2015 Şubat Anneleri

öncelikle maşallah kuzuna allah nazarlardan sakınsın kuzum kareteci bir kuzun olcek galiba cinsiyet tahmini yapmadı mı bende yarın gidicem hiç bilmediğim bi dr a geçici görevle gelmiş inatçı ihtiyarın biriymiş eşimin dediğine göre aboww yaşlılarada bişey sorulmuyoki çocuk gibi azarlıyolar

ayy ne guldumm hayırlısı olsun ne varsa yaslılarda var bakarsın sasırtır senı :)

canım kendin mi alıyosun???
evet canım şimdiye kadarda hep kendim aldım
anladım kuzum ama artık kendin alma bence istiyosan kuaförle konuş bir kutu ağda al sana özel olsun o yapsın küçük küçük alırsa canın yanmaz hem bitinceye kadarda kullanırsın
bu durumda kuaför bana hep itici gelmiştir utanırım çekinirim acırsa çıtımıda çıkaramam offf yaa bunu hiç düşünmemiştim
haklısın canım bi şekilde alışmam gerek bu fikre kaçınılmaz son çünkü teşekkür ederim yardımın için en azından biraz motive oldum
ben şuan epilasyon ve eldiven yardımıyla alıyorum bende eşimin epilasyon yapabileceğini düşünemiyorum ki ben yaparken bile acıdan duramıyorum ona nasıl davranırım bilemicem bursada temiz güveneceğim bi kuaför bulmam gerek

ayy beğendiğine çok sevindim biz 1 yada 1,5 ay sonra taşıncaz allah nasip ederse bugünlerde birine kara verin dedilerdi bizde eşimle bunu beğendik tam bizim mutfağa uygun bir model allah isteyen herkese nasip etsin inşş dişimizle tırnağımızla çok zor oldu ama oldu işte şükür rabbime

ayy ne guldumm hayırlısı olsun ne varsa yaslılarda var bakarsın sasırtır senı
kız ben kendi nenemden biliyorum delirtiyodu beni ama öyle tatlılar ki çocuk gibiler gerçekten annem alışverişe çıkıyordu yatalak şuan benim boncuk gözlüm ona o kadar iyi bakmama rağmen annem gelince bir daha bu kızın yanımda kalmasın diyordu yaşlılık işte canı sağolsun inşş dediğin gibidir düşünsene cinsiyet tahmini yaparmısınız dr bey diye bir soru sorarsam hadi ordaaan manyağğğğ daha eti ne budu ne de git işine derrr sankim ahahaaaa

rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. benimde mutfağım siyah beyaz. ama işte temizliği zor oluyor mürdüm ve o tarz renkleri çok seviyorum ben. gerçekten hoş bir mutfak.

ya kızlar bu yeni forum görüntüsü hoşuma gidiyordu ama bu sayfalar hem çok hızlı ilerliyor hemde iki tane mesajdan oluyor çok. farketmesem 2 kere göndericem o derece. umarım en kısa sürede düzelir çift çift okumak zorunda kalıyorum yazıları

ben nadem yağına başladım
sabahları kakao yağı
gece yatmadan badem yağı... ))
gögüslerimde çatlaklar oluştu benım

göbeğinde kıllanma var mı hafif hafif?

cnm bende bebe yagı ıle badem yagını karıstırdım. bebısı ogrendıgımden berı suruyorum. bırde bepantol catlak onleyıcı kullanıyırum. ama olucagı varsa olur dıyorlar. bakalım gorecegız sonucu

çok ferah canım dolaplarda fazla fazla üstüne gelmiyor ben çok beğendim güle güle kullan şimdiden

rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. benimde mutfağım siyah beyaz. ama işte temizliği zor oluyor mürdüm ve o tarz renkleri çok seviyorum ben. gerçekten hoş bir mutfak.
ayy canım benim çok çok sağol çok sevindim beğendiğine gerçekten evet mor o kadar evi canlı gösteriyoki biliyormusun bende kırmızı beyaz olsun istedim ama eşim kırmızı bir çok kişide mevcut deyince biraz soğudum açıkçası sonra bunu çok beğendik inşş rabbim isteyen herkeslere nasip etsin emek çok tatlıdır

ben nadem yağına başladım
sabahları kakao yağı
gece yatmadan badem yağı... ))
gögüslerimde çatlaklar oluştu benım
göbeğinde kıllanma var mı hafif hafif?

maşallah allahım nazarlardan saklasın. insallah bende yarın akşam görücem kuzumu. bakalım büyümüşmü :)

ben henüz bir şeye başlamadım göbeğimde kıllanma çok oldu zaten beyaz tenliyim. birde badem yağı besler falan diye kullanmıyorum. ama eczaneye gidicem iğne yazdırmaya o zaman bepantholun çatlak kremini almayı düşünüyorum.göğüslerim kötü halde. yoksa karnımız anca 20. haftadan sonra çatlar.

çok ferah canım dolaplarda fazla fazla üstüne gelmiyor ben çok beğendim güle güle kullan şimdiden
allah razı olsun bir tanem sende sağol en başa buzdolabı giricek onun üstündede bir dolap olcak bilirsin biz hatunların ıvırı zıvırı çoktur beğendiğine sevindim tşklr

ya gerçekten drlar çok farklı gıdım kilo almayan anneler var o önemli değil ki bebiş alsın beslensin yeterli ayyy bende artık meraklanmaya başladım valla hadi inş net öğrenirsiniz canım
BÜYÜK İHTİMAL KIZ DEDİ DR AMA EŞİM İNATLA ERKEK HİSSEDİYOM BEN DİYO :)

ya ben badem yağını ucuz diye aldım napıyım... 100tl çatlak kremleri

cinsiyetini daha göremeyiz dedi
zaten cinsel organını göreceğimiz açıda değildi
ayy inan hiç önemli değil artık
ben onu öyle gördüm yaaaaaa

BÜYÜK İHTİMAL KIZ DEDİ DR AMA EŞİM İNATLA ERKEK HİSSEDİYOM BEN DİYO
canım eşlerimiz ne kadar belli etmeselerde erkek çocuk istiyolar ilk çocukta belki çok bişey belli etmiyolarda ikincisini erkek istiyolar benim eşim diğer bebeğimde ilk kız dediklerindede çok sevinmişti çünkü kızım çok düşkündür ona eşimde kızıma ama sonraki gittiğimizde erkek dediklerinde ağzı yırtılacaktı ben öyle yakaladım ki gülüşünü ama inanki sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun öncelikle sonrada belki eşinin içine doğmuştur belli olmaz bende diğer bebeğimden olsa gerek erkek olmasını istiyorum kızda olursa başım üstüne rabbim bilir

günaydın hanımlar..buraya bakınca hamileliğim çok heyecanlandırıyor beni.inşallah sıkıntısız bebeler kucağımıza gelir.11 gün sonra kontrolüm var 4 lü tarama testim.onuda sorunsuz atlatırsam daha keyifli geçecek sanki.
birde sıcaklar beni mahvediyor nolur kış gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…