2015 Şubat Anneleri

canım yeme içme olayına hiç girme sıcagın ortasında ne tatlısı yicez allah aşkına
yanıyoz sulu şeyler ekşi şeyler yiyoruz içimiz açılsın ferahlıyalım diye

zaten benim arkadaşım 2 erkek doğurdu ikisinde de deli gibi ekşi yedi
ablamda kız doğurdu o da tatlı yedi hep
dediğin gibi bu havada hiç gitmiyor tatlı

Kacıncı haftada sın ben pek yiyemiyorum buara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KıZlar bişey sorucam Dr bana 11. Haftada bebegin kemik yapısı kıza benZiyor demişti bende kız isyordum zaten şimdi iki hafta sonra randevumuz değişirmiki kendimi çok alıştırdım sizde böyle olmuşumuydu 😊

Pardon canım o zaman 😀 bornova küçükpark canım sen 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

ben erkek hissediyorum çin takvimi erkek rus takvimi kız diyor
ama bana herkes kızın olacak diyor
bir tek babam eşim yeğenim ve ben erkek diyoruz

seninle aynıyız canım.

rus takvimi - kız
çin takvimi - erkek diyor benim de.

ben erkek hissediyorum, anne tarafım çoğunlukla kız diyorlar, diğer tanıdıklarım erkek diyorlar.

yarın belli olacak kısmetse

bizde şimdi drdan geldik. bebişimiz iiymiş şükür. çok minik ama hala tam uzuvları bile belli değil. 5 cm miş. 12+0 ız bugun. 26 agustosta gitcem bi daha ense kalınlıgını olccekmıs. bi güldüm tur attı karnımda cok komikti

benim eşimin tarafından bir allahın kulu da çıkıp kız olacak erkek olacak demedi
daha 5 haftalık hamileyim kayınvalidem cinsiyet belli oldumu dedi
sanki 2 tane çocuğu o doğurmadı evlatlık aldı

ay ben takvımlere hıc bakmadım du bakıyım bı.. bıde bu aralar sureklı laf arasında sankı kızmıs gıbı bahsedıyorum bılemedım walla hayırlısı...

benim eşimin tarafından bir allahın kulu da çıkıp kız olacak erkek olacak demedi
daha 5 haftalık hamileyim kayınvalidem cinsiyet belli oldumu dedi
sanki 2 tane çocuğu o doğurmadı evlatlık aldı

:) :):) ilahi ya onlar her şeyi unutmuş erkek mi diye sormuştur sanki kız olunca onun tohumu değil sütçüden aldık töbe ya

ay ben takvımlere hıc bakmadım du bakıyım bı.. bıde bu aralar sureklı laf arasında sankı kızmıs gıbı bahsedıyorum bılemedım walla hayırlısı...

benim bakmadığım takvim kalmadı başka türlü zaman geçmiyor daha 3 hafta var

ay baktım sımdı cınde kız rusta erkek cıkıoo... amannnn ben en ıyısı doktor zamnını bekleyım:)

:) :):) ilahi ya onlar her şeyi unutmuş erkek mi diye sormuştur sanki kız olunca onun tohumu değil sütçüden aldık töbe ya

eltimin kızı var ablamın kızı var şimdi herkes benden erkek bekliyor sanırım
ama kayınvalidemlerle pek samimi değiliz öyle pek gelim gidim olmaz banada hiç karışmaz
kız da olsa erkek de olsa topu topu göreceği senede 5-6 gün
o yüzden onun için farkedeceğini sanmıyorum

14. Hafta içindeyim canım sen neden yiyemiyosun

Ben 8 haftadayım ve cok migdem bulanıyo doktorumda yiyebildigini ye kendini zorlama dedi cok zorlarsam ilerde bebekte aynı şeyi yaşarsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…