bilmemki kaç hafta eylulun basina glecek gidenler
esime dedim durmam ben burda gotur beni babma lardesime bunalima gireim valla hiç boyle denk gelmemisti bu sene fana çuvalladim , ben gitigim sende kimse gitmiyor nasil is anlamadim :)
bende oyle yapiyorum envayi çesit oyuncaga nesneye ragmen agzini açmiyorsa birlaiyorum sut yapiuyorum bu sefer :))
benim elimden kurtulamaz sut yigurt peynir meyva illa bisey tikarim agzina kaçari yok benden :))))))
bayramdan sonra bi dr çikdisi yapalim bakalim kaç kg gelcek
gecen arkadasin tartisinda 12 geldi ama fazladir o bence 750 gr mi aldi bu çocuk 3 haftada imkansiz
bende 59 geldim bende fazaldrim insallah :)))))))))))
benimki sevdigi bisey godumu olse agzini açmaz otekine illa o istedgi olucak
gecen sabah tabakda yumurta haslamasi ve kalamar vardi ( tr si ne bilmiyorum balik olyor :)
naptim nettiysem yumurtayi yediremedim agzini açmiyor gorunce kalamari anliyor agzini açiyor nasil biliyor çozuyor anlamadim gitti
yumurtayi gorunce agzini kilitliyor sonra tepinmeye baliyor tabagi gosterip mama mama diye
isteigini veriyom susuyor ardina yumurta yine ayni
oyle devam ettik tek lokma yutmadi benim dedigimden kendi istedigini yedi kalkdi

senin tek çaren erken uyumak baska yolu yok maalesef
iftardan sonra ban bi yorgunluk çokdu
lutfak berbat su an,oglanin odasini dagittim yatagin altindan kullanmadigim dosegi çikarmek içi oyle kaldi daginikligi toplamam lazim
bugun koltuklarim gitti 15 gun yerde oturcaz iyimi :))