- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
öncelikle maşallah kuzuna allah nazarlardan sakınsın kuzumkızlarrdoktordan geliyorum
nazar değmesindede korkuyorum ama bebeğim çok hareketliydi
çikilota filan yemedim ama ayakları elleri hiç durmuyodu yaa
ya inanamadımmm doktor bide ultrasonun elciğini onun üstüne koyunca nasıl tekmeliyo
baş aşağı duruyo havaya havaya tekmeler savuruyo bisiklet sürer gibi
ayy ben onu yaradana kurban olurummmmmmmm
hemen doğurasım geldiii
maşallah diyin nolurrrrrrr
ayy ne guldumm hayırlısı olsun ne varsa yaslılarda var bakarsın sasırtır senı :)öncelikle maşallah kuzuna allah nazarlardan sakınsın kuzumkareteci bir kuzun olcek galiba cinsiyet tahmini yapmadı mı bende yarın gidicem hiç bilmediğim bi dr a geçici görevle gelmiş inatçı ihtiyarın biriymiş eşimin dediğine göre aboww yaşlılarada bişey sorulmuyoki çocuk gibi azarlıyolar
evet canım şimdiye kadarda hep kendim aldımcanım kendin mi alıyosun???
bu durumda kuaför bana hep itici gelmiştir utanırım çekinirim acırsa çıtımıda çıkaramam offf yaa bunu hiç düşünmemiştimanladım kuzum ama artık kendin alma bence istiyosan kuaförle konuş bir kutu ağda al sana özel olsun o yapsın küçük küçük alırsa canın yanmaz hem bitinceye kadarda kullanırsın
haklısın canım bi şekilde alışmam gerek bu fikre kaçınılmaz son çünkü teşekkür ederim yardımın için en azından biraz motive oldumtatlım elbette sen bilirsin ama hadi şimdi alıyosun yarın şiştiğinde bebişi zorlarsın tüyleri alırken hareketlerimiz çok önemli biliyosundur şimdiden yaparsan alışırsın hani yinede benimki fikir canım sen bilirsin
ben şuan epilasyon ve eldiven yardımıyla alıyorum bende eşimin epilasyon yapabileceğini düşünemiyorum ki ben yaparken bile acıdan duramıyorum ona nasıl davranırım bilemicemcnm ben agdacıya gıdıyorum zaten uzun suredır. sımdıde devam edıyorum. son aylarda zaten yapıcak baska bırsey yok. yıne gıdıcem. kımısının ei alıyormus ama eşimin agda yapabılecegıne ınanmıyorumonlar ance jiletle yardımcı olabılırler. jılettende nefret eıdyorum. tuy dokuculerde sakıncalı. valla benım aklıma baska care gelmıyor
ayy beğendiğine çok sevindim biz 1 yada 1,5 ay sonra taşıncaz allah nasip ederse bugünlerde birine kara verin dedilerdi bizde eşimle bunu beğendik tam bizim mutfağa uygun bir model allah isteyen herkese nasip etsin inşş dişimizle tırnağımızla çok zor oldu ama oldu işte şükür rabbimewalla en guzelı agda tertemız oluyosun ben unıye basladıgım sene baslamıstım yanı 11 sene felan once okadar rahatlıkkı tuylerde azalmıstı eskısıne gore ama bu hamılelıgımde hormonlar ters calıstı sanrıımneyse kuzularımızın canı sagolsun...
bu arada mutfaga bayıldım nasıl guzel sevk verır o mutfak ınsana yaaa
kız ben kendi nenemden biliyorum delirtiyodu beni ama öyle tatlılar ki çocuk gibiler gerçekten annem alışverişe çıkıyordu yatalak şuan benim boncuk gözlüm ona o kadar iyi bakmama rağmen annem gelince bir daha bu kızın yanımda kalmasın diyorduayy ne guldumm hayırlısı olsun ne varsa yaslılarda var bakarsın sasırtır senı
ayy beğendiğine çok sevindim biz 1 yada 1,5 ay sonra taşıncaz allah nasip ederse bugünlerde birine kara verin dedilerdi bizde eşimle bunu beğendik tam bizim mutfağa uygun bir model allah isteyen herkese nasip etsin inşş dişimizle tırnağımızla çok zor oldu ama oldu işte şükür rabbime
ben nadem yağına başladım
sabahları kakao yağı
gece yatmadan badem yağı...))
gögüslerimde çatlaklar oluştu benım
göbeğinde kıllanma var mı hafif hafif?
ayy canım benim çok çok sağol çok sevindim beğendiğine gerçekten evet mor o kadar evi canlı gösteriyoki biliyormusun bende kırmızı beyaz olsun istedim ama eşim kırmızı bir çok kişide mevcut deyince biraz soğudum açıkçası sonra bunu çok beğendik inşş rabbim isteyen herkeslere nasip etsin emek çok tatlıdırrabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. benimde mutfağım siyah beyaz. ama işte temizliği zor oluyormürdüm ve o tarz renkleri çok seviyorum ben. gerçekten hoş bir mutfak.
kızlarrdoktordan geliyorum
nazar değmesindede korkuyorum ama bebeğim çok hareketliydi
çikilota filan yemedim ama ayakları elleri hiç durmuyodu yaa
ya inanamadımmm doktor bide ultrasonun elciğini onun üstüne koyunca nasıl tekmeliyo
baş aşağı duruyo havaya havaya tekmeler savuruyo bisiklet sürer gibi
ayy ben onu yaradana kurban olurummmmmmmm
hemen doğurasım geldiii
maşallah diyin nolurrrrrrr
ben nadem yağına başladım
sabahları kakao yağı
gece yatmadan badem yağı...))
gögüslerimde çatlaklar oluştu benım
göbeğinde kıllanma var mı hafif hafif?
allah razı olsun bir tanem sende sağol en başa buzdolabı giricek onun üstündede bir dolap olcak bilirsin biz hatunların ıvırı zıvırı çoktur beğendiğine sevindim tşklrçok ferah canım dolaplarda fazla fazla üstüne gelmiyor ben çok beğendim güle güle kullan şimdiden
BÜYÜK İHTİMAL KIZ DEDİ DR AMA EŞİM İNATLA ERKEK HİSSEDİYOM BEN DİYO :)ya gerçekten drlar çok farklı gıdım kilo almayan anneler var o önemli değil ki bebiş alsın beslensin yeterli ayyy bende artık meraklanmaya başladım valla hadi inş net öğrenirsiniz canım
maşallah allahım nazarlardan saklasın. insallah bende yarın akşam görücem kuzumu. bakalım büyümüşmü
ben henüz bir şeye başlamadım göbeğimde kıllanma çok oldu zaten beyaz tenliyim. birde badem yağı besler falan diye kullanmıyorum. ama eczaneye gidicem iğne yazdırmaya o zaman bepantholun çatlak kremini almayı düşünüyorum.göğüslerim kötü halde. yoksa karnımız anca 20. haftadan sonra çatlar.
öncelikle maşallah kuzuna allah nazarlardan sakınsın kuzumkareteci bir kuzun olcek galiba cinsiyet tahmini yapmadı mı bende yarın gidicem hiç bilmediğim bi dr a geçici görevle gelmiş inatçı ihtiyarın biriymiş eşimin dediğine göre aboww yaşlılarada bişey sorulmuyoki çocuk gibi azarlıyolar
canım eşlerimiz ne kadar belli etmeselerde erkek çocuk istiyolar ilk çocukta belki çok bişey belli etmiyolarda ikincisini erkek istiyolar benim eşim diğer bebeğimde ilk kız dediklerindede çok sevinmişti çünkü kızım çok düşkündür ona eşimde kızıma ama sonraki gittiğimizde erkek dediklerinde ağzı yırtılacaktıBÜYÜK İHTİMAL KIZ DEDİ DR AMA EŞİM İNATLA ERKEK HİSSEDİYOM BEN DİYO
Çok güzelmişkızlarrr yukardaki mutfak nasıl sizce fikirlerinizi alabilirmiyim canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?