2015 Şubat Anneleri

aynı şeyi bende yaşadım sordum sağ kasığımda saplanmalar oluyordu bebek yer değiştiriyor kendine yer genişletiyor dedi canım kanaman yoksa korkma dedi içini ferah tut

ya ama neden öyle diyosunuz erkek bebek büyütürken çok zevkli oluyor
helede böyle erkeksi tavırlar takınmaya başlayınca ölüverirsin
erkek kardeşimi büyütken çok keyf almıştım
ve erkeği tosunum erkeğim koç oğlum kızlara göz kırp oğlum felan diye sevmek süper oluyor
tamam kızları giydiriyosun süslüyonda may mıy mıy çekilmiyo
ama bana hangi cinsiyet olursa sevinirim

bence kız bu aynı benimki gibi duruyor :)

eslaa merhaba bende dün doktora gittim benimde kasık ağrılarım var kuyruk sokumum ağrıyor bazen doktor bunların hepsinin normal olduğunu rahimin kemiklerin arasından göbeğe doğru çıktığı için baskı yaptığını söyledi bacak kramplarda olabilirmiş hatta..sende benim gibi evhamlısın bu korkular hep öncesinden kaldı tabii bize...

cnm bu aralar o bendede oluyor . ınce bır sızı hıssedıyorum. hatta ınsallah gazdır falan dıyorum ıcımden. bırde yanlıs bırsey soylemek ıstemem ama benım bebısım erkek ve benım sancılarım genelde solda oluyor. hatta karnımın bazen sol tarafı dıgerıne gore daha kabarık oluyor. muhtemeen benım bebıs solda takılıyor :) senın kı belkıde kızdır :)

benımde kuruk sokumuyla belın arasında sanırım legen kemıgı oluyor tam orası agrıyor. hatta bazen fecı sancı yapıyor. sordum doktora. kemıklerının arası genıslıyor, açılıyor dedı. normalmıs yanı. dayanacagız artık napalım.

allah herkesın gonlune gore versın cnm. gonlumde hep kız vardı. ve belırtılerım hep kızdan yanaydı o nedenle kendımı kesın kız dıye sartlamıstım. bı anda erkek cıkınca cok sasırdım ama suan değısmesını ıstemem. yerım ben onun erkeksı tavırlarını :). Allah saglıkla bır an once kucagımıza almayı nasıp etsın. kız erkek ıkısınıde keyıflıdır buyutmek emınım. allah bebeklerımıze de bızlere ve eşlerimize ömür versın de buyuduklerını gorebılelım.

Kızlar ya kadınlar klübünün iphone uygulamasını kullananlar var mı? Forum güncellemesi yapmadılar 2 gün öncesini gösteriyor yenileme yapmıyor sinir geldi. Bir tek ben mi sorun yaşıyorum ?
Canim bende teleen giriyorum ama bendede ayni guncelleme yapilmadigi icin sanitim eski yazilari gosteriyo ve yorum yapilmiyo

amin inşallahhhh

kızlar günaydın.

cinsiyetimizi görememiştik geçen gün. iki kere ölçüme girdik ense kalınlığını ilkinde ölçtürmedi, ikincide ölçebildi dr ama cinsiyetimizi bir türlü göstermedi. dr'a "önemli değil cinsiyet sağlıklı olsun yeter" dedim.

bazı arkadaşlar kız bebek istiyormuş. ben de kız bebek severim ama Allah ne kısmet ederse o olacak, evladımızı kucağımıza alınca kız/erkek diye ayrım yapamayacağız, o bizden bir parça sonuçta. sevicez minik ayaklarını, ellerini, yumuş yumuş gözlerini.

Allah'ım herkese sağlıklı evlatlar ver Ya Rabbim.

guanydınn kızlar uyku halınız nasıl sızlerın ya ben hala aksamlarıı bayılıyorum bı atamadım uzerımden

benim de öle 9 da yatıyorum. ev işini yapamıyorum. hergun bi tane yapıyorum. zaten diğer yerler kirlenmiş oluyor.

Gunaydin arkadaşlar. Uzun zamandır yazamadm ama ara ara takipteydim, son günlerde uygulamadan da hic acilmiyor:/ Neyse bizim ikili test sonuçları cikti herşey normal dedi ama elimde hala sonuçlar yok. Hastaneye gidip alman lazim o da zor geliyor. İçimde rahat degil çünkü 2 hafta sonra yine cagirdi 4'lu test yaptirmam için. Size de böylemi dedi doktorlariniz. İkili daha saglikli sonuç vermiyor mu neden 4'lu teste ihtiyaç duydu tekrar bilmiyorum.

İkili testimin sonucu çıkmış yaa ama anca öğleden sonra gidip alcam.. Telefonda bilgi vermiolar ne yazikki yaa inş kötü bişi çıkmamıştır. hepimiz gebeyiz dualarımız kabul olur nolur dua edinnn

Günaydın canlarr ayyy ben sabaha kadar kalça kemiği ve bel rasında bir ağrı çektim diyebilirim neydi öyle yaaa sanki kopuyordu belim kemiğim şimdi iyiyim böle ağrılar çeken oldu mu canlarr????

Günaydın canlarr ayyy ben sabaha kadar kalça kemiği ve bel rasında bir ağrı çektim diyebilirim neydi öyle yaaa sanki kopuyordu belim kemiğim şimdi iyiyim böle ağrılar çeken oldu mu canlarr????
benım 3 hafta once olmustu resmen belım tutulmustu yuruyemıyodum bıle cok zor allah yardımcın olsun...

Selam, ay ne güzel alışveriş muhabbeti :) yapılmış. Alt açma benım bebek çantamda var onun yanı, ben oğlumu da kışın doğurduğum için bilinçliyim. Aslında bakamayın gebeliklerimi yaza tada bahar olsun dedim ama onlar cenneti seçti. Kışın istemiyordum oğlumda zor geçti. Bakalım Allah büyük.

sağolun canlarım zaten her zaman olmuyor bugün birşey yok. ama sanırım bu olağan birşey demekki :)
esmiras canım aslında kendimi dinlemem inan olucağı varsa belli etmedende oluyor çünkü ben artık rabbime bıraktım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun. ama dün biraz ağırınca açıkçası korktum. :) kramplar zaten mahfediyor beni bacaklarım baya kasılıyor şimdi şükür bişey yok yarın doktora gidicem zaten hem cinsiyet öğrenmek için hemde iğneme rapor çıkarttırıcam.
papatis canım valla doğru tam dediğin şekilde ağrıyor.senin bebişin erkekmi maşallah allah kucağına almayı nasip etsin benimde içimden hep erkek geçiyor ama bilmiyorum benim sağ kasığımda daha bir baskı oluyor diğerine göre sanırım olabilir kız olsun erkek olsun yarın allahın izni ile öğrenicez inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…