2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
kızlar karın ağrısı yaşayan varmı yaaa benim karnım sürekli ağrıyor bazen midemi bozmuşum gibi bzen üşütmüşüm gibi değişik bir ağrı.
bu ara soğuk su çok içiyorum ondanmı oluyor acep

Kızlar günaydınlar herkese uzun zman oldu yazmayalı site ne kadar değişmiş karışmış böyle yaklaşık iki ay annemlerde kaldım bulantılar rahat vermeyince. Evime geldim şimdi daha iyiyim diyemiyorum ama olsun napalım buna da şükür. 4 kilo verdim ve de daha hiç kilo almamama rağmen ufaktan bi göbüşümüz çıktı. 16 haftalık olduk cinsiyetimizi hala öğrenemedik, herkes öğrenmiş nerdeyse darısı bize diyim :)

Kuzular birde Allah izin verirse yarın yola çıkızcaz eşimle Bursa, Çanakkale, İstanbul bir kaç yere uğrayacağız arabamızla tavsiye ettiğiniz görülecek yerler var mı kesin uğraması gerekilen bu şehirlerde???

ay ben 7 kilo verdim ama gobekk bayaaa var... neyse doğum sonu bakicsz artik. bursada tophaneye gidin turbeleri gezin camiler guzel yerler tarih kokuyo...

bende kilo verdim ve almamama rağmen benimde hafif göbeğim çıkmış öyle diyorlar. annesinin minik kurabiyesi belli ediyor artık kendini
bu arada çanakkale için şehitliği tavsiye edebilirim. ama karşıya geçmeyeceğiz derseniz truvayı ziyaret edebilirsiniz. orjinali uzak gelirse kordonda brad pitt in truva filminde kullandığı atı ziyaret edin o orjinalinden daha çok rağbet görüyor bu ara

Lütfen bana Izmirden bir doktor ismi verin. Bebeğin kalp atışı niye yavaşlar offfffff çok üzgünüm yaaaa.

Canakkale'de Assos, Bursa'da Cumalikizik Köyu cok otantik cok guzel, İstanbul'da Bogaz cevresi tabi ki...

Yavruşlar fizyolojik olarak evet zaten bitkinim ama bide kaygılarda oluyor mesela azıcık farklı bişi olsa yok karnım ağrısa kasıklarım ağrısa hemen paniğim elim ayağım dolaşmaya başlıyor. Yani azıcık kafamında rahatlaması gerekiyor sanki . Bilmiyorum belki başkalarında yada sizdede vardır kızlar ama biraz rahatlamam laxım benim ya

izmirde deilim cnm ama izmirli arkadaslar vardi onlar gorurler insallah... gecmis olsun bise olmaz meraklanma

izmirde deilim cnm ama izmirli arkadaslar vardi onlar gorurler insallah... gecmis olsun bise olmaz meraklanma

İnşallah canım dün doktorda kalp atışı düşük çıktığından beri kendimde değilim sanki. Bundan önceki bebeğimi kordon dolanması sonucu kaybetmiştim. Iyi düşünmeye çalışıyorum Allahım korusun inşallah.

Günaydın cnm valla Bursada hava kapalı ama nem var pazartesiden sonra yağmur olacakmış. Bu arada yarın çalışmaya başlıyorum nasıl olacak bakalım
Çalışmak iyi.gelir merak etme.insanlarla iç içe olunca.daha enerjik oluyorum.

Canim bursada golyazi misi koyu ist de sulran ahmet ayasofya muzesi yere batan sarnici gormenibtavsiye edebilcegim yerler

Bence internetten doktorunun tavsiye ettigi kent hastanesinin doktorlarini araştır hizlica. Sec birini. Burdan cvp gelmedi izmirliler online deil suan belliki. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İzmir'deki arkadaşlar bana bir doktor önerebilir
misiniz? Burda bir doktora görünmem gerekiyor. Doktorum kent hastanesi dedi ama doktor adı söylemedi. Sizin önerilerinizi yazabilir misiniz?

Canim bornovada ekodom kadin hastaliklari ve dogum merkezinde Huseyin Ceyberi benim doktorum. Muayenesi 190 tl. Izmirin en iyi doktorudur internetten de arastirabilirsin. Durumun varsa siddetle kendisini tavsiye ederim canim

Kizlaaar bugun benim dogum gunum :) bebisimle gecirdigim ilk dogumgunum ne mutlu bana seneye bugun bu sefer pastayi avuclamaya calisan bir minnagim olacak kucagimda cok heycanli :)

Kizlaaar bugun benim dogum gunum :) bebisimle gecirdigim ilk dogumgunum ne mutlu bana seneye bugun bu sefer pastayi avuclamaya calisan bir minnagim olacak kucagimda cok heycanli :)
Mutlu yıllar canım inşAllah yeni yaşlarımızda bebeklerimiz de kucağımızda olur

Lütfen bana Izmirden bir doktor ismi verin. Bebeğin kalp atışı niye yavaşlar offfffff çok üzgünüm yaaaa.

Canım çok geçmiş olsun ben İzmir'deyim doktorumu değiştirdim Ahmet Seçkin Önoğlu ile devam ediyorum çok iyi bir doktor ve zaten araştırırsan tanınmış biri...150 lira muaynesi aynı zamanda Çınarlı Hastanesinin ortaklarından kendisi ve başhekimi.... Hayırlı haberlerle gel inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…