Valla her şey olabilir artık kesi şudur diyemiyorum hiç bişeye. Tek dişli canavar mı oldu şimdi Begüm çok şeker :))insallah ya gercekten yemek olayi cok zormus. resmen ac duruyor da lokma koymuyor agzina bunalima girdim. alttan bi dis cikti digeri cikmadi ondan mi acaba.
Sıkıntı şu ki benimki emzik biberon plastik türü ne varsa almıyor ilk günden beri bu yüzden bir tek emzirme kalıyor..ben de yapıştırdık beşiğini yatağımıza ama orda değil aramızda yatıyırdu kaç zamandır.. Şimdi yine bitişik ama kendi yatağına yatırdım bakalım..maşallah maşallah seninkine i, ben zaten hiç uyanmasın demiyorum elbette uyanacak ama sizin gibi 2-3 kere..zaten deliksiz uyusa da ben uyuyamam meraktan nefes alıyor mu diye alışkın olmadığımdan :))Ben aksam banyodan sonra emziriyorum yatagina yatiyoruz. Biz birlikte yatiyoruz. Yataklarimizi yapiatirdik :) ben hic konusmuyorum. Uyuyorum. Bu sirada o donuyor cigliklar atiyor. Konusuyor. Kacmaya calisiyor. Her. Seferinde alip emzigini agIna veriyorum.en son iyice uykusu geliyor. Kafasyi bir yerlere. Dayayip uyuyor. Uyuyamazsa sirtina pis pisla destek oluyorum. Bazen arkasini donup hemen uyuyor bazen yarim saati buluyir. Gece bir ara cok uyaniyodu . her seferinde emzirmesim aralarda su verdim ya da emzik. Simdi 1 kere 11 gibi kalkiyor sonra sabah 6. Da uyaniyoruz ama aksam da 6 da uyuyoruz. Insallah bir an once siz de duzen kurarsiniz ama tavsiyem stres yapmayin . amaaaaan bir daha ne zaman emecekkiiii deyince uyanmiyor :))
Ayaz'ın genel hali çok zor yiyor.. İlk iki kaşık güzel sonra kilitliyor ağzını..doktorum olsa yer değil emdiği için tok tutuyordur dedi.. Kayınvalidem ben yokken iyi yediriyormuş çocuk ememeyincr mecbur kalıyor demek kiinsallah ya gercekten yemek olayi cok zormus. resmen ac duruyor da lokma koymuyor agzina bunalima girdim. alttan bi dis cikti digeri cikmadi ondan mi acaba.
Yeni doğduğu zamanlar bi çay kasigi sütun içine bıçakla bi parça tirtikliyorduk da miktari nasıl tarif edeyim bilemedim.m.çok az.Muskatı Nasıl vermem gerekiyor? Daha önce hiç kullandığım bişi değil.. Benimki su bile içmiyor o yüzden rezeneyi de hiç içireyorum.. Bizim doktor anasona karşı uyuşturucu o diyor ama çarem tükendiğinde yine ilaçtan iyidir. doktoruma sormadan bişi vermem ben zaten. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
Düzeldi mi iştahı simdi seninkininOldu canım vahiyde iştahsız dönemleri olabileceğini söylediği için üstüne gitmedim, inşallah hemencecik atlatırsınız
Yatağına koyar koymaz mızırdanmaya başladı.. Aldığı koydukça ağlama şekline dönüştü..bana öyşe aşırı gibi gelmedi, yani tabii çok ağladı, gözünden yaş geldi ama kucağıma alır almaz sustu hep.. Eşime çok gelmiş, Nasıl dayandın ben burda zor tuttum kendimi dedi, balkona gidip sigara içmiş hemen..Ya bende onu soracaktım Nasıl dayandın çok ağladı mı? Ağlatmayım diyorum ama o kadar sabrım taşıyor ki artık atar gibi bırakıyorum yatağa çok ağlıyor bide bana sarılıyor ya ben var ya tam bi pisliğim haketmiyorum bu çocuğu
Uykusuzluktan kendimizi kaybettik bazen ben de bir sinirle salliyorum kucagimda sonra kendime geliyorum. Yazik onlarin ne sucu var. Ne yaptiysak biz yaptik yanlis alistirdikYatağına koyar koymaz mızırdanmaya başladı.. Aldığı koydukça ağlama şekline dönüştü..bana öyşe aşırı gibi gelmedi, yani tabii çok ağladı, gözünden yaş geldi ama kucağıma alır almaz sustu hep.. Eşime çok gelmiş, Nasıl dayandın ben burda zor tuttum kendimi dedi, balkona gidip sigara içmiş hemen..
Walla bu sabah ben de patlama noktası oldu, sabırlıyım çok Hemde ama bitti sabır.. Sen sadece yatağa atmışsın ben sabah poposuna resmen vurdum sonra da oturdum ağladım.. Ben kim bebeğime zarar vermek kim, resmen ben ben değildim.. İşte o Zaman dedim yeşim bu Böyle olmicak buna bit dur demen lazım diye..
İnşallah dayanırım allahım, asıl sıkıntı yarın yine kv geliyor inşallah napion sen diye fırlamaz yerinden
Elimde yiyor kaşığa gıcık :) işte daha iyi, çiğnemek istiyor öyle daha iştahlı yiyorDüzeldi mi iştahı simdi seninkinin
Ya Can'ım eşine söyle sakın karıştırmasın kv filan. Ayy sinir olurum işime karıştılar mı.. İnşalllah yarın daha kolay geçer, sen yap bana da cesaret gelsin hadi ayaz üzme anneyi hadi yavrumm :)Yatağına koyar koymaz mızırdanmaya başladı.. Aldığı koydukça ağlama şekline dönüştü..bana öyşe aşırı gibi gelmedi, yani tabii çok ağladı, gözünden yaş geldi ama kucağıma alır almaz sustu hep.. Eşime çok gelmiş, Nasıl dayandın ben burda zor tuttum kendimi dedi, balkona gidip sigara içmiş hemen..
Walla bu sabah ben de patlama noktası oldu, sabırlıyım çok Hemde ama bitti sabır.. Sen sadece yatağa atmışsın ben sabah poposuna resmen vurdum sonra da oturdum ağladım.. Ben kim bebeğime zarar vermek kim, resmen ben ben değildim.. İşte o Zaman dedim yeşim bu Böyle olmicak buna bit dur demen lazım diye..
İnşallah dayanırım allahım, asıl sıkıntı yarın yine kv geliyor inşallah napion sen diye fırlamaz yerinden
Balgam kusturur canımKızlar Azra hasta biliyorsunuz feci halde başgam var öksürünce çıkarıp geri yutuyor biraz önce fışkırtarak kustu resmen ceviz gibi çıktı balgamı rahatlamışmıdır acaba sonra emdi uyuduMaRaL_ Can'ım bu normal bişey mi doğduğundan beri hiç böle kusmamıştı
Hatta bugün balık yedi acaba emince o bozdu mu midesini karar veremedim fikri olan yazabilir mi
Ay valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim Can'ım balgamı çıkarttığı için sevindim anlamsızca huzursuzdu çünkü bi anda kusuverdi misafirlerimde vardı evin orta yerine çıkarttı önemli değil kimse evde batsın umrumda değil de ilte kuramayınca hiç olunca da panik oluyorsunBalgam kusturur canım
Bebekler balgamı ya yutarlar ya yutamayop kusarlar. Balgam atmış sevin bence.
Hiç kusmadığından tombik olmuş işte benimki hala 7 kilo hala kusuyor :)
Hastalikta balgm cikartirken olur mu bilmiyorum cok tecrubem yok o konuda ama balik cok alerjik birsey o dokunmus olmasin daha once de yiyomuydu baligiKızlar Azra hasta biliyorsunuz feci halde başgam var öksürünce çıkarıp geri yutuyor biraz önce fışkırtarak kustu resmen ceviz gibi çıktı balgamı rahatlamışmıdır acaba sonra emdi uyuduMaRaL_ Can'ım bu normal bişey mi doğduğundan beri hiç böle kusmamıştı
Hatta bugün balık yedi acaba emince o bozdu mu midesini karar veremedim fikri olan yazabilir mi
Balgamdan canım çıkardığı iyi olmuş merak etmeKızlar Azra hasta biliyorsunuz feci halde başgam var öksürünce çıkarıp geri yutuyor biraz önce fışkırtarak kustu resmen ceviz gibi çıktı balgamı rahatlamışmıdır acaba sonra emdi uyuduMaRaL_ Can'ım bu normal bişey mi doğduğundan beri hiç böle kusmamıştı
Ben aklımdan bile geçirmek istemiyorum anında ters tepiyo anne ve babanın nazarı çok olurmuş bebişlere o yüzden her yatırmamda mutlaka okurum canımYaa ne oldunuz topluca hepiniz.benimki güzel uyuyor dicemde demeye korkuyorum(.yani gece sık kalkmiyor.)ne zaman iyi biseyini söylesem ertesi gün bozuyor.kendi kendime nazar mi ediyom nedir.
eskiden annelerimiz gibi mecbur kalsak nasil da yapardik ama :)Kiyamiyoruz bi turlu. Halbuki hatirlamayacaklar bu gunleri. Tamam mesela siddet uygulasak aglatsak bilincaltina yerlesir belki ama kotuluk amacli da bisey yapmiyoruz sonucta
haha evet :)) bi de kesfetmeye calisiyo disini sanirim dili surekli orda.Ya kızlar bu kadar zor mu uyku olayı forumcanak bi başaramadık, cesaret mi yok yoksa bizim çılgınlar mı inatçı, biz mi sabırsısız
Valla her şey olabilir artık kesi şudur diyemiyorum hiç bişeye. Tek dişli canavar mı oldu şimdi Begüm çok şeker :))
emince doyuyorlar midir artik emin degilim kendi adima. memelerim aetik sabah kalki ca da sert degil eskisi gibi. yumusacik sanki sit yok. emince geliyo ama bakiyorum sıkıp.Ayaz'ın genel hali çok zor yiyor.. İlk iki kaşık güzel sonra kilitliyor ağzını..doktorum olsa yer değil emdiği için tok tutuyordur dedi.. Kayınvalidem ben yokken iyi yediriyormuş çocuk ememeyincr mecbur kalıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?