2015 Şubat Anneleri

Her gün soğan koyarım ben de yemeğine. Soğukta dışarı çıkamama gibi bi lüksümüz yok maalesef ama temiz hava alıriyi gelir bence. Üşütmemek kaydıyla tabi ama bizim burası çooooook soğuk bi yer. Yelek uyandığında giydiriyorum. Aşırı sıcağa alıştırmadık zaten. Sağlıklı da değil sıcak. Ama üstünü açıyorsa giydir tabi. Aman hiç hasta olmasalar keşke..

Bir de kızlar birşey kafama takılıyor.
Ben şimdi kızıma şekerli şeyler vermiyorum pekmez filan da vermedim.
Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi bulursam şekersiz vermeyi düşünüyorum da şu zamana kadar vermedim.
Pirinç patates filan da vermedim.
Sabah 1 yumurta sarısı
1 kaşık kadar kendi yaptığım peynir
Avokado/mango/ruşeym/tahin hangisi varsa
Bir de sulandırmak için yoğurdun sulu kısmını ekliyorum.
Öğlen yarm bardak kadar yoğurt bazen yemiyor da.
Akşama da çorba yemek ne varsa hergün avuçiçi kadar et yedirmye çalıyorm.
Tatlara hevesli ama açlığını bastırcak kadar yiyor 1 2 kaşıktan fazlasını zorla yediriyorum
1 ayda 400 gr aldı sadece.
Az aldığını düşünüyorum. Görenlerde hep zayıflamış boyu kısa diyor sinirimi bozuyorlar
8 aylık 8.5 kilo 70 cm
Muhallebi pekmez filan vermemkle hata mı ediyorum acaba.
Elbetteki sağlıklı olması önemli kilo dert değil biliyorumm ama aslında merak ettiğim bu yaştaki bebeklere de bu tarz kesintiler yapmak normal mi?
Hani kilolu oluyorlarda bi süre sonra o kilo boyuna gitti deniyor ya. Bebeklerde çok hareketli enerji harcıyorlar karbonhidrat kesintisi yapmam doğru mu?

gecenin bu saati anca duş aldim oturdum..
oturdum ama uyku vakti gelmis simdi yatmazsam sabaha cok zor kalkicam :/

bu aksam cok zorladi beni kac kere uyandi sayamadim. iki kez sicak cayimi doktum bi totomun ustune oturamadim ya.. sabahtan aksama kadar oturmuyorum yaptigim ev isi ve kizla ilgilenmek zaten bunlar yetiyor hatta zaman yetmiyor.

bazen diyorum keske evlenmeseydim baba evinde yasasaydim miss gibi.. isten geldigimde yemegim hazir ohh mis uzat ayaklari keyif yap. gez toz eglen dusunme maasim yetecek mi diye.

of ne salakmisiz niye evlendik

Asiktik seviyorduk yetmez mi

Biraz zor oldu ayrılmak ilk uayndiginda çok içli agladı bugün daha iyi uyudu yanıma yine alıyorum 1-2saat yatiyo yine koyuyorum benimki bide çok erkenci altibucukta yattı

Biraz zor oldu ayrılmak ilk uayndiginda çok içli agladı bugün daha iyi uyudu yanıma yine alıyorum 1-2saat yatiyo yine koyuyorum benimki bide çok erkenci altibucukta yattı
saatler alindi ya onun da etkisi oluyir
benimkide altida yatti simdi uyanik :s

Gecmis olsun canim benimki de ayni durumda. Burnu da bi acilmiyor bir haftadir. Genizden tikali sanki. Bence de bakicidan aliyo olabilir. Bakicinin cocugu var mi? Benim kiz kuzeninden aliyor

aldi
ama hic bi yerde bulamamis. hem bunun icinde de tahillar falan var bu da olur kullanayim bitince tekrar ararim.
Iyi bari canim oyle kullanirsin. Icinde beyaz un olmadiktan sonra. Ben o kadar zor buldum ki yulaf unu anlatamam. Tum marketlere baktim. En son annemlerin orda buyuk bir aktarda buldum

Benimki de 4 kere falan kalkıyo sabahta erken uyanıyoruz hiç bişey olmuyo bi Zaman sonra bünye alışıyo

Aliscam ben de ins. Evde cok sikiliorum berat da yavastan alissin artik gunduzleri de emmio.

Aman ben veriyorum takmıyorum artık tuzsuz yapınca yemiyo

Benimkide tuzsuz yagsiz olunca yemio

Allah yardimcimiz olsun. Korkuyorm ya aglatir mi duzgun besler mi korku sorulari kafamda

Ben surekli diorum zaten nie evlendim ki rahat batmisti bize die.

Niye hasta oluyor peki?
Öğretmendin dimi? Bizim dr dedi siz taşıyorsunuz mikropları okuldan,sizin bünyeyi etkilemiyo ama bu arkadaşın bağışıklık sistemi tam gelişmediği için onu etkiliyo :) aynen böyle anlattı :) yoksa hijyen,soğuk vs.. hikaye yani.. Hem hasta olması kötü değil ki güçlenirler annesi

Sabahtan öğleye bebekle öğleden sonra okul,eve gel yemek,bebek.. Sanki hiçbir şey yapmıyor gibi hissediyorum ama.. Koca gün yetmiyo ve her gün birbirinin fotokopisi.. Çok sıkılıyorum aslında ama kızımın bi gülüşü bütün sıkıntılarımı yok ediyo bi anda :) bi banyo yapabilmek bile lüks oldu.. Dip boyam geldi,tüylerim çiçek açıp sarmaşığa dönecek,pis ve bakımsız hissediyorum pel fena :)) adam Allah razı olsun 4 saat bakıyo ben okuldayken ama demiyoki 2-3 saat çık gez kendin için bişeyler yap,ben geliyorum o hemen dışarı stres atmaya çıkıyor gören de devlet adamı,mühim işleri var sanır pabucumun öğretmeni işte :) yine de hakkını yemeyeyim bi erkekten beklenenin kat kat fazlasını yapıyo bebek bakımı konusunda :)

ayyy canım neler olmuş yaaa. valla artık eltin kararını kesin versin. devlet yardım yapıyor zaten sorunlara maddi sıkıntı değildiki ev verdiler hadi buraya gel desin. adamı değiştirmeleri gerek toptan

Ya ne farkedecek ki o adamla olduktan sonra ha yeni ev ha eski ev adam ayni adam
aynen katılıyorum canım isterse sarayda otursunlar adam adam olmazsa her yer yerde aynıdır.
Yenı evde adam byrası benm evım al cocuklarınu babayın evıne gıt dıyemıycek.kavga cıkarsa kendı gıdecek
canım benim bu seferde öyle demez ama başka türkü kötü davranır. bence artık telefon numarasını bile değiştirsin görüşmesin o adamla yada telefonlarına cvp vermesin

canım yine bizim eşlerimiz çocuk bakımı konusunda yardım ediyor neler var yaa. elini çocuğa sürmeyenler var. ben bir ara bunalıma girmiştim oğlan okula başladı ödevleri falan yetişemiyordum hiç birşeye bu sıralar daha iyiyim. eşim yardımcı oluyor kızı uyutuyoruz sonra oğlanın ödevleri yatmadan spor yapıp yatıyorum.
spor iyi geldi bana gerçekten kafam dağılyor kendimi sağlıklı hissediyorum

O neler var dediğin bende var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…