bize gelince aynen devam yeme zorlugu
artik alsitim galiba zorla yada guzeliikle o tabak bitiyor ama bbes dk suruyor amma yarim saat , napip yapip eydiriyorum
uykusuda hava sicak deilse iyi sayilir sabah erken kalikiyor ama 7-8 arasi uyaniyor , okul varken sorun olmuyoruda bu hafta okullar kapniyor , tatile giriyoruz tam uyuma zamani yani ama uyyamiycam, bide sessiz tutmaya çalisiyorum buyyukler uyanmasin diye
1.5 saatir salonda vakit geçiriyorduk az once ablasi uyandi gidip biraz yaticam abla akrdes takilsinlar , kizim benim kurtaicim iyiki dogurmusum onu annesinin prensesi
anne yi bilinçli diyor artik, abla abi ,vee diyor bide herseye veee diyor ver diyo yani :)
sezon indirimleri basladi , kiyafet aliyorum aliyorum bitmiyor çocuklara bendemi bi sorun var diyorum musrifmiuyim ama evdekiler kuiçuk geliyor..
eylulde yine okul var buyuk oglum ilkokula basliycak
dolaplar dolu çamasir ama ya kuçuk geliyor ya mevsime uymuyor
battik yani biz 3 çcouk olunca ihtiyaç hiç bitmiyorrr

uç dort ay once deri koltuk aldim demistim ya daha yeni geldi mubarek nasil bi koltuksa artik :)
evimdekileride kime evrelim diye bi haftadir onumuze geleni sorduk soyledik satmiyorum vericem yeterki evden gitsin yenisi gelicek , kimseyi bulamadik, dun internete satmaya koydum 5 kisi aradi, 1 saat sonra adamin biri geldi aldi koltuklari, yani parasin verdi de bugun goturcek
esim bayramdan sonra getielim diyor 15 gun boyunca koltusuz duracakmisz bakalim nasil olucak o is .. magaza getirince çok para istiyor , esim arkadaslariyla gtircek ama raamznda kimse yanasmiyor tabi hakli oalrak, e bayramdan sonra hafta içi olmaz çalisiliyor 9 una glicek insalalh koltuklarim