2015 Şubat Anneleri

Gece emiyo hem de ne emmek..bi kalkıyo yarım saatte memeden ayıramıyorum.uyku eğitimi denedim canım ama olmadı acayip ağladı en son kendini tokatlamaya falan başladı vazgeçtim ben de.dayanamadım o haline..
Gece emmesini bırakmanı tavsiye ederim. Bence o Zaman düzelİr. Onu bıraktıktan sonra da tekrar uyku eğitimini deneyebilirsin. Çok zor oluyor gerçekten, hele de yaşı ilerledikçe. Ama sizinki çerçeven çok çok zor olmuş..

Gece emmesini bırakmanı tavsiye ederim. Bence o Zaman düzelİr. Onu bıraktıktan sonra da tekrar uyku eğitimini deneyebilirsin. Çok zor oluyor gerçekten, hele de yaşı ilerledikçe. Ama sizinki çerçeven çok çok zor olmuş..
Evet aslında ben temelli kesmek istiyorum ama bi yandan da daha çok küçük ona verebileceğim en iyi şey sütüm diyorum.zaten çok fazla emdiği için azalmıyo da.O yüzden o da vazgeçemiyo.

eskiden bu kadar değildi son 1 2 aydır oturduğumu gördüğü anda bile ağlamaya başlıyo meme diye..

ama sana katılıyorum malesef yaşı ilerledikçe daha fazla farkında oluyo her şeyin ve kesmek daha zor oluyo...

Her şey yolunda gidecek merak etme, geizip tozacaksınız beraber inşallah :) baya zayıflamışsın harika, fit anne :) bence Ameliyat izin senin ne kadar güçlü olduğunun bi simgesi. Ne kadar ağır birşeyi atlattığının göstergesi, bence utanılacak saklayaca hiç bişey yok. Eşine de bravo, hem sana destek olduğu için hem öyle kısa takıntısı olmadığı için. Kısa iyi güzel de pek yakıştıramadım kendime bu sene :) fazla kısa geldi gözüme, ondan giymiyorum. Yoksa geçen sene sığamamışım bi çok elbiseme sığdığım için çok mutluyum :)
teşekkür ederim canım :)
bende bazen kendime diyorum saçmalıyorsun diye, sağlık olsunda bi izdir ne olacak yani. eşim bu konularda çok rahattır anlayışlıdır. beni hep rahatlatır. bir de kıyafet konusunda hiç karışmaz sen çocuk musun nerde ne giyeceğini bilirsin der. ama beğenmediği şeyi söyler onu giyme der dünkü gibi :))

bence sende o elbiselerini giymelisin ohh tiril tiril dolanmalısın bol bol da tatilfe fotoğraf çekip paylaşmalısın bizde görmeliyiz :))

Buna da şükür napalım :) bazen kendi haline bırakmak en iyisi. Diş gerçekten bozuyor uykuyu, sancıyor demek ki napsın.. Dönüşte daha iyi olur dediğin gibi uyku tatilde bozuluyor, ben yatağını götürecem inşallah etkilenmez.
Ya sen oto koltuğuyla ilgili bi soru sormuştun ya hani yazlığa giderken napıcaz falan dediydin, hani şu travel sistem Bebek arabaları oluyor ya, bi elde taşımalı pusetteki olAn, işte sizde o varsa onu al yanına, belki idare edebilirsiniz onunla. Anlatabildim mi bilmiyorum..
aynen canım hiç zorlamıyorum ne de olsa büyük işler başardık. sallanmayı bıraktı artık oto koltuğunda, arabasında hatta mama sandalyesinde bile uyuyor. bu bi mucize. eskiden olsa salla beni diye yırtardı kendini. e memeyi de bıraktı zor oldu ama unuttu. sadece bana biraz daha fazla sırnaşıyo. sarılmak istiyo. onuda esirgeyemem öyle istiyosa öyle uyusun. çok şükür bayağı düzeldi.

Tunanın yatağını götürüyosan ben çok etkileneceğini sanmıyorum. cidden yataklarını arıyolar çünkü. en fazla bi kaç güne alışır :)

o dediğin şeyi anladım. elimizde taşıdığımız şey. ilk doğduğunda kullandığımız. oto koltuğu da oluyo. ama ona asla sığmıyo artık. poşetledim kaldırdım. kemeri bile bağlanmıyo :)
du bakalım bi çaresi bulunur. kuzenler arabalarını satmıştı onlarınki boştadır ödünç isteriz belki.

selam kızlar acaip sıcak bigünden merhaba.

bu sabah kv aradı eşim güveçi çok seviyo bugün yapıcam iftara bana gelin dedi. öyle olunca madem yemek yapmıcam evi bi temizleyeyim dedim. pazar gidicem ama evi cidden bok götürüyor. oruçluyum diye küçük el süpürgesiyle idare ettim hep. böyle pis bırakmak içimden gelmiyo. kalktım süpürdüm kızda peşimde ama sağolsun engel olmadı bu sefer oynadı kendi kendine peşimde dolandı durdu.

tam salonu süpürüyodum dilim damağıma yapışmış öyle böyle değil ter boşaldı artık. o ara eşim aradı napıyosun dedi. sonra manyak mısın niye klimayı açmıyosun dedi. aaa dedim klimamız vardı bizim artık :KK70: resmen alışamamışım klimaya :KK70: şimdi azcık açtım oturdum serinledim. ama çok susadım oyy :KK43: daha işim bitmedi :KK43:

kızda 10:30 da kalktı 11 de yatınca. iki kere uyandı ama hemen uyutmayı başardım şükür. susadığı için uyanmış.

o da nasıl tatlı oldu anlatamam yeni yeni şeyler yapıyo ölüyoruz. öpmeyi öğrendi bi babasını bi beni öpüyo görmeniz lazım :KK70: bazen tv ye gidip ordakileri öpüyo. bez paketindeki bebeği öpüyo :KK70:

hepsi çok tatlı kuzularım benim hepinizi yerim. allah size sağlık versin yeterki biz herşeyin üstesinden geliriz. :KK68:
Amam dikkat et.obur odalarda terleyip klimali odaya girme.o zaman caroiyo.boyna kiafet degistiriyorum gir cik.su an klima calisiyor.25 derece de.nasil soguk geliyor diger odadan gelince.diger odalar kac dereceyse artik.azcik kapatayim tasarruf olsun diyorum.hepsi sicaktan uyaniveriyor.daha hazirandayiz.bunun agustosu nasil gececek bilmem

Can'ım kim nişanlanıyor valla gözümden kaçtı sanırım. Ay düğün işi her içten beter, bir sürü ayrıntı var, hele de sıcakta hiç çekilmez. Bende Tuna'yla hazırlıyorum valizi, ben yerleştiriyorum arkamı bi dönüyorum çekmiş ucundan çıkarmış hepsini :) temizlikçi kadın tut istersen bir günlüğüne bari, tek başına bitmez..
Kaynim evleniyor.bu ay nisan bi dahaki ay dugun.supriz oldu.o yuzden o kadar masraf var ki iki kurus hesap edip mecbur kendim yaoicam.basladim bile sahurdan sonra uyumadim.en serin ve yalniz saatler..degerlendirmek lazim.10 dk kalmis.kurulu saat gibi kalkarlar..

Selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun zaten yarısı bitti az kaldı bu sıcakta eminim çok zordur ben tutamıyorum çok uzun geliyor zaman kursada gidiyorum beynim kalmıyor. Bizde dün ilk kez bi arkadaşa iftara gittik pek tanımıyorum ben eşimin cAmiden arkadaşı çok güzel ağırladılar yemekler harikaydı onlarında 9 aylık oğulları var pehlivan gibi bizim oğlan küçücük kaldı yanlarında biZim oğlan ilk ke gece 12 ye kadar uyumadan durdu ve şuanda hala uyuyor :) misafirlikte dikkatimizi çeken detay oldu ve çok üzüldüm eşimle şok olduk malum terör örgütünün ele başının fotoğrafı asılıydı ilk kez böyle birşeyler karşılaşıyorum bu şekilde ben arkadasligimi surderemem. Onun dışında bizim yememiz gayet iyi ama neresine gidiyor bilmiyorum boyu persentilin altında kilosu iyi. Uykusu zaten maaşallah artık hiç uyanmıyor onu memeden kestikten sonra duzeltmistik. Hergün disardayiz bizde havalar maalesef hala soğuk burda hergün yağmur yağıyor Hamileligimde çok iyi gidiyor pazartesi cinsiyeti öğreneceğiz inşallah. Bizden böyle :)
Maşallah size canım :) çok heyecanlı cinsiyeti öğrenmek darısı başıma çok merak ediyorum ben de bugün rüyamda doktora gitmiştim doktor erkek demişti ne kadar merak ettiysem artık bilinçaltıma yerleşmiş ama rüyaların tersi çıkar cinsiyet konusunda diyorlar hayırlı ve sağlıklı olsun da hiç farketmez bu arada sana şey sorcaktım canım orda şeker yüklemesi testini yapıyorlar mı

Iyi geceler canlar
Hepinizi cok merak etmekle birlikte sizler gibi ben de pek yazamaz oldum. Herseyi okuyorum cevap yazmaam gecikince yazmayi komple unutuyorum. Nedir bu yogunluk bilmiyorum ki ramazandan mi sicaklardan mi? Hava isinmaya basladigindan beri uykular cok feci bizim uyanip uyanip sicaktan agliyo. Bi de ustune ezan ve davulcu faktoru var. Yanlis anlasilmasin ezan sesini cok severim. Ama burda cami dibimizde ve habire farkli farkli birileri okuyo bagira bagira ve kotu yani. Insanda manevi duygular canlandirmiyo. Bu sekilde okunmamali bence. E butun camlar da acik oldugundan Duru hanim bi ezana bi davula derken surekli uyaniyo korkuyla. Davulcu zaten evin icinde sanki. Birgun inip kovaliycam:sinirli:
Iste bende durumlar boyle. Tum yavruslari ve tatli anneleri operim:KK19:

Selam uzuuun zamandır giremiyodum..birileriyle konuşmaya ihtiyacım var eşimii kaybettim vefat etti 20 gün falan oldu ortağı silahla vurdu daha küçücük çocuğum babasız kaldı hayatımız mahvoldu ne yapacağımı nasıl yaşayacağım bilmiyorum sanki bende öldüm öylesine yaşamaya çalışıyorum

Selam uzuuun zamandır giremiyodum..birileriyle konuşmaya ihtiyacım var eşimii kaybettim vefat etti 20 gün falan oldu ortağı silahla vurdu daha küçücük çocuğum babasız kaldı hayatımız mahvoldu ne yapacağımı nasıl yaşayacağım bilmiyorum sanki bende öldüm öylesine yaşamaya çalışıyorum

Rabbim büyük sabır versin. Ansızın gelen kayıplar insanı mahvedebiliyor. ama hayata tutunmalısın yavrun var sana artık 2 kat ihtiyacı var. Bol bol dua et canım. Allah sana sabır versin güç kuvvet versin. Kelimeler ağzımda kalıyor. Söylenecek hiçbir söz içindeki acıyı hafifletmeyecek. unutulmuyor ama zamanla yaşamayı öğreniyor insan. Allah eşine de rahmet eylesin.

Canim ne denir ki boyle bir durumda Allah acini hafifletsin dayanma gucu versin. Istedigin her zaman buraya yaz. Allah yavruna saglik versin.

Bebegin icin yasamalisin canim o sana guc verecek sen ona destek olacaksin.

Şok oldum şu an :( doğru mu okuyorum acaba diye bin kere okudum yazdığını.. Allah sana sabır versin, başın sağolsun allahım sen kimseyi annesiz babasız bırakma :( çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bile ıyorum :(

Iyi geceler canlar
Hepinizi cok merak etmekle birlikte sizler gibi ben de pek yazamaz oldum. Herseyi okuyorum cevap yazmaam gecikince yazmayi komple unutuyorum. Nedir bu yogunluk bilmiyorum ki ramazandan mi sicaklardan mi? Hava isinmaya basladigindan beri uykular cok feci bizim uyanip uyanip sicaktan agliyo. Bi de ustune ezan ve davulcu faktoru var. Yanlis anlasilmasin ezan sesini cok severim. Ama burda cami dibimizde ve habire farkli farkli birileri okuyo bagira bagira ve kotu yani. Insanda manevi duygular canlandirmiyo. Bu sekilde okunmamali bence. E butun camlar da acik oldugundan Duru hanim bi ezana bi davula derken surekli uyaniyo korkuyla. Davulcu zaten evin icinde sanki. Birgun inip kovaliycam:sinirli:
Iste bende durumlar boyle. Tum yavruslari ve tatli anneleri operim:KK19:
canım yaa koptuk birbirimizden özletme kendini duru kuşumu öpüyorum. bizde serin yaylalardan indik sıcağın gözüne tuna şimdiden uyuyamamaya başladı hadi hayırlısı. .

ah canım çok şaşırdım ne diyeceğimi bilmiyorum. . Allah sabır versin bebeğinke beraber güç versin sana. canın sıkıldıkça yaz buraya lütfen. keşke yanında olabilseydik. yalnız kalma ailenin yanında ol..

Canım benim yaa yanlış okudum sandım kaç kere okudum. Allah yardımcın olsun . Sık sık yaz buraya. İnşallah bundan sonrası senin ve çocuğun í için iyi olur. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

Allah sana sabri cemil nasip etsin.insanin bi gun icinde hayatinin alt ust olmasi Rabbim yardim etmese dayanilacak durum degil.bebegine tutun canim.guclu ol.saglam dur.annesini de ondan alma.Allah insaallah sana da bebisine de guzel kapilar acar.siz sarilin birbirinize.kizin mi vardi oglun mu vardi haturlayamadim

Maşallah size canım :) çok heyecanlı cinsiyeti öğrenmek darısı başıma çok merak ediyorum ben de bugün rüyamda doktora gitmiştim doktor erkek demişti ne kadar merak ettiysem artık bilinçaltıma yerleşmiş ama rüyaların tersi çıkar cinsiyet konusunda diyorlar hayırlı ve sağlıklı olsun da hiç farketmez bu arada sana şey sorcaktım canım orda şeker yüklemesi testini yapıyorlar mı
Evet heyecanla bekliyoruz gönlümdeki Kız ama galiba erkek diyecek doktor inşallah söyler doktor biraz gıcık. Şeker yüklemesi Hani şekerli su icirip bakıyorlar o değil mi daha yapılmadı ama önceden yapilmisti

Allah sabır versin başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun çok zor dayanmak bebeğin için güçlü olman lazım insan ne diyeceğini bilemiyor

Evet heyecanla bekliyoruz gönlümdeki Kız ama galiba erkek diyecek doktor inşallah söyler doktor biraz gıcık. Şeker yüklemesi Hani şekerli su icirip bakıyorlar o değil mi daha yapılmadı ama önceden yapilmisti
Hayırlı ve sağlıklı olsun inş gönlünden geçeni versin Allah evet canım şekerli su içilen test anladım yapıyorlar yani orda da

Back
X