2015 Şubat Anneleri

ya sizinkiler ne guzel yiyomus.benim kiz niye yemiyo kiymayi anlamadim sevmedi herhalde.

fyz35 kofteyi bize yapar gibi mi yapcam. kizartma yani? agir olmaz mi?
Canım ben azraya köfte yapınca fırında yapıyorum hem haşlanmış gibi oluyor baharatlar hariç malzeme aynı

Bende de var o sorun ama kaşık mamasıyla çözdüm bi öğünü öle idare ediyo akşamda biz ne yersek veriyorum mesela geçen etli bezelye yaptım patatesinden havucundan Eti'nden bezelyesinden koydum bi kaseye ezdim hepsini üstüne de bi kaşık pilav koydum bi kaşıkta yoğurt biraz bulamaç gibi oldu ama çok sevdi :) şimdi akşama ne varsa bi kaseye hepsinden koyup tabi karıştırırlabilecek şeylerden yediriyorum

Mesela salatalık verdim biraz eline kopardı bi parça onu nasıl çiğneyip yutacak aklım almıyor.
Can'ım kopardığı parça büyük gelirse kendi atar baktın çıkarmıyor parmağınla alıver alışmaları lazım artık biz veriyoruz her şeyi eline ekmeği bile iki kel dişiyle koparıp yiyiyor :)

Kızlar dün ilk defa balık yedi Azra çok ta sevdi baya da yedi ama bugün biraz kakası sıvı acaba ondan mı oldu ? Balık yediren varsa yardımcı olabilir mi

Tam m denicem bugün pirincli nohutlu yoğurtlu çorba yaptım uyanınca pure yapmadan catalla ezerek veri cem . mery60 verdiğin tarifi yaptım nutellayi içine ben bide taze ceviz koydum dehşet oldu babasına da verdim diyor ki sen bunu kesin yutarsin çok beğendik bizde

Gecmis olsun Begum kuzuya da. Kiyamiyorum hic bebislere. Iyi bari kontrol zamani da gelmis. Ayda bir cagiriyor mu canim doktor? Benimki artik iki ayda£ bir cagiriyo.
Aslında bundan sonra hasta oldukca gıtsek de olur.kış mevsımu ıllakı hasta olunur xaten:) hasta dedıgım grıp vs tabı:).ben her ay goturuyom para vermedıgım ıcın:)

Benımkı ıkı koca dılım teabzon hurması yedı.cogunu damagında ezıp yuttu.yarına bezınde cıkar:)

Dış deıl kazma mybarek agzına sokmamla koparması bır oluyır.muz versem kabız olurmu acaba

kizlar acil bisey sorcam
esim migrosta su an da yulaf unu istedim yulaf unu karisimi yaziomus ustunde. onu mu alcaz ayni sey mi?

Oh mis gibi yarasın kuzuya ver alışsın yesin

Kızlar dün ilk defa balık yedi Azra çok ta sevdi baya da yedi ama bugün biraz kakası sıvı acaba ondan mı oldu ? Balık yediren varsa yardımcı olabilir mi

Ben veriorum. Somon hamsi istavrit yedi. Ole bi problemle karsilasmadim.

Calisan annelere sorum var. Simdi icimize sinen birini bulk yavastan ise doneyim diorum ama berat geceleri hala cok sik uyanio. Bu uykusuzlukla is ev cocuk nasil yaparim ? Sizonkiler de bu kdr sik uyanio mu ? Korkuyorum acikcasi

Burada da önceden 1 yaşında vuruluyormuş şümdi suriyeliler geldi diye 9. Aya almışlar
hatirladim
kadir bey o a$i 9. ayda ntutmaz diyordu, ilk 1 yil annedeki antikorlar koruyor bebegi
bari ikinci dozuda yaptirin 1 yasina gelince de sorun olmasin
tutmazsa bu sefer hepden korunmasiz olucak çocuk
bakdim oglumada 1 yasinda yapilmi$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…