2015 Şubat Anneleri

sağol tatlım :) yolculuktan eskiden korkuyodum ama artık korkmuyorum sallanmayı bıraktı ya kucağımda uyumaya bayılıyo zaten. şimdi böyle dedim ya yarın zehir edermiş :)) neyse hepi topu 1 buçuk saat bi şekilde idare edilir.

dediğin gibi ailemle olmaya değer. inşallah herşey de çok güzel olurda ailecek tatilimizide yaparız huzurla.

siz nasılsınız canım ne var ne yok?
Evet maşallah sana ideal koşulları sağladın, emzirme işini bitirdin daha önemlisi sallama işini şimdi dediğin gibi her yerde Uyur:)

Ayyy inşallah, hayırlı haberlerinizi bekliyorum, güzel bir yaz olsun, sağlıkla, huzurla..

Selam kızlar biz de yarın gidiyoruz ankaraya iş yerim bayram tatilini öne alınca uçak biletini iptal ettik benle beratta arabayla gidecez bakalım nasıl geçecek yolculuk akşama doğru çıkacaz güneşten kavrulmamak için sabaha varırız inş
Berat uykusuzlukta tavan yaptı 1 saat bile kesintisiz uyumuyor gece babasını mahfetti ağlıyor uyumak istemiyor gece gece oturmak tv ye bakmak oyun oynamak filan istiyor ve tabi her gün ayaz gibi saat 4 te uyanıyor bir daha uyumamak üzere iştahı da aynı zorla kandırmacayla öyle böyle bi kaç kaşık yiyip kaçıyor
Bu arada kızlar berat çok aşırı inatçı mı desem huysuz mu desem bilemedim istediği olmayınca kıyameti koparıyor kendini yere atmalar kafayı yere vurma bağıra bağıra ağlamalar yeter ki istediği olmasın baş etmek mümkün değil niye böyle acaba başka bişeyle de kandıramıyorum dikkati dağılmıyor atıyorum elektrik süpürgesine takıyor süpürüyor güya yerleri hortumuna takılıp düşüyor ya da sapını kafasına düşürüyor filan yani tehlikeli olunca kaldırıyorum ve olan oluyor sakinleştirmek mümkün değil yani istediği olacak illa normaldir diyorum bazen yaşının gereği ama bu kadar inat çocuk görmedim istediği olmayınca

Selam kızlar biz de yarın gidiyoruz ankaraya iş yerim bayram tatilini öne alınca uçak biletini iptal ettik benle beratta arabayla gidecez bakalım nasıl geçecek yolculuk akşama doğru çıkacaz güneşten kavrulmamak için sabaha varırız inş
Berat uykusuzlukta tavan yaptı 1 saat bile kesintisiz uyumuyor gece babasını mahfetti ağlıyor uyumak istemiyor gece gece oturmak tv ye bakmak oyun oynamak filan istiyor ve tabi her gün ayaz gibi saat 4 te uyanıyor bir daha uyumamak üzere iştahı da aynı zorla kandırmacayla öyle böyle bi kaç kaşık yiyip kaçıyor
Bu arada kızlar berat çok aşırı inatçı mı desem huysuz mu desem bilemedim istediği olmayınca kıyameti koparıyor kendini yere atmalar kafayı yere vurma bağıra bağıra ağlamalar yeter ki istediği olmasın baş etmek mümkün değil niye böyle acaba başka bişeyle de kandıramıyorum dikkati dağılmıyor atıyorum elektrik süpürgesine takıyor süpürüyor güya yerleri hortumuna takılıp düşüyor ya da sapını kafasına düşürüyor filan yani tehlikeli olunca kaldırıyorum ve olan oluyor sakinleştirmek mümkün değil yani istediği olacak illa normaldir diyorum bazen yaşının gereği ama bu kadar inat çocuk görmedim istediği olmayınca
hayirli yolculuklar canim kazasiz belasiz varin insallah gideceginiz yere
berat sadece deniyor seni canim nereye kdr sabrini zorlayabilirim diye , artik biliyor aglayinca supurgeyi yada abska seyi aldigini
kafasini vurdugundada acimiyor inan onuda bilerek yaoiyor :) hiç acitirmi canini o ne koftehorr :))

yapacagin sey agladiginda istedigini yapmmamak, oncesinde bir çok basaruya imza attigi için berat için geri adim atmak zor olacak ama imkaniz deil
benimkinin telefon için yarim saat agladigini biliyorum
hiç bisekilde susumuyor da ne kucakda ne baska seyle
sonunda yorulup susuyor arada kusacak gibi oluyor malum aglayip kendini kusturmayi biliyor benimki sipa nerden ogreniuyse onu
ben daha inatçiyim uzun aglamalar sonunda biseyle illaki kaniyor benimki,bu aralar pek vurmuyor kafasini bi kaç hafta once bezbol topuna dönmü$tü kafasi herrtyere vura vuraa:KK70::KK70::KK70:

Merhaba arkadaşlar
Herkeste bir miskinlik nedir bu yahu :KK70: okuyorum ama yazmaya eriniyorum.
2 temmuzda gidiyorum bende memlekete . Eşim gelemiyor eşimin bir arkadaşı var aynı tarihte gidiyor türkiyeye o yardımcı olacak sağolsun. 4 saat istanbul sonra 2 saat havaalanında bekleyeceğim sonra konya uçağı. Konya eşimin memleketi önce oraya gidicem 10-15 gün kalıp annemlere geçeceğim inşallah.
Bakalım nasıl olacak nasıl zaptedeceğim bu miniği :olamaz:

yeb4 yeb4 bugun gittin galiba yasemincim , annecigune tekrardan geçmis olsun insallah guzel habrler alirsiniz bizide haberdar et olurmu

gelincikgibi gelincikgibi im siz ansilsiniz , istah durumlari nasil , çok erken uyaniyormus senin bu yaramaz yaws, sabah 4 ede kalkilirmi insanin beyni döner:KK51::KK51:

@vahide1204 sana sadece Allah kolaylik versin diyorum baskada bisey deiyemiyorum canim ya, iki gun hava sicak oldu 30 u biraz geçti sicvak deidgim, hakan o iki gun boyunca ne gece gunduz uyumadi sastim kaldim , gece uyumadi diye gunduz uyutyirum çocugu hop 1 saat sonra ayakda, gunduz az uydu gece uyur diye uyutuyoirum kirk sefer uyaniyor mahvoilduk ikimizde , yagmur yagi serinledi de sukur kurtulduk, dun atam 4 saat ogle uykusu uyudu ne kdr yorulduysa artik gecen sicak gunlerde .. orucun verdigi susualugu soylemiyorum bile omrumde boyle zorlndigimi hatirlamiyorum ben .. senin sevabin benimkin çok ama çok afzladir herhalde , Allah kabil etsin insallah oruçlarimizi ..

@dadera m siz nasilsiniz duru kusumuzla .. TR deki herkes yaniyor galiba demii
benimki sicakdan uyumaikdça yemedikçe aklima hep siz geliyprsunuz sicakdaki çocuklar geliyor,boyle hayatmi geçer yeme yok uyku yokk aylar boyunca:kızgın::kızgın::kızgın:

Mis lily Mis lily cim sen nasilsin geldinmi TR ye

@Tiramisu35 sende aklima geldin kiz bayadir yazmiyon ama nasilsinuiz, yeni hayatinizda hersey yolundadir insallah ..
Canım 2 temmuzda gideceğim. Bakalım bu yaramazla nasıl olacak :))) sen ne zaman geliyorsun bursaya; )

sen ne ara bu haftaya geldin canim maasallah :))
Garip bi sekilde onlarin misafir agirlamasi insanligi komsulugu vede ozellikle yemekleri harika olur
ama gel gorki gittikleri yol yol deil demi :KK43:
ogrenmissindir sen simdi cinsiyeti bne bilfirim gelmeyince girmemistim foruma
Büyüdü tekmeler bile başladı top gibi çıktı karnım bizim burdada çok Sıcak vardı bugün iyi serinledi orası nasıl parklara atiyomusunuz kendinizi. Cinsiyeti yarın öğreneceğiz inşallah. Evet tabiki de gittikleri yol yanlış diyorum ya ilk kez başıma geldi neyse konuşmaya bile gerek yok burda herşey çok normal zaten

yeb4 yeb4 bugun gittin galiba yasemincim , annecigune tekrardan geçmis olsun insallah guzel habrler alirsiniz bizide haberdar et olurmu

gelincikgibi gelincikgibi im siz ansilsiniz , istah durumlari nasil , çok erken uyaniyormus senin bu yaramaz yaws, sabah 4 ede kalkilirmi insanin beyni döner:KK51::KK51:

@vahide1204 sana sadece Allah kolaylik versin diyorum baskada bisey deiyemiyorum canim ya, iki gun hava sicak oldu 30 u biraz geçti sicvak deidgim, hakan o iki gun boyunca ne gece gunduz uyumadi sastim kaldim , gece uyumadi diye gunduz uyutyirum çocugu hop 1 saat sonra ayakda, gunduz az uydu gece uyur diye uyutuyoirum kirk sefer uyaniyor mahvoilduk ikimizde , yagmur yagi serinledi de sukur kurtulduk, dun atam 4 saat ogle uykusu uyudu ne kdr yorulduysa artik gecen sicak gunlerde .. orucun verdigi susualugu soylemiyorum bile omrumde boyle zorlndigimi hatirlamiyorum ben .. senin sevabin benimkin çok ama çok afzladir herhalde , Allah kabil etsin insallah oruçlarimizi ..

benimki sicakdan uyumaikdça yemedikçe aklima hep siz geliyprsunuz sicakdaki çocuklar geliyor,boyle hayatmi geçer yeme yok uyku yokk aylar boyunca:kızgın::kızgın::kızgın:

@Tiramisu35 sende aklima geldin kiz bayadir yazmiyon ama nasilsinuiz, yeni hayatinizda hersey yolundadir insallah ..
Kız sorma, anlayamadım gitti ben bu çocuğu bi şeyi düzeliyor diğer bişi bozuluyor :KK66: sabahları var ya gözümü açamıyorum hele de geç yattıysam vay halime.. Uykusuzluğa alıştım ama artık koymuyor bana, sadece bütün gün ne yapacağımı şaşırdığım için sınır oluyorum.. Öyle etken kalkınca öğünler de kayıyor..

İştahı sıcaklardan dolayı azaldı ama aynı dediğin gibi yapıyorum ben de :) bi şekilde oyunla dikkatini dağıtmakla yediriyorum.. Ona rağmen açmıyorsa da bırakıyorum ısrar etmiyorum.. Mama sandalyesinin masalına binbir türlü araç gereç koyuyorum :KK66:) son Zaman'larda çekirdek delisi oldu, bi çekirdek bi yemek veriyorum açıyor ağzını :))

O yalnız olma işini bilirim.. Sıkıcı oluyor, hele de okul tatil olunca ama Fransa da yaz tatili kaç hafta Almanya'daki gibi 6 hafta mı?

Ay şükür bitmiş, geçmiş olsun :) gözün aydın ayrıca şimdiden daha neşeli gibi algıladım yazılarından seni :)))

Tam da yolculuklarda bu çocuklara bişi olur zaten hep.. İshal olması kötü olmuş ama atlattın ya bu da anı olarak kalır sana anlatırsın ileride :)

Ya neyi fark ettim biliyor Musun, milletçe paranoyak olduk, artık sürekli olumsuz şeyler görüyoruz ve duyuyoruz ve insanları da hemen o şekilde algılıyoruz.. Ben de öyleyim, hemen kıl oluyorum ve ses çıkarmıyorum ne olur ne olmaz diye..

Az önce eşimi yabancı numara aradı, açtı, polis çıktı, arabanızı çekebilir misimiz diye neyse dışarı bi baktık balkondan polis arabaları oralar çevrilmiş, 5 tane Çelik yelekli tüfekli polis bi de başka polis memurları, sürekli araba çeviriyorlar.. Eşime dedim hemen çek gel arabayı oyalanma sakin, korkuyor insan.. Ne olduğu Hakkı'nda da bilgi vermediler ihbar diyorlar sadece..

Allah sonumuzu hayır etsin, benim aklım en ufak şeyde hep terör geliyor attık :KK43:
Evet Can'ım daha neşeli ve pozitifim, tatil ne de olsa :)
Paranoyaklık konusunda haklısın valla. Güven kalmadı. Normalde konuşurum ama böyle olunca hiç bişey diyemiyorum. Hiçbir polise kimlik sormuyoruz mesela, çıkar cüzdanını ver dese veririz. Ki milleti de böyle dolandırıyorlar, ev bark sattırıyorlar.
Ay ne ayakmış polis molis merak ettim şimdi..

mery60 mery60 canım bu arada sormuştun.. Ayaz gece utanmıyor artık akşam 8.30 yatıyor en geç ve sabah 4.10 da kalkıyor.. O saatte emmek istiyor hep ve uyumuyor emse de emmese de.. Erken kalkması acayip sıkıntı benim için.. Bütün gün ne yapacağımı şaşırıyorum.. Düzelir inşallah :KK43:

Bu Arada eşin sizinle gitmedi dimi?
Gece uyanmaması çok güzel ama çok çok erken kalkıyor yav.. Nasıl bi çözüm bulsak acaba.. O uyanınca sen yatmaya Sen etsen filan belki oda uyur mu?

ahh kıyamam size ben çok zor bi yolculuk olmuş ama üstesinden gelmişsin. hep de yolculuğu bulur bu tip şeyler :) ama neyseki bitti gitti bu da bi anı olarak kaldı :)

senin yerinde olsam bende korkardım öyle birinden amanınnn.. neyseki kazasız belasız atlattınıZ

mama sandalyesinide mi götürdün? helal olsun kız sana ben o kadar şeye cesaret edemem vallahi :) uçakla gidiyorum bi büyük bavul bi küçük çanta bavul ve küçük arabasını alıyorum ona rağmen nasıl taşıcam diyorum. eşim uçağın kapısına kadar da bırakıyo hee aprona girebildiği için. e istanbulda da çıkış kapısından babamla alıyo. hepi topu beş yüz metre nasıl yürücem onlarla diye düşünüyorum :KK70:
Yolculuğun her aşaması zahmetli hele de çocukluysan eyvah eyvah :)
Can'ım sizin yolculuğunuz Nasıl geçti inşallah iyi geçmiştir annen nasıl?

bize gelince aynen devam yeme zorlugu
artik alsitim galiba zorla yada guzeliikle o tabak bitiyor ama bbes dk suruyor amma yarim saat , napip yapip eydiriyorum
uykusuda hava sicak deilse iyi sayilir sabah erken kalikiyor ama 7-8 arasi uyaniyor , okul varken sorun olmuyoruda bu hafta okullar kapniyor , tatile giriyoruz tam uyuma zamani yani ama uyyamiycam, bide sessiz tutmaya çalisiyorum buyyukler uyanmasin diye

1.5 saatir salonda vakit geçiriyorduk az once ablasi uyandi gidip biraz yaticam abla akrdes takilsinlar , kizim benim kurtaicim iyiki dogurmusum onu annesinin prensesi

anne yi bilinçli diyor artik, abla abi ,vee diyor bide herseye veee diyor ver diyo yani :)

sezon indirimleri basladi , kiyafet aliyorum aliyorum bitmiyor çocuklara bendemi bi sorun var diyorum musrifmiuyim ama evdekiler kuiçuk geliyor..
eylulde yine okul var buyuk oglum ilkokula basliycak
dolaplar dolu çamasir ama ya kuçuk geliyor ya mevsime uymuyor
battik yani biz 3 çcouk olunca ihtiyaç hiç bitmiyorrr:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

uç dort ay once deri koltuk aldim demistim ya daha yeni geldi mubarek nasil bi koltuksa artik :)
evimdekileride kime evrelim diye bi haftadir onumuze geleni sorduk soyledik satmiyorum vericem yeterki evden gitsin yenisi gelicek , kimseyi bulamadik, dun internete satmaya koydum 5 kisi aradi, 1 saat sonra adamin biri geldi aldi koltuklari, yani parasin verdi de bugun goturcek
esim bayramdan sonra getielim diyor 15 gun boyunca koltusuz duracakmisz bakalim nasil olucak o is .. magaza getirince çok para istiyor , esim arkadaslariyla gtircek ama raamznda kimse yanasmiyor tabi hakli oalrak, e bayramdan sonra hafta içi olmaz çalisiliyor 9 una glicek insalalh koltuklarim
Kız erken getirseler de Bayram'da cici cici otursaydınız ya koltuklarınızda. Misafir falan geliyor mu gurbet ellerde? Orda belki de daha bile güzel geçiyordur bayramlar. Az kişi olunca daha bağlı olursunuz birbirinize dimi?
Hakan bey seni baya zorladı bu yemek konusunda. Kendi kendine yedirmeyi denemek bence en güzeli. Aynı uyku gibi ama uykudN çok daha zor ve sabır isteyen bi iş. Ben ta memlekete getirdim mama sandalyesini sırf öğretecem diye. Bakalım yapabilecek miyiz..

Tatlım yaa uyku konusunda bence artık eşini ikna et ve şu uyku eğitimini verin. Gece emmesini bıraktın ama kendi kendine uyulmadığı için bin kadar çok uyanıyor. Belki güzel uyumadığını için de çok huysuzdur. Ama markalın dediklerine katılıyorum, seni deniyor. O kendini yerlere atma mevzusu tunaya da geldi bi kaç gündür. İstemediği bişey olunca jöle kıvamına geçiyor :D kendini salıveriyor yere atatıyor ve debeleniyor :D çok komikler. Öyle olu Can'ım inan hiç ilgilenmiyorum bağırsa da çağırsa da kendini yere de atsa almıyorum, bi süre sonra kalkıp geliyor, o zaman istediği şeyin olamayacağını anlatıyorum ve başka bişey yapıyoruz. Kafası ı gözünü yarar diye çok endişeleniyorsun, ama denemeden öğrenemez. Kontrollü serbestlik yap. Mesela sandalyeye mi tırmanmak istiyor, tırmanabilir,sen de o arada düşeceği yerin güvenli olmasını sağlayabilirsin yada hemen arkasında durup tutmaya hazır olabilirsin, ama müdahale etmezsin. Elektrik süpürgesini nedense çok seviyorlar. Ben şimdiye kadar elektrik süpürgesinden kendini yaraladığına şahit olmadım. Yaralasa da çok feci olmayacağını tahmin ediyorum. En fazla kafası şişer, dudağı kanar ama onun kendine zarar verdiğini anlayınca onu al oynamaktan vazgeçer, yada daha dikkatli olur. Mesela dün Tuna tabureye tırmanmak istedi, tırmandı düştü, bişey olmadı ama çok korktu ve bugün tabureye bakmadı bile. İşte öyle. :) Çok bilmiş gibi yazdım baya ama canım, kusura bakma :)

Merhaba arkadaşlar
Herkeste bir miskinlik nedir bu yahu :KK70: okuyorum ama yazmaya eriniyorum.
2 temmuzda gidiyorum bende memlekete . Eşim gelemiyor eşimin bir arkadaşı var aynı tarihte gidiyor türkiyeye o yardımcı olacak sağolsun. 4 saat istanbul sonra 2 saat havaalanında bekleyeceğim sonra konya uçağı. Konya eşimin memleketi önce oraya gidicem 10-15 gün kalıp annemlere geçeceğim inşallah.
Bakalım nasıl olacak nasıl zaptedeceğim bu miniği :olamaz:
Çok miskiniz hakkaten ama yaşasın miskinliiiiik :halay:herkes Bebekle yolculuk telaşında ama halloluyor bi şekilde. Sen de benim yanıma geliyorsun demek tatilde :))

Kız sorma, anlayamadım gitti ben bu çocuğu bi şeyi düzeliyor diğer bişi bozuluyor :KK66: sabahları var ya gözümü açamıyorum hele de geç yattıysam vay halime.. Uykusuzluğa alıştım ama artık koymuyor bana, sadece bütün gün ne yapacağımı şaşırdığım için sınır oluyorum.. Öyle etken kalkınca öğünler de kayıyor..

İştahı sıcaklardan dolayı azaldı ama aynı dediğin gibi yapıyorum ben de :) bi şekilde oyunla dikkatini dağıtmakla yediriyorum.. Ona rağmen açmıyorsa da bırakıyorum ısrar etmiyorum.. Mama sandalyesinin masalına binbir türlü araç gereç koyuyorum :KK66:) son Zaman'larda çekirdek delisi oldu, bi çekirdek bi yemek veriyorum açıyor ağzını :))

O yalnız olma işini bilirim.. Sıkıcı oluyor, hele de okul tatil olunca ama Fransa da yaz tatili kaç hafta Almanya'daki gibi 6 hafta mı?
bilmemki kaç hafta eylulun basina glecek gidenler
esime dedim durmam ben burda gotur beni babma lardesime bunalima gireim valla hiç boyle denk gelmemisti bu sene fana çuvalladim , ben gitigim sende kimse gitmiyor nasil is anlamadim :)

bende oyle yapiyorum envayi çesit oyuncaga nesneye ragmen agzini açmiyorsa birlaiyorum sut yapiuyorum bu sefer :))
benim elimden kurtulamaz sut yigurt peynir meyva illa bisey tikarim agzina kaçari yok benden :))))))
bayramdan sonra bi dr çikdisi yapalim bakalim kaç kg gelcek
gecen arkadasin tartisinda 12 geldi ama fazladir o bence 750 gr mi aldi bu çocuk 3 haftada imkansiz
bende 59 geldim bende fazaldrim insallah :)))))))))))

benimki sevdigi bisey godumu olse agzini açmaz otekine illa o istedgi olucak
gecen sabah tabakda yumurta haslamasi ve kalamar vardi ( tr si ne bilmiyorum balik olyor :)
naptim nettiysem yumurtayi yediremedim agzini açmiyor gorunce kalamari anliyor agzini açiyor nasil biliyor çozuyor anlamadim gitti
yumurtayi gorunce agzini kilitliyor sonra tepinmeye baliyor tabagi gosterip mama mama diye
isteigini veriyom susuyor ardina yumurta yine ayni
oyle devam ettik tek lokma yutmadi benim dedigimden kendi istedigini yedi kalkdi :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

senin tek çaren erken uyumak baska yolu yok maalesef
iftardan sonra ban bi yorgunluk çokdu
lutfak berbat su an,oglanin odasini dagittim yatagin altindan kullanmadigim dosegi çikarmek içi oyle kaldi daginikligi toplamam lazim
bugun koltuklarim gitti 15 gun yerde oturcaz iyimi :))

Kız erken getirseler de Bayram'da cici cici otursaydınız ya koltuklarınızda. Misafir falan geliyor mu gurbet ellerde? Orda belki de daha bile güzel geçiyordur bayramlar. Az kişi olunca daha bağlı olursunuz birbirinize dimi?
Hakan bey seni baya zorladı bu yemek konusunda. Kendi kendine yedirmeyi denemek bence en güzeli. Aynı uyku gibi ama uykudN çok daha zor ve sabır isteyen bi iş. Ben ta memlekete getirdim mama sandalyesini sırf öğretecem diye. Bakalım yapabilecek miyiz..
ay yok ben ona sabredemem kafayi yerim az daha dursun kendi yeeme isi
koltuk ne zaaman istesek gelirde oruç da esimin arkadaslari yanasmiyor pek tasimaya uardim etmek için
onlarda hakli insan oruç ken kendini zor tasiyor kimseye bisey diemiyoruz bekliycez mecbur
yok benim kimsem geleecek maalesef yani bilmiyorum simdiye kdr kimse gelmedi bayramda :))) bu bayram bide gelcekleri tutuyormus :))))

aslinda bagliyizda simdi izin zamani halkalrin yarisi izine gitti
kalan saglar bizimdir :)

Büyüdü tekmeler bile başladı top gibi çıktı karnım bizim burdada çok Sıcak vardı bugün iyi serinledi orası nasıl parklara atiyomusunuz kendinizi. Cinsiyeti yarın öğreneceğiz inşallah. Evet tabiki de gittikleri yol yanlış diyorum ya ilk kez başıma geldi neyse konuşmaya bile gerek yok burda herşey çok normal zaten
yarin gel yaz mutlaka haa
bence erkek geçiyor içimden

ben onceden baska bi foruma yazardim baya kalabalikdirk uzun seneler yazdim onlarcaa kisiye tahmin de bulunmusturum hep turardi hiç yanilmazdim
sonra bi kça ikiside yanilinc aisin tilsimi kaçti tahmin isini nbirakdim :))))))

yarin gel yaz mutlaka haa
bence erkek geçiyor içimden

ben onceden baska bi foruma yazardim baya kalabalikdirk uzun seneler yazdim onlarcaa kisiye tahmin de bulunmusturum hep turardi hiç yanilmazdim
sonra bi kça ikiside yanilinc aisin tilsimi kaçti tahmin isini nbirakdim :))))))
Kız bildin erkek geliyor :) Kim kız demişti unuttum

çok sağol canım dün geldik. haberdar ederim tabiiki sizde dualarınızı eksik etmeyin yarın yatışı yapılcak annemin..

Evet maşallah sana ideal koşulları sağladın, emzirme işini bitirdin daha önemlisi sallama işini şimdi dediğin gibi her yerde Uyur:)

Ayyy inşallah, hayırlı haberlerinizi bekliyorum, güzel bir yaz olsun, sağlıkla, huzurla..
aynen tatlım bana en büyük yararı bu oldu uykusu gelince bi derdi yoksa her yerde uyuyor artık.

inşallah canım hepimiz için öyle olsun bu yaz..

Back
X