Kızlar Selam..
Fena yoruluyorum, annem yükümü çok hafifletiyormuş walla şimdi anladım.. Bacağım çok ağrıyor, variz ameliyatı olmuştum 4 yıl önce tekrarladı sanırı çok fena bir ağrı var doktora gitmem lazım hafta sonu

çürük raporu alacam he yakında, eşim diyor ki her gün başka bir yerin ağrıyor
Bi de az önce bi güzel sallandık, deprem oldu, hemen ayaza koştum. Kuzum uyuyordu öyle, hemen ilk aklıma gelen o oldu evlat böyle bişi demek ki.. millet korkudan hep dışarı çıkmış, ben de yattım şimdi arsız arsız :))
geçmis olsun canim varisede depremede
ana gibi yar olmazmis
az once hakanin uyumasini beklerken neler dusunmedimki
annem olsa boyle isim oldugunda bakarmiydi , ayni sehirde yasarmiydik acaba,gelip bizde vakardi kaç saat ki zaten, yataginda uyurdu yadirgamazdida nirmal uykusunu uyurdu çocugum
yada babamin evinde kalirdim bugun zaten yorulmusum kafam kazan olmus
bide eglip evde yemekdi bilmem neydi ugrasmazdim
çocuklar uyyacahi zaman gelir yaatrdim evime
boyle bi hayat varmi ki bi yerlerde :)))
yada sadece benim saçma sapan hayallerimmi bunlar :)
gerçeklesme imkani olmayan biseye de hayal mi debiyor ruya mi artik her neyse :)
bu arada babami aradim n kariisyla kendi hayirdir ne oldu bniye aradin diyolar hemen teli ellerine alir almazzz
az ariyorum herhalde :)
yada onlar gibi isim dustukçe ariyordurum babamin kiziyim nede olsa :))
unuttul yarin araiycam dedi kp i
yarin aksam arayiup sorucam kontrol edicem dedim
aslinda ben babamla bisey konusmak için çekinmem oyle dezpot bbi baba deidkir kizmaz etmez ama kendi dusunsun dedim birazda ama o dusunene kadr kv kafama babamin agirliginda laflari tas olarfak firlatacak
bi keresinde izine gittik
saolsun ne kardesim ne babam aramadi bi kere bile 6-7 hafta boyunca
kv senin ailen senin niye hiç arayip sormuyor dedi ,oyle zoruma gittiki hiç bisey diyemedim
cevabim yokki canlari istemiyor aramiyolar
senin gibi anam yok ailemi bir tutan dedim anladi yada anlamadi artik çokda umrumda deil