2015 Şubat Anneleri

Bize de Dr balık vermeyin bir yaşa kadar dedi. Hepsi ayrı Konuşuyor.
litchicim ya d vit le sutun bi ilgiis varmiydi
aradim bilgi bulaamdim

çcouklara d vit ampul içircem ama birazdan sut içecekler
ilgiis varmiydi yoksa benmi akirstiryorum unuttum

litchicim ya d vit le sutun bi ilgiis varmiydi
aradim bilgi bulaamdim

çcouklara d vit ampul içircem ama birazdan sut içecekler
ilgiis varmiydi yoksa benmi akirstiryorum unuttum
Sütle birlikte alabilirler canım. Sütte de d vitamini var zaten.

arkadaşlar ertesi gün hapı hakkında bilgisi olan varmı
az bi araştırma yaptım çok yanetkisi oldugu yazıyor
kullanmam gerekiyor maalesef tekrar hamile kalmak için çok erken
canim emzirmiyodun sen di mi?
bisey olmaz korkma cok fazla kullanimin zarari var. ayda yilda bir kereden bisey olmaz riske atma.

Bir tane içiyorsun zaten sonrasında bol su içersin ilacı çabuk atarsın vücuttan.

doktorum emziriyorsan erkek bebek olduğu için kullanma çünkü hormonlar ona geçiyor demişti

ben yaptırmıycam zaten güvenmiyorum aşılara tutmayabilir dedi MaRaL_ boşuna niye yaptırayım ki..

valla canim benim dr çok emin kendinden turmaz diyor baska sey demiyor :))) , o a$ilari hep destekler ler ama bu 1 yasa atkmis durumda o a$i için, bi bildigi var herhalde
ilkk 1 yil antikorlar koruyormus

Canım çok sıkkın. Okulda Benim bölümümde biri doçent olarak atanmış. Yıllarca uğraştım tekim güya. Off ne zor bölüm seçmişim. Atanan kişi de farkli bölümden. Ne anladım ben bundan. Farklı bölümden doçent olup oraya atanmak varmış bilemedim. Boşyere yıllarca bu bölümden doçent olayım diye uğraşıp duruyorum.

valla canim benim dr çok emin kendinden turmaz diyor baska sey demiyor :))) , o a$ilari hep destekler ler ama bu 1 yasa atkmis durumda o a$i için, bi bildigi var herhalde
ilkk 1 yil antikorlar koruyormus
bende geçirmedim kızamık. ama içimden gelmiyo yaptrımak

Ne denir ki sabret elbet sana da güzel kapılar acar rabbim. Benim eşim daha mezun olmadan is baktı bikac red geldi tamam diyo ben iş bulamiycam hemen karalari bağladı. dedim insanlar yıllarca bekliyor diyor benimle aynı bölümü okuyan aynı şartlarda olan kişi is buldu hemde 4000 euro bosch da kızın havasından geçilmiyor bunlar nasip işi bekleyelim mevlam neylerse güzel eyler sıkma canını

Can'ım akşam gittik hastaneye 9 gibi gece 12:30 da çıktık kan aldılar idrar veremedik o salak poşete yapmadı iki kere boşa gitti neyse kan değerlerinden biri düşük çıkmış o yüzden parmaktan bidaha aldılar cam üstüne damlatılandan normal çıktı soğuk alğınlığı başlangıcı dedi Ateş düşürücü ver dediler Ateş düştü ama şuan saat 3:30 Ateş 39.5 titriyor aynı Zaman'da ılık su yapıyorum eklemlerine bakalım düşürmeye çalışcam

Maral saat 7 buçuk Ateş düşmedi çocuk kavruluyor resmen suyla bez yapıyorum değişen yok ilaç verdim saatinde düşmedi demeli etkisi yok dedim bidaha vermedim geçmezse gidelim diyor eşim durmuyor

Maral saat 7 buçuk Ateş düşmedi çocuk kavruluyor resmen suyla bez yapıyorum değişen yok ilaç verdim saatinde düşmedi demeli etkisi yok dedim bidaha vermedim geçmezse gidelim diyor eşim durmuyor
Calpol mu veriyorsun? Bir de ibufen var. Calpol verip dört saat sonra ateş düşmezse ibufen verin diyorlar.

Öyle canım Allah hayırlısını versin inşallah. O havalar benim çevremde de var. Benden sonra doktorasını bitirenler de doçent olup duruyor. Var bunda da bir hayır. Direncim kırışmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…