2015 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar, herbirinizin 12. Haftayi gecirmis oldugunuz icin size bir sorum var: ben haftaya 12. Haftami dolduracagim ama mide bulantim ve kusmalarim azalmadan devam ediyor hala.. Sizden bulantisi olanlarin 12. Haftada bicak gibi kesildi mi? Yoksa daha uzuyor mu bu surec

Kızlar dün ev taşıdım kabus gibiydi. Şehirlerarası olduğu için evi temizlik şirketine vermiştik sadece camları ve yerleri silmişler. Kapı-tuvaletler-mutfak dolapları hak getire! Başka bir kabusu da taşımacılık şirketiyle yaşadık. 5te mardindeydik evi taşımaları gece 12yi buldu. Moralim sıfır hiçbirsey yapasım yok hersey kutularda beni bekliyor. İsyaaaaan..!

Saol cnm benim inşAllah bi daha yaşamayız böle korkular idrar testi de yaptırdık şükür bişey çıkmadı
Geçmiş olsun. O sırada cinsiyeti düşünmesi n ama keşke sorsaydın.gerçi bir kez ben sıkıntılı iken sordum da doktor kızdı.

Amannnım Allah yardımcın olsun da bence sen ordan bir kadın tut hem silin hemde en azından mutfağı ve dolabı yerleştirin. Ben 15 gündür ev süpürmüyorum akşama misafir gelecekmiş ona bile kara kara düşünüyorum

Allah yardımcın olsun.hamileyken ev taşımak çok zor yaşadım biliyorum malesef

SEşimde öyle diyor ama burda hiç tanıdığımız yok nerden bulacam kadını bilmiyorum. Temizlik şirketinede binanın kapıcısı yönlendirmisti karısını alıym desem oda olmaz bi on günde anca yerleşirim herhalde allah sanada kolaylik versin canım bu sıcakta hiç çekilmiyor misafir falan

Onlar yardımseverdir bir komşuya sor bir yolunu bulurlar. Ben çok taşındığım için seni anlıyorum, hamileyken iyice zor yakın olsa yardıma gelcem nerdeyse. Siz en iyisi evi falan bırakın dışarı çıkın yemek gezmek ev kalsın öyle.

Geçmiş olsun. O sırada cinsiyeti düşünmesi n ama keşke sorsaydın.gerçi bir kez ben sıkıntılı iken sordum da doktor kızdı.
Yok cnm sorulacak gibi değildi gene bebeğimm benim yüzüstü yatıyordu korkarım ki uzun süre göstermeyecek bana :) sadece poposuna bakıyoruz . Ama inanki o bile yeter bana yeterki sağlıklı olsun bugün kasıklarım beni zorladı. Bi hafta kadar progestan kullan dedi doktorum

Kişiden kişiye değişiyormuş o durum benim 11. Haftada şiddetlendi geçen bi kaç gün önce kustum bile ama mide bulantılarını seviyorum ben çünkü sans hamile olduğunu unutturmuyor :) bence sende keyfini çıkar zaten yakında geçecek

ahhh bi bilsem aynalara küstüm ya okadar neden o büyüyor kimisini görüyorum incecik leblebi yutmuş solucan gibi çok tatlı duruyor hamilelikleri benim resmen hava yastıklı odu popo basen
ya ben gögüsten çekiyorum ne çekiyorsam normalde zaten büyüktü şimdi iyice büyüdü alttan kilo almak daha masum geliyo artık üstten alınca çok zor çünkü arkamı söylemiyorum bile:s

Biz de kızımla sinemaya gidiyoruz. İlk filmi olacak bakalım ne izleriz minikle.

canım o bünyeden bünyeye değişiyor 9. aya kdr çekende var hiç yaşamayan da sen iki hafta daha bekle derim

benim bogazlar yine sisti Hayır bide kis olsa napacaktim bilmem canim cok yaniyoo... zaten tamamen hic iyilesmemisti offff

İyi akşamlar kızlar benim 12+2 de cinsiyet belli oldu hiç beklemiyordum doktorum hemen söyledi.ultrasona girmeden cikolata yiyin mutlaka yaptıgı hareketletri görünce sok olursunuz benim zıplıyordu cok güldük

Hayırlı aksamlar guzel annisler tatile geldik internet iyi cekmio okuyorum ama alinti yapmaya sabrim yok bu ciliz bagntiyla genel durum iyi gibi cinsiyet ogrenenler olmus tebrik ederim hayırli olsun kizanlar oglanlar. Darisi biz ogrenemeyenlere inşallah hepinizi öpüyorum

selam kızlar nasılsınız.
sitenin yeni haline hala alışamadım ben ya

Kızlaar ayaklarinizin üstü hafif kızarmış ve kasiniyor mu anlamadım hamilelikle mi alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…