- 20 Mart 2014
- 150
- 76
- 118
- 35
al bendende okada bende özenti annelerdenim ayy ne kadar zayıf göbeğide çıkmış özen yiyor özen yemiyor özen herşeye özen
ben çalışrken okulda yemek yapıyolardı ama nasssıll yağlı kötü kokuyordu bana yemeğimi kendin götürüyordum oraya aralarda yiyiyordum tabi bu her iş yerinde mümkün mü bilemem canıminşaalah ya ben çok istiyorum. ne yesem ben ya öğlen oldu.
Kızlarrr kendinizi zorlayın. artık biz yemediğimiz zamanlarda bebiş de aç kalıyo. Psikolojik olarak bebeğinizi besliyomuş gibi düşünün :)
amann niye almıyoruz ben alıyorum makine ile valla öyle nasıl durucam dotora gıdıyorum daa.onuda bilemedim yanlış bişi sürerim iz kalır falan ama cidden acıo baya gömleğim sürttükçe :S
yaa tam karnımda cıkmadı bu nie hemen cıktı anlamadım iz kalmasın aman kalın cünkü ve aciyiiiiiiiiii
benimde acıo ya bide sanki kahverenkli bişi gelmiş ucunda kurumuş gibi :) sütümmü geldi nebide göbükümde tüyler cıktı almamak lazımmıs dogumdan sonra dökülüomuş zaten
ben hala xs gömlek ve 26 beden pantolon giyiyorum zorlanmadan
artık m lere xl lere geçmek istiyorum yahu
iyi kocalarınız düşünüyor sizi ben yüz yıl aç dursam eşim hiç demez ye diye. ya da yediğimi bildiğinden sormuyor.valla bu sabah çok acıkmıştım. en fazla 1 tane muz yedim.yiyemiyorum . zorlayınca mide kabul etmiyor. demin eşim aramış ne yedin diye soruoyor. sürekli böyleyiz işte. . psikolojik mi acaba
Anladım canım, en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk :) zor oluyordur iki tarafa bakmak, burası da epey hızlı ilerliyor gördüğüm kadarıyla :)Canım ne kadar dikkatlisinBenim teorik olarak doğumum 12 şubat filan gibi gözüküyor , belki diğer yazılarımdan görmüşsündür bu 3. bebişim olacak , diğer iki bebişimi de 36-37. haftalarda doğum yaptım , bebişler 3 kilo olunca rahim bebekleri taşımadığı için doğum başlıyor benim de böyle bir problemim var maalesef,ona dayanaraktan (tabii ki Rabbim bilir) ocak annesi olacağımı düşünüyorum , ocağın ortası gibi filan bekliyorum bebişimi O yüzden iki tarafa da bakıyorum
benimde göğüslerim büyüyor hatta günlük büyüyor gibi geliyorah o gömleklerim tişörtlerim özledim hepsini. göğüslerimden olmaz göbekten olsa o derece büyüdüler :) eski kıyafetlerim bana ben onlara bakıyorum yine gidip bol aldığım şeyleri giyiyorum :)
ben ilk hamilelik testi yaptığım an erkek dedim
hala erkek konusunda ısrar ediyorum
doktorumda kızlarda kesin konuşurmuş
erkeklerde kordondan dolayı beklermiş biraz daha
eşimde erkek hissediyor zaten
hayırlısı
sağlıklı olsunda gerisi hiiiiçç mühim değil
valla canım bende şaşırdım. :) doktor göbeğimden baktı hatta dedi maşallah çok güzel gözüküyor dedi. demek ki benim karnımın bu kadar çıkması da bu yüzden. tam şuan 5 aylık bir göbeğe sahibim öyle şişkinlik veya gaz değil. seninde yakında çıkacak benim bak 1 2 hafta önce gaz şişkinliği vardı göbek yoktu. sonra kasıklarım ağrıdı karnım ağrıdı bir anda bu kadar büyüdü. kasık ve karın ağrısı olunca rahim büyüyor büyüdükçe yukarı çıkıyor bebiş.
ben çalışrken okulda yemek yapıyolardı ama nasssıll yağlı kötü kokuyordu bana yemeğimi kendin götürüyordum oraya aralarda yiyiyordum tabi bu her iş yerinde mümkün mü bilemem canım
iyi kocalarınız düşünüyor sizi ben yüz yıl aç dursam eşim hiç demez ye diye. ya da yediğimi bildiğinden sormuyor.
inşaalah ya ben çok istiyorum. ne yesem ben ya öğlen oldu.
elbette canım tek temennimiz önce sağlıklı olması kuzularımızın
bak ben bunu bilmiyordum. 3 gündür kasık agrım çok fazla demekki rahim büyüyormuş. :)
aynı şeyi bende düşünüyorum yemekhanedeki yemekleride beğenmedim
ah o gömleklerim tişörtlerim özledim hepsini. göğüslerimden olmaz göbekten olsa o derece büyüdüler :) eski kıyafetlerim bana ben onlara bakıyorum yine gidip bol aldığım şeyleri giyiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?