- 17 Ağustos 2014
- 457
- 212
- 133
- 37
Çok sağolun allah hiç kimseye yasatmasin şerefszn biri gelip bi anda hayatınızı mahvediyo hemde para için oğlumun babasız kaldığına mi benim onu kaybettiğime artık goremiyecegime mi yanayım neler hissettiğimi ben bile bilmiyorum pskolojim berbat durumda izmirde otururken evimizi eşyaları alıp memlekete döndük kaynvldrmler le lpbirlikte onlar da taşındı.sabah evden gülerek çıktı ertesi gün kefenli gördüm hala inanamiyorum oğlum her akşam yolunu gözlerdi zil çalınca koşardik hemen artık ne o var ne evimiz eşyalarımız bile bi depoya gitti yazarken bile ağlıyorum suan Son 1 yıl aramız çok iyi değildi aldatmişti beni ama inkar etti hep ama sonra hep yanımızda oldu bi hata yaptı dedim çünki çevresine ozendi şsanırım . ama hiç içimden atamadim o yüzden sarilmak istedigimde bile aklıma yaptıkları geliyodu sarılmaktan vazgeciyodum çok kirgindm amaaa onsuz bi hayatta düşünemiyodum çook iyi biriydi mekanı cennet olsun sizde en azından bi fatiha okurmusunuz...5 yıl çıktık sonra evlendik temmuz 14 te 5 yıl bitecekti geçen tanışalı 10 yıl oldu demiştim daha 50 yıl beraberiz aşkım dedi amaa maleseeeff hayat bize öyle bi oyun oynadı kı hayatımız bittiii
dadera
BRBM
gelincikgibi
angeloflove
@Mis lily
vahide1204

Son düzenleme: