Geçmiş olsun. O sırada cinsiyeti düşünmesi n ama keşke sorsaydın.gerçi bir kez ben sıkıntılı iken sordum da doktor kızdı.Saol cnm benim inşAllah bi daha yaşamayız böle korkular idrar testi de yaptırdık şükür bişey çıkmadı
Sol göğsün sert ise kız, sağ sert ise erkekmiş. Benim tuttukızlar meme testi nasıl oluyor hiç duymamıştım :s
Amannnım Allah yardımcın olsun da bence sen ordan bir kadın tut hem silin hemde en azından mutfağı ve dolabı yerleştirin. Ben 15 gündür ev süpürmüyorum akşama misafir gelecekmiş ona bile kara kara düşünüyorumKızlar dün ev taşıdım kabus gibiydi. Şehirlerarası olduğu için evi temizlik şirketine vermiştik sadece camları ve yerleri silmişler. Kapı-tuvaletler-mutfak dolapları hak getire! Başka bir kabusu da taşımacılık şirketiyle yaşadık. 5te mardindeydik evi taşımaları gece 12yi buldu. Moralim sıfır hiçbirsey yapasım yok hersey kutularda beni bekliyor. İsyaaaaan..!
Kızlar dün ev taşıdım kabus gibiydi. Şehirlerarası olduğu için evi temizlik şirketine vermiştik sadece camları ve yerleri silmişler. Kapı-tuvaletler-mutfak dolapları hak getire! Başka bir kabusu da taşımacılık şirketiyle yaşadık. 5te mardindeydik evi taşımaları gece 12yi buldu. Moralim sıfır hiçbirsey yapasım yok hersey kutularda beni bekliyor. İsyaaaaan..!
Amannnım Allah yardımcın olsun da bence sen ordan bir kadın tut hem silin hemde en azından mutfağı ve dolabı yerleştirin. Ben 15 gündür ev süpürmüyorum akşama misafir gelecekmiş ona bile kara kara düşünüyorum
Onlar yardımseverdir bir komşuya sor bir yolunu bulurlar. Ben çok taşındığım için seni anlıyorum, hamileyken iyice zor yakın olsa yardıma gelcem nerdeyse. Siz en iyisi evi falan bırakın dışarı çıkın yemek gezmek ev kalsın öyle.SEşimde öyle diyor ama burda hiç tanıdığımız yok nerden bulacam kadını bilmiyorum. Temizlik şirketinede binanın kapıcısı yönlendirmisti karısını alıym desem oda olmaz bi on günde anca yerleşirim herhaldeallah sanada kolaylik versin canım bu sıcakta hiç çekilmiyor misafir falan
Yok cnm sorulacak gibi değildi gene bebeğimm benim yüzüstü yatıyordu korkarım ki uzun süre göstermeyecek bana :) sadece poposuna bakıyoruz . Ama inanki o bile yeter bana yeterki sağlıklı olsun bugün kasıklarım beni zorladı. Bi hafta kadar progestan kullan dedi doktorumGeçmiş olsun. O sırada cinsiyeti düşünmesi n ama keşke sorsaydın.gerçi bir kez ben sıkıntılı iken sordum da doktor kızdı.
Kişiden kişiye değişiyormuş o durum benim 11. Haftada şiddetlendi geçen bi kaç gün önce kustum bile ama mide bulantılarını seviyorum ben çünkü sans hamile olduğunu unutturmuyor :) bence sende keyfini çıkar zaten yakında geçecekMerhaba kizlar, herbirinizin 12. Haftayi gecirmis oldugunuz icin size bir sorum var: ben haftaya 12. Haftami dolduracagim ama mide bulantim ve kusmalarim azalmadan devam ediyor hala.. Sizden bulantisi olanlarin 12. Haftada bicak gibi kesildi mi? Yoksa daha uzuyor mu bu surec
ya ben gögüsten çekiyorum ne çekiyorsamahhh bi bilsem aynalara küstüm ya okadar neden o büyüyor kimisini görüyorum incecik leblebi yutmuş solucan gibi çok tatlı duruyor hamilelikleri benim resmen hava yastıklı odu popo basen
canım o bünyeden bünyeye değişiyor 9. aya kdr çekende var hiç yaşamayan da sen iki hafta daha bekle derimMerhaba kizlar, herbirinizin 12. Haftayi gecirmis oldugunuz icin size bir sorum var: ben haftaya 12. Haftami dolduracagim ama mide bulantim ve kusmalarim azalmadan devam ediyor hala.. Sizden bulantisi olanlarin 12. Haftada bicak gibi kesildi mi? Yoksa daha uzuyor mu bu surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?