canim emzirmiyodun sen di mi?
bisey olmaz korkma cok fazla kullanimin zarari var. ayda yilda bir kereden bisey olmaz riske atma.
Bi Calpol bi pedifen ver dedilerCalpol mu veriyorsun? Bir de ibufen var. Calpol verip dört saat sonra ateş düşmezse ibufen verin diyorlar.
Ya vermedi ki çocuk yandı geceden beri bide titriyor daha çok korkuyorum bütün gece hiç uyumadım yani bişey de yemiyor sadece emmek istiyorfyz35 bana fitil vermisti. Cok yukselirse hemen etki etmesi icin fitil at demisti. Suruplar daha gec etki ediyor.
Bi kere içtiğin haptan bişey olmaz Can'ımyok emmiyor caanım sütün damlası yok
adet bittiği gün aslında çok düşük ihtimal ama çevrmd o kadar çok bebek var ki adt bittiği gün olup doğan
allahın işin karışılmaz tabi ama şuan için erkn
Canım çok sıkkın. Okulda Benim bölümümde biri doçent olarak atanmış. Yıllarca uğraştım tekim güya. Off ne zor bölüm seçmişim. Atanan kişi de farkli bölümden. Ne anladım ben bundan. Farklı bölümden doçent olup oraya atanmak varmış bilemedim. Boşyere yıllarca bu bölümden doçent olayım diye uğraşıp duruyorum.
bende öyle düşünüyorum canımBi kere içtiğin haptan bişey olmaz Can'ım
tahmin edebiliyorum telasiniYa vermedi ki çocuk yandı geceden beri bide titriyor daha çok korkuyorum bütün gece hiç uyumadım yani bişey de yemiyor sadece emmek istiyor
Ya vermedi ki çocuk yandı geceden beri bide titriyor daha çok korkuyorum bütün gece hiç uyumadım yani bişey de yemiyor sadece emmek istiyor
sen tedbirini al canim. ic bi sey olmaz. onu surekli kullanmak sakincali sadece. acil durumlar icin. adi ustunde zaten :))yok emmiyor caanım sütün damlası yok
adet bittiği gün aslında çok düşük ihtimal ama çevrmd o kadar çok bebek var ki adt bittiği gün olup doğan
allahın işin karışılmaz tabi ama şuan için erkn
Uyurken beden titriyor acabaEmsin sivi lazim ona bol bol su iciyorsa su da ver. İci yanmistir yavrunun. Benimki kasik kasik yogurt yemisti sadece.
Hala yuksek seyrediosa ara bi durumu anlat. Fitil sor bakalim ne dicek. Ben suya oturtmusum 39,5 olunca hemen dusmustu hem de oyun sanmisti
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin azrayaMaral saat 7 buçuk Ateş düşmedi çocuk kavruluyor resmen suyla bez yapıyorum değişen yok ilaç verdim saatinde düşmedi demeli etkisi yok dedim bidaha vermedim geçmezse gidelim diyor eşim durmuyor
Eskiden aynen senin gibiydi bizimde uyku saatleri saatler geri alındı şaştı bakalım ne zaman düzene girer. Bence seninki çok iyi. Bizimki bugun altıda kalktı dokuzda yattı bi saat kadar uyudu iki gibi inşallah bidaha uyur yoksa akşam erkenden uyuyorHerkesin cumhuriyet bayrami kutlu olsun
Sizin bebeler gunduz ne kdr uyuyorlar kac defa. Ben bi yazayim bizimki mi garip acaba ?
Sabah7:30 kalkis
Oglen 10:30 gibi ogle uykusu 12 ye kdr yani bir bucuk saat bazen saatler sabah uyanis saati nedeniyle degisebiliyor.
Ogleden sonra 15:00 gibi ikici uyku yine bir bucuk saat 16:30 da kalkis.
Gece sekizde gece uykusu.
Ama malesef her uyku saati geldiginde direniyor. Ozellikle gece sekizde yatioruz ama tam dalmasi yarimi geciyor.
Canım çookk geçmiş olsun gerizekalılar yaaaKan aldıktan sonra azranın koku bu hale geldi şanet Ada'm öldürcektim nerdeyse
Saol Can'ım o kanı alana kadar benim Can'ım yandıCanım çookk geçmiş olsun gerizekalılar yaaa
Çok geçmiş olsun Ateş çok zor insan hep endişe ediyor kötü bişeyolacak diye. Allah korusun tüm bebekleri.Sonunda kuzumun keyfi az da olsa yerine geldi Ateş 37 ye düştü gözleri hala kızarık olsana sonunda oyuncaklarıyla oynamaya başladı ne kadar zor annelik onun canı yanınca yüzbin kat sanki benim Can'ım yanıyor bürün gece uyumasam da sanki rabbim kuvvetini veriyor hala onunla oynayabilecek gücü buluyorum Allah kimseye yaşatmasın tecrübesizlik çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?