16 haftada hala miden mi yanıyo ya
geçmiyecek mi o
evet benımkıne 74 gr dıyor bu hafta ıcın ama ben 2 agustosta doktora gıttıgımde 92 grdı. suan dahada artmıstır. bu yazılar herhalde alt sınırı falan belırtıyor
CANIM gulbesseker e de yaqzdım gavıscon içceksiniz hem bebeğe zararı yok hem ultra etkili bi çözüm ben duramıyom yoksa doktor hiç bir sakıncası olmadığını söylediEvett geçmicekmi bu
Ya burda herkes mide bulantısından illallah etti bende mide yanmasından . Hele bazen o kadar çok oluyor ki Utanmasam alıcam
Bugün merkeze gidicem , hemen yazdım kenara . Nolur bende de işe yarasın ya , çokk çokkk dua ederim vallacanım gaviscon 1 numara yanma için benim hep çantamda yandığında 2 ölçek iç dedi dr müthiş bişi
Evett geçmicekmi bu
Ya burda herkes mide bulantısından illallah etti bende mide yanmasından . Hele bazen o kadar çok oluyor ki Utanmasam alıcam
doktordan geldik 12 hafta 2 günlük olmuş bebeğim ense ölçümü 1.3 mm çıktı gayet iyi dedi doktorum ikili test yapalım dedi pek razım olmasada yaparsak iyi olur 3lü testi yapmayız dedi kabul ettik haftaya sonuc çıkacak hayırlısı bkalım
yüzükoyun halde yatıyordı miniğim ellerini parmaklarını dahi gördük çok net ne kadar güzel bir duyguymuş
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..
poposunu dönderdi belki bir umut cinsiyeti görebiliriz diye cık!! göstermedi zaten cok erken 16. haftayı bekleyecekmişiz sağlık olsun
Bendede aşırı derece yanma vardı
dondurma soguk içecek soguk meyve yedim sürekli
içime buz sokasım vardı
hafifledi
çok sağol canım benim inanki hiç abartmadan sabaha kadar gözüme uyku girmedi feci bir ağrıydı istemsizce gözümden yaşlar aktı ağrıdan aklıma acaba düşük mü yapıyorum geldi sonra kanama vs yoktu çok şükür şimdi iyim şükür inş bir daha olmaz
ayyy H&M'de çok güzel şeyler varmış, şimdi netten baktım daÇok saol canım
Aynen ya saat 9 en geç 10'da uyuyorum ya
Canım bana normal dedi 2li testin sonucuna ama daha testi yaparken 4lü için randevu verdi. Rutin haline getirmiş yapıyolar öle...
ben işe gelene kadar öğlen oldu. ya ben anladım havadan benim halsizliğim. iki gün yağmur yağdı da resmen kendime geldim. çok sıcak ama sanki normalin 10 katı hissediyorum. içtiğim suyun haddi hesabı yok. içtiğim anda hepsini ter olarak atıyorum zaten.
ağustos 15 yaz biter derler . inşallah biter valla ben sevmedim bu sene yazı.
rica ederim cnm ne onemı var. ben oranın urun kalıtesını ve fıyatlarını begenıyorum. bu arada sende guzel bır magaza gorursen haber ver. haberleselım boyle kampanyaları falan kacırmayalım
Bendede aşırı derece yanma vardı
dondurma soguk içecek soguk meyve yedim sürekli
içime buz sokasım vardı
hafifledi
aynen öyle canım haber vermem mi :) allahın izni ile bunuda bir atlatsak :)
çizelgeyi ben artık umursamıyorum blackberrye heralde 3 defa mesaj attım zahmet edip geri dönmedi en azından bir cevap verebilirdi. o yüzden benim adım o çizelgede olmasa da olur açıkçası :)
Benimde şuan 135 gr ama 100-110 normal deniyor . Doktorla konuştum gayet iyi dedi . Seninde öyledir , Aman son aylar uğraşmayız işte kilo alddımı almadı mı diye :))
Geçmiş olsun canim son olur umarim bu korkular.
Bankada aynini dedi canim sagolasin ya içim rahatladi biraz. Dediğin gibi is olsun yapiyolar demekki.
Eskişehire bi seyahat ayarla rsoba sonbahar kendini hissettiriyor resmen az nefes alorsin:)
Merak ettim bende gezeyim hemen :)
Eskişehir mi? valla kardeşim üniversite okuyor orda evi de var ama beni evine sokacağını sanmıyorum. bize de gelsin orda artık sonbahar.Geçmiş olsun canim son olur umarim bu korkular.
Eskişehire bi seyahat ayarla rsoba sonbahar kendini hissettiriyor resmen az nefes alorsin:)
:)
gebelik takvimin dogruysa aynı gun dogcak bebıslerımız
Masallah cnm oglusunaben yarın 16. haftama gırıcem cnm. 13. haftanın orasında ogrendım cınsıyetımı. erkek bebiş bekliyorum :) sen kactasın suan?
öyle mii :) ne güzel
ama benim içimden
20şubatta dogurcak mısım gibi geliyo
bi hafta erken yani
Dün ayıptır söylemesi yarım kg dondurma yedim o an iyidi , hafifletdi . Yarım saat sonra bir döndü bir daha gitmedi . Bugün gavisconu alıyım inşallah o işe yarar da menopoza girmişler gibi dolaşmam evde . Yanıyorum da yanıyoomm demekten yoruldum
zaten tutmayabilir ama aynı görünmesi tuhaf geldi birden
anladım canım
son regl tarihin ne?
ve yumurtlama gününü hatırlıyo musun ?
son reglim ilk gunu 23 mayıstı. tam yumurtlamamı bilmiyorum. galiba üstüne gormusum ben. cunku tam regl haftası ıtıbarıyla bebegın gelısımı tutuo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?