2015 Şubat Anneleri

Kızlar ultrason o kadar abarttığınız gibi zararlı bişey değil takılmayın ben çok araştırdım usg nin kanıtlsnmış bir zararı yok sadece bende iki doktora gidiyorum

amin canım inşallah. bana da kendisi al dedi aynı şekilde. ama arkadaşımı görünce hala karar veremedim.

anaam ne kocalar var bızımkılere maaşallah :) benımkıde işi yuzunden son randevuya gelemedı. goremedı bebısı kı bı hafta oncesınde yıne doktordaydık. bu sabah bana hadı doktora gıdelım yarın bende goreyım özledım falan dıyo :) bende bastım kahkahayı. cunku önceden cok bebek ıstemıyordu, benım cok ıstemem yuzunden kabul ettı resmen. bıde hep derdı ben yuz vermem cocuga, hayatımı ona gore ayarlamam falan dıye. bende dedım 94 gramlık halıyle senı kosturuyo peşinden bıde dogsun koşsun sarılsın sana bakalım nasıl yüz vermeyeceksın dıye dalga gectım sabah. çıt yok tabı :) eee evlat sevgısı benzemıyor baska seye. gecen bır yerde bir söz okudum cok hosuma gıtmıstı onu soyledım ona. artık hak vermeye basladı tabıkı.

“Evlat dediğin, Peygamber ağlatmış imtihandır.

Kimse basit görmesin, hafif geçirmeyi beklemesin…”

eşimin tayini çıkmıştı oraya kuzum sonra alt bölge tayininden antalyaya geçtik dostlar var burda evet şirin bi yer ooo sıcağı nemi çok fena klimalar olmasa yanmıştık valla bu arada çok sağol allah senin kuzunada sağlık sıhhat versin inşşş

Ah o imtihan cok zor çoook. Allah hiçbirimize o imtihanı göstermesin.

hadi bakalım allah gönlüne göre versin inşş bende erkek hissediyorum sanki :)

Seninde kanaman olmusmuydu canin?ben ondan korkuyorum kanamam vardi ondan sonra verilmisti progeston cok sukur bayagdir yok ama kesenin altinda ultrasonda ufak bi kanama alani gorulmustu bsyramdan once

Canım benim de ayni sekilde oldu progestani kullanmam kutu bitince bıraktırdi dr usgde bisey gorse devam ettiririrdi korkma

kızlar benim göğüsler yumuşadı iki hafta öncesine kadar taş gibiydi acısından duramıyodum. normal mi bu???

Yumusadilar ama dolgunlastilar bi hayli normal normal korkma

Hayatta koymam valla ben tasiyim dokuz ay milletin adini koyimm yok öyle
Isteyen bozulsun

Kızlarrr şimdi atağa kızlar mı geçti yoksa erkekler mi kimler önde ????
birde belli olmayanlar kutunuzda ne hissediyorsunuz :)))

Kutumda bile bsy hissedemiyorum herkes erkek diyor bilmiyorum artik hayırlısı

Ay o nemi sicagi hic hatirlatma senin biyan komsunum ben de cehennem gibi oluyor yazın disari çıkmak zulüm; )

Ah o imtihan cok zor çoook. Allah hiçbirimize o imtihanı göstermesin.

Amin rabbim esirgesin cumlemizin evladini

Canım yaa yolculuğu neyle yaptınız? Uçak yolculuğunu merak ediyorum acaba güvenli mi? En çok da yanımızda ilaçları götürürken x-ray cihazından geçince ilacı etkiler mi diye düşünüyorum. Acaba reçeteyi gideceğimiz yere götürüp oradan mı alsak ilaçları.

canım derinlerde baskın bi tahmin vardır mutlaka allah gönlüne göre versin inşş

Kızlarrr şimdi atağa kızlar mı geçti yoksa erkekler mi kimler önde ????
birde belli olmayanlar kutunuzda ne hissediyorsunuz :)))

Benimkine bi ihtimal erkek dedi ama gelecek ay daha net söylerim dedi.. Burdaki nub grubyndakiler de erkek dedi 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım muhtemelen ilacin içindeki etken maddelerden birine bi alerjin var dudak sismesi alerjik reaksiyon çünkü dr ile görüş ilaci degstir mutlaka

Benimkine bi ihtimal erkek dedi ama gelecek ay daha net söylerim dedi.. Burdaki nub grubyndakiler de erkek dedi 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

erkek demişse erkektir o değişmez canım rabbim bağışlasın inşş

Devlet hast.cok azarliyor insanlari haklisin insanlarin psikolojisi bozuyorlar.
Ozel oda pahali ama dogum ucuzmus.
Sezaryen ne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…