2015 Şubat Anneleri

cnm dışardan salata yeme çok zararlıymış ii yıkıyorlarmı bilmiyorsun

canım ofiste mutfak var burda kendimiz hazırlıyoruz. :)

Hımmm o zaman Allah kolaylık versin tez zamanda birini alırlar işe yükünüz azalır o zaman[/QUOTE

inş canım ya bende o günleri bekliyorum valla ama gelmicek sanırım patron dalga geçiyor burdan gidersin doğuma diye. :)

kızlar bir de birşey dicem . geçenlerde doktora gitmiştim ayak üstü tahlil göstermek için randevusuz gittim çok kalabalıktı doktordan rica ettim cinsiyetini öğrenebilr miyiz diye %80 erkek dedi ama ayak üstü bir bakma oldu ve evet işte erkek bakın falan dedi eliyle gösterdi ekrandan. erkekten kıza dönen varmı .

erkek genelde değişmiyor canım. pipiyi görmüş olabilir. 16. haftada ayırt ediliyor cinsiyet.

yaa ne dicem kızlar ben daha kontrole gideli bir hafta oldu belki bilenler vardır ben iki doktora gidiyorum ona rağmen şimdi gene gitmek istiyorum ya bişey olduysa die çok merak ediyorum feci ilham yaptım kanamam oduğunda çok korkmuştum bişey oldu die ozamandır böleyim gene gitsem sakıncalı olurmu ki yada bişey olduysa oğluşuma ben anlarmıyım

Canım doğrudur.Çünkü saçlarım o haldeyken gercekten aynada gördükçe moralim bozuluyordu .doktor bana bi sayı vermedi ama bi kere boyayım bi daha olmasın diye ben koyu yaptım demek bilmeden doğru yapmısım:)

teşekkür ederim canım. ben ilk defa burada bu kadar çok mesaj yazdım . bugün hiç çalışasım yok :)
Sen bugün çalışmadım diyorsun, ben 4 aydır çalışmıyor gibiyim. mecbur kaldığım günlerde acele yapıyorum işi yoksa hiç haberım olmuyor. normalde sabahları nefes almadan çalışmaya başlardım.

Slm kızlar nasılsınız bakalım Perşembe günü randevum var şimdiden heyecanlanmaya başladım yaklaşık 35 gündür görmedim bebişimi kocaman olmuştur şimdi Cinsiyette kesinleşecek onunda heyecanı var tabi doktor tahminde bulunmuştu 11 hafta ama bakalım nolcak çok mutluyum göreceğim için bebişimi

patron görse kafamı kırar arkadaş gibiyizdir biz kimse benim kadar samimi değildir. herkes tırsar yani bende bunun içine dahilim ama gercekten moralmen kendimi çöküntüde hissediyorum. saçlarımdaki beyazları görseniz kendinizi camdan atarsınız. maskarayla kapatıyorum :):):):)

en illet olduğum şey benim de karnımı kızım die seviyorlardı gıcık oluyordum allahtan doktor erkek dedi bi ohhhh çektim

inşallah bende erkek deyince doktor ilk onu arıcam içine yanlış doğmuş erkek geliyo diye

bende saç rimeli sürüyordum sonra o da zararlı dediler. boyadım kurtuldum . o zararlı bu zararlı. bant takıyordum gerçi ama banttan da sıkılıyor insan.
çok takıntılıyız valla ne olacak halimiz bilmiyorum. kardeşime diyorum folik asit önemliymiş diyor Einstein'ın zamanında folik asit mi varmış.

kızlar mrb.
ya ben 6 eylüle kadar çatlıcam yarın doktordan randevu alıp cinsiyet öğrenmeye gitmek istiyorum artık kesinleşti dedi dr ama bakmadı rapor almaya gittiğimde çatlıcam meraktan :)

benim normal bi göbeğim vardı şimdi o sertleşti ama hiç bi pantolonum olmuyor. 2 kilo almışım ama demekki ekstradan genişledimki pantolonlar dar gelmeye başladı

boya zararlı değilmiş doktora sordum sünnet var ablamın oğlunun boyatmak istiyordum boyayı solumak zararlıymış açık havada yapılmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…