2015 Şubat Anneleri

Bende senin gibiyin canım erkek de erkek. Kız olursa üzülcek gbi geliyo ben üzülüyorum bu sefer. Her ultrason dan sonra erkeğe benziyo çok hareketli hateketleri çok sağlam diyo. Çok üzülüyorum çok..

kız olunca seviyorlar onu biliyorum kuzenimden. bayılıyo şimdi kızına. ama işte başta nedense böle bi erkek beklentisi bizi de üzüntüye sürüklüo sanki elimizde.

benim için de farketmez ama bazen eşimden dolayı inş erkektir diyorum sonra pişman oluyorum böle dediğime.

Kayısı, ayran ve kefir önermişti doktor bana
Meyve sevmem, 3-4 kuru kayısı ve arada yoğurt ya da ayran tüketiyorum daha iyiyim şükür

Kayısı ile ayranı denedim canım ama kefiri deneyeyim birde. tesekkür ederim.

sende bi sonraki randevunda öğrenirsin güzel anne benim şansım herhafta dr.a gidiyor olmamdı yoksa bende 2 hafta sonraki muayene de ancak öğrenirdim.

tesekkür ederim canım benim hiç kanamam olmadı ama önceki bebeğim kan pıhtılasması nedeniyle yaşamadı o zaman daha teshis edilmemisti sorunun ne oldugu. sanırım dr tedbiri elden bırakmak istemiyor o yuzden devam ettiriyor sürekli. yok o kadar siddetlide degil hatta yok denicek kadar az ama 2 gün gazla birlikte agrı yapınca yeniden kullanmaya basladım progestanı[/QUOTE]

hımmm,inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın/alırız. kan sulandırıcı kullanıyosun o zmn

Kizlar bende bugun ikk kez hissettim harrketini tabi benim 2. Hamileligim ondanda olabilir ayaklari yukarida galiba mide kismima dogru boke kalp atisi gibi hafif vuruslar bayada vurdu zilli:)

çok sağol canım ben 5 6 ay önce belloonada mürdümlü bir mutfak masası görmüştüm 4 sandalyesi vardı kuzum camlıydı da aklında olsun çok beğenmiştim bak istersen bellonaya
Şimdi baktım buna benzer görmüştüm ama dolaplar ve perde mürdüm olunca boğmasın diye açık pembe ve benzeri tonlarda düşünüyorum
Sağ ol

Günaydın millet :)
Cinsiyet konusunda bende söyliyim . Biz 14+6 da öğrendik (5 te olabilir) ama doktor görüp dedi , yani ihtimal var falan diye değil . 15+5te kendi doktorum da gördü, bizede gösterdi. 14ten önce görenler " olabilir " diye söyledikleri için söylemesin bence. Sonuçta hazırlıyorsun kendini , sonra yok pipi kayboldu , yok kızın pipisi çıktı oluyor :))
Ayrıca bizde yarın gece çıkıyoruz yola . 8 gecelik bir tur. İnşşalah güzel geçer ..

13. haftada sölerim demişti bizim dr çok emin gibi söledi. bence anlamış olabilir de 13 ü bekleyelim der gibiydi. 14+4 de gitcez bakalım bişi diebilcek mi ?

Teşekkür ederim arkadaşlar, vücudum kurumuş bebe yağı sürüyorum umarım faydası vardır.

kızlar bende bugün 4tte gidicem doktora geçen hafta ense kalınlığını 1,8 ölçmüştü, kan testi sonucunu almaya gidicem. çok korkuyordum aslında da ense iyi çıkınca rahatladım biraz. 14+5 im bugün, inşallah cinsiyetini söyler ya, yarın eşimin doğum günü, akşam pastasının üstüne kızımın babası yada oğlumun babası yazdırmak istiyoruum.. onun hayalini kuruyorum, dua edin bebeğim sağlıklı olsun ve cinsiyetini göstersiiinn...

ben bi de varya hala çatlak kremine başlamadım iki gündür göbeğim kaşınıyo hemen almalıyım ne kullanıyosunuz??

J
güzel cevaplarlar dönersin inşallah canım, dualarımız seninle...

Kilo aldim sayilmaz ama genisledim ben hem sivrilcek hem yayilcakms gibi gobegim. Popom buyudu art belim ilkine gire daha genisledi gogusler desen aldi yurudu pofff
göğüsler zaten ilk aydan aldı basını bitti yeni bol bluzler aldım yoksa cidden dikkat cekmeye baslamıstı :) kilo almadan nası genişlioruz bende onu anlamıorum ki :)
hadi inş değişmez oğlan olsaydı değişeceğini sanmazdım ama kıza bu haftalarda pek bişey denmez sen yinede kızcem diye sev kızdır o annesi
hayırlısı cnmm yaa dün gece falan kızım kızım die sevdim ama bakalım oğlanda olabilir su aylar gecse artık kucagımıza alsak kız erkek önemsiz ( ama kız olursa sevinirim : )
Kasıma kadar bizimde bi düğün çıkabilir ama Kasım da daha belirgin olur göbeğimiz diye onda balık giymek hayal..
tayt ve güzel tunikler hafis topuklularla şık olmaya calıscaz artık

Kilo aldim sayilmaz ama genisledim ben hem sivrilcek hem yayilcakms gibi gobegim. Popom buyudu art belim ilkine gire daha genisledi gogusler desen aldi yurudu pofff
göğüsler zaten ilk aydan aldı basını bitti yeni bol bluzler aldım yoksa cidden dikkat cekmeye baslamıstı :) kilo almadan nası genişlioruz bende onu anlamıorum ki :)
hadi inş değişmez oğlan olsaydı değişeceğini sanmazdım ama kıza bu haftalarda pek bişey denmez sen yinede kızcem diye sev kızdır o annesi
hayırlısı cnmm yaa dün gece falan kızım kızım die sevdim ama bakalım oğlanda olabilir su aylar gecse artık kucagımıza alsak kız erkek önemsiz ( ama kız olursa sevinirim : )
Kasıma kadar bizimde bi düğün çıkabilir ama Kasım da daha belirgin olur göbeğimiz diye onda balık giymek hayal..
tayt ve güzel tunikler hafis topuklularla şık olmaya calıscaz artık

Ben göbek için bişey kullanmıyorum henüz
Güneş ve gebelik lekelerini önleyici krem aldım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…