- 20 Mart 2014
- 150
- 76
- 118
- 35
bende hiç çıkarmadım ama mide bulantısı bile yetti.aynı bnmde ama alahtan ben hiç çıkarrmadım
benim eylülün 12 sinde yapılacak 20. veya 21. haftaya denk geliyor.Arkadaşlar tetanoz aşısı ne zman yapılıyor bilginiz varmı
cnm dışardan salata yeme çok zararlıymış ii yıkıyorlarmı bilmiyorsun
Hımmm o zaman Allah kolaylık versin tez zamanda birini alırlar işe yükünüz azalır o zaman[/QUOTE
bana 18. hafta demiştibenim eylülün 12 sinde yapılacak 20. veya 21. haftaya denk geliyor.
bana 18. hafta demişti
erkek genelde değişmiyor canım. pipiyi görmüş olabilir. 16. haftada ayırt ediliyor cinsiyet.kızlar bir de birşey dicem . geçenlerde doktora gitmiştim ayak üstü tahlil göstermek için randevusuz gittim çok kalabalıktı doktordan rica ettim cinsiyetini öğrenebilr miyiz diye %80 erkek dedi ama ayak üstü bir bakma oldu ve evet işte erkek bakın falan dedi eliyle gösterdi ekrandan. erkekten kıza dönen varmı .
erkek genelde değişmiyor canım. pipiyi görmüş olabilir. 16. haftada ayırt ediliyor cinsiyet.
valla hiç araştırmadım olacağı zaman söler herhalde die düşünüyorum=)bilmiyorum ama erken değil mi 18. hafta.gerçi her doktor veya hemşire farklı zamanlar söylüyor
Canım doğrudur.Çünkü saçlarım o haldeyken gercekten aynada gördükçe moralim bozuluyordu .doktor bana bi sayı vermedi ama bi kere boyayım bi daha olmasın diye ben koyu yaptım demek bilmeden doğru yapmısım:)benim arkadaşım bunu çok doktorla araştırdı bitkisede bir iki defa boyatmana izin veriyorlar çünkü annenin kendini ii hissetmesi hepsinden daha önemliymiş ozaman daha enerjik ve mutlu oluyormuş buda bebeğe olumlu yansıyormuş
Sen bugün çalışmadım diyorsun, ben 4 aydır çalışmıyor gibiyim. mecbur kaldığım günlerde acele yapıyorum işi yoksa hiç haberım olmuyor. normalde sabahları nefes almadan çalışmaya başlardım.teşekkür ederim canım. ben ilk defa burada bu kadar çok mesaj yazdım . bugün hiç çalışasım yok :)
Sen bugün çalışmadım diyorsun, ben 4 aydır çalışmıyor gibiyim. mecbur kaldığım günlerde acele yapıyorum işi yoksa hiç haberım olmuyor. normalde sabahları nefes almadan çalışmaya başlardım.
en illet olduğum şey benim de karnımı kızım die seviyorlardı gıcık oluyordumallahtan doktor erkek dedi bi ohhhh çektim
bende saç rimeli sürüyordum sonra o da zararlı dediler. boyadım kurtuldum . o zararlı bu zararlı. bant takıyordum gerçi ama banttan da sıkılıyor insan.patron görse kafamı kırar arkadaş gibiyizdir biz kimse benim kadar samimi değildir. herkes tırsar yani bende bunun içine dahilim ama gercekten moralmen kendimi çöküntüde hissediyorum. saçlarımdaki beyazları görseniz kendinizi camdan atarsınız. maskarayla kapatıyorum :):):):)
güldürdün beni :))) erkek olur inşallah senin için de dua edicem
arkadaşım 7 aylık hamile 85 kilo ile kaldı ve 3 kilo almış. kilo dışında hiç karnı yok yani. yemek de aşırı yiyorum diyor. herkes bir olmuyor yani. yesen bile göbek çıkmayınca çıkmıyor. bende 6-7 aylık gibiyim şu anda.
boya zararlı değilmiş doktora sordum sünnet var ablamın oğlunun boyatmak istiyordum boyayı solumak zararlıymış açık havada yapılmalıymışbende saç rimeli sürüyordum sonra o da zararlı dediler. boyadım kurtuldum . o zararlı bu zararlı. bant takıyordum gerçi ama banttan da sıkılıyor insan.
çok takıntılıyız valla ne olacak halimiz bilmiyorum. kardeşime diyorum folik asit önemliymiş diyor Einstein'ın zamanında folik asit mi varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?