- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
işyerinde arkadaşlar var onlar hep iki haftada gidiyo. benim dr lar 4 hafta da çağırıyor ,bi devlet bi özel de iki dr um var. ben 3 hafta da gidiyorum denebilir.
şekerim zaten burda sürekli yemek konuşulmuyo ki :) yani kuzum aynen dediğin gibi tv de açık açık yayınlanıyor kumandanın tuşuna bas şok şok şok maalesef görüyoruz amannn çok şükür ki bolluk zamanındayız annişlerimiz ne yapmışlar o kadar çocuk doğurmuşlar biz 6 kardeşiz heheeee
bende öyleyim canım bir burdaki devlet hastanesine gidiyorum birde özeldeki dr uma iyi aslında çok merakta kalmıyorum :)
Sözum sana degıldı tatlım sakın yanlıs anlama. ortaya soyledım. aramızda rahatsız olanlar olabılır dıye saygı gosterıyoruz tabıkı ama bence konusulmasının cok ta mahsuru yok. dedıgın gıbı sukur hersey var ve oyle alınmayacak gıbı degıl fıyatları. benım tek sorunum yapamadıgım yemekler :) allahım öldüm gecen hafta adını soylemıyım sımdı yemegın. boyle ellerım falan kokuyodu sankı. iş yerınde ellerımı koklayıp durdum butun gun. ertesı gun anneme sıparıs verdım o yapmıs. gıtttım yarım tencere yedım :) ama aşermenın ne oldugunu o zaman anladım :)
ben kullanmadım dr yazmadı ama topikte dr'un yazdığı arkadaşlar konuşurken okumuştum içinde domuz jelatini var korkutmak istemem ama yan etki yapmasın sağlık ocağına gitseydin..
sen yurt dışındaydın dimi bu hamiş halimizle gerçekten çok zor tam oyun çağları inanki her gün güneş battıktan sonra beraber bisiklet sürüyorduk taki hamileliğimi öğrenene kadar denizede götürüyoruz ama bi yerden sonra arkadaş ve onlarla oyun istiyor ben götürdüm bıraktım kursa görsen nasıl mutlu oldu :)))
ooo hiç mi dr a gitmedi ben olsaydım çatlardım kızzz keşke bende azcık iştahlı olabilseydim nerdeee ama zorlada olsa yiyiyorum bebişlerimizin canı sağolsun :)
evet insan çatlıyo görmeden:) şimdi zararlı falan denince tereddütte kalıdmı ama bi araştırıyım
Olmaz mi kuzum ya, tam oynayacaklari vakit daraldik iyice. Evet yurtdisindayim, aksama dogru parka gidiyorduk, abileri yada babasi havuza goturuyordu. Sabah eltiye diyordum yarin piknik yapalim diye :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bak bu sana gelsinhiç öle düşünmedim inanki şurda hepimizin amacı aynı sağlıkla doğuruz inşş bebişlerimizi ağzımızın tadı bozulmasın inşş çok iyi anlıyorum canım ben antalyadayım ve burası inanılmaz sıcak bizde her istediğimizi yapamıyoruz maalesef ahhh birde o tiksinme olayı bendede var ama benim kuzucuk var evde yapmamak imkansız neyseki hafifledi bulantılar :) allah annenden razı olsun keşke bizlerde yakın olabilseydik
Ooo sen ne diyon ikinciyi kocasi 7 aylikken goturmus, bundada.giturmem demis cok merak ediyor kocasinin kafasinda var valla citta cikaramiyor. Eltimin oglu giturecek. Yatin kalkin yine dua edin.kocislere :)) hahaha dunyada boyle manyaklarda var :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bız aynı sehırdeyız annemle ama cok yakın sayılmaz. haftada bır anca gıdebılıyorum. ama bunada sukur. benım kadra sanslı olmayanlarda var. antalya gercekten cok sıcak bır yer allah hepınıze guc kuvvet versın. ben bursadayım burası bıle bunaltıyor bızı. guneyı dusunemıyrum. ama yınede sanslıyız hamıslıgın son gunlerı bu sıcaklara gelse daha kotu olurdu hepımız ıcın. tksınme olayı bendede oldu. daha yenı yenı basladım yemek yapmaya. senın oglun var benımde 5 yasından farklı olamayn eşim :) ne kadar tıksınsemde yınede ugrastım onun karnını doyurmaya ama artık daha ıyıyım allaha cok sukur. bu arada bursadan canının ıstedıgı bırsey olursa cekınme. seve seve gonderırım :)
bız aynı sehırdeyız annemle ama cok yakın sayılmaz. haftada bır anca gıdebılıyorum. ama bunada sukur. benım kadra sanslı olmayanlarda var. antalya gercekten cok sıcak bır yer allah hepınıze guc kuvvet versın. ben bursadayım burası bıle bunaltıyor bızı. guneyı dusunemıyrum. ama yınede sanslıyız hamıslıgın son gunlerı bu sıcaklara gelse daha kotu olurdu hepımız ıcın. tksınme olayı bendede oldu. daha yenı yenı basladım yemek yapmaya. senın oglun var benımde 5 yasından farklı olamayn eşim :) ne kadar tıksınsemde yınede ugrastım onun karnını doyurmaya ama artık daha ıyıyım allaha cok sukur. bu arada bursadan canının ıstedıgı bırsey olursa cekınme. seve seve gonderırım :)
bana da ayrıntılı için 18-20 hafta arasına randevu almamı söyledi. bi arkadaşıma ayrıntılı ultrason sonucu olmadık işkenceler çektirdiler. mr bilmem ne oldu sonrası. sonrası çok şükür mr inceleyen dr hiç bi sorun yok dedi. o yüzden kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda
Banada doktor detaylı ultrasona 16 hafta bitince randevu verdi bnm doktrmda riskli doğum uzmnı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yerinde olsam bi terslik olmadigi ikili iyi ciktigi halde 20 yi beklerdim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşş o zaman bizimkilere kocaman maşallah diyelim
koca kırık olunca ne yapıcan bacım :)))
Öyle öyle, benimki saatini kaçırmamak için erkenden yol düşer oda öyle işte, karıda ondan tuaf ya, diyorki dün bizim eşler şimde memlekette, benim elbisem yok bebişin bişeyi yok, sen bişey istedin mi? Yaz günü kışın doğacak çocuğa ne alınır yahu, :) annem memlekette olsaydı örgü isterdim ne alacam yaaa :) dereyi görmeden paçaları sıkıyor bizimki, git önce bir muayane ol sağlığını sıhhatini düşünmüyorda bez parçası düşünüyor, ne düşünüyorsun ki dedim gidersin mağazaya verirsin 200-300 eu alırsın ihtiyaçlarını...
Merakı sırf cinsiyeti alışveriş.. Mevlam hayırlısını versinde önce sağlık gelir, adam daha tam gününü bilmiyor düşündüğü şeylere bak.
hiiii canımm benim allah bin kere razı olsun senden inanki burdada herşey var hatta biz ilçesindeyiz köyler yakın hemen hemen bi çok şey köyden gelir bize eşim alır sağolsun benim 6 yaşında öykü adında bir prensesim var :) darısı sana bana ve burdaki canlara olsun inşş ama benim eşimde çooookkk seçer herşeyi çok zorlandım ilk başta ama şimdi alıştımböle yapıyorum susuyor :)) biliyormusun ben bir sene gemlikte kaldım bursa çok güzeldir :)
yazmayı unuttum canım bak burdada hemen hemen herşey bulunur eğer bir ihtiyacın olursa yada canının çektiği bişey bulamasan lütfen çekinme bana söyle
keşke ya. bi akrabamız steteskopla dinleyebildiğini iddaa ediyo 4,5 aylık ama bana ütopik geliyo. bi yerden de deneyesim var:)
Kızlarrr şimdi atağa kızlar mı geçti yoksa erkekler mi kimler önde ????
birde belli olmayanlar kutunuzda ne hissediyorsunuz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?