2015 Şubat Anneleri

Kan aldıktan sonra azranın koku bu hale geldi şanet Ada'm öldürcektim nerdeyse
azra $imdi nasil canim
ate$ ten bisey olmaz ama bizim millet çok korkar atesten sende haklisin korkmakda tabi herkes ayni seyi soyluyor ates$ oyle ates boyle tu kaka diye .. insan pskilojik oalrak direk ates gorunce zaten eli ayagi titrer

en basindan beri dedigimi diyorum, çocugunun viral bi hastaligi var,bu ates uç dort gun surecek , sendne burun tikanikligi vs duymadim ben buyuk ihitmalle dokuntu olucak ates bitince, iki uç gun daha sabret
en azindan bakteruyel viral hastalik ayrimini yapan dr eline du$mu$un çok $anslisin
ates olunca tutremeler sayiklamalar vs normaldir, ates dusunce gecer

canim kendi adima konusmak gerekirse ben atesten sadece havale gecirir de anlamam diye korkarim. yoksa elbet cocugun atesi cikar hasta olunca. ama ya ona baglayip anlamazsak bi anda havale gecirirse. eminimki burda bi cogumuzun da korktugu odur. ates o kadar da masum bisey olmuyo her zaman.

ya bisey deyince çok bilmis gibi oluyorum biliyorum ama dayanamiyorum napayim
kizim yedi aysinda hadi onu sayma o ateslenmez

oglan 5.5 yasinda , ilk ateslendiginde 6 aylikdi
eder 5 yil, bu 5 yilda en az 30 kere ateslendi ( çogunda dr agoturmedim o ayri davada ) 15 atesde goturmsturum
sonuç bi kere bile kan alinmadi bizden ates yuzunden
çocuklarima ilk kan alimin TR de yapildi ishal olduklari için :)
niye her seye kan aliyor bu doktorlarrr

eger çocukda menenjit yoksa havale de geçirse araz birakmiyor canim
havale aniden ates yukselince gelir ( vucud mekanizmasi oyle, beyin birden kendini korumaya alip haavala durumuna sokuyor vucudumuzu ) ve memenjit deilse çocuk bisey olmaz
yani siz atesi her dusurdugunuzde yeniden çikma riski vede dolayisiylada havale riski olusuyor
39.5 a çikmis atesde havale olmuyor zaten

gel de bunu hic tecrubesiz annelere anlat :))
korkuyor insan elde degil gercekten bende dogrusunu bilsem okusam duysam da korkuyorum. gordugumuz orneklerden duydugumuz hikayelerden belki de.

Yavrum Benim ya damar yolunu zor mu buldular ? Farklı yerden almışlar ..bilek içi gibi ,
Geçmiş olsun Canım ya . Allah şifa versin .

Can'ım şimdi 37 vücudu daha soğuk ama kafada sıcaklık var baya hissedilir derecede dediğin gibi iyi bi doktora denk geldim kan değerinin biri düşük çıkınca emin olmak için parmak ucundan bidaha alarak mikrobiyolojiye gönderdi tek kızdığım kan alan öküz dü kolu mosmor oldu şükür şimdi keyfi yerinde
Ateşten ben korkmuyorum ama eşim panik çok sadece ben titreme başlayınca eli ayağı buz gibi olunca korktum yoksa gece 40 derece oldu Islak havlularla indirdim Ateş'ini duşa soktum oynattım şimdi sadece atlet ve ince eşortmanla duruyor şu bi tecrübe oldu bana
O düşükçıkan değer de pct yazıyordu normal aralık 150-400 azrada 28 çıktı ondan yeniledi ne anlama geliyor bilmiyorum 6. Hastalıktan şüphelendi ama döküntü veya kabarma yok takip et geçmezse getir dedi

Yavrum Benim ya damar yolunu zor mu buldular ? Farklı yerden almışlar ..bilek içi gibi ,
Geçmiş olsun Canım ya . Allah şifa versin .
Can'ım biraz toplu olduğundan elinin üstünde damar bulamadı boşuna aramıyım dedi bileğinin iç kısmından aldı ama kan boşalmayınca baya ovaladı çocuk helak oldu sonuç böle işte

Can'ım biraz toplu olduğundan elinin üstünde damar bulamadı boşuna aramıyım dedi bileğinin iç kısmından aldı ama kan boşalmayınca baya ovaladı çocuk helak oldu sonuç böle işte
Nasıl adamın üstüne atlamadin ben olsam çok pis dalardim orda yavrum kiyamam çok güçlü bu bebekler maaşallah allah şifa versin geçmiş olsun daha kotusunden korusun rabbim

ates dusecek dokuntuler belirecek o zaman 6. hastalik diyebilir anca
buyuk insanda da olur, ya atesimiz olunca u$uruz uzerimizi orttururuz ya ayni vucud mekanizmasi çocukda i$liyor
hafta sonunda bellli olur sizin atesin sebebi, o zamana kaadr duser dokuntude çikar eger 6. hastalik yada su çiçegi gibi biseyyse

gel de bunu hic tecrubesiz annelere anlat :))
korkuyor insan elde degil gercekten bende dogrusunu bilsem okusam duysam da korkuyorum. gordugumuz orneklerden duydugumuz hikayelerden belki de.
evet iste sosyal fobi gibi bisey bu ates sizin ustunuzde :)))
anliyorum sizi ben

Bebiş isteyenlere genelde adet bitince denemeye başlayın derler.

işe döndün sıkıntılar başladı demi?
eşimin oldugu genetik bölümüne biyolog aldılar kadın gaza geldi gen araştırıyor ve buldugunu iddia ediyor
hala ot çalışıyor veteriner fak.de
Aslında izindeyim ama moralim bu şekilde de bozuluyor. HAyır var bu işlerde kesin. Allah yardımcımız olsun.

Nasıl adamın üstüne atlamadin ben olsam çok pis dalardim orda yavrum kiyamam çok güçlü bu bebekler maaşallah allah şifa versin geçmiş olsun daha kotusunden korusun rabbim
Yeter artık dedim zaten ama yavrum zaten elimdeydi ona dur mu diyim adamamı şaşırdım

Takip etcez artık bakalım

Benım oglan 150 ml sut ıctı
Kuzum bnm karnı doyunca yatıp uyyo sesını cıkarmıyo hıç. Gece uyammaları cogaldı ama sabahta bezı cok dolu oluyor sutum gece var hunduz yok sankı

Benimki de gece iki ya da uc kere 130 cc icio aslinda alti aydan sonrasi aliskanlik diolar ama emmeui birakasina ragmen yine de iceden dalmio tekrar

geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun
geçen yıl testler için kan aldıklarında benimde kolum simsiyah morarmıştı ağrısıda cabası
dr gittim jel verdi sürdüm geçmişti
inş kuzuğun ki hemen düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…