Detayli ultrason icin dahaberken degilmi cnm renkli falan degil dimigünaydınlar. hafta sonu evde değildim. herkes iyidir umarım. yarın benim saat 9.30 da detaylı ultrasonum var
rabbimin izni ile bu ultrasondan da alnımızın akıyla çıkarız inşallah oğlumla
Detayli ultrason icin dahaberken degilmi cnm renkli falan degil dimi
Renkli son zamanlar yapılıyor diye biliyorum ben sadece dörtlü yaptırdım, renkli de mi yaptırmamız lazım?
evet eslaacım 16.haftadan sonra detaylı yapılıyor kimi 30 dk sürüyor kimi 45 dk inş mutlu haberler alırsın canım benimde yarın kontrolüm var genel kontrol ben harmony için kan vereceğim yarın onun için ikili vs yapmayacağım ama detaylı yaptıracağım inşş onuda fiziksel bi sorun var mı yok mu diye yaptıracağım allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşş umarım hepimiz sıkıntısız geçiririz hamileliğimizi inşşşcanım dörtlü derken sanırım testten bahsediyorsun. ben üni, hastanesine gidiyorum riskli gebeliğe doktor bana en son gittiğimde detaylı için randevu al demişti. radyoloji bölümü 18 haftalık anomali taraması yazıyor kağıtta. internetten baktım 18 ila 24. hafta arası yapılıyor. benim bebeğim 10 gün önde canım yani şuan 19 haftalık filan. zaten cuma özel doktora gittim oda bana aynı şekilde detaylı ultrason yaptıracakmısın dedi bende dedim aldım randevuyu yani demekki zamanı geldi ki her iki doktorda aynı şekilde söyledi. S:
anladım canım hayırlısı olsun bebimde 9 gün önce gidiyor maşallah. Haftaya dörtlü sonucu için gideceğim bakalım ne diyecekler.canım dörtlü derken sanırım testten bahsediyorsun. ben üni, hastanesine gidiyorum riskli gebeliğe doktor bana en son gittiğimde detaylı için randevu al demişti. radyoloji bölümü 18 haftalık anomali taraması yazıyor kağıtta. internetten baktım 18 ila 24. hafta arası yapılıyor. benim bebeğim 10 gün önde canım yani şuan 19 haftalık filan. zaten cuma özel doktora gittim oda bana aynı şekilde detaylı ultrason yaptıracakmısın dedi bende dedim aldım randevuyu yani demekki zamanı geldi ki her iki doktorda aynı şekilde söyledi. S:
hoşgeldin canım hayırlı olsun kuzuların dr lar her zaman bir ihtimal bırakırlar tabi hangi haftada sölediğinede bağlı erken haftada kız demişse değişebiliyor allah gönlüne göre versin inşşDoktorumda kiz diye dusunuyorum ama.kesin degil degil ben kapatmam heralde 3olsun istiyorum rabbim.nasip ederse
evet eslaacım 16.haftadan sonra detaylı yapılıyor kimi 30 dk sürüyor kimi 45 dk inş mutlu haberler alırsın canım benimde yarın kontrolüm var genel kontrol ben harmony için kan vereceğim yarın onun için ikili vs yapmayacağım ama detaylı yaptıracağım inşş onuda fiziksel bi sorun var mı yok mu diye yaptıracağım allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşş umarım hepimiz sıkıntısız geçiririz hamileliğimizi inşşş
şekerr ben allah nasip ederse yapıcam daha ama çocuğun mızmızlığınada bağlı benim kız çok korkuttu ama sonradan anladım ki hep yanlızlıktan birde eşim sağlıkçı hasta yaşlılar hep ona şey dermiş amannn oğlum bi kaç çocuğunuz olsun bence haklılarda kalablık aile iyidir iyiiiNe güzel
Biri kız biri erkek olsa süper olur
Bi daha da doğum defterini kapatırdım ben olsamhayalimdi bu ama benim tek.
şekerr ben allah nasip ederse yapıcam daha ama çocuğun mızmızlığınada bağlı benim kız çok korkuttu ama sonradan anladım ki hep yanlızlıktan birde eşim sağlıkçı hasta yaşlılar hep ona şey dermiş amannn oğlum bi kaç çocuğunuz olsun bence haklılarda kalablık aile iyidir iyiii
evet eslaacım 16.haftadan sonra detaylı yapılıyor kimi 30 dk sürüyor kimi 45 dk inş mutlu haberler alırsın canım benimde yarın kontrolüm var genel kontrol ben harmony için kan vereceğim yarın onun için ikili vs yapmayacağım ama detaylı yaptıracağım inşş onuda fiziksel bi sorun var mı yok mu diye yaptıracağım allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşş umarım hepimiz sıkıntısız geçiririz hamileliğimizi inşşş
evet canım sırt beyin yapısı bacak kol boyutu bağırsak kalp parlaklığı var mı yok mu mide oluşumu belki unuttuğum olmuştur tecrübeli bir dr sa fazla uzatmıyor sonuçta her dr farklı canım evet canım harmony test bu testler gibi olasılık değil kesin teşhiştir varsa vardır yoksa yokturanladım canım zaten bebeğin her yerine bakıyorlar değil mi o yüzden adı detaylı. çokta uzun tutacaklarını sanmıyorum. kendi doktorum değil bakacak olan üni hastanesinin değişik bir tarzı var. cuma günkü doktor sağolsun parmaklarından sırtına her yerini gösterdi. o hiç bir sorun yok dedi. inşallah bunda da çıkmaz.harmony testi ise ikili falan filan yapılmıyor direk o yapılıyor değil mi. inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız canım :)
hiç korkma şekerim şimdi her şey var çok şükür dr bolll ağrı kesiciler vs ben kızımı sezeryanla doğurdum oğlumuda 5 aylıkken kaybettiğmde normal doğumla alıyolar birazcık acıyor tabi ama inanki yine istiyosun yinee yeterki sağlıkla gelsinler kuzum o acı o an kalıveriyor yeterki bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza gelsin ben bebeğimi ölü doğurdum 2 gün hastanede kaldım ve yeni doğan bebişlerin ağlama sesleri onlar ağlıyordu ben ağlıyordum işte en zoru o bebeğim hepimiz sağlıkla doğururuz inşşşBen doğumdan korkuyorum
O yüzden ikiz olsun bi kız bi erkek bi daha hamile kalmayayım derdim ama nasip işte
hiç korkma şekerim şimdi her şey var çok şükür dr bolll ağrı kesiciler vs ben kızımı sezeryanla doğurdum oğlumuda 5 aylıkken kaybettiğmde normal doğumla alıyolar birazcık acıyor tabi ama inanki yine istiyosun yinee yeterki sağlıkla gelsinler kuzum o acı o an kalıveriyor yeterki bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza gelsin ben bebeğimi ölü doğurdum 2 gün hastanede kaldım ve yeni doğan bebişlerin ağlama sesleri onlar ağlıyordu ben ağlıyordum işte en zoru o bebeğim hepimiz sağlıkla doğururuz inşşş
canım bebekte down sendromu ve başka anomaliler varmı yok mu diye bakılan bir testtir biri almanyada biri abd de yapılıyor ücretli bir test kuzum isteyen yapıyor ben yaptırıcam yarın inşşHarmony nedir bana yapılmadı
canım bebekte down sendromu ve başka anomaliler varmı yok mu diye bakılan bir testtir biri almanyada biri abd de yapılıyor ücretli bir test kuzum isteyen yapıyor ben yaptırıcam yarın inşş
çok sağol canım benim yok yok hiç korkma bende ilk kızımda senin gibi korktum sonra bi cesaret geldi allah kolaylık veriyor tatlım sadece boll foto çek tadını çıkar hamileliğinin derimÇok geçmiş olsun
Benim ilk olacak o yüzden belkide..
Çok geçmiş olsun
Benim ilk olacak o yüzden belkide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?