selam kızlar canım kızlar nabersiniz..
çok bakamadım ama yazmışsınız sormuşsunuz sağolun varolun. çok ama çok yoğun iki gün geçirdim. pilim bitmek üzere. regl olduğuma hayatımda ilk kez bu kadar sevinmişimdir. hem biraz gecikmesinin verdiği korku hemde bu koşturmacada oruçlu olmam çok zorlardı o yüzden bu aykine ekstra sevindim :)
annem dün ameliyat oldu çok şükür güzel geçti. herşey yolunda gitti. doktor kötü olduğunu düşünmüyorum ikinci bi ameliyatla diğer tarafın alınmasına gerek kalmayacak diye düşünüyorum dedi. çok sevindik ama tabiiki patoloji sonucu herşeyi kesinleştirecek. onun içinde bekleyeceğiz..
dün kızı kuzenime bırakıp gittim. ne ameliyata girişine ne çıkışına yetişemedim.. küçük çocuğu olan kadınlar böyle işte napalım hayattan bazı şeyleri kaçırıyoruz hep.. annem çıktığında zaten kendinde değildi ben ggittiğimde de değildi. daha öncede ameliyat olmuştu narkoz onu çok etkiliyor kolay ayılamıyor.
babamı ve beni sayıkladı. bekleyin onu dedi

ameliyata girmeden beni görmek istemiş demekki

o an bende artık iptal oldum ağladım zırladım başında salak gibi. ama dayanamadım çok kötü oldum. gözleri kapalı sayıklıyodu öyle. sonra Begüm merdivenden düşmesin diye sayıkladı. evdeki merdivenin yukardaki kapısını sürekli kapatın diyo herkese nasıl aklına işlemişse kıyamam.
gözleri kapalıydı ama sonra beni duymaya başladı beni duyunca gözyaşı süzüldü yanaklarından

allahım o kadar zorki. bizimki yine şükürler olsun sıradan bi ameliyat orda neler vardı. gencecik kızın bağırsakları dılarda başka birinin ayağını kesecekler, başka biri yıllardır kanserle savaşıyo. inanın o kadar şükrettimki.. hastane ortamı insanı mahvediyo, bu insanlar nasıl dayanıyo dedim ama başa gelince dayanıyosun demekki..
hepimiz şükredelim allah bizi sağlıkla sınamasın cidden çok ama çok zor..
neyseki taburcu oldu bugün geldi evine allaha şükür uyuyo şimdi. boğazı acıyor tabii ama çok iyi. geçecek zamanla.
ben dünün yorgunluğundayım hala. hastaneye gelen dayımlar teyzem kuzen falan karşıdan geldikleri için iftara bize geldiler. yemek yaptım sekiz kişiye Begüm bi kucağımda bi orda burda.. zavallım perişan oldu o da. genel anlamda keyfi iyi ama tabii çok hareketli ve bazen bişeyi isteyip yapamadı mı inadı tutuyor çok ağlıyor işte o beni tüketiyor. hasta olmasında bunlar idare edilir..
daha önümüzde bayram var herkes muhtemelen bayramda gelir ziyarete. yandık

ama neyse bayramda bi baklava bi içecek tamamdır işte. hazır alıyor babamlar zaten. daha iyi olur belkide zaten bayramda gelecek olanlar yine gelecekti.