2015 Şubat Anneleri

resmen bu kiz gezenti!!
uyanmasini bekledik hanfendinin ne zaman bi yere gidecek olsak uyuyacagi tutar zaten. uyandi biseyler yedirdim zorla aldik arabasini dogru pazara.

hava kararmisti biz pazar yapiyoz hava da soguk. gayet keyfi yerindeydi ama. ordan bankalara gectik kredi kartlarini odedik elde ne kaldi hic bisey! ne zor bu gecinmek arkadas!

biraz turladik hala cit yok gayet keyifli etrafi izliyor. markete gectik sonra market arabasina bindirdim onu resmen mutluluktan delirdi. rve geldik tabii o koca esek olusu arabasiyla pazar market posetleri derken adamcagiz uc kere indi arabaya.

sonra onlari yerlestirdik beraber. kizin corbasini icir (bol puskurtmeli tabii) derken helak oldum. uykusu geldi uyutuyom ayagimda su an. he o arada balik attim firina daha corba ve salata yapicam yemek vakti de gecti.

bu adamin diyet isi bana da yaradi bi kilo vermisim. ki onun kadar dikkat etmiyorum ama pilav makarna kizartma yok artik onlar bile yetiyo.

ofd cok yoruldum! gece uykusuna gecmese bari bi daha kalkip muhallebi yemezee gece beni diker ayaga.

uyumak istiyoruuuuuuuuum

Selam kızlar bişey sorcam bebeklerinizn uyku düzeni nasıl ya kaçta uyaniyo tekrar kaçta uyuyo kaç defa uyuyo gündüzleri ve saat kaçta.benimki gece çok fazla uyaniyo bıktım artık saat başı odasindayim Dişten mi diyecem ama aylardır boylee

Su an herkes ayni dertten muzdarip tam zamaninda sordun canim:) Bilmiyoruz ne oldu bunlara. Benimki mesela 15-20 kere kalkiyodur galiba iyice sapitti uykusu

Eveeeet 37. Dakikada uyuyan bir ayaz. Yatır kaldır yaptım, çok ağladı ama inat ettim, en son yatırdım gözleri kapalı miniğimin artık direnmeye dermanı kalmamıştı çünkü gündüz en son 3te uyanmıştı. Az pış pış yaptım ve uyudu.. Bakalım ne zaman uyanacak..

Asıl şimdi gece ne yapayım sizce ben? Ağlamaktan susamıştır ama su içmiyor emmek isteyecek yine, iç emzirmemezlik yapmicam ama belli saatlerde uyandığında mı emzirsem acaba bana fikir verin nolur

Canim belli saatlerde ver araya 4 saat falan koy hep. Ben artik her uyanisinda vermiyorum meme asiri sık uyandigindan. Masallah yarin daha guzel olacak insallah. Benimki de su almiyo kiziyo ya zorla veriyorum ya da omzumda kucagimda bayiltmaya calisiyorum ama tabi uyku egitiminde kucakta uyutmak da yanlis

İihhi ihihh kız bugün herkes çıldırmış gibi bu soruyu soruyor, aramıza hoşgeldin cınım :))

Yok canım, yarın muhtemelen daha kötü olacak, genelde öyle oluyormuş diye okudum o yüzden kendimi en kötüsüne hazırlıyorum.. Yanı şu doğrudur diye bişi yok, herkesin bebeği farklı bu yüzden de anne kendi bebeğine göre uyarlamalı. Bence önemli olan tutarlı be kararlı olabilmek, asıl zor olan da o zaten.. Tamam o zaman 3-4 saat koycam araya. Peki sen emzirmediğin halde sürekli yine de uyanıyor mu sık sık.. Bu kez de omuza mı alışıyor acaba

"Çıldırmış gibi" ifadesi cuk oturdu :) ağlatmayan ben ağlattım düşün artık
ben bi sure ara verdim denemeye gucum yok ama sen pes etme. yapacak bisey yok birazcik aglasinlar ben dunki ahlamadan sonra digerlerini aglamadan saymam artik

ya ben bu aralar uykudan cok yemege takmis durumdayim bi haftadir istahli kizdan eser yok resmen ac duruyor bi saatte yediremiyorum iki kasik sizde de boyle oldu mu bazi donemler?

gördük market arabasindaki sevimli bakışı çirkiiiin

maşallah maşallah maşallah

Oldu canım vahiyde iştahsız dönemleri olabileceğini söylediği için üstüne gitmedim, inşallah hemencecik atlatırsınız

Evet canim yine de uyaniyor. Arada kolay daliyor omuzda arada aglama krizine giriyo o zaman emziriyorum mecbur. Kendileri dalmayi bi ogrensinler de insallah daha az uyanacaklar.

"Çıldırmış gibi" ifadesi cuk oturdu :) ağlatmayan ben ağlattım düşün artık
Ya bende onu soracaktım Nasıl dayandın çok ağladı mı? Ağlatmayım diyorum ama o kadar sabrım taşıyor ki artık atar gibi bırakıyorum yatağa çok ağlıyor bide bana sarılıyor ya ben var ya tam bi pisliğim haketmiyorum bu çocuğu

Ya kızlar bu kadar zor mu uyku olayı forumcanak bi başaramadık, cesaret mi yok yoksa bizim çılgınlar mı inatçı, biz mi sabırsısız.. Ay iyice şiştim valla!!

Oldu canım vahiyde iştahsız dönemleri olabileceğini söylediği için üstüne gitmedim, inşallah hemencecik atlatırsınız
insallah ya gercekten yemek olayi cok zormus. resmen ac duruyor da lokma koymuyor agzina bunalima girdim. alttan bi dis cikti digeri cikmadi ondan mi acaba.

Ben aksam banyodan sonra emziriyorum yatagina yatiyoruz. Biz birlikte yatiyoruz. Yataklarimizi yapiatirdik :) ben hic konusmuyorum. Uyuyorum. Bu sirada o donuyor cigliklar atiyor. Konusuyor. Kacmaya calisiyor. Her. Seferinde alip emzigini agIna veriyorum.en son iyice uykusu geliyor. Kafasyi bir yerlere. Dayayip uyuyor. Uyuyamazsa sirtina pis pisla destek oluyorum. Bazen arkasini donup hemen uyuyor bazen yarim saati buluyir. Gece bir ara cok uyaniyodu . her seferinde emzirmesim aralarda su verdim ya da emzik. Simdi 1 kere 11 gibi kalkiyor sonra sabah 6. Da uyaniyoruz ama aksam da 6 da uyuyoruz. Insallah bir an once siz de duzen kurarsiniz ama tavsiyem stres yapmayin . amaaaaan bir daha ne zaman emecekkiiii deyince uyanmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…