- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Ben 8 haftadayım ve cok migdem bulanıyo doktorumda yiyebildigini ye kendini zorlama dedi cok zorlarsam ilerde bebekte aynı şeyi yaşarsın dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım listeye benide ekle diye birkaç kez yazmıştım bilgilerimi gözden kaçtı heralde şimdi tekrar yazsam kayıtlarmısın sat 2 Mayıs beklenen doğum tarihi 7 şubat kilo 58 yaş 29 istanbul şimdiden teşekkürler rumuzda smyl olabilir 😊Oyyy çok güzeldi oglumda da buna benzer bi klibimiz var babamiz hazirlamisti o anlari yasadim. Bizde sezen aksu.hoşgeldin caliyor çok güzel ikinci defa anne olmak o duyguyu tekrar yasamak çok mutluluk verici çok heyecan dolu. Rabbim kimselerin kollarini bos birakmasin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cancağızlarımm herşeyi düşünüyonuzda bebiş isimleriniz ne olucak kararlar verildimi
ben en son yazmıştım erkek olursa rüzgar kız olursa berrasu diye baktım berra ismini pek hoş görmemiş efendimiz vazgeçtim niyeyse çoook zorlanıyorum isim konusunda
ama artık kararımı verdimmm
kız olursa zeyna
erkek olursa spaydırman koyucamm :))))
Esim evlendigimiz gunden beri kendi ismimi koyacagim ogluma diyor :)) esimin meslektaslari arasinda moda oldy birde bu sene kendi isimlerini cocuklarina vermek :)) birde sevdigi bir sahsiyetin ismi olacak dedi dedi bende artistligi elden birakmadim nasil olsa kiz olacak dedim ismini ben koyacagim sen degil dedim o zamanlar anlasma yaptik erkege babasi kiza annesi isim verecek die esimin kalbi daha temizmis oglumuzun ismi mehmet akif olacak hayirlisiyla :)) yagız ismini onerdim gecenlerde oglumun ismi 4 sene oncesinden belli dusunmene gerek yok dio artist kocam :))
bizim oğlan ismimiz yoıllardır belli cnm. bebeişinde oğlan olucağını ögrendık kesınlestı. barlas ege olucak bizim paşanın ismi :)
eh herkes isimleri yazmış bizimde kısmet olursa belli isimleri
kız olursa Arya veya Naz hangisi o anda daha ağır basarsa onu koyucam :)
erkek olursa Altuğ Ege
millet isimleri düşünmeye başlamış bile
biz daha eşimle hiç konuşmadık bu konuyu
😃 baksa içim gam Yemicek herkes doğurduğuna baksın diyo düşük yaptım bi kere diye buna çok dikkat ediyoruz içerde oturuyo benim duymadığımı zannederek eşime altındanmı doğuruyo bi senin karın hamile değil diyo bu yüzden tartıştılar zaten
yok artık bu lafımı soyledı cıdden:) yazıklar olsun valla. aman bosver cnm eşin senın yanındaymıs nasıl olsa. salla gıtın
oyyy çok güzeldi oglumda da buna benzer bi klibimiz var babamiz hazirlamisti o anlari yasadim. Bizde sezen aksu.hoşgeldin caliyor çok güzel ikinci defa anne olmak o duyguyu tekrar yasamak çok mutluluk verici çok heyecan dolu. Rabbim kimselerin kollarini bos birakmasin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok artık bu lafımı soyledı cıdden:) yazıklar olsun valla. aman bosver cnm eşin senın yanındaymıs nasıl olsa. salla gıtın
Benimki türünün son örneği bu daha en basiti düşük yaptım naptında düşürdün dedi ben ağlarken öle bi kadın işte
erkek olursa adaş olucaklar bizimkiler :) bizimkide barlas ege olucak kısmetse :)
Kızlar saglık ocagına nezaman kayıt yaptırdınzz
11. haftamdı sanırım kayıt yaptırdığımda.
Allah sabır versın cnm sana. bu yaptıgı kaynanalık degıl taş kalplılık resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?