GÜNAYDIN KIZLAR ,
dün yazmıştım ama kimse cevap vermedi elevit kullananlar bilgisi olan bişi diyebilir mi ? ilacı içince dudaklarım feci halde şişiyo nerdeyse çeneme dayanıyor doktoruma ulaşamadım bilgisi olan söleyebilir mi yaşayan varmı ????
bilen var mıı ??????[/QUOT
acaba yanind kullandigin bir ilacla etkilesim mi yapti ben kullanmiyorum ilac
Canım yaa yolculuğu neyle yaptınız? Uçak yolculuğunu merak ediyorum acaba güvenli mi? En çok da yanımızda ilaçları götürürken x-ray cihazından geçince ilacı etkiler mi diye düşünüyorum. Acaba reçeteyi gideceğimiz yere götürüp oradan mı alsak ilaçları.
Devlet hast.cok azarliyor insanlari haklisin insanlarin psikolojisi bozuyorlar.
Ozel oda pahali ama dogum ucuzmus.
Sezaryen ne kadar.
Canım ilacı içince olduğuna emin misin? Belki yediğin birşey dokunmuştur. Ben de elevit kullanıyorum hem de dokuz aydır ve hiç böyle etkisini görmedim. Eğer ilacı içince olduğuna eminsen içindeki birşey alerji yapıyor olabilir. Doktora sor mutlaka ve cevabı da yaz olur mu merak ettim şimdi.
hayatımda ilk defa bebek reyonu gezdim dün.ağlicaktım nerdeyse meğerse ne tatlı şeyler varmış yarabbim.inşallah cinsiyeti belli olunca bizde alırız
özel oda diğer hastanelere göre yine ucuz :) sende özel oda istemezsin mesela daha uygundur ama onun fiyatını bilmiyorum.sezeryan sen özel olarak korkuyorum yapın dersen 2,000 ama zorunlu sezeryan 750 imiş :))))
bilen var mıı ??????[/QUOT
acaba yanind kullandigin bir ilacla etkilesim mi yapti ben kullanmiyorum ilac
bilmiyorum canım doktorun aramasını bekliyorum
farklı hiç bişi yemedim canım eşimde bende aynı şeyleri yiyoruz hep ama işte ilacı içtim 3 saat sonra şişti dudaklarım o yüzden tamamiyle ilaca bağladık doktoru aradım müsait değilmiş hastası varmış kendisi arayacakmış
senin imzanda bugun bebegin için yazan şey çok hoşuma gitti
saç modeli filan :))
bide ilk dıçkı diyo
bebeklerin gideri oluyo mu
senin bebek utangaç heralde göstermediğine göre kendini :)
hayatımda ilk defa bebek reyonu gezdim dün.ağlicaktım nerdeyse meğerse ne tatlı şeyler varmış yarabbim.inşallah cinsiyeti belli olunca bizde alırız
kızlar merhaba ben geldim. gittim hastaneden 2 li test sonucunu aldım.
sonuç temiz çıktı 10.000 de 1 risk dedi. yaş riski var tabii dedi ama ona yapacak bir şey yok dedi. dedim mahkemeye versem yaşımı küçültsem olmaz mi diye yok dedi.
saçını doğana kadar, boya ne olursa olsun boyatamazsın dedi. bu yasakçı doktorlar hep bana denk geliyor. ne yapcam ben.
uyuyamıyorum dedim. ona yapacak bir şey yok. hamileliğin ilerleyen zamanlarında olsa pasiflora veriyoruz ama sana bir şey veremem dedi.
bir ay sonra gel dedi.bir ay nasıl beklenir.
kızlar merhaba ben geldim. gittim hastaneden 2 li test sonucunu aldım.
sonuç temiz çıktı 10.000 de 1 risk dedi. yaş riski var tabii dedi ama ona yapacak bir şey yok dedi. dedim mahkemeye versem yaşımı küçültsem olmaz mi diye yok dedi.
saçını doğana kadar, boya ne olursa olsun boyatamazsın dedi. bu yasakçı doktorlar hep bana denk geliyor. ne yapcam ben.
uyuyamıyorum dedim. ona yapacak bir şey yok. hamileliğin ilerleyen zamanlarında olsa pasiflora veriyoruz ama sana bir şey veremem dedi.
bir ay sonra gel dedi.bir ay nasıl beklenir.
ah ah benim en buyuk proplemımdı o bebek çocuk bölümleri. sürekli çocuk mağazalarını gezmek istiyordum eşimde kızıyordu bızım cocugumuz yok diye. kaçak göçek girer başkalarının çocuklarına hedıye alırdım. çok sevıyorum çocuk cicilerini. ama şimdi istediğim gibi girebilirim hepsine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?