Kızlar saglık ocagına nezaman kayıt yaptırdınzz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki türünün son örneği bu daha en basiti düşük yaptım naptında düşürdün dedi ben ağlarken öle bi kadın işte
Pardon canım o zaman 😀 bornova küçükpark canım sen 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Benimki türünün son örneği bu daha en basiti düşük yaptım naptında düşürdün dedi ben ağlarken öle bi kadın işte
o anda ona öyle güzel cevaplar verebilirdin ama terbiyemiz müsade etmez.takma bile kafaya böyle insanı.seviyesiz düşük ne demek hiç yaşamışmı acaba hayatında. allah düşmanıma bile vermesin diye dua ettiğimi bilirim o acıyla. ki gerçekten de öyle ki hele birde sen gelini olduğun halde bunu diyorsa insanlığından şüphe ederim.
Bana kalbini duydugnda yapın dedilerde gidrmedm bi türl yagmur şimşek:) evden cıkmadım
zaten öğrendiğinde zırt pırt rahatsız ediyorlar gel de gel diye. benim daha önce düşük olduğunu bildiği için ben özellikle beklettim. ama fazlada aksatma çünkü tetanoz zamanını filan konuşuyor seninle. mesela benim eylülde tetenoz yapılacak. başkada bir şeye çağırmadı zaten.
Benim bişey dememe kalmadı zaten eşim kovdu evden hadsiz o hep öle şansım olacak kocam hariç bütün sülalesini boşarım
zaten öğrendiğinde zırt pırt rahatsız ediyorlar gel de gel diye. benim daha önce düşük olduğunu bildiği için ben özellikle beklettim. ama fazlada aksatma çünkü tetanoz zamanını filan konuşuyor seninle. mesela benim eylülde tetenoz yapılacak. başkada bir şeye çağırmadı zaten.
Bugun gidecktim ama gökgürlemesi yagmur oturdum:)
olsun bugün yarın önemli değil. kaç haftalıksın bilmiyorum ama sen ne zaman müsait olursan o zaman gidersin . yapılmamış tahlillerin varsa onları yapıyorlar. tahmini doğum tarihini filan söylüyorlar. birde kaç kilosun boyun kaç tansiyon kaç ona bakıyorlar. yalnız yapılmamış tahlilin varsa eğer sabah gitmeni öneririm çünkü sağlık ocaklarında genelde sabah kan alımı oluyor.
Ben 8 haftadayım ve cok migdem bulanıyo doktorumda yiyebildigini ye kendini zorlama dedi cok zorlarsam ilerde bebekte aynı şeyi yaşarsın dedi
aglattın benı yaya cok duygusal oldum anne aglayınca bendebasladım aglamaya
Benim de 8. haftada baslamisti bu saatten sonra cok siddetli olmaz diyorlardi ki 10. haftada hic bir gunu ilacsiz geciremedim valla. Her gun hasta gibi yataktan kalkamiyodum geceleri mide bulantisi ile uyaniyordum. 10. haftanin sonuna geldim su 2 gundur ilacsiz gecirebiliyorum gunu. Ama bulantim var hala. 11 den sonra azalir 23 den sonr biter diyorlar bakalim bekliyorum. Bana da doktorum kendini hic zorlama dedi. Ama sivi al dedi. Su icemiyordum ama ayran ve bol limonlu soda iciyodum. Eksili corba iyi geliyor mesela.. Bunlari dene. 3 gundur zencefil aldim toz seklinde cay kasigi zencefil tatli kasigi balla karistirip yiyorum belki o da hafifletmis olabilir dene istersen. 2 saatte bir mutlaka mideni bastiracak bisiler ye.. Gececek insallahh...
Bana doktorum ilac vermem migde bulantısına dedi
Bana zofran verdi 4mg. O olmasa napardim bilmiyorum. Dinlenmekle birebir alakali dedi ama calistigim icin ole bi sansim yoktu benim.. Gunde 4 taneye kadar alabilirsin hic bir zarari yok bebege dedi. Cok kotuysen doktoruna bir sor canim. Dil alti zofran 3 dakikada etki ediyor..
Ben kırakerle idare ediyorum bu ara iki gündür iiiiiimmm
Aynen canım Allah bana sabır versin şimdi konuşmuyoruz rahatım
alıntıdır
ANNE OLMAK BİR KADINA BAKIN NELER ÖĞRETİYORMUŞ .Dişlerimi fırçalar saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim. Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler püsler küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar yırtık kağıtlar olacağı aklıma bi...le gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da... banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Anne olmadan önce... Üzerime bu kadar işeneceğini kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Anne olmadan önce... Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Anne olmadan önce... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini... Düşünemezdim. Anne olmadan önce... Bütün bir gece boyunca hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma... Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime... Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine... Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine... İnanamazdım...
KUCAGIMIZA ALIRIZDA ESAS O ZAMAN AĞLARIZ İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?