Bıber kabak ve yaprak var(dı):)ay ellerine saglik yemis kadar oldum :)
ne dolmasi peki?
Levrek yedibaliktan nolcakki bende hamsi yedirdim hic bisey olmadi
Baharat sadece pul biber koymayın dedi Dr diğer baharatlar olurmuş. Ben tuzsuz yapıyorum yemekleri. Biz yerken tuz atıyoruz.ya bende kendi yemegimizden vermek istiyorum ama cekiniyorum. sonucta baharatli tuzlu. ayni yemegin tuzsuz ve baharatsizini yapiyorum ona
Harika :)Bebe bisküvisi Bebek ekmeği :)
Ben de yedirmek istiyorum. Bir Dr bir yaşına kadar verme dedi diğeri ver tam zamanı dedi.Levrek yedi
Ben veriyorum canim bisey olmuyo sukurBenımkı ıkı koca dılım teabzon hurması yedı.cogunu damagında ezıp yuttu.yarına bezınde cıkar:)
Dış deıl kazma mybarek agzına sokmamla koparması bır oluyır.muz versem kabız olurmu acaba
Yok canim o degil gerci acil demissin ama umarim almamistirkizlar acil bisey sorcam
esim migrosta su an da yulaf unu istedim yulaf unu karisimi yaziomus ustunde. onu mu alcaz ayni sey mi?
Ben sabahlari omlet yapiyorum yumurta sarisi labne yulaf unu tam bugday unu ve ruseym. Bi de bebe biskuvisi yapiyoruz onda da kullaniyoruzNeler yapıyorsunuz yulaf unuyla :)
Çocuk K sevindim beğenmene, afiyet şifa olsun hepinize :)Tam m denicem bugün pirincli nohutlu yoğurtlu çorba yaptım uyanınca pure yapmadan catalla ezerek veri cem .mery60 verdiğin tarifi yaptım nutellayi içine ben bide taze ceviz koydum dehşet oldu babasına da verdim diyor ki sen bunu kesin yutarsin çok beğendik bizde
Oooohooooo uyanmak ne ki cınım :) ben zombi gibi gidiyorum. Bu gece de hasta artık sabaha cenaze gibi giderim napıyım.. Öğlen gelince işim yoksa uyuyorum öyle idare ediyorum. Hadi hayırlısı olsun. İnşallah kolay alışır.Ben veriorum. Somon hamsi istavrit yedi. Ole bi problemle karsilasmadim.
Calisan annelere sorum var. Simdi icimize sinen birini bulk yavastan ise doneyim diorum ama berat geceleri hala cok sik uyanio. Bu uykusuzlukla is ev cocuk nasil yaparim ? Sizonkiler de bu kdr sik uyanio mu ? Korkuyorum acikcasi
Can'ım ben uydurdum. Kuru incir, kuru kayısı, kuru üzüm( istersen. Çekirdekleri sorun olur diye koymamıştım başta bu sefer koydum bi sorun olmadı.), yaban mersini, hurmayı haşlayıp blendırdan geçiriyoruz. İçine istersen badem, ceviz fındık da çekebilirsin. Her gün bir iki mama kaşığı yediriyorsun. Şifa oluyor bebişlerde :)Vay iyiymiş ben de isterim :)
Yettim Maral :)
Bunye meselesi bi yerde ben hergün elini yikamiyorum çok kirletirse yikiyorum normalde yemekten sonra siliyorum kendi beziyle evimiz orta çok soğuk değil camlar hergün açılır ışte bi uyaninca bazen yelek giydriyorum o kadar şimdiye kadar hiç hasta olmadı biliyorum şimdi olsa elim ayağıma karışır. Zencefil bilemedim ama hasta olmasa da hergün ihlamur icirsen annem bize yapardı ihlamur içine elma portakal kabuğu falan vardı galiba geçmiş olsun bakiciyaa alistimiTuna hastaaaa, bu sefer öksürüklüniye hasta oluyor ki, üşütüyor muyum, mikrop mu kapıyor, her gün elini yüzünü yıkıyorum sabunla halbuki.. Ev de o kadar soğuk değil. Bilemedim zencefil versem zararlı olur mu?
Zencefılın ıse yarayacagı mıktar cok acı olur yıyemez onu boşverTuna hastaaaa, bu sefer öksürüklüniye hasta oluyor ki, üşütüyor muyum, mikrop mu kapıyor, her gün elini yüzünü yıkıyorum sabunla halbuki.. Ev de o kadar soğuk değil. Bilemedim zencefil versem zararlı olur mu?
Bende her gun ellerını yıkamıyorum.evım 21-22 deerece arasında sıcaklık.uyanınca yelek gıydırme huyum fln yokdutmhıc bırune yapmadım.sımdıye kdr ıkı kere grıp oldu ama su an ıyı sukurTuna hastaaaa, bu sefer öksürüklüniye hasta oluyor ki, üşütüyor muyum, mikrop mu kapıyor, her gün elini yüzünü yıkıyorum sabunla halbuki.. Ev de o kadar soğuk değil. Bilemedim zencefil versem zararlı olur mu?
Niye hasta oluyor peki?Bende her gun ellerını yıkamıyorum.evım 21-22 deerece arasında sıcaklık.uyanınca yelek gıydırme huyum fln yokdutmhıc bırune yapmadım.sımdıye kdr ıkı kere grıp oldu ama su an ıyı sukur
Hepsini yapıyorum. Önceden söylüyordun ya burda zaten, aklımda kalmış :) sıcak suyun içine vize koydum, şimdi biraz rahatladı uyur inşallah.. Bal konusunda emin değilim ıhlamur yapıcam, bide her gün kuşburnu ezmesi yediriyorum. C vitamini olsun diye.Zencefılın ıse yarayacagı mıktar cok acı olur yıyemez onu boşver
Byrnunu açık tut seerum fızyplojıkle
Cold mıx damlat yakasına yada vıcks sur bı tulbente onuda başucuna koy
Sıcak su buharı ıyı gelır.banyo da olur .
Uyurken başını yukselt yatagın
Bal lımon suyu karıştırıp lımonata gıbı yap ver ıçsın ıkı kaşık.
Bı yerden alıyor hastalıgı.senden yada babadan bakıcudan olabılır.
Ben de bakıcıya gidiyor diye yıkıyorum aşırı titiz değilim ama eller aslında bütün mikrobu kiri pası taşıyan yer. Evimiz de orta sıcaklıkta, inşallah kolay geçer bu sefer. Önceki kolay geçmiş bitmişti. Nutellasından içine azıcık koyacam zencefil, yerse bakalım. Bakıcıya alıştı şükür, kapıdan bırakabiliyorum artık. Sizin geceniz Nasıl geçti ayrı uyuşabildiniz mi?Bunye meselesi bi yerde ben hergün elini yikamiyorum çok kirletirse yikiyorum normalde yemekten sonra siliyorum kendi beziyle evimiz orta çok soğuk değil camlar hergün açılır ışte bi uyaninca bazen yelek giydriyorum o kadar şimdiye kadar hiç hasta olmadı biliyorum şimdi olsa elim ayağıma karışır. Zencefil bilemedim ama hasta olmasa da hergün ihlamur icirsen annem bize yapardı ihlamur içine elma portakal kabuğu falan vardı galiba geçmiş olsun bakiciyaa alistimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?