Çok canım istedi bayabi aldım hepsini bitirmedim ama şu baharatlılardan yedim artık napim şimdi kızacaklar yine yiyecek içecek muhabbeti yapıyoruz diye şimdiden özür dilerim arkadaşlar 😉☺️
Kızlar dokora gittim geldim cinsiyet göremedi malesef birine ztn kendş doktrum kız demişti diğeri kesin değildi o da ne olursa artk ilk dega gittim yakın bi tıp merkezine hiç iyi değilmş ultrason makineleri benm bebekler başlı ayaklı duruyolarmş Eki Görüntüle 1214151 Eki Görüntüle 1214152 . İlk resmde sadece kafası çıkan soldaki bebek başı aşagıdaymş alttaki onun resmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy maşallah çok tatlılar bizde çok istemiştik ikiz ama Rabbim tek uygun görmüş çok şanslısınız 😊Kızlar dokora gittim geldim cinsiyet göremedi malesef birine ztn kendş doktrum kız demişti diğeri kesin değildi o da ne olursa artk ilk dega gittim yakın bi tıp merkezine hiç iyi değilmş ultrason makineleri benm bebekler başlı ayaklı duruyolarmş Eki Görüntüle 1214151 Eki Görüntüle 1214152 . İlk resmde sadece kafası çıkan soldaki bebek başı aşagıdaymş alttaki onun resmi
Kızlar dokora gittim geldim cinsiyet göremedi malesef birine ztn kendş doktrum kız demişti diğeri kesin değildi o da ne olursa artk ilk dega gittim yakın bi tıp merkezine hiç iyi değilmş ultrason makineleri benm bebekler başlı ayaklı duruyolarmş Eki Görüntüle 1214151 Eki Görüntüle 1214152 . İlk resmde sadece kafası çıkan soldaki bebek başı aşagıdaymş alttaki onun resmi
Canım birkaç kez denk gelmiştimde ondan çekindim biranda tepki alırım diye ama tabi merakta ettim acaba arkadaşlarım ne yiyip ne yemiyor diye gerçi şu yapımı zor olan yemeklerden bahsetmek yoktu diye biliyorum ben
Tamam canım çok sağol amacımda bunları öğrenmekti zaten ilk olduğu için herşeye önyargılıyım bu konuda haklısınız tabi arkadaşlar her kesimden arkadaşımızın alıp tüketebileceği birşey içimi rahatlattınız ☺️😊ben bunu da anlamış değilim ya. cips bulunması gerçekten zor bir şey çünkü.açıp bir televizyona baksınlar o kızanlar her yerde yiyecek reklamı. her duyduğunu canı isteyende bana göre naz yapıyordur kusura bakmasın. he görüpte ondan tatmassan o ayrı ama kusura bakmasınlar da burada cipsten bahsediyoruz o zaman bu topikte hiç olmayalım canım. bir kontrol etsinler başka topikte böyle bir şeyi sorun eden var mı.neyse sen yinede çok aşırı tüketme ama tabiki canın isteyen her şeyi yiyeceksin yoksa aklında kalır o zaman daha kötü. öyle ufak tefek şeyler sorun olmaz hamilelikte.
ben bunu da anlamış değilim ya. cips bulunması gerçekten zor bir şey çünkü.açıp bir televizyona baksınlar o kızanlar her yerde yiyecek reklamı. her duyduğunu canı isteyende bana göre naz yapıyordur kusura bakmasın. he görüpte ondan tatmassan o ayrı ama kusura bakmasınlar da burada cipsten bahsediyoruz o zaman bu topikte hiç olmayalım canım. bir kontrol etsinler başka topikte böyle bir şeyi sorun eden var mı.neyse sen yinede çok aşırı tüketme ama tabiki canın isteyen her şeyi yiyeceksin yoksa aklında kalır o zaman daha kötü. öyle ufak tefek şeyler sorun olmaz hamilelikte.
bende bunu anlamıyorum işte
yiyecek muhabbeti yapmak neden yasakki
biz enikonu tarif vermiyoruz ballandıra ballandıra anlatmıyoruz
yediğimiz acaba zararlımı faydalımı diye merak edip burada soruyoruz
bunun neresi kötü
oldu olacak su içtim de demeyelim
çoğu topiği gezdim hiçbirinde böyle bir kısıtlama yok
o zaman tv de seyretmeyelim bir sürü yiyecek içecek reklamı var
kaldıki burda ilk gebeliği olanlardan çok ikinci üçüncü gebeliği olanlar var
onlar bizden daha iyi biliyor bazı şeyleri
doktora sormadığımız veya aklımıza takılan şeyleri onların sayesinde cevaplandırıyoruz
yaa bu kural bana saçma geliyo
herkes kadınlar klubune android telefonuyla giriyor yada leptobundan interneti elinin altında
içimizde çalışanlarda var.herkesin belli bi bütçesi durumu var yani
canı çeken alabilir.dört tarafı denizlerle çevrili her mevsim her yiyeceği bulabilecek bir ülkede yaşıyoruz.
biz burda tutup ejderha meyvesinden bahs etmiyoruzki
kızacak bişey yok
ayyy çok tatlısınız siz yaaaa iki pıtırcık birden var orda bu nasıl bir mucize
yapımı zor olanı zaten kimse söylemek istemez ama kalkıpta herşeye kısıtlama getiriliyorsa orada iş değişir.
hepimziin başına gelebilir o kadar düşüncesiz değiliz olmayacak şeyleri söylemeyiz
ama bana genel olarak konuşmanın yasaklanması yanlış geliyor
benim yazıştığım bir topik vardı orada hamile de vardı hamile olmayanda ama hamileler çoğunluktaydı
neler konuşuldu orada anlatamam
biride çıkıp konuşmayın artık yasak bunları konuşmak demedi.
çünkü herkesin birbirinden öğreneceği şeyler vardı.
dediğin gibi hiç konuşamayacaksak topiğin anlamı ne
herkes kadınlar klubune android telefonuyla giriyor yada leptobundan interneti elinin altında
canı çeken alabilir.dört tarafı denizlerle çevrili her mevsim her yiyeceği bulabilecek bir ülkede yaşıyoruz.
kızacak bişey yok
maşallah bebişlerine nasıl güzel bir duygudur iki tane bebek annesi olmak. rabbim sana bağışlasın. ama ultrason cihazları gerçekten kötüymüş canım. biri baş aşşağı biri yukarda ne kadar güzel. ama onlar kim bilir kaç kere değiştiriyodur yerlerini günderabbim kucağına almayı yüzlerini görmeyide nasip etsin inşallah.
kızacak bişey yok
ya durumu olmayanda vardır ona bir şey diyemem. ama dediğim gibi cipsti yumurtaydı patatesti bunlar zaten evimizde her daim bulunan şeyler. sonuçta hiç bilmediğim bir yemeğin tarifini veya adını söylemiyoruz. bazı insanlar aşırı tahammülsüz oluyor böyle şeylere. ne diyeyim ya aldırış etmiyeceksin yada topikten çıkıp gidiceksin. yada okumadan geçiceksin. seçenek çok ama hemen çemkirmek bana yanlış geliyor.
o değilde şimdi herkes yeme içme muhabbetini yasaklayanlara kızıyor
hepimiz karşıydık madem kim sorun ediyodu yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?