2015 Şubat Anneleri

Çok sağolun allah hiç kimseye yasatmasin şerefszn biri gelip bi anda hayatınızı mahvediyo hemde para için oğlumun babasız kaldığına mi benim onu kaybettiğime artık goremiyecegime mi yanayım neler hissettiğimi ben bile bilmiyorum pskolojim berbat durumda izmirde otururken evimizi eşyaları alıp memlekete döndük kaynvldrmler le lpbirlikte onlar da taşındı.sabah evden gülerek çıktı ertesi gün kefenli gördüm hala inanamiyorum oğlum her akşam yolunu gözlerdi zil çalınca koşardik hemen artık ne o var ne evimiz eşyalarımız bile bi depoya gitti yazarken bile ağlıyorum suan Son 1 yıl aramız çok iyi değildi aldatmişti beni ama inkar etti hep ama sonra hep yanımızda oldu bi hata yaptı dedim çünki çevresine ozendi şsanırım . ama hiç içimden atamadim o yüzden sarilmak istedigimde bile aklıma yaptıkları geliyodu sarılmaktan vazgeciyodum çok kirgindm amaaa onsuz bi hayatta düşünemiyodum çook iyi biriydi mekanı cennet olsun sizde en azından bi fatiha okurmusunuz...5 yıl çıktık sonra evlendik temmuz 14 te 5 yıl bitecekti geçen tanışalı 10 yıl oldu demiştim daha 50 yıl beraberiz aşkım dedi amaa maleseeeff hayat bize öyle bi oyun oynadı kı hayatımız bittiii dadera dadera BRBM BRBM gelincikgibi gelincikgibi angeloflove angeloflove @Mis lily vahide1204 vahide1204

Son düzenleme:
Çok sağolun allah hiç kimseye yasatmasin şerefszn biri gelip bi anda hayatınızı mahvediyo hemde para için oğlumun babasız kaldığına mi benim onu kaybettiğime artık goremiyecegime mi yanayım neler hissettiğimi ben bile bilmiyorum pskolojim berbat durumda izmirde otururken evimizi eşyaları alıp memlekete döndük kaynvldrmler le lpbirlikte onlar da taşındı.sabah evden gülerek çıktı ertesi gün kefenli gördüm hala inanamiyorum oğlum her akşam yolunu gözlerdi zil çalınca koşardik hemen artık ne o var ne evimiz eşyalarımız bile bi depoya gitti yazarken bile ağlıyorum suan Son 1 yıl aramız çok iyi değildi aldatmişti beni ama inkar etti hep ama sonra hep yanımızda oldu bi hata yaptı dedim çünki çevresine ozendi şsanırım . ama hiç içimden atamadim o yüzden sarilmak istedigimde bile aklıma yaptıkları geliyodu sarılmaktan vazgeciyodum çok kirgindm amaaa onsuz bi hayatta düşünemiyodum çook iyi biriydi mekanı cennet olsun sizde en azından bi fatiha okurmusunuz...5 yıl çıktık sonra evlendik temmuz 14 te 5 yıl bitecekti geçen tanışalı 10 yıl oldu demiştim daha 50 yıl beraberiz aşkım dedi amaa maleseeeff hayat bize öyle bi oyun oynadı kı hayatımız bittiii dadera dadera BRBM BRBM gelincikgibi gelincikgibi angeloflove angeloflove @Mis lily vahide1204 vahide1204
Allah sabır versin inşallah..başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten...

Okuyunca gözlerim doldu Allah kimseye yaşatmasın çok zor

ne denir ne söylenir inan bilemedim.. allah sabır versin, oğluna baktıkça güç versin. yaşamayan bilemez eminimki çok büyük bir acıdır aranızda zamanında ne geçerse geçsin. inşallah evladın sana ayakta kalma gücü verecek. hiç unutulmuyor ama rabbim sabrını veriyor yoksa nasıl yaşardı insanlar..

dularımı eşine de göndericem canım, allah mekanını cennet eylesin.

Amam dikkat et.obur odalarda terleyip klimali odaya girme.o zaman caroiyo.boyna kiafet degistiriyorum gir cik.su an klima calisiyor.25 derece de.nasil soguk geliyor diger odadan gelince.diger odalar kac dereceyse artik.azcik kapatayim tasarruf olsun diyorum.hepsi sicaktan uyaniveriyor.daha hazirandayiz.bunun agustosu nasil gececek bilmem
sizin oralarda klimasız ev düşünemiyorum zaten amanın. klimayı açıyorum ama diğer odaları da serinletiyorum o yüzden çok sıcaklık farkı olmuyo. o an temizlik yaptığım için terlemiştim.

Iyi geceler canlar
Hepinizi cok merak etmekle birlikte sizler gibi ben de pek yazamaz oldum. Herseyi okuyorum cevap yazmaam gecikince yazmayi komple unutuyorum. Nedir bu yogunluk bilmiyorum ki ramazandan mi sicaklardan mi? Hava isinmaya basladigindan beri uykular cok feci bizim uyanip uyanip sicaktan agliyo. Bi de ustune ezan ve davulcu faktoru var. Yanlis anlasilmasin ezan sesini cok severim. Ama burda cami dibimizde ve habire farkli farkli birileri okuyo bagira bagira ve kotu yani. Insanda manevi duygular canlandirmiyo. Bu sekilde okunmamali bence. E butun camlar da acik oldugundan Duru hanim bi ezana bi davula derken surekli uyaniyo korkuyla. Davulcu zaten evin icinde sanki. Birgun inip kovaliycam:sinirli:
Iste bende durumlar boyle. Tum yavruslari ve tatli anneleri operim:KK19:
hava sıcaklığından uyuyamıyolar canım.. davul konusunda aynı düşüncedeyim deli oluyorum her gece. bi de bizim silah atma belamız varki şehre yakın merkeze bağlı köy mahallelerinde gece onikide saydırıyolar. buranın insanının bu huyundan nefret ediyorum. tamam güzel bişey olabilir bizde atıyoruz ama yaylaya çıkınca. allahın dağında istediğini yap. hele ramazandan sonra düğünler başlayınca yıkılıyo ortalık.

kendini özletme arada gel ses ver :(

selam kızlar nasılsını? ses soluk yok çoğunuzdan :(

ben iki gündür hazırlanmaya çalışıyorum yarın sabah uçağımız. inşallah her şey çok güzel olur hayırlı haberler alırız..

eşim ramazanda annesinde yiyecek, zaten kendi işini görür sağolsun sadece ütüsüz birşey bırakmamak için iki gündür çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum. dün akşamda arkadaşlar geldi gidiyoruz diye bizi görmeye 1de kalktılar :/ gecenin bi körü yine uyandı kız dört gecedir böyle . saat 4 gibi uyanıyo. bakalım yeni düzeninde neler yaşiycaz. annemn evinde klima var ama alt katta. biz üst katta yatıyoruz ve üst kat çoook sıcak bakalım ne olacak :(

evde 3 tane de erkek var tabii. ramazan zamanı bi de. iş güç yapılır sorun değil de gelen gidende işin içine girince bunalıyorum iyice. annem bana bişey yaptırmazdı normalde. ona rağmen evin işi bitmezdi. şimdi bakalım nasıl altından kalkıcam bu kızla birlikte. annem iyi olsun gerçi her türlü şeyi yaparımda :(

Selam kızlar.. Biz memlekete geldik. Amanın o ne otobüs yolculuğuydu öyle.. Gece oniki buçukta kalkacaktı otobüs. Tuna'yı normal saatlerinde uyuttum, on birde bi ağlama krizi durduramıyoruz. Gaz sancısıyla beraber bi kaka sonra rahatladı uyudu neyse , otobüse binerken uyandı tabi, otobüsün ışıkları hiç sönmedi ilk üç saat uyumadı, ağladı kendini geriye attı, meme emmek istedi durmadan, sonra bi gaz sancısı daha bi kaka daha... Ay ishal olası tuttu çocuğun.. Diş çıkarıyor ya ondan herhalde. Durdu durdu bugünü buldu ishal :( yanıma da iki bez almıştım ki zaten hiç kullanmayız, dışarda hiç kaka yapmaz. Bez de bitti mi sana. Allahtan kangurusu da varmış iki tane daha. Neyse kaka yapınca uyudu. Bu arada bütün manyaklar da beni bulur. Sabaha karşı uyuyacaz, biri müzik dinliyor ama çok sesli bende kibarca uyarayım dedim, amanın beni bi azarladı, korktum bende sapıktır katildir dedim sustum. Ama hiç gözümü kırpmadım çünkü ikide bi kalkıp koridorda yürüdü, sesli sesli besmele çeker tövbe yarabbim.. Korktum bıçak mıçak saplar zannettim, elİni cebine sokup duruyordu. En sonunda yol kenarında inmek istedi, ve bana Hakkı'nı helal et bacım derdi ama o an altıma yapacaktım :D sabahta aktarma yapacaktım otogarda altını değiştiricem fellik fellik Bebek bakım odası anahtarı arıyorum, çünkü neden? İnsanlar gelip orda yatıyormuş allahım yaa. Neyse güç bela değiştirdim daha aşağı iner inmez bi daha cort kaka. Yavrucağım ama Nasıl gaz sancısı çekiyor ağlayarak kaka yapıyor. Üzüldüm haline.. Öyle böyle derken bitti yolculuk geldik şükür. Ama zor oldu gerçekten. Ha bu arada bi valiz, bi yatak, bi mama sandalyesi, Tuna önümde sırt Çantası arkamda feci haldeydim :D

selam kızlar nasılsını? ses soluk yok çoğunuzdan :KK43:

ben iki gündür hazırlanmaya çalışıyorum yarın sabah uçağımız. inşallah her şey çok güzel olur hayırlı haberler alırız..

eşim ramazanda annesinde yiyecek, zaten kendi işini görür sağolsun sadece ütüsüz birşey bırakmamak için iki gündür çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum. dün akşamda arkadaşlar geldi gidiyoruz diye bizi görmeye 1de kalktılar :/ gecenin bi körü yine uyandı kız dört gecedir böyle . saat 4 gibi uyanıyo. bakalım yeni düzeninde neler yaşiycaz. annemn evinde klima var ama alt katta. biz üst katta yatıyoruz ve üst kat çoook sıcak bakalım ne olacak :KK43:

evde 3 tane de erkek var tabii. ramazan zamanı bi de. iş güç yapılır sorun değil de gelen gidende işin içine girince bunalıyorum iyice. annem bana bişey yaptırmazdı normalde. ona rağmen evin işi bitmezdi. şimdi bakalım nasıl altından kalkıcam bu kızla birlikte. annem iyi olsun gerçi her türlü şeyi yaparımda :KK43:
İnşallah kolay geçer Can'ım yolculuğunuz, evine gidince bi güç gelir sana merak etme. Ama kendinizi de çok yormayın misafirinizde bitmez şimdi sizin, hastalık bahanesine millet de gezme arıyor.. Begüme belki orası daha iyi gelir yorulur uyur kalır inşallah

Selam kızlar.. Biz memlekete geldik. Amanın o ne otobüs yolculuğuydu öyle.. Gece oniki buçukta kalkacaktı otobüs. Tuna'yı normal saatlerinde uyuttum, on birde bi ağlama krizi durduramıyoruz. Gaz sancısıyla beraber bi kaka sonra rahatladı uyudu neyse , otobüse binerken uyandı tabi, otobüsün ışıkları hiç sönmedi ilk üç saat uyumadı, ağladı kendini geriye attı, meme emmek istedi durmadan, sonra bi gaz sancısı daha bi kaka daha... Ay ishal olası tuttu çocuğun.. Diş çıkarıyor ya ondan herhalde. Durdu durdu bugünü buldu ishal :KK43: yanıma da iki bez almıştım ki zaten hiç kullanmayız, dışarda hiç kaka yapmaz. Bez de bitti mi sana. Allahtan kangurusu da varmış iki tane daha. Neyse kaka yapınca uyudu. Bu arada bütün manyaklar da beni bulur. Sabaha karşı uyuyacaz, biri müzik dinliyor ama çok sesli bende kibarca uyarayım dedim, amanın beni bi azarladı, korktum bende sapıktır katildir dedim sustum. Ama hiç gözümü kırpmadım çünkü ikide bi kalkıp koridorda yürüdü, sesli sesli besmele çeker tövbe yarabbim.. Korktum bıçak mıçak saplar zannettim, elİni cebine sokup duruyordu. En sonunda yol kenarında inmek istedi, ve bana Hakkı'nı helal et bacım derdi ama o an altıma yapacaktım :KK70: sabahta aktarma yapacaktım otogarda altını değiştiricem fellik fellik Bebek bakım odası anahtarı arıyorum, çünkü neden? İnsanlar gelip orda yatıyormuş allahım yaa. Neyse güç bela değiştirdim daha aşağı iner inmez bi daha cort kaka. Yavrucağım ama Nasıl gaz sancısı çekiyor ağlayarak kaka yapıyor. Üzüldüm haline.. Öyle böyle derken bitti yolculuk geldik şükür. Ama zor oldu gerçekten. Ha bu arada bi valiz, bi yatak, bi mama sandalyesi, Tuna önümde sırt Çantası arkamda feci haldeydim :KK70:
Ay şükür bitmiş, geçmiş olsun :) gözün aydın ayrıca şimdiden daha neşeli gibi algıladım yazılarından seni :)))

Tam da yolculuklarda bu çocuklara bişi olur zaten hep.. İshal olması kötü olmuş ama atlattın ya bu da anı olarak kalır sana anlatırsın ileride :)

Ya neyi fark ettim biliyor Musun, milletçe paranoyak olduk, artık sürekli olumsuz şeyler görüyoruz ve duyuyoruz ve insanları da hemen o şekilde algılıyoruz.. Ben de öyleyim, hemen kıl oluyorum ve ses çıkarmıyorum ne olur ne olmaz diye..

Az önce eşimi yabancı numara aradı, açtı, polis çıktı, arabanızı çekebilir misimiz diye neyse dışarı bi baktık balkondan polis arabaları oralar çevrilmiş, 5 tane Çelik yelekli tüfekli polis bi de başka polis memurları, sürekli araba çeviriyorlar.. Eşime dedim hemen çek gel arabayı oyalanma sakin, korkuyor insan.. Ne olduğu Hakkı'nda da bilgi vermediler ihbar diyorlar sadece..

Allah sonumuzu hayır etsin, benim aklım en ufak şeyde hep terör geliyor attık :(

selam kızlar nasılsını? ses soluk yok çoğunuzdan :KK43:

eşim ramazanda annesinde yiyecek, zaten kendi işini görür sağolsun sadece ütüsüz birşey bırakmamak için iki gündür çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum. dün akşamda arkadaşlar geldi gidiyoruz diye bizi görmeye 1de kalktılar :/ gecenin bi körü yine uyandı kız dört gecedir böyle . saat 4 gibi uyanıyo. bakalım yeni düzeninde neler yaşiycaz. annemn evinde klima var ama alt katta. biz üst katta yatıyoruz ve üst kat çoook sıcak bakalım ne olacak :KK43:

evde 3 tane de erkek var tabii. ramazan zamanı bi de. iş güç yapılır sorun değil de gelen gidende işin içine girince bunalıyorum iyice. annem bana bişey yaptırmazdı normalde. ona rağmen evin işi bitmezdi. şimdi bakalım nasıl altından kalkıcam bu kızla birlikte. annem iyi olsun gerçi her türlü şeyi yaparımda :KK43:
Şimdiden iyi yolculuklar canım inşallah sorunsuz bir yolculuk olur Begüm be senin için :)

Evde yorulursun evet ama olsun ailenin yanında olmak içim değer bence.. Bi de akrabaların da aynı yerde ya begümü oyalayacak birileri bulunur belki..

Son Zaman'lara hepimiz boşladık burayı nedense Ramazan'dan Mıdır nedir :)))

mery60 mery60 canım bu arada sormuştun.. Ayaz gece utanmıyor artık akşam 8.30 yatıyor en geç ve sabah 4.10 da kalkıyor.. O saatte emmek istiyor hep ve uyumuyor emse de emmese de.. Erken kalkması acayip sıkıntı benim için.. Bütün gün ne yapacağımı şaşırıyorum.. Düzelir inşallah :(

Bu Arada eşin sizinle gitmedi dimi?

Selam kızlar.. Biz memlekete geldik. Amanın o ne otobüs yolculuğuydu öyle.. Gece oniki buçukta kalkacaktı otobüs. Tuna'yı normal saatlerinde uyuttum, on birde bi ağlama krizi durduramıyoruz. Gaz sancısıyla beraber bi kaka sonra rahatladı uyudu neyse , otobüse binerken uyandı tabi, otobüsün ışıkları hiç sönmedi ilk üç saat uyumadı, ağladı kendini geriye attı, meme emmek istedi durmadan, sonra bi gaz sancısı daha bi kaka daha... Ay ishal olası tuttu çocuğun.. Diş çıkarıyor ya ondan herhalde. Durdu durdu bugünü buldu ishal :KK43: yanıma da iki bez almıştım ki zaten hiç kullanmayız, dışarda hiç kaka yapmaz. Bez de bitti mi sana. Allahtan kangurusu da varmış iki tane daha. Neyse kaka yapınca uyudu. Bu arada bütün manyaklar da beni bulur. Sabaha karşı uyuyacaz, biri müzik dinliyor ama çok sesli bende kibarca uyarayım dedim, amanın beni bi azarladı, korktum bende sapıktır katildir dedim sustum. Ama hiç gözümü kırpmadım çünkü ikide bi kalkıp koridorda yürüdü, sesli sesli besmele çeker tövbe yarabbim.. Korktum bıçak mıçak saplar zannettim, elİni cebine sokup duruyordu. En sonunda yol kenarında inmek istedi, ve bana Hakkı'nı helal et bacım derdi ama o an altıma yapacaktım :KK70: sabahta aktarma yapacaktım otogarda altını değiştiricem fellik fellik Bebek bakım odası anahtarı arıyorum, çünkü neden? İnsanlar gelip orda yatıyormuş allahım yaa. Neyse güç bela değiştirdim daha aşağı iner inmez bi daha cort kaka. Yavrucağım ama Nasıl gaz sancısı çekiyor ağlayarak kaka yapıyor. Üzüldüm haline.. Öyle böyle derken bitti yolculuk geldik şükür. Ama zor oldu gerçekten. Ha bu arada bi valiz, bi yatak, bi mama sandalyesi, Tuna önümde sırt Çantası arkamda feci haldeydim :KK70:
ahh kıyamam size ben çok zor bi yolculuk olmuş ama üstesinden gelmişsin. hep de yolculuğu bulur bu tip şeyler :) ama neyseki bitti gitti bu da bi anı olarak kaldı :)

senin yerinde olsam bende korkardım öyle birinden amanınnn.. neyseki kazasız belasız atlattınıZ

mama sandalyesinide mi götürdün? helal olsun kız sana ben o kadar şeye cesaret edemem vallahi :) uçakla gidiyorum bi büyük bavul bi küçük çanta bavul ve küçük arabasını alıyorum ona rağmen nasıl taşıcam diyorum. eşim uçağın kapısına kadar da bırakıyo hee aprona girebildiği için. e istanbulda da çıkış kapısından babamla alıyo. hepi topu beş yüz metre nasıl yürücem onlarla diye düşünüyorum :D

İnşallah kolay geçer Can'ım yolculuğunuz, evine gidince bi güç gelir sana merak etme. Ama kendinizi de çok yormayın misafirinizde bitmez şimdi sizin, hastalık bahanesine millet de gezme arıyor.. Begüme belki orası daha iyi gelir yorulur uyur kalır inşallah
inşallah canım benim. hasta ziyaretlerini hiç sorma. bide ramazan. iftara kalan olursa hiç şaşırmam. neyse hiç düşünmiycem bunları annem iyi olsunda..

Şimdiden iyi yolculuklar canım inşallah sorunsuz bir yolculuk olur Begüm be senin için :)

Evde yorulursun evet ama olsun ailenin yanında olmak içim değer bence.. Bi de akrabaların da aynı yerde ya begümü oyalayacak birileri bulunur belki..

Son Zaman'lara hepimiz boşladık burayı nedense Ramazan'dan Mıdır nedir :)))
sağol tatlım :) yolculuktan eskiden korkuyodum ama artık korkmuyorum sallanmayı bıraktı ya kucağımda uyumaya bayılıyo zaten. şimdi böyle dedim ya yarın zehir edermiş :)) neyse hepi topu 1 buçuk saat bi şekilde idare edilir.

dediğin gibi ailemle olmaya değer. inşallah herşey de çok güzel olurda ailecek tatilimizide yaparız huzurla.

siz nasılsınız canım ne var ne yok?

Selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun zaten yarısı bitti az kaldı bu sıcakta eminim çok zordur ben tutamıyorum çok uzun geliyor zaman kursada gidiyorum beynim kalmıyor. Bizde dün ilk kez bi arkadaşa iftara gittik pek tanımıyorum ben eşimin cAmiden arkadaşı çok güzel ağırladılar yemekler harikaydı onlarında 9 aylık oğulları var pehlivan gibi bizim oğlan küçücük kaldı yanlarında biZim oğlan ilk ke gece 12 ye kadar uyumadan durdu ve şuanda hala uyuyor :) misafirlikte dikkatimizi çeken detay oldu ve çok üzüldüm eşimle şok olduk malum terör örgütünün ele başının fotoğrafı asılıydı ilk kez böyle birşeyler karşılaşıyorum bu şekilde ben arkadasligimi surderemem. Onun dışında bizim yememiz gayet iyi ama neresine gidiyor bilmiyorum boyu persentilin altında kilosu iyi. Uykusu zaten maaşallah artık hiç uyanmıyor onu memeden kestikten sonra duzeltmistik. Hergün disardayiz bizde havalar maalesef hala soğuk burda hergün yağmur yağıyor Hamileligimde çok iyi gidiyor pazartesi cinsiyeti öğreneceğiz inşallah. Bizden böyle :)
sen ne ara bu haftaya geldin canim maasallah :))
Garip bi sekilde onlarin misafir agirlamasi insanligi komsulugu vede ozellikle yemekleri harika olur
ama gel gorki gittikleri yol yol deil demi :(
ogrenmissindir sen simdi cinsiyeti bne bilfirim gelmeyince girmemistim foruma

Selam uzuuun zamandır giremiyodum..birileriyle konuşmaya ihtiyacım var eşimii kaybettim vefat etti 20 gün falan oldu ortağı silahla vurdu daha küçücük çocuğum babasız kaldı hayatımız mahvoldu ne yapacağımı nasıl yaşayacağım bilmiyorum sanki bende öldüm öylesine yaşamaya çalışıyorum

basin sagolsun canim
ne desem bilemedim çok sasirdim , Allah sabir versin sana, yavruna uzn omur evrsin
nasil bi serefsizlikdir bu yaaa , bi insanin cani paraylami karsilasirilir Alalhim dusmana vermesin
Allah rahmet eylesin insallah :(

yeb4 yeb4 bugun gittin galiba yasemincim , annecigune tekrardan geçmis olsun insallah guzel habrler alirsiniz bizide haberdar et olurmu

gelincikgibi gelincikgibi im siz ansilsiniz , istah durumlari nasil , çok erken uyaniyormus senin bu yaramaz yaws, sabah 4 ede kalkilirmi insanin beyni döner:KK51::KK51:

vahide1204 vahide1204 sana sadece Allah kolaylik versin diyorum baskada bisey deiyemiyorum canim ya, iki gun hava sicak oldu 30 u biraz geçti sicvak deidgim, hakan o iki gun boyunca ne gece gunduz uyumadi sastim kaldim , gece uyumadi diye gunduz uyutyirum çocugu hop 1 saat sonra ayakda, gunduz az uydu gece uyur diye uyutuyoirum kirk sefer uyaniyor mahvoilduk ikimizde , yagmur yagi serinledi de sukur kurtulduk, dun atam 4 saat ogle uykusu uyudu ne kdr yorulduysa artik gecen sicak gunlerde .. orucun verdigi susualugu soylemiyorum bile omrumde boyle zorlndigimi hatirlamiyorum ben .. senin sevabin benimkin çok ama çok afzladir herhalde , Allah kabil etsin insallah oruçlarimizi ..

dadera dadera m siz nasilsiniz duru kusumuzla .. TR deki herkes yaniyor galiba demii
benimki sicakdan uyumaikdça yemedikçe aklima hep siz geliyprsunuz sicakdaki çocuklar geliyor,boyle hayatmi geçer yeme yok uyku yokk aylar boyunca:kızgın::kızgın::kızgın:

Mis lily Mis lily cim sen nasilsin geldinmi TR ye

Tiramisu35 Tiramisu35 sende aklima geldin kiz bayadir yazmiyon ama nasilsinuiz, yeni hayatinizda hersey yolundadir insallah ..

bize gelince aynen devam yeme zorlugu
artik alsitim galiba zorla yada guzeliikle o tabak bitiyor ama bbes dk suruyor amma yarim saat , napip yapip eydiriyorum
uykusuda hava sicak deilse iyi sayilir sabah erken kalikiyor ama 7-8 arasi uyaniyor , okul varken sorun olmuyoruda bu hafta okullar kapniyor , tatile giriyoruz tam uyuma zamani yani ama uyyamiycam, bide sessiz tutmaya çalisiyorum buyyukler uyanmasin diye

1.5 saatir salonda vakit geçiriyorduk az once ablasi uyandi gidip biraz yaticam abla akrdes takilsinlar , kizim benim kurtaicim iyiki dogurmusum onu annesinin prensesi

anne yi bilinçli diyor artik, abla abi ,vee diyor bide herseye veee diyor ver diyo yani :)

sezon indirimleri basladi , kiyafet aliyorum aliyorum bitmiyor çocuklara bendemi bi sorun var diyorum musrifmiuyim ama evdekiler kuiçuk geliyor..
eylulde yine okul var buyuk oglum ilkokula basliycak
dolaplar dolu çamasir ama ya kuçuk geliyor ya mevsime uymuyor
battik yani biz 3 çcouk olunca ihtiyaç hiç bitmiyorrr:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

uç dort ay once deri koltuk aldim demistim ya daha yeni geldi mubarek nasil bi koltuksa artik :)
evimdekileride kime evrelim diye bi haftadir onumuze geleni sorduk soyledik satmiyorum vericem yeterki evden gitsin yenisi gelicek , kimseyi bulamadik, dun internete satmaya koydum 5 kisi aradi, 1 saat sonra adamin biri geldi aldi koltuklari, yani parasin verdi de bugun goturcek
esim bayramdan sonra getielim diyor 15 gun boyunca koltusuz duracakmisz bakalim nasil olucak o is .. magaza getirince çok para istiyor , esim arkadaslariyla gtircek ama raamznda kimse yanasmiyor tabi hakli oalrak, e bayramdan sonra hafta içi olmaz çalisiliyor 9 una glicek insalalh koltuklarim

bu yaz arkadaskar komsular hep izine gidiyor , hiç bu kadr yalniz kalmamistim :(
nerdeyse mahallede bi ben kalicam iki uç kisi kaldik, bunlardan biride @hebelee nin dedigi gibi malum kisiyi destekleyen teror yanlilari maalaesef .. gitsen olmuyor gelsen olmuyor ..

buyukleri aktiviteelre yazdriicam 1 ayligina
hafta sonlarida kardesime babama eltime falan gidecez , daha fazlasureligine gidemiyoruz i$ yuzunden :(

Back
X