aynı şeyi bende yaşadım sordum sağ kasığımda saplanmalar oluyordu bebek yer değiştiriyor kendine yer genişletiyor dedi canım kanaman yoksa korkma dedi içini ferah tutHanimlar merhaba evde degilim annemdeyim o yuzden telden yazmak baya zor.sizlere sorum var bende bugun hafiften hafiften kasik agrisi oluyor ama encok sag kasigim agriyor. Doktora gidicem cinsiyet icin ama sizlerede sorayim dedim.yatinca gecior acaba rahim buyudugu icnmi oluyor sizce
oyledır tabıkı. erkegı ne kadar susleyecegız kı. bne sana gecenlerde yazdım ama cevap alamamıstım cnm. yıne sorayım. hep kız kız dıye dusununce erkek cıktı ve dumur oldum bıan. sen oglan annesının anlatırmısın nasıl bır duygu, avantajları nelerdır. erkek bebeklerın kızdan farklı nasıl davranısları olur ?
bence kız bu aynı benimki gibi duruyor :)Selamlar kızlar tatil nedeniyle yazmak çok zor doktor randevum a bile zor geldim gezmekten:) bugün bebişimi gördüm eli kolu burnu herseyi belliydi ve cok hareketliydi. 12 +4 ama doktor malesef cinsiyet tahmini yapmak istemedi gelecek ayı bekleyin dedi. 2 li test için kan verdim. Ense 1.6 çıktı :) cinsiyet tahminlerini işlerden alayım :))
Hanimlar merhaba evde degilim annemdeyim o yuzden telden yazmak baya zor.sizlere sorum var bende bugun hafiften hafiften kasik agrisi oluyor ama encok sag kasigim agriyor. Doktora gidicem cinsiyet icin ama sizlerede sorayim dedim.yatinca gecior acaba rahim buyudugu icnmi oluyor sizce
Hanimlar merhaba evde degilim annemdeyim o yuzden telden yazmak baya zor.sizlere sorum var bende bugun hafiften hafiften kasik agrisi oluyor ama encok sag kasigim agriyor. Doktora gidicem cinsiyet icin ama sizlerede sorayim dedim.yatinca gecior acaba rahim buyudugu icnmi oluyor sizce
canım gaviscon 1 numara yanma için benim hep çantamda yandığında 2 ölçek iç dedi dr müthiş bişi16 haftada hala miden mi yanıyo ya
geçmiyecek mi o
eslaa merhaba bende dün doktora gittim benimde kasık ağrılarım var kuyruk sokumum ağrıyor bazen doktor bunların hepsinin normal olduğunu rahimin kemiklerin arasından göbeğe doğru çıktığı için baskı yaptığını söyledi bacak kramplarda olabilirmiş hatta..sende benim gibi evhamlısın bu korkular hep öncesinden kaldı tabii bize...
ya ama neden öyle diyosunuz erkek bebek büyütürken çok zevkli oluyor
helede böyle erkeksi tavırlar takınmaya başlayınca ölüverirsin
erkek kardeşimi büyütken çok keyf almıştım
ve erkeği tosunum erkeğim koç oğlum kızlara göz kırp oğlum felan diye sevmek süper oluyor
tamam kızları giydiriyosun süslüyonda may mıy mıy çekilmiyo
ama bana hangi cinsiyet olursa sevinirim
Canim bende teleen giriyorum ama bendede ayni guncelleme yapilmadigi icin sanitim eski yazilari gosteriyo ve yorum yapilmiyoKızlar ya kadınlar klübünün iphone uygulamasını kullananlar var mı? Forum güncellemesi yapmadılar 2 gün öncesini gösteriyor yenileme yapmıyor sinir geldi. Bir tek ben mi sorun yaşıyorum ?
allah herkesın gonlune gore versın cnm. gonlumde hep kız vardı. ve belırtılerım hep kızdan yanaydı o nedenle kendımı kesın kız dıye sartlamıstım. bı anda erkek cıkınca cok sasırdım ama suan değısmesını ıstemem. yerım ben onun erkeksı tavırlarını :). Allah saglıkla bır an once kucagımıza almayı nasıp etsın. kız erkek ıkısınıde keyıflıdır buyutmek emınım. allah bebeklerımıze de bızlere ve eşlerimize ömür versın de buyuduklerını gorebılelım.
benım 3 hafta once olmustu resmen belım tutulmustu yuruyemıyodum bıle cok zor allah yardımcın olsun...Günaydın canlarr ayyy ben sabaha kadar kalça kemiği ve bel rasında bir ağrı çektim diyebilirim neydi öyle yaaa sanki kopuyordu belim kemiğim şimdi iyiyim böle ağrılar çeken oldu mu canlarr????
eslaa merhaba bende dün doktora gittim benimde kasık ağrılarım var kuyruk sokumum ağrıyor bazen doktor bunların hepsinin normal olduğunu rahimin kemiklerin arasından göbeğe doğru çıktığı için baskı yaptığını söyledi bacak kramplarda olabilirmiş hatta..sende benim gibi evhamlısın bu korkular hep öncesinden kaldı tabii bize...
benımde kuruk sokumuyla belın arasında sanırım legen kemıgı oluyor tam orası agrıyor. hatta bazen fecı sancı yapıyor. sordum doktora. kemıklerının arası genıslıyor, açılıyor dedı. normalmıs yanı. dayanacagız artık napalım.
sağolun canlarım zaten her zaman olmuyor bugün birşey yok. ama sanırım bu olağan birşey demekki :)cnm bu aralar o bendede oluyor . ınce bır sızı hıssedıyorum. hatta ınsallah gazdır falan dıyorum ıcımden. bırde yanlıs bırsey soylemek ıstemem ama benım bebısım erkek ve benım sancılarım genelde solda oluyor. hatta karnımın bazen sol tarafı dıgerıne gore daha kabarık oluyor. muhtemeen benım bebıs solda takılıyor :) senın kı belkıde kızdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?