2015 Şubat Anneleri

o değilde şimdi herkes yeme içme muhabbetini yasaklayanlara kızıyor
hepimiz karşıydık madem kim sorun ediyodu yahuu

ben ilk sorun edildiği günü ve sorun edenide hatırlıyorum
daha o zaman sçyleyecektim bunu
hadi belki ben yanlış düşünüyorumdur dedim
ama artık söylemeden yapamazdım

Ben sorun edenlerden biriydim abartılmıştı çünkü 2 adet yemek ismi yazılmıştı ve zahmetli şeylerdi. Aklıbalik olan herkes düşünebilir hatta toplum içinde bile hamile var deyip bu muhabbeti keserler. Yoksa kimse her gördüğüne aşermiyor her bünye bir değil aşerebilirde. Artı işyerinde olup birşeyi almak için akşamı beklemek zorunda olanlarda var öyle değil mi mesela ben o gün işteydim muhabbet sabahtan yapılmıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buna cevap veren olursa bende sevinirm haftaya cumartesibizde amasrya gitcez inşallah bi akslik çıkmazsa

Eşimin ailesi orada dün akşam konuştuk hava çok sıcak sıkıntılı diyorlardı ama orada ne zaman yağacağı belli olmuyor

ben ilk sorun edildiği günü ve sorun edenide hatırlıyorum
daha o zaman sçyleyecektim bunu
hadi belki ben yanlış düşünüyorumdur dedim
ama artık söylemeden yapamazdım

O gün konuşurken konu sahibi de buradaydı herkes fikrini söylemişti. Keşke sende söyleseydin de içine dert olmasaydı canım

Böyle olumlamalar yapabilmek cok güzel gercekten de ben ikincide bi tuhaflastim ilkinde cok pozitiftim bu sefer niyeyse daha stresli tedirgin grciriyorum elimde degil soylediklerini hatrlaticam kendime bol bol

Canım Hayırlı olsun saglikla dogsun gerisu bos hersekilde icin gidecek göreceksin zamanla

Akşam nefsime hakim olamadım ve cips yedim canım okadar çok istediki şimdide pişmanım siz yiyormusunuZ her canınızın istediğini acaba arkadaşlar 😁

Afiyet olsun arada kacamak şeklinde olur da çok yeme sen yine de

günaydın kızlar hayırlı günler

Gunaydin canim nasil gidiyor daha iyi misin

Ayy yerim onlari ben maşallah ya ayni kesedeler mi bebisler kuzum

Istiyorum istiyorum bundan deli gibi istiyorum; ))

Hehe timurun filleri gibi oldu diyorsun; ) genel güncel seylerden konusmkta bence de sakinca yok bulmasi zor yöresel seyler ve emek isteyen yemekler olmadiktan sonra.simdiye dek iki kez asermem oldu biri kolay bulunurdu allahtan da digeri burda yazilmisti yapmasi mesakkatli biseydi bende de o beceri yok gurbetteym yapcak da yok bayrami beklmem gerekti sabirla muradima da erdim sukur; p

Farklı demşti kendi doktrm :)

Buna cevap veren olursa bende sevinirm haftaya cumartesibizde amasrya gitcez inşallah bi akslik çıkmazsa

Tatil icin amasraya mi karar verdiniz canim ben de donuste kucuk bi kacamak istiyorum nasil o taraflar yıllar önce gitmiştim guzeldi hatrladgm kadariyla da Denize girme durumlar nasil dalgalı mi oluyo benm kizim var malum ona uygun da olmali. Konaklama nerde düşünüyorsun fiyat yer tavsiyen varsa alablirm canm

O gün konuşurken konu sahibi de buradaydı herkes fikrini söylemişti. Keşke sende söyleseydin de içine dert olmasaydı canım

benim içime dert olmadı sen canını sıkma canım

Gunaydin canim nasil gidiyor daha iyi misin

teşekkür ederim canım yaa çok şükür daha iyiyim sen nasılsın

Daha önce üç sene evel gitmiştk evde kalmştk denize sıfır inkumuydu ama orası ve dedğin gibi aşırı dalga vardı tehlikeli aslında ama sırf denize giriyin die gitmek istrym üç günlğne gitcez gidersek numara falanda yok canmama gidersek haftaya memnun kalırsak tavsiye ederm neresi oldgnu yazarım hatta keşke aynı vakit gitsek tanışmş olurduk:) değişik olurdu

Ya ben çok fena ishal olmşm sürekli tuvalete gidiyrm hatta afedersinz ama gaz yaparken bile çıkacak diye korkuym:/

ben yarın nasip olursa 16. haftama giricem. bende bir gün olmaz ise 2. günü olan bulantılar hala devam ediyor. ama sabah öğürüp bidaha bir şey kalmıyor. herhalde bitmeye baya yaklaştı o yüzden sanırım.ama kızlar az önce garip bir kokudan midem bulandı yağmur yağdı bende camı açtım hava gelsin diye serin olur diye hani yağmur yağarda toprak kokar ya heh o kokuya bayılırdım ama açmamla kaçmam bir oldu ne tuhaf bir şey şu hamilelik şiirlere yazı olan güzelim yağmur sonrası toprak kokusundan bile midem kalktı allahım daha neler göreceğiz. nasip olursa artık hafta içi bebişin cinsiyetini öğrenmeye gidicem . artık herhalde doktor söyler cinsiyetini.

Kuzum bi anlık şoktan olmuştur o ağlama. Bak şimdi annesi doğup bi ayaklansın paşa seni bütüüün kötülüklerden koricak, seni babasından bile kıskanıcak. Sana maç yapmayı öğreticek oyuncak araba kullanmayı öğreticek yaaaa. Bir de bu yönden bak :)

Güzel olurdu cidden de esimi ikna etmek zor karadeniz dalgali diye hoşlanmıyor cocuk da olunca.inkumunu arastriodum ben de fiyatlar makul biz de gidersek anca uc dört gun olur zaten de iste dalga isi dusundruyor bu ara heryer firtina yağmur bir de.gonlumuze göre olsun hepimizn inşallah

Eşimin ailesi orada dün akşam konuştuk hava çok sıcak sıkıntılı diyorlardı ama orada ne zaman yağacağı belli olmuyor

teşekkür ederim çok kararsız kaldık çocukla hava çok kötüyse diye

Ya ben çok fena ishal olmşm sürekli tuvalete gidiyrm hatta afedersinz ama gaz yaparken bile çıkacak diye korkuym:/

Patates haşla ye canım belki fayda eder :/ bir de dehidrasyon olmasın normal içtiğinden 2 kat fazla su iç

Ishale iyi gelecek seyler yemeye calis devam ederse dra söyle ishali muhakkak

Devreler sasiyor bu hamilelikte neyin güzel neyin cirkin gelecegi muamma valla

Açıklamaları okuyup ona göre baktım,otomatik hesaplayanlarda vardı bazı sitelerde.. %100 tutmuyor zaten,nasipte neyse o
Çok şükür ki Rabbim gönlüme göre verdi,çin takvimine göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…