2015 Şubat Anneleri

annem ameliyata girdi, yetişemedim :KK43: bi anda almışlar. sabah giderken gidemedim çünkü çok erkendi annem gelme dedi zaten kızı da o saatte bırakamazdım kuzene. arayacaktı babam ki aradı da biradan alırlar diye hemen hazırlandım. kızda şansıma uyuyodu. kuzeni de aradım gelicekti. beş dakika sonra aradı babam aldılar diye. bi anda olmuş hastane zaten karışıkmış dünki patlamadan dolayı o yüzden planlı değilmiş hiç bişey.

yetişemedim yaa offf. 2-3 saat sürecekmiş şimdi gelme biraz daha sonra gelirsin dedi. öyle yapıcam şimdi. dua edin olurmu :KK43:

kuzenlerin çocukları da kusuyolar üç gündür sırayla üç çocuk hasta oldu apartmanda. salgın bu büyük ihtimalle. Begüme bulaşırsa bide bu arada ben napıcam bilmiyorum. allahım sen koru demekten başka çarem yok..
Canım geçmiş olsun inşAllah herşey yolunda gider ve hemen iyileşir toparlanır annişin şimdi çıkmıştır ameliyattan durumu nasıl acaba

annem ameliyata girdi, yetişemedim :KK43: bi anda almışlar. sabah giderken gidemedim çünkü çok erkendi annem gelme dedi zaten kızı da o saatte bırakamazdım kuzene. arayacaktı babam ki aradı da biradan alırlar diye hemen hazırlandım. kızda şansıma uyuyodu. kuzeni de aradım gelicekti. beş dakika sonra aradı babam aldılar diye. bi anda olmuş hastane zaten karışıkmış dünki patlamadan dolayı o yüzden planlı değilmiş hiç bişey.

yetişemedim yaa offf. 2-3 saat sürecekmiş şimdi gelme biraz daha sonra gelirsin dedi. öyle yapıcam şimdi. dua edin olurmu :KK43:

kuzenlerin çocukları da kusuyolar üç gündür sırayla üç çocuk hasta oldu apartmanda. salgın bu büyük ihtimalle. Begüme bulaşırsa bide bu arada ben napıcam bilmiyorum. allahım sen koru demekten başka çarem yok..
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.cok gecmis olsun annene.

Ah Can'ım yaa sıcaktan mahvolmuş yavrucak. Siz bir an önce serinletici bişey alın odaya. Biz bile burda mahvolduk sıcaktan. İnşallah yarın annenin ameliyatı güzel geçer Can'ım. Dua edicem.
Bu arada bugün patlama olmuş bak hava alanında, ya bugün orda olaydınız.. Allah korusun. Boku çıktı ülkenin iyice ayyy korkudan napacağımızı şaşırdık yav...
Siz sapancada misiniz aydincikta mi

nerdee avrupa turu kim biz kim :)
babami kardesimi gorebeilsem opup basima koycam bi gidisle

bu sene izin parasiyla evimi degistriyorum sirada mutfak ve boya badana var insallahh :)
İzin parası mı o neyy ki ? Neyse nasıl olsa oradasınız bir fırsat bulup gezersniz

Can'ım nerdesin sen uçakla mı gelecektin? Haber ver bize geldin mi gittin mi naptın.. Ay çok moralim bozuldu ya :KK43:
2 temmuzda gelcem canım ama çok canım sıkıldı . Ne olacak böyle bilmiyorum :(((
Buradaki bir iş adamı vefat etti. Arkadaşımın abisi görevlisi orada arkadaşı ölmüş yanında :((( toplum olarak çok kötü durumdayız psikoloji berbat. İnşallah bir an önce biter bu bela :(((

sağol canım :KK43: evet hergün yıkıyorum ılık suyla. gündüz de klimalı yerdeyiz hep. gece sıkıntı oluyo ama ona da vantilatör le çözüm bulucam.

sanki 2 temmuzda gelicem demişti yanlış hatırlamıyosam. haber ver bizede Mis lily Mis lily olur mu?
Evet canım 2 temmuz ama yüreğim ağzımda. Dediğin gibi Havalimanı olmaz sokak olur :(( artık heryerdeler. Allah korusun :((

2 temmuzda gelcem canım ama çok canım sıkıldı . Ne olacak böyle bilmiyorum :KK43:((
Buradaki bir iş adamı vefat etti. Arkadaşımın abisi görevlisi orada arkadaşı ölmüş yanında :KK43:(( toplum olarak çok kötü durumdayız psikoloji berbat. İnşallah bir an önce biter bu bela :KK43:((
Gideceğin tarihi unutmuşum Can'ım yaa valla korktum bir an..

naptin canim annen su an iyimi
sonuçlar sonra geliyor demi

dadera dadera canım geçen gün ev sıcak cami açınca da ses oluyor demiştin ya bizim de öyle yatak odası acayip sıcak ve cadde uzeri. Senin gibi ilk başta sesten uyuyamqyacagini düşündüm ama tam tersi oldu. Dışarda ki ses monoton bir gürültü yapıyor ve böylece diğer sesleri duymuyor hemde serin serin uyuyor . Sende bir dene istersen canım ;)

yeb4 yeb4 annen nasıl oldu canım. Hastanede mi hala ?

Çok sağolun allah hiç kimseye yasatmasin şerefszn biri gelip bi anda hayatınızı mahvediyo hemde para için oğlumun babasız kaldığına mi benim onu kaybettiğime artık goremiyecegime mi yanayım neler hissettiğimi ben bile bilmiyorum pskolojim berbat durumda izmirde otururken evimizi eşyaları alıp memlekete döndük kaynvldrmler le lpbirlikte onlar da taşındı.sabah evden gülerek çıktı ertesi gün kefenli gördüm hala inanamiyorum oğlum her akşam yolunu gözlerdi zil çalınca koşardik hemen artık ne o var ne evimiz eşyalarımız bile bi depoya gitti yazarken bile ağlıyorum suan Son 1 yıl aramız çok iyi değildi aldatmişti beni ama inkar etti hep ama sonra hep yanımızda oldu bi hata yaptı dedim çünki çevresine ozendi şsanırım . ama hiç içimden atamadim o yüzden sarilmak istedigimde bile aklıma yaptıkları geliyodu sarılmaktan vazgeciyodum çok kirgindm amaaa onsuz bi hayatta düşünemiyodum çook iyi biriydi mekanı cennet olsun sizde en azından bi fatiha okurmusunuz...5 yıl çıktık sonra evlendik temmuz 14 te 5 yıl bitecekti geçen tanışalı 10 yıl oldu demiştim daha 50 yıl beraberiz aşkım dedi amaa maleseeeff hayat bize öyle bi oyun oynadı kı hayatımız bittiii dadera dadera BRBM BRBM @AyazBeyaz @angeloflove@Mis lily vahide1204 vahide1204
Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet etsin. Psikolog desteği alırsanız daha kolay atlatırsınız belki çünkü çok kolay şeyler değil bunlar..

selam kızlar canım kızlar nabersiniz..

çok bakamadım ama yazmışsınız sormuşsunuz sağolun varolun. çok ama çok yoğun iki gün geçirdim. pilim bitmek üzere. regl olduğuma hayatımda ilk kez bu kadar sevinmişimdir. hem biraz gecikmesinin verdiği korku hemde bu koşturmacada oruçlu olmam çok zorlardı o yüzden bu aykine ekstra sevindim :)

annem dün ameliyat oldu çok şükür güzel geçti. herşey yolunda gitti. doktor kötü olduğunu düşünmüyorum ikinci bi ameliyatla diğer tarafın alınmasına gerek kalmayacak diye düşünüyorum dedi. çok sevindik ama tabiiki patoloji sonucu herşeyi kesinleştirecek. onun içinde bekleyeceğiz..

dün kızı kuzenime bırakıp gittim. ne ameliyata girişine ne çıkışına yetişemedim.. küçük çocuğu olan kadınlar böyle işte napalım hayattan bazı şeyleri kaçırıyoruz hep.. annem çıktığında zaten kendinde değildi ben ggittiğimde de değildi. daha öncede ameliyat olmuştu narkoz onu çok etkiliyor kolay ayılamıyor.

babamı ve beni sayıkladı. bekleyin onu dedi :( ameliyata girmeden beni görmek istemiş demekki :( o an bende artık iptal oldum ağladım zırladım başında salak gibi. ama dayanamadım çok kötü oldum. gözleri kapalı sayıklıyodu öyle. sonra Begüm merdivenden düşmesin diye sayıkladı. evdeki merdivenin yukardaki kapısını sürekli kapatın diyo herkese nasıl aklına işlemişse kıyamam.

gözleri kapalıydı ama sonra beni duymaya başladı beni duyunca gözyaşı süzüldü yanaklarından :( allahım o kadar zorki. bizimki yine şükürler olsun sıradan bi ameliyat orda neler vardı. gencecik kızın bağırsakları dılarda başka birinin ayağını kesecekler, başka biri yıllardır kanserle savaşıyo. inanın o kadar şükrettimki.. hastane ortamı insanı mahvediyo, bu insanlar nasıl dayanıyo dedim ama başa gelince dayanıyosun demekki..

hepimiz şükredelim allah bizi sağlıkla sınamasın cidden çok ama çok zor..

neyseki taburcu oldu bugün geldi evine allaha şükür uyuyo şimdi. boğazı acıyor tabii ama çok iyi. geçecek zamanla.
ben dünün yorgunluğundayım hala. hastaneye gelen dayımlar teyzem kuzen falan karşıdan geldikleri için iftara bize geldiler. yemek yaptım sekiz kişiye Begüm bi kucağımda bi orda burda.. zavallım perişan oldu o da. genel anlamda keyfi iyi ama tabii çok hareketli ve bazen bişeyi isteyip yapamadı mı inadı tutuyor çok ağlıyor işte o beni tüketiyor. hasta olmasında bunlar idare edilir..

daha önümüzde bayram var herkes muhtemelen bayramda gelir ziyarete. yandık :( ama neyse bayramda bi baklava bi içecek tamamdır işte. hazır alıyor babamlar zaten. daha iyi olur belkide zaten bayramda gelecek olanlar yine gelecekti.

bu arada kızlar sizce ne yapmalıyım bana bi çare..

kızın kaşıntısı çok azdı. hergün yıkıyorum ılık suyla ama nafile. ama sadece uykuya geçtiğimiz zaman. kolları kaşıyodu şimdi sırtı da başladı. var ya abartmıyorum kırk dakika kaşındı. uyuz gibi resmen hart hart kaşıyo dayanamıyo. bi cildiyeye mi götüreyim çocuk doktoruba mı? sağlık ocağı doktoru isilik dedi ama bilemedimki bu kadar normal mi?

bacaklarını da hep sinek ısırmış kıyamam benek benek oldu. uff yapıp kendi ayağınu öpüyo görmeniz lazım öldük gülmekten :)

selam kızlar canım kızlar nabersiniz..

çok bakamadım ama yazmışsınız sormuşsunuz sağolun varolun. çok ama çok yoğun iki gün geçirdim. pilim bitmek üzere. regl olduğuma hayatımda ilk kez bu kadar sevinmişimdir. hem biraz gecikmesinin verdiği korku hemde bu koşturmacada oruçlu olmam çok zorlardı o yüzden bu aykine ekstra sevindim :)

annem dün ameliyat oldu çok şükür güzel geçti. herşey yolunda gitti. doktor kötü olduğunu düşünmüyorum ikinci bi ameliyatla diğer tarafın alınmasına gerek kalmayacak diye düşünüyorum dedi. çok sevindik ama tabiiki patoloji sonucu herşeyi kesinleştirecek. onun içinde bekleyeceğiz..

dün kızı kuzenime bırakıp gittim. ne ameliyata girişine ne çıkışına yetişemedim.. küçük çocuğu olan kadınlar böyle işte napalım hayattan bazı şeyleri kaçırıyoruz hep.. annem çıktığında zaten kendinde değildi ben ggittiğimde de değildi. daha öncede ameliyat olmuştu narkoz onu çok etkiliyor kolay ayılamıyor.

babamı ve beni sayıkladı. bekleyin onu dedi :KK43: ameliyata girmeden beni görmek istemiş demekki :KK43: o an bende artık iptal oldum ağladım zırladım başında salak gibi. ama dayanamadım çok kötü oldum. gözleri kapalı sayıklıyodu öyle. sonra Begüm merdivenden düşmesin diye sayıkladı. evdeki merdivenin yukardaki kapısını sürekli kapatın diyo herkese nasıl aklına işlemişse kıyamam.

gözleri kapalıydı ama sonra beni duymaya başladı beni duyunca gözyaşı süzüldü yanaklarından :KK43: allahım o kadar zorki. bizimki yine şükürler olsun sıradan bi ameliyat orda neler vardı. gencecik kızın bağırsakları dılarda başka birinin ayağını kesecekler, başka biri yıllardır kanserle savaşıyo. inanın o kadar şükrettimki.. hastane ortamı insanı mahvediyo, bu insanlar nasıl dayanıyo dedim ama başa gelince dayanıyosun demekki..

hepimiz şükredelim allah bizi sağlıkla sınamasın cidden çok ama çok zor..

neyseki taburcu oldu bugün geldi evine allaha şükür uyuyo şimdi. boğazı acıyor tabii ama çok iyi. geçecek zamanla.
ben dünün yorgunluğundayım hala. hastaneye gelen dayımlar teyzem kuzen falan karşıdan geldikleri için iftara bize geldiler. yemek yaptım sekiz kişiye Begüm bi kucağımda bi orda burda.. zavallım perişan oldu o da. genel anlamda keyfi iyi ama tabii çok hareketli ve bazen bişeyi isteyip yapamadı mı inadı tutuyor çok ağlıyor işte o beni tüketiyor. hasta olmasında bunlar idare edilir..

daha önümüzde bayram var herkes muhtemelen bayramda gelir ziyarete. yandık :KK43: ama neyse bayramda bi baklava bi içecek tamamdır işte. hazır alıyor babamlar zaten. daha iyi olur belkide zaten bayramda gelecek olanlar yine gelecekti.
Çok çok geçmiş olsun Can'ım, çok sevindim annenin iyi olmasına. Narkoz kötü yapar insanı, bilinçaltındakileri çıkarır ortaya. Can'ım annen neler düşünüyormuş yaa ay çok duygulandım.. Can'ım temizlik için falan yorma kendini bi kadın tutar temizletirsin gerekirse. Milleti de dert etme, bişey ikram etmezsen belki çok kalmazlar :)

Çok çok geçmiş olsun Can'ım, çok sevindim annenin iyi olmasına. Narkoz kötü yapar insanı, bilinçaltındakileri çıkarır ortaya. Can'ım annen neler düşünüyormuş yaa ay çok duygulandım.. Can'ım temizlik için falan yorma kendini bi kadın tutar temizletirsin gerekirse. Milleti de dert etme, bişey ikram etmezsen belki çok kalmazlar :)
sağol canım benim evet çok duygulandım bende hep aklındakileri sayıkladı kıyamam..

ya temizliğe inan sıra gelmiyo :)) öyle derinlemesine bişey yapamıyorum ama üç tane erkeğin kıllarından tüylerinden bıktım ya onları süpürmekten :KK57: bi de ramazan herkes oruçlu. iftar ve sahur hazırlığı yetiyor. öte yandan kızla da ilgileniyorum aşağı in yukarı çık bi dk durmuyorum. kilo vermiştim zsten yine verdim sanırım toplamda 4-5 kilo vermişimdir. neyse bu da böylece aradan çıktı haha :))

Kizlar mutsuzum yogunum yorgunum uykusuzum psikolojim cok kotu. Yavrucum olmasa kacar giderdim uzaklara galiba. Iyi dogurmusum onu annesinin arkadasi o kuzum benim. Allah hepimizin yavrularini bize bagislasin. Gecmisi okuyayim simdi. Kimseye cevap yazamadim. Ilk defa bu kadar sure okuyamadim bile.

Ayyy ayaz çok fena isilik oldu teyzesi sıcaklardan :KK43: her gün suya sokuyorum ama yok fayda etmiyor.. Yazık..

Ya duru da Nasıl güzelleşmiş maşallah benim gelinime :))) çok kibar bir yüzü var aşlah saklasın :)))
Tesekkur ederiz canim. Benim damadim da cok yakisikli masallah. Isilik bizim de basimizda canim. Cok kotu oluyo ya. Cam bile acik yatiriyorum yok kurtulamiyoruz

Kizlar mutsuzum yogunum yorgunum uykusuzum psikolojim cok kotu. Yavrucum olmasa kacar giderdim uzaklara galiba. Iyi dogurmusum onu annesinin arkadasi o kuzum benim. Allah hepimizin yavrularini bize bagislasin. Gecmisi okuyayim simdi. Kimseye cevap yazamadim. Ilk defa bu kadar sure okuyamadim bile.
Daderacığım neden öyle diyorsun üzüyorsun beni sen pozitif bi kadınsın.. Yaz oruç ve iş seni çok bunalttı herhalde. Yoksa kayınvalidenle ilgili mi ne oldu? Anlat bize, bizde varız burda yalnız değilsin.

Back
X