Tatlım yaa uyku konusunda bence artık eşini ikna et ve şu uyku eğitimini verin. Gece emmesini bıraktın ama kendi kendine uyulmadığı için bin kadar çok uyanıyor. Belki güzel uyumadığını için de çok huysuzdur. Ama markalın dediklerine katılıyorum, seni deniyor. O kendini yerlere atma mevzusu tunaya da geldi bi kaç gündür. İstemediği bişey olunca jöle kıvamına geçiyor

kendini salıveriyor yere atatıyor ve debeleniyor

çok komikler. Öyle olu Can'ım inan hiç ilgilenmiyorum bağırsa da çağırsa da kendini yere de atsa almıyorum, bi süre sonra kalkıp geliyor, o zaman istediği şeyin olamayacağını anlatıyorum ve başka bişey yapıyoruz. Kafası ı gözünü yarar diye çok endişeleniyorsun, ama denemeden öğrenemez. Kontrollü serbestlik yap. Mesela sandalyeye mi tırmanmak istiyor, tırmanabilir,sen de o arada düşeceği yerin güvenli olmasını sağlayabilirsin yada hemen arkasında durup tutmaya hazır olabilirsin, ama müdahale etmezsin. Elektrik süpürgesini nedense çok seviyorlar. Ben şimdiye kadar elektrik süpürgesinden kendini yaraladığına şahit olmadım. Yaralasa da çok feci olmayacağını tahmin ediyorum. En fazla kafası şişer, dudağı kanar ama onun kendine zarar verdiğini anlayınca onu al oynamaktan vazgeçer, yada daha dikkatli olur. Mesela dün Tuna tabureye tırmanmak istedi, tırmandı düştü, bişey olmadı ama çok korktu ve bugün tabureye bakmadı bile. İşte öyle. :) Çok bilmiş gibi yazdım baya ama canım, kusura bakma :)