aldiYok canim o degil gerci acil demissin ama umarim almamistir
Her gün soğan koyarım ben de yemeğine. Soğukta dışarı çıkamama gibi bi lüksümüz yok maalesef ama temiz hava alıriyi gelir bence. Üşütmemek kaydıyla tabi ama bizim burası çooooook soğuk bi yer. Yelek uyandığında giydiriyorum. Aşırı sıcağa alıştırmadık zaten. Sağlıklı da değil sıcak. Ama üstünü açıyorsa giydir tabi. Aman hiç hasta olmasalar keşke..Ben sürekli yelek giydiriyorum. Uyurken bile yeleği üzerinde oluyor. Çünkü üstünü açıyor sürekli.
Çorbalarına bol soğan sarımsak koyuyorum.
Hasta birileri varsa uzak tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Soğuklarda evden çok çıkmıyorum sürekli evdeyiz yani.
Şu zmana kadar hiç hasta olmadı hamdolsun.
Ama kış uzun bakalım hasta olmadan atlatabilecekmyz.
bemımkınımı dıyorsun?Niye hasta oluyor peki?
Asiktik seviyorduk yetmez migecenin bu saati anca duş aldim oturdum..
oturdum ama uyku vakti gelmis simdi yatmazsam sabaha cok zor kalkicam :/
bu aksam cok zorladi beni kac kere uyandi sayamadim. iki kez sicak cayimi doktum bi totomun ustune oturamadim ya.. sabahtan aksama kadar oturmuyorum yaptigim ev isi ve kizla ilgilenmek zaten bunlar yetiyor hatta zaman yetmiyor.
bazen diyorum keske evlenmeseydim baba evinde yasasaydim miss gibi.. isten geldigimde yemegim hazir ohh mis uzat ayaklari keyif yap. gez toz eglen dusunme maasim yetecek mi diye.
of ne salakmisiz niye evlendik
Biraz zor oldu ayrılmak ilk uayndiginda çok içli agladı bugün daha iyi uyudu yanıma yine alıyorum 1-2saat yatiyo yine koyuyorum benimki bide çok erkenci altibucukta yattıBen de bakıcıya gidiyor diye yıkıyorum aşırı titiz değilim ama eller aslında bütün mikrobu kiri pası taşıyan yer. Evimiz de orta sıcaklıkta, inşallah kolay geçer bu sefer. Önceki kolay geçmiş bitmişti. Nutellasından içine azıcık koyacam zencefil, yerse bakalım. Bakıcıya alıştı şükür, kapıdan bırakabiliyorum artık. Sizin geceniz Nasıl geçti ayrı uyuşabildiniz mi?
saatler alindi ya onun da etkisi oluyirBiraz zor oldu ayrılmak ilk uayndiginda çok içli agladı bugün daha iyi uyudu yanıma yine alıyorum 1-2saat yatiyo yine koyuyorum benimki bide çok erkenci altibucukta yattı
Gecmis olsun canim benimki de ayni durumda. Burnu da bi acilmiyor bir haftadir. Genizden tikali sanki. Bence de bakicidan aliyo olabilir. Bakicinin cocugu var mi? Benim kiz kuzeninden aliyorTuna hastaaaa, bu sefer öksürüklüniye hasta oluyor ki, üşütüyor muyum, mikrop mu kapıyor, her gün elini yüzünü yıkıyorum sabunla halbuki.. Ev de o kadar soğuk değil. Bilemedim zencefil versem zararlı olur mu?
Iyi bari canim oyle kullanirsin. Icinde beyaz un olmadiktan sonra. Ben o kadar zor buldum ki yulaf unu anlatamam. Tum marketlere baktim. En son annemlerin orda buyuk bir aktarda buldumaldi
ama hic bi yerde bulamamis. hem bunun icinde de tahillar falan var bu da olur kullanayim bitince tekrar ararim.
Benimki de 4 kere falan kalkıyo sabahta erken uyanıyoruz hiç bişey olmuyo bi Zaman sonra bünye alışıyo
Aman ben veriyorum takmıyorum artık tuzsuz yapınca yemiyo
Oooohooooo uyanmak ne ki cınım :) ben zombi gibi gidiyorum. Bu gece de hasta artık sabaha cenaze gibi giderim napıyım.. Öğlen gelince işim yoksa uyuyorum öyle idare ediyorum. Hadi hayırlısı olsun. İnşallah kolay alışır.
gecenin bu saati anca duş aldim oturdum..
bu aksam cok zorladi beni kac kere uyandi sayamadim. iki kez sicak cayimi doktum bi totomun ustune oturamadim ya.. sabahtan aksama kadar oturmuyorum yaptigim ev isi ve kizla ilgilenmek zaten bunlar yetiyor hatta zaman yetmiyor.
bazen diyorum keske evlenmeseydim baba evinde yasasaydim miss gibi.. isten geldigimde yemegim hazir ohh mis uzat ayaklari keyif yap. gez toz eglen dusunme maasim yetecek mi diye.
Öğretmendin dimi? Bizim dr dedi siz taşıyorsunuz mikropları okuldan,sizin bünyeyi etkilemiyo ama bu arkadaşın bağışıklık sistemi tam gelişmediği için onu etkiliyo :) aynen böyle anlattı :) yoksa hijyen,soğuk vs.. hikaye yani.. Hem hasta olması kötü değil ki güçlenirler annesiNiye hasta oluyor peki?
Sabahtan öğleye bebekle öğleden sonra okul,eve gel yemek,bebek.. Sanki hiçbir şey yapmıyor gibi hissediyorum ama.. Koca gün yetmiyo ve her gün birbirinin fotokopisi.. Çok sıkılıyorum aslında ama kızımın bi gülüşü bütün sıkıntılarımı yok ediyo bi anda :) bi banyo yapabilmek bile lüks oldu.. Dip boyam geldi,tüylerim çiçek açıp sarmaşığa dönecek,pis ve bakımsız hissediyorum pel fena :)) adam Allah razı olsun 4 saat bakıyo ben okuldayken ama demiyoki 2-3 saat çık gez kendin için bişeyler yap,ben geliyorum o hemen dışarı stres atmaya çıkıyor gören de devlet adamı,mühim işleri var sanır pabucumun öğretmeni işte :) yine de hakkını yemeyeyim bi erkekten beklenenin kat kat fazlasını yapıyo bebek bakımı konusunda :)gecenin bu saati anca duş aldim oturdum..
Geçiyo gidiyo onlar yetmiyo şekerim :))Asiktik seviyorduk yetmez mi
ayyy canım neler olmuş yaaa. valla artık eltin kararını kesin versin. devlet yardım yapıyor zaten sorunlara maddi sıkıntı değildiki ev verdiler hadi buraya gel desin. adamı değiştirmeleri gerek toptanTek başına yaşarsa kayınımla olan hayatından daha ıyı olucak hayato bu kesın.o cocuklar buyyene kdr devlet gul gıbı bskar tam 15 sene.
Aılesı arkasında kendını ezdırme dıyolar.7kardesler 4 ablası bı abısı var telefonu susmuyor jendını ezdırme dıyolar.esımdem ıgrenmeye baslıycam abısının yanında .aynı seylerı soyluyor sureklı.yok cocuk yok abımın gururu mıdem bulanıyor o konusyukca.banada bagurıp cagırdı karışma dıye.sadece ızlıyorum ve artık ayrolmakdan korkmuyorum.o kadın 6 cocukla bunları yspabıldıyse ben uc cocukla neden yapamayım dıyorum.esıme dedım bunu elınden gelenı ardıns koyma dedı. Sular durulunca bakucam bı seylere bu olayın sonu benım ıçın çok onemlı
aynen katılıyorum canım isterse sarayda otursunlar adam adam olmazsa her yer yerde aynıdır.Ya ne farkedecek ki o adamla olduktan sonra ha yeni ev ha eski ev adam ayni adam
canım benim bu seferde öyle demez ama başka türkü kötü davranır. bence artık telefon numarasını bile değiştirsin görüşmesin o adamla yada telefonlarına cvp vermesinYenı evde adam byrası benm evım al cocuklarınu babayın evıne gıt dıyemıycek.kavga cıkarsa kendı gıdecek
canım yine bizim eşlerimiz çocuk bakımı konusunda yardım ediyor neler var yaa. elini çocuğa sürmeyenler var. ben bir ara bunalıma girmiştim oğlan okula başladı ödevleri falan yetişemiyordum hiç birşeye bu sıralar daha iyiyim. eşim yardımcı oluyor kızı uyutuyoruz sonra oğlanın ödevleri yatmadan spor yapıp yatıyorum.Sabahtan öğleye bebekle öğleden sonra okul,eve gel yemek,bebek.. Sanki hiçbir şey yapmıyor gibi hissediyorum ama.. Koca gün yetmiyo ve her gün birbirinin fotokopisi.. Çok sıkılıyorum aslında ama kızımın bi gülüşü bütün sıkıntılarımı yok ediyo bi anda :) bi banyo yapabilmek bile lüks oldu.. Dip boyam geldi,tüylerim çiçek açıp sarmaşığa dönecek,pis ve bakımsız hissediyorum pel fena :)) adam Allah razı olsun 4 saat bakıyo ben okuldayken ama demiyoki 2-3 saat çık gez kendin için bişeyler yap,ben geliyorum o hemen dışarı stres atmaya çıkıyor gören de devlet adamı,mühim işleri var sanır pabucumun öğretmeni işte :) yine de hakkını yemeyeyim bi erkekten beklenenin kat kat fazlasını yapıyo bebek bakımı konusunda :)
O neler var dediğin bende var :)canım yine bizim eşlerimiz çocuk bakımı konusunda yardım ediyor neler var yaa. elini çocuğa sürmeyenler var. ben bir ara bunalıma girmiştim oğlan okula başladı ödevleri falan yetişemiyordum hiç birşeye bu sıralar daha iyiyim. eşim yardımcı oluyor kızı uyutuyoruz sonra oğlanın ödevleri yatmadan spor yapıp yatıyorum.
spor iyi geldi bana gerçekten kafam dağılyor kendimi sağlıklı hissediyorum
gerçekten mi canımO neler var dediğin bende var :)
Can'ım 8 aydan sonra verilebilir miş bizim doktor öle dedi valla bayıla bayıla da yediBen de yedirmek istiyorum. Bir Dr bir yaşına kadar verme dedi diğeri ver tam zamanı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?