2015 Şubat Anneleri

ne demek lazım böle bir durumda o zaman inşşş yakışıklı sağlıklı şeker mi şeker bir oğlun olur inşşş

Bugun hiç yatamadım dün gece çok oldu, tam olarak hareketlerini hissetsem içim rahatlardı, geçen alışveriş taşıdım sadece bir poşet mecburdum kimsem yoktu dizime dayadım, allahım büyük ya eşim yok yanımda gelsinde olmazsa giderim offf doğuma yakın kasılmalar oluyor ya öyle Allah'tan fazla sürmüyor... Halam derdiki üzülürecek karnım taş gibi oluyor yada senın dediğin gibi sancım varda gaz sancısı bilemiyor muyum

offf ben şimdi burdan sana ne desem yalan olur kuzum sadece panikleme gidebiliyorsan dr a git mutlaka canım akşam çok oldu diyosun yaa beklemeye gelmez inşşş önemli birşey değildir bol bol dua kuzum bu arada gözün aydın eşinde kazasız belasız gelsin inşşş

Amin amin, ediyorum ediyorum, Eltim hep anlatır benim hamileliklerin hep sancılı olurdu diye, şimdi ona sorsam kurtsuz yaraya kurt düşürürler, en iyisi eşim gelecek onunla doktora gitmek.

Sağol canım ona kırgının 10 günlük izinde ama bizi götürmedi sırf üzülmeyin diye bişey demedim ama yine üzülen ben oldum

erkekler bizim düşündüğümüz gibi düşünseler ooo . üzme kendini boş yere. azıcık odun oluyorlar bazı konularda. benimde eşim annemlerle denize yollamadı. sebep ise o kadar yol zararlı imiş. ve bu konuşmadan sonra aynı yolu ikimiz gittik patronu çağırdı düşün yani. bende kafaya takmıyorum artık. sende üzme kendini gelsin hele afettirir kendini bak görürsün

benim eşimde erkek istiyor. hatta rüyamda gördüm vs die bana da farkında olmadan baskı kuruyor. diyorum kız da olabilir alıştır kendini diye. kız olursa üzülmesinden vs korkuyorum açıkcası.
Bende senin gibiyin canım erkek de erkek. Kız olursa üzülcek gbi geliyo ben üzülüyorum bu sefer. Her ultrason dan sonra erkeğe benziyo çok hareketli hateketleri çok sağlam diyo. Çok üzülüyorum çok..

Kayısı, ayran ve kefir önermişti doktor bana
Meyve sevmem, 3-4 kuru kayısı ve arada yoğurt ya da ayran tüketiyorum daha iyiyim şükür[/QUOTE]

Kayısı ile ayranı denedim canım ama kefiri deneyeyim birde. tesekkür ederim.

Bense ogrenemedim dha

sende bi sonraki randevunda öğrenirsin güzel anne benim şansım herhafta dr.a gidiyor olmamdı yoksa bende 2 hafta sonraki muayene de ancak öğrenirdim.

tesekkür ederim canım benim hiç kanamam olmadı ama önceki bebeğim kan pıhtılasması nedeniyle yaşamadı o zaman daha teshis edilmemisti sorunun ne oldugu. sanırım dr tedbiri elden bırakmak istemiyor o yuzden devam ettiriyor sürekli. yok o kadar siddetlide degil hatta yok denicek kadar az ama 2 gün gazla birlikte agrı yapınca yeniden kullanmaya basladım progestanı

Amin amin, ediyorum ediyorum, Eltim hep anlatır benim hamileliklerin hep sancılı olurdu diye, şimdi ona sorsam kurtsuz yaraya kurt düşürürler, en iyisi eşim gelecek onunla doktora gitmek.
evet canım sen kimseye bakma herkesin hamileliği farklıdır eşin gelir gelmez git dr a ve hayırlı haberlerle gel inşşş senin için dua edicem o kayıplar yürek yaramız zaten inşş kimse kötü haber vermez veee hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız allahın izniyle canım güzel düşün güzel olsun ama boool boolll dinlen sakın yorma kendini eminim kuzucuğun hiçbişeyciği yoktur

benim eşimde erkek istiyor. hatta rüyamda gördüm vs die bana da farkında olmadan baskı kuruyor. diyorum kız da olabilir alıştır kendini diye. kız olursa üzülmesinden vs korkuyorum açıkcası.

mutlaka sevcektir ama nedense böle bi erkek beklentisi var bizim ailede. ilk çocuğumuz zaten hiç farketmez benim için. allah hangisini nasip etmişse, umarım eşim de böyle düşünür.
ne demek lazım böle bir durumda o zaman inşşş yakışıklı sağlıklı şeker mi şeker bir oğlun olur inşşş

hayırlısı artık. bakalım ne zaman öğreneceğiz.

ben kilo verdim ama hem gobişim çıktı hem popişim büyüdü nerden geldi bunlar çözemedim ama hala kilo almadıgım için çook mutluyummmmm

Kilo aldim sayilmaz ama genisledim ben hem sivrilcek hem yayilcakms gibi gobegim. Popom buyudu art belim ilkine gire daha genisledi gogusler desen aldi yurudu pofff

ay eylulde 3 tane dugun var hemde ucude ısyerınden arkadasların yanı bır gıydıgımı bıda gıyemem napcam bılmıorum daha hıc bıse bakmadım...

ay hamilelikte ozel gun kiyafeti sorun hep bu de masrafli neyseki ik aylar normal giyimden de uydurabilirsn

ayy hiç sorma eşime koli koli ayran aldırdım öyle hoşuma gidiyorki böle küçük kutuda olanlar canım istedikçe içiyorum günde mutlaka yarım litre

ohh yarasin sifa olsun

masallah subhanallah

kızlarrr yukardaki mutfak nasıl sizce fikirlerinizi alabilirmiyim canlarrr

bence cok hos dinamik bir mutfak canim

iyi haberler alirsin ins canim. Ben de kisi ozledimm

Bizimki yyine kiz istiyo benm icin ikisi de makbul hayırlısı

Yatıyorum canım yatıyorum zaten hep, korktum valla doğuracak kadın gibi oda az kaldı doktora gitmeye ama ödüm patlıyor

canim istiraht et bisey yoktur ins esinle gidersin gexmis olsun

benm de iki haftaya bi cikiyo sinir ediyir gobegm de tuylendi baya tipimiz kaydi valla :)

Herkeslere afiyet olsun canlarrr biz kızcemle doğum gününe gidiyoruz

ohh iyi eglenceler size dikkat edin kendinize

Smdi bir sorum var hatunlar haftasonu bi kisa tatil kacamagimiz olacak esimle zaten denize girecektim havuza girmeyecektim enfeksiyon riskine karsi da daha gitmeden idrar yolu enfeksiyonu cikinca kafam karisti bu şartlarda denizin bi sakincasi var midir ki girmezsem catlarim orasi kesin cok bunaldim çünkü

cinsiyetini daha göremeyiz dedi
zaten cinsel organını göreceğimiz açıda değildi
ayy inan hiç önemli değil artık
ben onu öyle gördüm yaaaaaa

zeytin yağı hepsinden iyi

canım doktoruna sor ıstersen tabıkı ama tuzlu su ıyı gelır bence...

Herkeze merhaba umarim hepiniz iyisinizdir biraz gecmise baktogim kadariyla kryifler yerinde masallah gulbesseker masallah cnm kuzuna nazar degmesin

Herkeze merhaba umarim hepiniz iyisinizdir biraz gecmise baktiğim kadariyla keyifler yerinde masallah gulbesseker masallah cnm kuzuna nazar degmesin dandinidandini allah agiz tadiyla oturmayi nasipetsin cnm mutfak cok his sik grrcekten gule guke kullanin

Herkeze merhaba umarim hepiniz iyisinizdir biraz gecmise baktiğim kadariyla keyifler yerinde masallah gulbesseker masallah cnm kuzuna nazar degmesin dandinidandini allah agiz tadiyla oturmayi nasipetsin cnm mutfak cok his sik grrcekten gule guke kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…