- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ne demek lazım böle bir durumda o zaman inşşş yakışıklı sağlıklı şeker mi şeker bir oğlun olur inşşşbenim eşimde erkek istiyor. hatta rüyamda gördüm vs die bana da farkında olmadan baskı kuruyor. diyorum kız da olabilir alıştır kendini diye. kız olursa üzülmesinden vs korkuyorum açıkcası.
mutlaka sevcektir ama nedense böle bi erkek beklentisi var bizim ailede. ilk çocuğumuz zaten hiç farketmez benim için. allah hangisini nasip etmişse, umarım eşim de böyle düşünür.
Bugun hiç yatamadım dün gece çok oldu, tam olarak hareketlerini hissetsem içim rahatlardı, geçen alışveriş taşıdım sadece bir poşet mecburdum kimsem yoktu dizime dayadım, allahım büyük ya eşim yok yanımda gelsinde olmazsa giderim offf doğuma yakın kasılmalar oluyor ya öyle Allah'tan fazla sürmüyor... Halam derdiki üzülürecek karnım taş gibi oluyor yada senın dediğin gibi sancım varda gaz sancısı bilemiyor muyumay allah korusun öyle deme geçen benimde yemekten sonra çoook sertleşti karnım sandım ama midemdendi seninde belki bişey dokunmuştur iyi düşün canım sancın vs yoksa hiç korkma ama çok rahatsız ediyorsada dr a git derim çok geçmiş olsun tekrar
Sağol canım ona kırgının 10 günlük izinde ama bizi götürmediallah kavuştursun canım. eşleri dört gözle bekliyoruz onlarsız gün zor geçiyor valla
offf ben şimdi burdan sana ne desem yalan olur kuzum sadece panikleme gidebiliyorsan dr a git mutlaka canım akşam çok oldu diyosun yaa beklemeye gelmez inşşş önemli birşey değildir bol bol dua kuzum bu arada gözün aydın eşinde kazasız belasız gelsin inşşşBugun hiç yatamadım dün gece çok oldu, tam olarak hareketlerini hissetsem içim rahatlardı, geçen alışveriş taşıdım sadece bir poşet mecburdum kimsem yoktu dizime dayadım, allahım büyük ya eşim yok yanımda gelsinde olmazsa giderim offf doğuma yakın kasılmalar oluyor ya öyle Allah'tan fazla sürmüyor... Halam derdiki üzülürecek karnım taş gibi oluyor yada senın dediğin gibi sancım varda gaz sancısı bilemiyor muyum
Amin amin, ediyorum ediyorum, Eltim hep anlatır benim hamileliklerin hep sancılı olurdu diye, şimdi ona sorsam kurtsuz yaraya kurt düşürürler, en iyisi eşim gelecek onunla doktora gitmek.offf ben şimdi burdan sana ne desem yalan olur kuzum sadece panikleme gidebiliyorsan dr a git mutlaka canım akşam çok oldu diyosun yaa beklemeye gelmez inşşş önemli birşey değildir bol bol dua kuzum bu arada gözün aydın eşinde kazasız belasız gelsin inşşş
Sağol canım ona kırgının 10 günlük izinde ama bizi götürmedisırf üzülmeyin diye bişey demedim ama yine üzülen ben oldum
ben de öğrenmedim canım doktorum 16. haftadan önce söylemem dedi mecbur bekliyorum hem değişme ihtimali de ortadan kalkmış olur ozaman. Eylül'ün ilk haftası gidip öğrenicem heyecanla bekliyorum
Bende senin gibiyin canım erkek de erkek. Kız olursa üzülcek gbi geliyo ben üzülüyorum bu sefer. Her ultrason dan sonra erkeğe benziyo çok hareketli hateketleri çok sağlam diyo. Çok üzülüyorum çok..benim eşimde erkek istiyor. hatta rüyamda gördüm vs die bana da farkında olmadan baskı kuruyor. diyorum kız da olabilir alıştır kendini diye. kız olursa üzülmesinden vs korkuyorum açıkcası.
Bense ogrenemedim dha
sl m canım gözün aydın öncelikle test sonuçların için. progestan ben de yaklaşık 1 ay kullandım kanamam olmadı çok şükür, kasık ağrıları içindi. ben kendim bıraktım kullanmayı. kasık ağrılarım tamamen geçti diyemem ama hafifledi. senin nasıl şiddetli mi? önceden kanaman olmuş muydu?
evet canım sen kimseye bakma herkesin hamileliği farklıdır eşin gelir gelmez git dr a ve hayırlı haberlerle gel inşşş senin için dua edicem o kayıplar yürek yaramız zaten inşş kimse kötü haber vermez veee hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız allahın izniyle canım güzel düşün güzel olsun ama boool boolll dinlen sakın yorma kendini eminim kuzucuğun hiçbişeyciği yokturAmin amin, ediyorum ediyorum, Eltim hep anlatır benim hamileliklerin hep sancılı olurdu diye, şimdi ona sorsam kurtsuz yaraya kurt düşürürler, en iyisi eşim gelecek onunla doktora gitmek.
allah gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle versin inşş emin ol kızda olsa çoooookkkk sever eşin hiç böle düşünme ben kzımın tırnağını dünyala değişmem saçlarımı tarıyor yaaa var mı böle mükemmel bişeyallahım korusun onu inşş
ne demek lazım böle bir durumda o zaman inşşş yakışıklı sağlıklı şeker mi şeker bir oğlun olur inşşş
ben kilo verdim ama hem gobişim çıktı hem popişim büyüdü nerden geldi bunlar çözemedimama hala kilo almadıgım için çook mutluyummmmm
ay eylulde 3 tane dugun var hemde ucude ısyerınden arkadasların yanı bır gıydıgımı bıda gıyememnapcam bılmıorum daha hıc bıse bakmadım...
ayy hiç sorma eşime koli koli ayran aldırdım öyle hoşuma gidiyorki böle küçük kutuda olanlar canım istedikçe içiyorum günde mutlaka yarım litre
kızlarrdoktordan geliyorum
nazar değmesindede korkuyorum ama bebeğim çok hareketliydi
çikilota filan yemedim ama ayakları elleri hiç durmuyodu yaa
ya inanamadımmm doktor bide ultrasonun elciğini onun üstüne koyunca nasıl tekmeliyo
baş aşağı duruyo havaya havaya tekmeler savuruyo bisiklet sürer gibi
ayy ben onu yaradana kurban olurummmmmmmm
hemen doğurasım geldiii
maşallah diyin nolurrrrrrr
kızlarrr yukardaki mutfak nasıl sizce fikirlerinizi alabilirmiyim canlarrr
kızlarrdoktordan geliyorum
nazar değmesindede korkuyorum ama bebeğim çok hareketliydi
çikilota filan yemedim ama ayakları elleri hiç durmuyodu yaa
ya inanamadımmm doktor bide ultrasonun elciğini onun üstüne koyunca nasıl tekmeliyo
baş aşağı duruyo havaya havaya tekmeler savuruyo bisiklet sürer gibi
ayy ben onu yaradana kurban olurummmmmmmm
hemen doğurasım geldiii
maşallah diyin nolurrrrrrr
günaydın hanımlar..buraya bakınca hamileliğim çok heyecanlandırıyor beni.inşallah sıkıntısız bebeler kucağımıza gelir.11 gün sonra kontrolüm var 4 lü tarama testim.onuda sorunsuz atlatırsam daha keyifli geçecek sanki.
birde sıcaklar beni mahvediyor nolur kış gelsin
benim eşimde erkek istiyor. hatta rüyamda gördüm vs die bana da farkında olmadan baskı kuruyor. diyorum kız da olabilir alıştır kendini diye. kız olursa üzülmesinden vs korkuyorum açıkcası.
Yatıyorum canım yatıyorum zaten hep, korktum valla doğuracak kadın gibi odaaz kaldı doktora gitmeye ama ödüm patlıyor
Kızlar tüy konusu açılmışken bende lazer yaptırmıştım ama gelin görün ki lazerden eser yok ağdada yaptırmamam laxım yaptırırsam lazerin anlamı kalmazmış. Göbeğim deseniz kurt adam gibiyim. Kaşlarım çıktı kuaföre gitmekten eriniyorum.
Herkeslere afiyet olsun canlarrr biz kızcemle doğum gününe gidiyoruz
öncelikle maşallah kuzuna allah nazarlardan sakınsın kuzumkareteci bir kuzun olcek galiba cinsiyet tahmini yapmadı mı bende yarın gidicem hiç bilmediğim bi dr a geçici görevle gelmiş inatçı ihtiyarın biriymiş eşimin dediğine göre aboww yaşlılarada bişey sorulmuyoki çocuk gibi azarlıyolar
yok canım bepantholunki baya büyük köpük şeklinde eczanede 50 tl civarı birşey. ben göbekten ziyade göğüslerim için istiyorum. oda olmadı bebek yağı alıcam önemli olan nemlendirmek zaten. aslında evde has zeytinyağıda var. kaynanamın köyünden gelen. onuda sürerim arada.
canım doktoruna sor ıstersen tabıkı ama tuzlu su ıyı gelır bence...Smdi bir sorum var hatunlar haftasonu bi kisa tatil kacamagimiz olacak esimle zaten denize girecektim havuza girmeyecektim enfeksiyon riskine karsi da daha gitmeden idrar yolu enfeksiyonu cikinca kafam karisti bu şartlarda denizin bi sakincasi var midir ki girmezsem catlarim orasi kesin cok bunaldim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?