Canım ben azraya köfte yapınca fırında yapıyorum hem haşlanmış gibi oluyor baharatlar hariç malzeme aynıya sizinkiler ne guzel yiyomus.benim kiz niye yemiyo kiymayi anlamadim sevmedi herhalde.
fyz35 kofteyi bize yapar gibi mi yapcam. kizartma yani? agir olmaz mi?
Bende olmadım sıkıntı yokTatli mi tatli seker mi seker annelerim ufak bir sorum var doktora gitsemmi bilemedim ben hala adet olmadim ocakta dogum yaptim normal mi bilemedim simdi
Bende de var o sorun ama kaşık mamasıyla çözdüm bi öğünü öle idare ediyo akşamda biz ne yersek veriyorum mesela geçen etli bezelye yaptım patatesinden havucundan Eti'nden bezelyesinden koydum bi kaseye ezdim hepsini üstüne de bi kaşık pilav koydum bi kaşıkta yoğurt biraz bulamaç gibi oldu ama çok sevdi :) şimdi akşama ne varsa bi kaseye hepsinden koyup tabi karıştırırlabilecek şeylerden yediriyorumhergun ne corbasi yapicam diye dusunmekten oldum ya. bize ne yemek diye dusunuodum zaten yeterince.
bugun oyle kafama gore yaptim basit bisey ama sevdi
yazayim size de fikir olsun
annemin yaz domateslerinden yaptigi domates sos ile sogani, yarim havucu da rendeleyip kavurdum biraz. pirinc ve iri bulgur ekledim. etli kemikler varya onun suyuyla da pisirdim. z.yag ve tuz da ekledim azcik. sonra ezdim biraz. gayet guzel yedi. tadina baktim bende gayet iyiydi.
Can'ım kopardığı parça büyük gelirse kendi atar baktın çıkarmıyor parmağınla alıver alışmaları lazım artık biz veriyoruz her şeyi eline ekmeği bile iki kel dişiyle koparıp yiyiyor :)Mesela salatalık verdim biraz eline kopardı bi parça onu nasıl çiğneyip yutacak aklım almıyor.
Tam m denicem bugün pirincli nohutlu yoğurtlu çorba yaptım uyanınca pure yapmadan catalla ezerek veri cem .Can'ım kopardığı parça büyük gelirse kendi atar baktın çıkarmıyor parmağınla alıver alışmaları lazım artık biz veriyoruz her şeyi eline ekmeği bile iki kel dişiyle koparıp yiyiyor :)
Aslında bundan sonra hasta oldukca gıtsek de olur.kış mevsımu ıllakı hasta olunur xaten:) hasta dedıgım grıp vs tabı:).ben her ay goturuyom para vermedıgım ıcın:)Gecmis olsun Begum kuzuya da. Kiyamiyorum hic bebislere. Iyi bari kontrol zamani da gelmis. Ayda bir cagiriyor mu canim doktor? Benimki artik iki ayda£ bir cagiriyo.
bende balık variyorum cnm. ama bnm bebe hep kabızKızlar dün ilk defa balık yedi Azra çok ta sevdi baya da yedi ama bugün biraz kakası sıvı acaba ondan mı oldu ? Balık yediren varsa yardımcı olabilir mi
Burada da önceden 1 yaşında vuruluyormuş şümdi suriyeliler geldi diye 9. Aya almışlarKızamık aşısı hangısı bılmıuorumkı bskıym bı saglık karnesıne
Ne için kullanıyorsun? Yawruya vericeksen tüm tahıllar olur bencekizlar acil bisey sorcam
esim migrosta su an da yulaf unu istedim yulaf unu karisimi yaziomus ustunde. onu mu alcaz ayni sey mi?
Oh mis gibi yarasın kuzuya ver alışsın yesinTam m denicem bugün pirincli nohutlu yoğurtlu çorba yaptım uyanınca pure yapmadan catalla ezerek veri cem .mery60 verdiğin tarifi yaptım nutellayi içine ben bide taze ceviz koydum dehşet oldu babasına da verdim diyor ki sen bunu kesin yutarsin çok beğendik bizde
Sadece yulaf unu vardır ama yoksa karışımı yazan normal unla beraberdir bişey olmazkizlar acil bisey sorcam
esim migrosta su an da yulaf unu istedim yulaf unu karisimi yaziomus ustunde. onu mu alcaz ayni sey mi?
Nutella veren mi var yawruya?Oh mis gibi yarasın kuzuya ver alışsın yesin
Neler yapıyorsunuz yulaf unuyla :)Sadece yulaf unu vardır ama yoksa karışımı yazan normal unla beraberdir bişey olmaz
Kızlar dün ilk defa balık yedi Azra çok ta sevdi baya da yedi ama bugün biraz kakası sıvı acaba ondan mı oldu ? Balık yediren varsa yardımcı olabilir mi
hatirladimBurada da önceden 1 yaşında vuruluyormuş şümdi suriyeliler geldi diye 9. Aya almışlar
yok bildigin nutella deilNutella veren mi var yawruya?
Vay iyiymiş ben de isterim :)yok bildigin nutella deil
kuru meyva lari katip karistirip pure yapiyolar
adida bebek nutellasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?