- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Kızlar günaydınlar herkese uzun zman oldu yazmayalı site ne kadar değişmiş karışmış böyleyaklaşık iki ay annemlerde kaldım bulantılar rahat vermeyince. Evime geldim şimdi daha iyiyim diyemiyorum ama olsun napalım buna da şükür. 4 kilo verdim ve de daha hiç kilo almamama rağmen ufaktan bi göbüşümüz çıktı. 16 haftalık olduk cinsiyetimizi hala öğrenemedik, herkes öğrenmiş nerdeyse darısı bize diyim :)
Kuzular birde Allah izin verirse yarın yola çıkızcaz eşimle Bursa, Çanakkale, İstanbul bir kaç yere uğrayacağız arabamızla tavsiye ettiğiniz görülecek yerler var mı kesin uğraması gerekilen bu şehirlerde???
Kızlar günaydınlar herkese uzun zman oldu yazmayalı site ne kadar değişmiş karışmış böyleyaklaşık iki ay annemlerde kaldım bulantılar rahat vermeyince. Evime geldim şimdi daha iyiyim diyemiyorum ama olsun napalım buna da şükür. 4 kilo verdim ve de daha hiç kilo almamama rağmen ufaktan bi göbüşümüz çıktı. 16 haftalık olduk cinsiyetimizi hala öğrenemedik, herkes öğrenmiş nerdeyse darısı bize diyim :)
Kuzular birde Allah izin verirse yarın yola çıkızcaz eşimle Bursa, Çanakkale, İstanbul bir kaç yere uğrayacağız arabamızla tavsiye ettiğiniz görülecek yerler var mı kesin uğraması gerekilen bu şehirlerde???
bende kilo verdim ve almamama rağmen benimde hafif göbeğim çıkmış öyle diyorlar. annesinin minik kurabiyesi belli ediyor artık kendini
bu arada çanakkale için şehitliği tavsiye edebilirim. ama karşıya geçmeyeceğiz derseniz truvayı ziyaret edebilirsiniz. orjinali uzak gelirse kordonda brad pitt in truva filminde kullandığı atı ziyaret edin o orjinalinden daha çok rağbet görüyor bu ara
Nadirende olsa o şekilde olanlar var ama.geneli bizim gibi. Doktora gitsen sana enerji mi enjekte edecek. Keyifsizliğin nedeni bence fizyolojik olarak enerji olmayınca keyfinde olmuyor.
benim bir arkadaşımda 9 ay herhangi bir değişiklik yaşamadı. Bir de ben fiziksel olarak nasıl güçlü yorulmayan biriydim pert oldum resmen kendime inanamıyorum.
Aslında şu sıralar Düzelmemiz gerekiyordu.
Ama şükredin ben bu durumların dışında birde aşırı kilo aldım bir şey olmuyor,onun bunalımını da yaşıyorum
Yavruşlar fizyolojik olarak evet zaten bitkinim ama bide kaygılarda oluyor mesela azıcık farklı bişi olsa yok karnım ağrısa kasıklarım ağrısa hemen paniğim elim ayağım dolaşmaya başlıyor. Yani azıcık kafamında rahatlaması gerekiyor sanki . Bilmiyorum belki başkalarında yada sizdede vardır kızlar ama biraz rahatlamam laxım benim yaBende kullanıorum canım ....
Canım bende inan tayt ve sandalet ile geziyorum ama bakımıma dikkat ediyorum....Yani ojemi sürüyorum dışarı çıkarken makyaj yapıyorum vb..Bunlar bile motive ediyor kısmen...Eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyor kaldı ki yaz bitt bir kıyafet almak fuzuli....Bence kendin için güzel birşeyler yaparak bu durumdan kurtulabilirsin psikologluk bir durum olduğunu sanmıyorum....
Günaydın cnm valla Bursada hava kapalı ama nem var pazartesiden sonra yağmur olacakmış. Bu arada yarın çalışmaya başlıyorum nasıl olacak bakalımGünaydın millet. Umarım hava serin olur bugün.
izmirde deilim cnm ama izmirli arkadaslar vardi onlar gorurler insallah... gecmis olsun bise olmaz meraklanma
Çalışmak iyi.gelir merak etme.insanlarla iç içe olunca.daha enerjik oluyorum.Günaydın cnm valla Bursada hava kapalı ama nem var pazartesiden sonra yağmur olacakmış. Bu arada yarın çalışmaya başlıyorum nasıl olacak bakalım
Canim bursada golyazi misi koyu ist de sulran ahmet ayasofya muzesi yere batan sarnici gormenibtavsiye edebilcegim yerlerKızlar günaydınlar herkese uzun zman oldu yazmayalı site ne kadar değişmiş karışmış böyleyaklaşık iki ay annemlerde kaldım bulantılar rahat vermeyince. Evime geldim şimdi daha iyiyim diyemiyorum ama olsun napalım buna da şükür. 4 kilo verdim ve de daha hiç kilo almamama rağmen ufaktan bi göbüşümüz çıktı. 16 haftalık olduk cinsiyetimizi hala öğrenemedik, herkes öğrenmiş nerdeyse darısı bize diyim :)
İnşallah canım dün doktorda kalp atışı düşük çıktığından beri kendimde değilim sanki. Bundan önceki bebeğimi kordon dolanması sonucu kaybetmiştim. Iyi düşünmeye çalışıyorum Allahım korusun inşallah.
İnşallah canım dün doktorda kalp atışı düşük çıktığından beri kendimde değilim sanki. Bundan önceki bebeğimi kordon dolanması sonucu kaybetmiştim. Iyi düşünmeye çalışıyorum Allahım korusun inşallah.
İzmir'deki arkadaşlar bana bir doktor önerebilir
misiniz? Burda bir doktora görünmem gerekiyor. Doktorum kent hastanesi dedi ama doktor adı söylemedi. Sizin önerilerinizi yazabilir misiniz?
Mutlu yıllar canım inşAllah yeni yaşlarımızda bebeklerimiz de kucağımızda olurKizlaaar bugun benim dogum gunum :) bebisimle gecirdigim ilk dogumgunum ne mutlu bana seneye bugun bu sefer pastayi avuclamaya calisan bir minnagim olacak kucagimda cok heycanli :)
Nice yiklara canim ailen ve sevdiklerinleKizlaaar bugun benim dogum gunum :) bebisimle gecirdigim ilk dogumgunum ne mutlu bana seneye bugun bu sefer pastayi avuclamaya calisan bir minnagim olacak kucagimda cok heycanli :)
Lütfen bana Izmirden bir doktor ismi verin. Bebeğin kalp atışı niye yavaşlar offfffff çok üzgünüm yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?