2015 Şubat Anneleri

Oyyy çok güzeldi oglumda da buna benzer bi klibimiz var babamiz hazirlamisti o anlari yasadim. Bizde sezen aksu.hoşgeldin caliyor çok güzel ikinci defa anne olmak o duyguyu tekrar yasamak çok mutluluk verici çok heyecan dolu. Rabbim kimselerin kollarini bos birakmasin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 8 haftadayım ve cok migdem bulanıyo doktorumda yiyebildigini ye kendini zorlama dedi cok zorlarsam ilerde bebekte aynı şeyi yaşarsın dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru söylemiş zaten şuan yaşadığın normal 12. Haftadan sonra düzeldik çoğumuz halada düzenlemeyen var ben 2 kilo verdim hiç yemek yiyemiyodum ama şimdi düzeldi korkmadan yiyorum sabret sende biraz beklemen gerek

Canım listeye benide ekle diye birkaç kez yazmıştım bilgilerimi gözden kaçtı heralde şimdi tekrar yazsam kayıtlarmısın sat 2 Mayıs beklenen doğum tarihi 7 şubat kilo 58 yaş 29 istanbul şimdiden teşekkürler rumuzda smyl olabilir 😊

bizim oğlan ismimiz yoıllardır belli cnm. bebeişinde oğlan olucağını ögrendık kesınlestı. barlas ege olucak bizim paşanın ismi :)

sende mehmet kalsın yanına başka bır ısım daha koyalım de. mehmet gercekten cok guzel bır ısım

eh herkes isimleri yazmış bizimde kısmet olursa belli isimleri

kız olursa Arya veya Naz hangisi o anda daha ağır basarsa onu koyucam :)

erkek olursa Altuğ Ege

erkek olursa adaş olucaklar bizimkiler :) bizimkide barlas ege olucak kısmetse :)

millet isimleri düşünmeye başlamış bile
biz daha eşimle hiç konuşmadık bu konuyu

nasıl konusmadınız yahu :) biz sevgili yıllarımızdan beridir isimleri konusuyoruz. erkek ısmı bellıydıde kıza karar veremıyorduk. ama kısmet erkekmıs zaten :)

yok artık bu lafımı soyledı cıdden:) yazıklar olsun valla. aman bosver cnm eşin senın yanındaymıs nasıl olsa. salla gıtın

yok artık bu lafımı soyledı cıdden:) yazıklar olsun valla. aman bosver cnm eşin senın yanındaymıs nasıl olsa. salla gıtın

Benimki türünün son örneği bu daha en basiti düşük yaptım naptında düşürdün dedi ben ağlarken öle bi kadın işte

amin inşallahhhhh

Benimki türünün son örneği bu daha en basiti düşük yaptım naptında düşürdün dedi ben ağlarken öle bi kadın işte

Allah sabır versın cnm sana. bu yaptıgı kaynanalık degıl taş kalplılık resmen.

erkek olursa adaş olucaklar bizimkiler :) bizimkide barlas ege olucak kısmetse :)

aaa ne kadar güzel bizim cinsiyet bellidir artık ama bi kısmet olmadı eşime diyorum bugün gideriz yarın gideriz bi gidemedik. artık kısmetse pazartesi gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…