2015 Şubat Anneleri

selam kızlar en baştan beri takip ediyorum sizi katılmak bugüne kismetmis bende 14. haftanın içindeyim ilk defa yazıyor olacam tabi basarabilirsem

gunaydın hosgeldın asrin80.
benim de gobeğim şişmeye başlamış pantalonlar olmuo ama hamile gibi değilim kilo almış gibiyim henüz

Harmony testi nedir ? Bana yapılmadı..

Merhaba kızlar çok aktif yazmasam da sizin yazdıklarınızın aktif olarak takipçisiyim :) bugün tam 15 haftalığız geçtiğimiz cuma doktora gittik ve bir kızımız geliyor hayırlısıyla :) Allah gönlümüze göre verdi çok şükür tabi herşeyden önce sağlıklı olmaları . Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

gebelik takvimi olusturmaya çalışıyorum ama olmuyor tarihi giriyorum arasına tırede
çekiyorum neden olmuyor sizce

tamam canım şu şekilde oluyo down sendromu 1/250 trisomi1/300 ün altında oldumu tehlikeli bende down 1/1430 tr,isomi 1/14274 doktor bu sonuca göre bana 3 lü teste gerek olmadığını bebeğin sağlıklı olduğuu söyledi ki zaten seninde değerlerin üstünde korkma yani

Ben gün boyu oturuyorum işim gereği ayaklarımı yükseğe koymak için tabure mi alsam ?

Benim de iyi çıktı 10 000 kadında 1 risk oranı..
Ama 3 lü yine yapılacakmış ?

Kızlar hepinize günaydın.. hatırlayan varsa, eşime cuma günü doğum gününde pastanın üstüne oğlumun babası iyi ki doğdun yazıp süpriz yapacaktım, eşim resmen şok oldu, videoya da aldım o anını açıp açıp izlioruz, resmen dumur oldu nasıl öğrendin, kimden öğrendin, gerçekten mi, nasıl ya, ciddi misin gibi bin tane anlamsız soru sordu çok mutlu oldu tabii ki, erkek olmasın değil de belli olmasına çok sevindi, o da benim gibi kız erkek hiç fark etmez, sağlıklı olsun da düşüncesinde.. sadece belli olunca daha bi hissediosun... Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. Şükretmeyi unutmayalım kızlar..

günaydınlar. hafta sonu evde değildim. herkes iyidir umarım. yarın benim saat 9.30 da detaylı ultrasonum var
rabbimin izni ile bu ultrasondan da alnımızın akıyla çıkarız inşallah oğlumla

sonunda buradayım ohhh be,

kaç gündür şifremi kabul etmiyordu sistem yeni şifrede göndermiyordu bugün gönderdi.

Bebeğimin cinsiyeti belli oldu sonunda. O bir erkek :)

Ben cinsiyet öğrenemedim
Daha erken sanırım benim
Ama göbeğimi de anlamıyorum bi minnacık oluyo bi kocaman, gaz filan mı acaba

günaydınlar. hafta sonu evde değildim. herkes iyidir umarım. yarın benim saat 9.30 da detaylı ultrasonum var
rabbimin izni ile bu ultrasondan da alnımızın akıyla çıkarız inşallah oğlumla
Renkli son zamanlar yapılıyor diye biliyorum ben sadece dörtlü yaptırdım, renkli de mi yaptırmamız lazım?

Aynen canım benim de bi küçük bi kocaman hangisi gerçek anlamadım :) ve cinsiyet için acayip sabirsızlanıyorum:)

Bence küçük olan doğru
Gaz gidince küçülüyo
Hayırlısı olsun cinsiyet içinde , ben fark etmez diyorum ne kızım var nasılsa ne de oğlum ( :

Mrb kizlar bende ins ikiz annesi olacagim bebislerimden birinin cinsiyeti belli oldu digeride bir ay sonra kontrolum varozaman belli olacak ins. Bu arada 14.haftdayim bulantilarim gecmedi hala benim gibi olan varmi

Mrb kizlar bende ins ikiz annesi olacagim bebislerimden birinin cinsiyeti belli oldu digeride bir ay sonra kontrolum varozaman belli olacak ins. Bu arada 14.haftdayim bulantilarim gecmedi hala benim gibi olan varmi
Ne güzel
Biri kız biri erkek olsa süper olur
Bi daha da doğum defterini kapatırdım ben olsam hayalimdi bu ama benim tek.

Cekirgee .!.:
Ne güzel
Biri kız biri erkek olur
Bi daha da doğum defterini kapatırdım ben olsam hayalimdi bu ama benim tek.
Doktorumda kiz diye dusunuyorum ama.kesin degil degil ben kapatmam heralde 3olsun istiyorum rabbim.nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…