2015 Şubat Anneleri

saol canim, uzagim ben ama her yer etkilneiyor, bundan onceki gazete olayiu siralarinda bankada bi kadin bana sizin yuzunuzden ulkede savas var demisti, kurunun yaninda ya$ta yaniyor insallah duzelir bi an once heryer daha kotu olamz hiçbisey
tekvando iyimi kiz seviyormu oglun
benimkini gondermek istiyorum ama karar veremedim daha, ben karar verene kdr oglan askere gidecekk

Etkilenmez mi kız,insan nerde olursa olsun kötü bir olay oldu mu çok üzülüyor.. Tabii bir de Allah-u ekber diyip ateş açmak bomba patlatmak bütün müslümanların imajını olumsuz etkiliyor.. Allaha havale ediyorum hepsini,yaptıklarının muslumanlikla bi alakası yok çünkü..

Taekwandoya ben gitmek istiyordum eskiden,ama bana kısmet olması. Burda kursu açılınca hemen oğlanı goturdum ben de :) aslında oglan uzun ve zayıf,basketbol için daha uygun ama asla istemedi topa dokunmadı bile.. Ben de eskiden basketbol oynuyordum aslında onu ben de calistirabilirdim basketbola gitseydi,okulla birlikte bi tane spor ben şart goruyorum,o disiplini,bedenini eğitmeyi ve geliştirmeyi öğrenmesi enerjisini sarfedebilmeli.. Acayip yoruluyorlar akşam hemen erkenden yattı yoksa o enerjisini kardeşlerinin ustune boşaltiyor kiiiii çok felaket oluyor :)) tavsiye ediyorum yanı canım ama emre bey bu konuda ne der onu bilemem :)
Vahide buralarda mi geliyor mu neler yapıyor?

Evet ben de zaten hiç şu saatte uyusun diye uğraşmıyorum ama ayaza kalsa hiç uyumicak :)

Çok çelişki değil mi? Hem uyku yapıyor hem de hareketlilik oluyor diyorsun :) ya son çarem o walla baktım olmuyot mecbur O yola başvurcam sence ilaç sıkıntı olur mu? Yanı Kadir Tuğcu bile öneriyorsa daha az zararlı gibi

Benim oğlan çıldırdı bugün . Uyan düğünden beri ağlıyor
Ne istiyor Anlamadım gözünden yaş gelerek ağlıyor.neresı Acıyor ağrıyor anlamadım ki oyuncak bebek gibi bırakıyorsun ağlıyor ağlıyorsun babası gelse de versem kucağına beni

O bı yan etkı cnm .pıyangodan ne cıkarsa:)))

Biberon kullanıyoruz .. 4. Aydan beri .. Biraz zorlayacak beni bu kız ..

Bence ilaç verme. Ağrı kesici vermeyip uyku için yan etkisi hiperaktivite olan bi ilacı vermek sence de çok mantıksız değil mi? Uyku olayı sadece bedensel değil beyinsel de bi durum. Bence ayazın bu kadar sık uyanma sebebi emme alışkanlığı artı diş sıkıntısı. Seni çoook iyi anlıyorum artık isyan boyutundasın ama ilaca başvurma canım

Bebekler tarafından esir alındık kızlar!! Ben hayatımda böyle naz görmedim. Beyimiz yarım saat uyuyacak diye yarım saat uyutmaya uğraşıyoruz.. Otur salla yok ayakta salla yok yanına yat emzir pış pış kış kış ... İlla bi posta ağlayacak Nazlı nazlı üff poposuna bi şaplak alıcam sonunda o olacak. Hain Bebek Ordusu uyuyun üleeen!!

Benim ortancayi veriyorum alerji olduğunda uyku yaptığı ve iştah açtığı doğru ama ilaç sonunda.muskat deneyebilirsiniz.bebekken gaz için kullanıyorduk.bi kere fazla kacirmisim bebek tum gun uyudu annem korkmustu.o da uyku yapar.bi tanidik anason icirirdi.uyurdu bebek ama o ne kadar doğru bebekte bilmiyorum.araştır bi .

Durumumuzu cok guzel ozetlemissin canim

Bazen koyu oluyor .. İnşallah sıkıntı olmaz susuz kalınca bıngıldak çöküyormuş ya ondan da korkuyorum şükür iyi ..
Korkma bisey olmuyor.susuz kaldığının belirtisi sadece.bol su icirdi mi duzeliyor
Geçmiş olsun.Sizinkiler kadar uzun değildi ama bi iki kez bizim kizada oldu.insan ne yapacağını şaşırıyor o anda.sonrada bisey olmamış gibi devam.deşarj mi oluyorlar.negatif enerjimi boşaltıyorrlar bilmem.

Diş mi bilmiyorum Altıncı ayından beri 6 dişi var.. Alışkanlık olduğu kesin ama haklısın.. Yok zaten vermicem şu anda, önce farklı yöntemleri deniycem..şu ana kadar doğru düzgün ilaç vermedim zaten çocuğuma bundan sonra da öyle olacak :)

Muskatı Nasıl vermem gerekiyor? Daha önce hiç kullandığım bişi değil.. Benimki su bile içmiyor o yüzden rezeneyi de hiç içireyorum.. Bizim doktor anasona karşı uyuşturucu o diyor ama çarem tükendiğinde yine ilaçtan iyidir. doktoruma sormadan bişi vermem ben zaten. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

evet canim sebep aramaya kalksak cok.. korku aglamasi gibiydi ilk kez oldu anlam veremedim.. neyse gecti sukur. aglamasin hic kuzularimiz oyle.

calis vallahi en guzelini yaparsin. iyi gelir sana. is yerinde dinlenirsin cidden. bende valismak istiyorum ama biraz daha var..
tum gunum evde geciyor o kadar yoruluyorumki hemen aksam oluyor napmisim diye bakiyorum. hic bisey. kizla ilgilenmek yetiyor. senin bi de carpi uc yani.
allah kolaylik versin..

ruya goruyolardir belki.
bilmiyorumki oyle korkutucu bi aglamaydiki elim ayagim bosaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…