2015 Şubat Anneleri

Çok zor gerçekten Allah bir daha göstermesin. benim daha küçüktü ama kadın doğum servisi olduğu için o ağlayan bebekler benimde içimi dağlamıştı.

Haklısın
Çok şükür halimize
Allah olmayanlara da versin

Çok zor gerçekten Allah bir daha göstermesin. benim daha küçüktü ama kadın doğum servisi olduğu için o ağlayan bebekler benimde içimi dağlamıştı.
annelik işte ne yapıcan sanada geçmiş olsun canım inşş allah bir daha göstermez rabbim hiç kimseyi bu yolda dara koymasın tek duam ve her zamanki duam yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşşş

dandinidandini .!.:
canım 12.haftadan sonra erkek bebişlerin pipileri artık belli oluyor ama dr tecrübeside çok önemli burda yanılabiliyolar bazı dr lar yinede sağlıkla al kucağına inşş
Amin ins canim doktoruma guveniyorum genelde tahminleri dogru ckyor ama en basta saglik.daha onemli.benim.icin

merhaba arkadaşlar, Allah izin verirse benim bebeğim 14 şubatta doğacak :) bugün doktora gittim ikili testim güzel olmasına rağmen 35 yaş üstü olduğum için amniyosentez yaptırmam konusunda beni uyardı sanırım sadece zeynep kamil.de yapılıyormuş sizlerden bu durumda olan var mı??? ben yaptırmayı düşünmüyorum ama kafam da biraz karışmış durumda

niye öyle bir şey söyledi ki. kaç yaşındasın. bende 35 yaşındayım ama bana yaş riskin var tabii ona da yapacak bir şey yok dedi.

ama bu sadece risk. zaten 35 yaş üstü hamile olanlara genelde hemen test yapılmadan bile amniyosentez diyorlar. çok denk geldim bu duruma kadın doğum sırasında beklerken. karar senin ama ben yaptırmazdım sadece bir makinaya senin yaşını girip risk çıkartıyorlar sonra bebeği risk var deyip amniyosentez gibi tehlikesi olan bir şeyle kafanı karıştırıyorlar.

Benim de iyi çıktı 10 000 kadında 1 risk oranı..
Ama 3 lü yine yapılacakmış ?
o doktoruna bağlı canım benim doktorum gerek olmadığını söyledi bi bildiği vardır heralde direk 4 lü yapcak hem zaten 4 lüde 3 lüdekinin hepsine bakıyolarmış konuş doktorunla gerek yoksa yapmasın

SEZERYAN OLURSA 14 ŞUBATA DENK GETİRME
DOĞUM GÜNÜNÜN Bİ ANLAMI OLSUN

Merhaba arkadaşlar, Benim bebişimde 22 şubat ta doğacak inşallah .Doktorum bugün erkek bebeğe benzettiğini söyledi ancak ben ısrarla kız hissediyorum nedendir bilmiyorum

sağlıklı olsun da doğum tarihi hiç önemli değil, birde inşallah normal doğum olur :)

Kızlar selam,
Benim son iki üç gündür karnım çok geriliyo. Acaba bu bi çatlama belirtisi mi? Siz de böyle bi şey var mı? İlk bebesini doğurmuş olan anneler önceden karnınız büyürken böyle bi şey hissettiniz mi?

Canım çok sağol Allahım korusun inşallah hepimizin bebişlerini.

Slmlaar sabah kontrole gittim. Raporum yeni bitmişti, sıkıntı yok çok şükür. .2 hafta sonra tekrar kontrol. Cok sık kontrole çağırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…