2015 Şubat Anneleri

evet benımkıne 74 gr dıyor bu hafta ıcın ama ben 2 agustosta doktora gıttıgımde 92 grdı. suan dahada artmıstır. bu yazılar herhalde alt sınırı falan belırtıyor

Benimde şuan 135 gr ama 100-110 normal deniyor . Doktorla konuştum gayet iyi dedi . Seninde öyledir , Aman son aylar uğraşmayız işte kilo alddımı almadı mı diye :))

Evett geçmicekmi bu
Ya burda herkes mide bulantısından illallah etti bende mide yanmasından . Hele bazen o kadar çok oluyor ki Utanmasam alıcam
CANIM gulbesseker e de yaqzdım gavıscon içceksiniz hem bebeğe zararı yok hem ultra etkili bi çözüm ben duramıyom yoksa doktor hiç bir sakıncası olmadığını söyledi

Evett geçmicekmi bu
Ya burda herkes mide bulantısından illallah etti bende mide yanmasından . Hele bazen o kadar çok oluyor ki Utanmasam alıcam

Bendede aşırı derece yanma vardı
dondurma soguk içecek soguk meyve yedim sürekli
içime buz sokasım vardı
hafifledi

Gözün aydın
Bende dün ikili için kan verdim daha çıkmadı sonuçlar 3 güne çıkıyomuş

Bendede aşırı derece yanma vardı
dondurma soguk içecek soguk meyve yedim sürekli
içime buz sokasım vardı
hafifledi

Dün ayıptır söylemesi yarım kg dondurma yedim o an iyidi , hafifletdi . Yarım saat sonra bir döndü bir daha gitmedi . Bugün gavisconu alıyım inşallah o işe yarar da menopoza girmişler gibi dolaşmam evde . Yanıyorum da yanıyoomm demekten yoruldum

Geçmiş olsun canim son olur umarim bu korkular.

Bankada aynini dedi canim sagolasin ya içim rahatladi biraz. Dediğin gibi is olsun yapiyolar demekki.

Eskişehire bi seyahat ayarla rsoba sonbahar kendini hissettiriyor resmen az nefes alorsin:)

rica ederim cnm ne onemı var. ben oranın urun kalıtesını ve fıyatlarını begenıyorum. bu arada sende guzel bır magaza gorursen haber ver. haberleselım boyle kampanyaları falan kacırmayalım

Merak ettim bende gezeyim hemen :)

Benimde şuan 135 gr ama 100-110 normal deniyor . Doktorla konuştum gayet iyi dedi . Seninde öyledir , Aman son aylar uğraşmayız işte kilo alddımı almadı mı diye :))

valla onlar saglıkla buyusunde ben herseye razıyım :)

gez gez emin ol begenıceksın :)

Geçmiş olsun canim son olur umarim bu korkular.

Eskişehire bi seyahat ayarla rsoba sonbahar kendini hissettiriyor resmen az nefes alorsin:)

:)
Eskişehir mi? valla kardeşim üniversite okuyor orda evi de var ama beni evine sokacağını sanmıyorum. bize de gelsin orda artık sonbahar.

ben yarın 16. haftama gırıcem cnm. 13. haftanın orasında ogrendım cınsıyetımı. erkek bebiş bekliyorum :) sen kactasın suan?
Masallah cnm oglusuna bende 15. Haftama giricem 14+4 um benim kiz dedi ama yanilma payu yyksek dedi bakalim bidahaji jontrole kesinlesir

selam bayanlar yüzümde sivilceler çıkmaya başladı napmam gerekir geçmesi için bilen varmı bu hafta sonuda sünnetimiz var ozamana kadar geçsin istiyorum önceden ımex diye bi krem kullanıyordum hamileyken bıraktım acaba bi sakıncası olurmu kullansam ?

bi anda gelenler geliyo afakanlar basıyo beni
eşim yanımdaysa ittiriyom
söylemesi ayıp yatagımı ayırdım
oturma odasında ayrı kanepelerde yatıyoz.bana fenalıklar geliyo
içim yanıyo

son reglim ilk gunu 23 mayıstı. tam yumurtlamamı bilmiyorum. galiba üstüne gormusum ben. cunku tam regl haftası ıtıbarıyla bebegın gelısımı tutuo.

24 mayısta benımkı
ama yumurtlamam erken oldu o ay
adetimden 7gün önce öğrendim gebeliğimi
o yüzdende doğumum 1 hafta önceye denk gelcek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…