2015 Şubat Anneleri

Ben de 8 30 tekrar uyuttum.ohh dedim sessiz oldu vaktinde oldu.buyuklerin sesine uyandı.s imdi ağlayarak geri uyudu daha yeni.serrayi uyutunca çocukları susturcam diye bi hal oluyorum.benimki de yapışık.komsunun aynı yaş çocuğu bende kalıyor.b izimki komşunun kucağına bile gitmiyor.gerci o çok geziyor.cocukta alışkın.ben pek çıkmıyorum.ya ondan ya da yapı meselesi.bana çekmişler.

herkes kendi işine baksın sallama sen onları. ay sinir oldum. sen çok laf söyletiyosun ama ya ben senin yerine sinir oldum şu an tatlım şunların ağzının payını versene 15 aylık bebek bu ya laftan anlamazki. bazı bebek oturur oyuncağıyla oynar bazısı etrafı keşfetmek ister. aman evini pisletecek mi diye düşünen varsa da çocuklu kimseyi çağırmasın o zaman. alla alla yaaaa

sağolsun Begüşüm üç dört gecedir zorlamıyor beni yatırdığım an uyuyor. ama öyle olması için de en az 10a kadar bekliyorum uykusu gelsin diye. ama napayım gelmiyor. benim kız da böyle napayım takmıyorum artık. en fazla 9da uyur en erken yine.

gündüz çünkü çok iyi uyuyor. 2 saat uyuduktan sonra ben ses çıkarıyorum falan da uyanıyor. 3-4 ü bile bulur ama o zaman gece mahvoluruz. uykusunu alarak kalkıyor ama. neyse maşallah diyeyim. çünkü maşallah dediğim üç gün yaşamıyo valla hemen bozuluyo

kızım da uyudu tek kaldım şu an eşim havaalanına gitti bu gece yeni bi uçak seferi mi ne başlıcakmış başında durması lazımmış. yarın da izin günü de yalan oldu. cumhurbaşkanı burdaymış da dönüyomuş ondan yarın da çalışıcak. sinir oluyorum yalan oldu haftasonumuz

eşimin de haftaya doğum günü. dışarı çıkacaktık eşim anneme bırakırız kızı demişti başbaşa yemek yeriz vs. kv ve görümcem de izmire gitti on gün tatile. artık kızımızı alır çıkarız. zaten mecbur kalmadıkça bırakmak istemiyorum.

aman öyle işte günler geçiyo öyle böyle. yazın allahtan uzun süre annemlerleyim mutluyum :) eşimi de özlüyorum o da bizi çok özlüyo ama napalım hiç bi zaman iki taraf da mutlu olamayacak

Esinede maaşallah söylediğin koca turu çok.azinlikta artık :) Yani desene hemen hemen herkes aynı durumda ama kendimi bu haftasonu için temizliğe ayırdım

evet canım gurbet eminim zordur. ama avantajlarını görmeye çalış. çocuklarını imkanları iyi olan bi yerde büyüteceksin. hem bakarsın ikinci bebek doğmadan türkiyeye geri dönersiniz :)
Uff aç tavuk kendini buğday ambarinda sanirmis bizimkide o hesap :) imkansız Türkiye'ye dönmemiz şuanda gitsek acimizdan ölürüz:)

dedim canim napayim bebk laftan anlamaz diye
karsinda 4-5 kadin bikbik otunce bisey diyemiyorsunki fazla
yani ben diyemem onlarin fikri degismez kendimi yorduguma degmezzz

bende kolay kolay kimseye birakmiyorum
valla ne çocuklar var sesi çikmiyor çocugun orda oldugunu unutyorsun
bizede boyle piyango vurmus napalim saglik olsun :)

Yok canım senin işin benden de zormuş ben bişe demedim tövbe :) ben bi hızlı pratik olsam iş çözülecek öyle sallaniuorumki bazen. Resim harika bu arada

Aynen öyle yapı yorum zamanım yetmiyor iyi kullanamıyorum nedense zamanımı :/

Bi gün bende yapayım şu sufleyi, çok güzel iki sufle kabı almıştım içinde fincan kek yapıyordum :)
Ya ben öyle rezil mezil pek takılmam da bu sefer baya kalabalıktık. Bide gıcık olduğum bi arkadaş var. Bak şimdi, keki yedi neyse ben de alıyım bi çatal dedim Nasıl olmuş bakayım dedim, amanın alır almaz yumurta koktu. Açık açık da söyledim. Bu tuttu diyor ki "hımmm madem özeleştiri yapıyorsun, dur bende diyim içi pişmemiş çok ıslak kalmış" diyor yaa!! Yanİ ben bişey demesem yüzüme bakıp ay ne güzel olmuş diyecek. Ne ilginç insanlar var dimi yaa.. Ben ne düşünüyorsam uyun bi dille söylerim. Altı üstü bi kekte bile demek ki böyle bi fesatlık durumu yapıyorsa başka mühim konularda kim bilir neler atıyor :)) aha gece gece gıybetin dibine vurdum yaşasın gıybetingg

Kekte yumurta sevmiyorsan bizim sütsüz yumurtasız kekten dene.yumurta yerine muz konuyr.gayette lezzetli.y yumuşacık oluyor.
Ay Can'ım tarif versene. Valla tulumba tatlısında yumurta yokmuş ama ben her yendiğimde yumurta kokusu alıyorum :)) hiiiiiç sevmem yumurta kokusunu.

Sağol tatlım. Yazlıkların biri sapancada biri Mersin aydıncık'ta. Evler güzel rahat da kalabalık oluyor işte. Hele eşimin ailesi tarafı.. Ablası da geliyor cümbür cemaat. Ne yendiğimiz belli ne içtiğimiz.. Aman buna da şükür napalım.. Sizin yazlık nerde? Sapanca de de havalara uçuyum şurda :))

Can'ım Allah aşkınA sosyal hayatın da mı olmasın.. Elbette gideceksin. Ve Bebek bu. Elbette ağlayacak elbette kucağına alacaksın. Kendi kendine oynayacak yaşta değil ki Hakan henüz. Ay bu millet ne manyak yaa sinir oldum! Her çocuk bir mi? Karşılaştırma yaptığı çocuk deve kadar olmuş, yaramaz değil diyor. Neden bişey demiyorsun onlara. Evet benim çocuğum bana bağlı, şükür hep kucağımda diye desene.. Ev sahibi madem evi kirlenecek diye korkuyor temizlesin otursun o Zaman tek başına. Tamam alıp pastayı yere sürsün demiyoz da çocuklu evde herşey dört dörtlük Nasıl olabilir ki. Kınadım vallah at burdan kendisini! Al sana bi gıybet daha gece gece

Yok canım senin işin benden de zormuş ben bişe demedim tövbe :) ben bi hızlı pratik olsam iş çözülecek öyle sallaniuorumki bazen. Resim harika bu arada
Sağol Can'ım :) hepimiZin işi zor. Sen bide gebesin. Bazen bende freniyim kendimi yapmayım yarım kaldın istiyorum ama evin içinde bile mesela mutfağa su almaya giderken bile koşarak gidiyorum, eşime bişeyi yap der demez alıp elinden ben yapıyorum. Buda inanılmaz yorucu oluyor, stres yapıyorum her şeyi ama Napıyım benim de yapım bu..

bilmiyorum canim ya olmasin herhalde
geldim kocayada kizdim , çocuguda attim ustune geri gittim bi kahve içtim yakin komsumdu
ben hatirlamiyorum da buyuk oglumda boyleymis oyle diyolar :)))))))))
vallah simdi komsuya birkaiyom 1 ay aramayim annem nerde demez
hele kiz evlatlik versem gobek atar çok seviyolar baska evlerde olmayi her çocuk gibi :))))))))
kuçukkende onlarda ayniydi , buyyunce hakanda duzelir albet
dedim okula gidince geçecek diye
herhalde geçcek daha mi geçmesin demediler

Zaten hiç bir şey planladığın gibi olmuyor canım, plan yaptıkça herşey daha beter oluyor.. Olsun birlikte gidersiniz ne güzel üçünüz kutlarsınız, bundan sonra böyle maalesef :)

Bizim de bugün yakın arkadaşınızın düğünü var dün de kınasıydı, çocuk bizim düğünde Can'la başla çalışmıştı sağolsun.. Neyse dün kına vardı eşim diyor ki annemin yanında ben yalnız gitmek istemiyorum sen de gel ayazı uyutup ben de annemi çektim başka odaya dedim anne gitsem uyutup ayazı sıkıntı olur mu, diyor yok gideceksin ya zaten yarın dedı, yok dedim bugün de kına için soruyorum dedim, her iki gün de mi gidicen ne gerek var demez mi.. Tamam dedim sadece, bozuldum üzüldüm ama.. Ya ben hiç bişi yapmıyorum çok bunalıyorsun demeyi biliyorsun işyr göndersene ayaz zaten uyuyacak..

Demem o ki, annen de olsa kv de olsa bazen aynı.. Sıkma canını artık demek ki bişi beklememek lazım

Annen neden acaba öyle düşünüyor canım bi bildiği vardır tabi illa ki ama dediğin gibi kızım sen git açılırsın biraz merak etme ben bakarım deseydi seni mutlu etmiş olurdu ve senin de aklın kalmazdı giderdiniz ne güzel birlikte karşılaştırma yapmak istemem canım yanlış anlama lütfen yarın ben kpss sınavına gircem annem siz gezin biraz dedi sınavdan sonra beratı merak etme ben bakarım onu hiç düşünme birlikte zaman geçirin eşinle filan dedi içim rahat bir şekilde gidebiliyorum böyle olunca kayınvalidelerden beklentim olmasa da anneler kızlarını rahatlatmalı biraz diye düşünüyorum :)

Günaydın hatunlar
Bu çocuk yine kustu yaa
Öksürük azaldı ama geldimide tam geliyor meret
Ne güzel ıçmişti sütünü hepsi çıktı (((

Günaydın hatunlar
Bu çocuk yine kustu yaa
Öksürük azaldı ama geldimide tam geliyor meret
Ne güzel ıçmişti sütünü hepsi çıktı (((
Günaydın canım eskiden kusmuyordu hakancık öksürük mü kusturuyor acaba tam atamamış heralde öksürüğü Geçmiş olsu canım sıcak tutmak iyi gelir öksürüğe diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…