Benim çin takviminde erkekti,doktor kesin kız dedi :) fazla itibar etmeyin,Rabbimin dediği olur
Ay ne güzel yazmışsın canım bende aslında genel olarak pozitif düşünüyorum ama sonra bi an bi tedirginlik oluyor bebişim iyi olsun diye düşünmemeye çalışıyorum ama dürtüyo işte! Ne yapmak lazım bazen bu olumsuz düşünceleri kafadan atmak için? Ben mi çok düşünüyorum yoksa her hamilede var mı bu duygu?
Simdi doktordan ciktik kizlar. Bi cikinti goruyorum erkek olabilir ama kesin degil dedi. Cok kiz istiyodum valla cikinca agladim bile Allah affetsinsaglikla dogsun insallah... Boyle yapinca cok uzuluyorum yani aglayinca bisiler diyince falan ama sonucta hepimiz bi cinsiyet istiyoruz yani genel olarak kiz istiyoruz. Ne biliyim hayallerim hep kiz uzerineymis cidden oyle hissettim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Simdi doktordan ciktik kizlar. Bi cikinti goruyorum erkek olabilir ama kesin degil dedi. Cok kiz istiyodum valla cikinca agladim bile Allah affetsinsaglikla dogsun insallah... Boyle yapinca cok uzuluyorum yani aglayinca bisiler diyince falan ama sonucta hepimiz bi cinsiyet istiyoruz yani genel olarak kiz istiyoruz. Ne biliyim hayallerim hep kiz uzerineymis cidden oyle hissettim..
sakın ama sakın böyle konuşma tövbe et..
çünkü bir yakınım bak yakınım diye anlatıyorum
birinci dereceden .. kız olmalıydı diye içlenmiş üzülmüş.. elinde olmadan
çocuk erkek dünyaya gelmiş ama büyüyünce anlaşılmışki hünsa... yani(eşcinsel)
ve bu kişi şuan benden 1 yaş küçük
annesi her zaman dizlerini dövüyo allahım sen affet diye.evlenmiyo evlenemiyo çünkü bütün duyguları bayan
ama dışından aslan gibi yakışıklı erkek
tövbe et çok tövbe et
Akşam nefsime hakim olamadım ve cips yedim canım okadar çok istediki şimdide pişmanım siz yiyormusunuZ her canınızın istediğini acaba arkadaşlar 😁
Akşam nefsime hakim olamadım ve cips yedim canım okadar çok istediki şimdide pişmanım siz yiyormusunuZ her canınızın istediğini acaba arkadaşlar 😁
ohoooo ben 3-4 paket birden alıyorum cipsi hergün yiyorum midemi bastıran tek o var çünkü.
şu ana kadar istediğim herşeyi yedim yemeye de devam edeceğim
sen neden pişman oldunki
ohoooo ben 3-4 paket birden alıyorum cipsi hergün yiyorum midemi bastıran tek o var çünkü.
şu ana kadar istediğim herşeyi yedim yemeye de devam edeceğim
sen neden pişman oldunki
cipsten ne olcak kızallah seni. öyle sabah öğle akşam yemediğin sürece birşey olmaz. abartmıyacaksın yani. her canımın istediğini yiyemiyorum malesef. kola içmiyorum. kahve çay içmiyorum. ama arada canım istediğinde cips yiyorum oda baharatsız olanlarından baharatlılar mide problemi yaptı bende malesef.
benimde ilk ve son olur inşallah napim çok canım çekti ☺️😉Ben yemyrm kesinlkle zararlı şeyler
Çok canım istedi bayabi aldım hepsini bitirmedim ama şu baharatlılardan yedim artık napim şimdi kızacaklar yine yiyecek içecek muhabbeti yapıyoruz diye şimdiden özür dilerim arkadaşlar 😉☺️
bende bunu anlamıyorum işte
yiyecek muhabbeti yapmak neden yasakki
biz enikonu tarif vermiyoruz ballandıra ballandıra anlatmıyoruz
yediğimiz acaba zararlımı faydalımı diye merak edip burada soruyoruz
bunun neresi kötü
oldu olacak su içtim de demeyelim
çoğu topiği gezdim hiçbirinde böyle bir kısıtlama yok
o zaman tv de seyretmeyelim bir sürü yiyecek içecek reklamı var
kaldıki burda ilk gebeliği olanlardan çok ikinci üçüncü gebeliği olanlar var
onlar bizden daha iyi biliyor bazı şeyleri
doktora sormadığımız veya aklımıza takılan şeyleri onların sayesinde cevaplandırıyoruz
bende bunu anlamıyorum işte
yiyecek muhabbeti yapmak neden yasakki
biz enikonu tarif vermiyoruz ballandıra ballandıra anlatmıyoruz
yediğimiz acaba zararlımı faydalımı diye merak edip burada soruyoruz
bunun neresi kötü
oldu olacak su içtim de demeyelim
çoğu topiği gezdim hiçbirinde böyle bir kısıtlama yok
o zaman tv de seyretmeyelim bir sürü yiyecek içecek reklamı var
kaldıki burda ilk gebeliği olanlardan çok ikinci üçüncü gebeliği olanlar var
onlar bizden daha iyi biliyor bazı şeyleri
doktora sormadığımız veya aklımıza takılan şeyleri onların sayesinde cevaplandırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?