2015 Şubat Anneleri

Biz aldık, bakıcı teyzede o yatakta uyuyor. Yazın her yere götürdük çok pratik ve hiç yer kaplamıyor. Bir sürü zımbırtısı vardı. Sallanan ayak aparatı yok alt değiştirme minderi titreşim bilmem ne.. Hiç birini kullanmadık. Kraft marka bizimki. Memnunuz. Al bence 150 tl civarında olanlara bakabilirsin.

Süper yaa inşallah bi perdeyle çözersiniz bu işi. Sabah o saatte aman tanrım uykunun en güzel yeri.. Ben dün nöbetteydim yine, uyku aktı valla her hücremden

bizimde o aparatlara ihtiyacımız yok malum. sen memnunsan kraft bakayım aslında. sen kaça almıştımn? bi de zahmet olmazda internetten fotoğrafını bana gösterebilir misin canım

insan deli oluyor öyle olunca di mi resmen kullanıyolar bizi :)
off aryık şu diş ve uyku lafını duymasak keşke

ebe bana ömür boyu korur demişti ama bilemeyiz tabii canım :) ne bileyim bi daha uğraşmayayım diye yaptırdım inşallah korur :)

maşallah Ayaz da uyurken dört dönüyo demekki çok komik pozisyonlarda buluyorum bazen kahkaha atasım geliyo :)) keşke kendi yatağında yatmaya alışsa odası var mı canım? senin durum daha zor ben yine şükrediyorum en azından odasında yatıyor asla diretmiyor yanımıza gelmek için. 6 aylıkken ayırmıştım.
her türlü zor ya dediğin gibi 1 yılın alışkanlığı.. bende avutuyorum kendimi bebekler hep böyle devam etse kimse ikinciye üçüncüye crsaret edemezdi ya da kafayı yerdi herhalde. elbet geçecek.. şu 2 yaştan çok umudumuz var da o zaman da 2 yaş bunalımı varmış

yarın bildir bize de durumu bakalım perde olayı cidden işe yaracak mı çok merak ettim.

he iste ben o kepenkleri kapatiyorum
isikda uyyumaya alisik deiller hiç biri
hele buyukler kepenk kapali olmazsa gunesle ebraber uyanirlar
yazin TR de biraz zor oluyor tabi :) ama burda sorun yok
isterlerse ogleene kadar yatsinlar :)
zifiri karanlik yaparim ben odayi bugun 2 saat40 dk uyudu ogleni benimki, bu yatir kaidrdan sonra ogle uykulari uzadi sanki biraz , 1 : 50 falandi saat kurmus gibi, 2 oldu simdi
bi kaç gundur 2.5 saati tamamliyor oglene
buyuklerde oyle uyurdu ama kepenkdenmiki

nasil yani simdi ayaz gunduz uykusu uyumuyormu hiç

Canim biz kraftin park yatagini kullandik ilk 6 ay. Cantasi falan da var tasimak icin. 160a galiba internetten bulmustuk normal fiyati da 200 kusurdu. Simdi nasil bilmiyorum. Ama isimizi gordu yani

İşte ben de o kepenklere alışkıydım hep Türkiye'de aöa öyle bi şey yok bu yüzden ben de ilk Zaman'lar çok erken uyanıyordum.. Şimdi alıştım ama sadece uykuya dalarken karanlığı arıyorum :)

Oh oh maşallah Hakan'a mis gibi uyusun sen de en azından biraz olsun işler i hakedersin :)

Yok kız uyuyor güne bir kereye düştü sanki ama bakalım.. İlk Zaman'lar hiç uyumuyordu gündüz onu dedim :))

bizimde o aparatlara ihtiyacımız yok malum. sen memnunsan kraft bakayım aslında. sen kaça almıştımn? bi de zahmet olmazda internetten fotoğrafını bana gösterebilir misin canım
Can'ım baktım ama bulamadım. fiyatlar hiç bizimki gibi değil uçmuş gitmiş. Bizim yatak calipso modeliydi sanırım valla biz 180 civarı bişeye almıştık internetten. Şimdi 500 tl diyor. Çüşünüz diyorum :)) ay herşey ne kadar pahalı yaa altı üstü kumaştan bi yatak..

Kendi yatağında yatıyor canım ama Yatağı yerde ve bizim odada.. Kendi odası var ama orda gelenler şu anda annem :) ama yazın okullar tatil olunca kendi odasına geçircem bakalım Nasıl olacak :))

Benim iki Yaşta hiç umudum yok açıkçası, bilinçlendikçe daha zor olurmuş gibi geliyor, çocukları ikna etmek zor :) bakalım az kaldı görücez :))

Bugün dünden daha kötüydü, 6da uyandı hava çok aydınlıktı, yani içeri ışık giriyordu ona da uyandı hemen olsun 6da iyi benim için :)))

burda gunes nerdeee
bugun hava yagmurlu kapali
geceden beri gok delindi sanki mubarek
kepenk olmasada bugun pek bisey degismezdi
sabah 7 de uyandi beyimiz uyutamadim geri
9 buçuk dada bayildi gitti
simdi çocuklara gidicem okula ama uyanma saati ben gidince uyanmaz insallahh
ya bacak kadar çocugun elinde oyuncak oldum uykusuna kendi karar veriyor beyfendi
neyse Alalhtan ARTIK ESKIIS GIbi delicesine aglamiyor yataginda uyaninca
o kem kum edip konusana kadr ben gelirim uyansada :)

yeb4 yaseminim benim çocuklar ilk zamanlar park yatakda yatiyolar
su an hakan hala park yatakda mesekla yani dogdugundan beri orda benim yatgin dibinde park yaatginda , tasima açisindan super daha iyisi yok zatn :) ondan iyisi yer yatagi :)

kendi kendine uyumasina tam alismasina bekliyorum abisinin yanina almak için
emre tek kisilik ytakda yatiyor yanindada 70 e 140 besik var oraya koyaacm kuçugu ama cesaret edemiyorum simdilik

evet bende baktım yuhh sende netten aldın di mi? hani dicemki nette mi fiyatlar uçmuş? bir yılda nasıl bu kadar değişirki çok şaşırtıcı..

bu kadar para vermem yav sadece seyahat için falan alıcam. en fazla 200 liralık bişey bulurum herhalde..

gerçekten bebek çocuk ürünleri çok pahalı ya.. satsak ikinci el parasından bile zengin oluruz vallahi.

bence 6 büyük bi gelişme sen 4 civarı kalkıyo hep demiştin. perdeye çözüm bulursan bence daha da düzelecek.

evet anladıkça daha inatçı oluyorlar ve çok daha zor oluyor. o yüzden biraz küçükken ayırmak en iyisi ama herkesin şartları bir olmuyor tabiiki. bu yaz anlaşılan Ayaz beyi bayaa sıkı bi kamp bekliyor

canım ben ev için almıcam zaten odasında yatıyor kendi yatağında. sonradan tek kişilik yatak olan beşikler var ya onlardan var bizde. ben katlanabilen park yatağı kv nin evine koyucam, kalmak için bi yere giderken de alıcam arabada taşınabilir olması güzel. ama fiyatlar uçmuş. belki de almam bilmiyorum.

bence iyice bi alışsın şu uyku düzenine. sonra geçirebilirsin abisinin yanına. çok da erken değil yani. hem abisi var diye belki daha da kolay alışır.

Canim biz kraftin park yatagini kullandik ilk 6 ay. Cantasi falan da var tasimak icin. 160a galiba internetten bulmustuk normal fiyati da 200 kusurdu. Simdi nasil bilmiyorum. Ama isimizi gordu yani
merinin dediğine göre uçmuş şu an fiyatlar canım

abisi durmazki oynamak isterse ikiside uyyamaz :)

Kesinlikle ben 6ya da razıyım

Eveeeeeet bu yaz kamp yazı ayaz için aklımda çok şey var ama bakalım, inşallah rahat bırakırlar da beni oğlunla baş başa bi yaz geçiririm, hiç sanmıyorum ama bakalım

Risk tabi ki var canım ama en azından uyansalar bile sallanarak yada memede değil de kendi kendilerine uyuyorlar bu bile çok rahatlatıyoe insanı. Berat 2 yaşında olunca evde birde bebek olacağı için bıraz daha zor olacağını düşündüm yalnızca.
Belki de ikisini de yatağına koyarsın birlikte uyur lar kolayca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…