 ayda 20 kg aldım. ondan kasmıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…