2015 Şubat Anneleri

Benımkı ıkı koca dılım teabzon hurması yedı.cogunu damagında ezıp yuttu.yarına bezınde cıkar:)

Dış deıl kazma mybarek agzına sokmamla koparması bır oluyır.muz versem kabız olurmu acaba
Ben veriyorum canim bisey olmuyo sukur

Çocuk K sevindim beğenmene, afiyet şifa olsun hepinize :)

Oooohooooo uyanmak ne ki cınım :) ben zombi gibi gidiyorum. Bu gece de hasta artık sabaha cenaze gibi giderim napıyım.. Öğlen gelince işim yoksa uyuyorum öyle idare ediyorum. Hadi hayırlısı olsun. İnşallah kolay alışır.

Vay iyiymiş ben de isterim :)
Can'ım ben uydurdum. Kuru incir, kuru kayısı, kuru üzüm( istersen. Çekirdekleri sorun olur diye koymamıştım başta bu sefer koydum bi sorun olmadı.), yaban mersini, hurmayı haşlayıp blendırdan geçiriyoruz. İçine istersen badem, ceviz fındık da çekebilirsin. Her gün bir iki mama kaşığı yediriyorsun. Şifa oluyor bebişlerde :)

Tuna hastaaaa, bu sefer öksürüklü niye hasta oluyor ki, üşütüyor muyum, mikrop mu kapıyor, her gün elini yüzünü yıkıyorum sabunla halbuki.. Ev de o kadar soğuk değil. Bilemedim zencefil versem zararlı olur mu?

Bunye meselesi bi yerde ben hergün elini yikamiyorum çok kirletirse yikiyorum normalde yemekten sonra siliyorum kendi beziyle evimiz orta çok soğuk değil camlar hergün açılır ışte bi uyaninca bazen yelek giydriyorum o kadar şimdiye kadar hiç hasta olmadı biliyorum şimdi olsa elim ayağıma karışır. Zencefil bilemedim ama hasta olmasa da hergün ihlamur icirsen annem bize yapardı ihlamur içine elma portakal kabuğu falan vardı galiba geçmiş olsun bakiciyaa alistimi

Zencefılın ıse yarayacagı mıktar cok acı olur yıyemez onu boşver

Byrnunu açık tut seerum fızyplojıkle
Cold mıx damlat yakasına yada vıcks sur bı tulbente onuda başucuna koy
Sıcak su buharı ıyı gelır.banyo da olur .
Uyurken başını yukselt yatagın
Bal lımon suyu karıştırıp lımonata gıbı yap ver ıçsın ıkı kaşık.

Bı yerden alıyor hastalıgı.senden yada babadan bakıcudan olabılır.

Bende her gun ellerını yıkamıyorum.evım 21-22 deerece arasında sıcaklık.uyanınca yelek gıydırme huyum fln yokdutmhıc bırune yapmadım.sımdıye kdr ıkı kere grıp oldu ama su an ıyı sukur

Bende her gun ellerını yıkamıyorum.evım 21-22 deerece arasında sıcaklık.uyanınca yelek gıydırme huyum fln yokdutmhıc bırune yapmadım.sımdıye kdr ıkı kere grıp oldu ama su an ıyı sukur
Niye hasta oluyor peki?

Hepsini yapıyorum. Önceden söylüyordun ya burda zaten, aklımda kalmış :) sıcak suyun içine vize koydum, şimdi biraz rahatladı uyur inşallah.. Bal konusunda emin değilim ıhlamur yapıcam, bide her gün kuşburnu ezmesi yediriyorum. C vitamini olsun diye.

Ben de bakıcıya gidiyor diye yıkıyorum aşırı titiz değilim ama eller aslında bütün mikrobu kiri pası taşıyan yer. Evimiz de orta sıcaklıkta, inşallah kolay geçer bu sefer. Önceki kolay geçmiş bitmişti. Nutellasından içine azıcık koyacam zencefil, yerse bakalım. Bakıcıya alıştı şükür, kapıdan bırakabiliyorum artık. Sizin geceniz Nasıl geçti ayrı uyuşabildiniz mi?

Ben sürekli yelek giydiriyorum. Uyurken bile yeleği üzerinde oluyor. Çünkü üstünü açıyor sürekli.
Çorbalarına bol soğan sarımsak koyuyorum.
Hasta birileri varsa uzak tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Soğuklarda evden çok çıkmıyorum sürekli evdeyiz yani.
Şu zmana kadar hiç hasta olmadı hamdolsun.
Ama kış uzun bakalım hasta olmadan atlatabilecekmyz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…