kızlar bir de birşey dicem . geçenlerde doktora gitmiştim ayak üstü tahlil göstermek için randevusuz gittim çok kalabalıktı doktordan rica ettim cinsiyetini öğrenebilr miyiz diye %80 erkek dedi ama ayak üstü bir bakma oldu ve evet işte erkek bakın falan dedi eliyle gösterdi ekrandan. erkekten kıza dönen varmı .
Meraba cnm bnm bi yakin arkadasin akrabasi oyle olmus malesef 9 ay boyunca erkek demisler hazirliklari ona gore yapmislar dogumda kiz gelmis ve sasirmislar
kesinikle insan biraz ii giyinse bile kendini daha ii hissediyor=)Canım doğrudur.Çünkü saçlarım o haldeyken gercekten aynada gördükçe moralim bozuluyordu .doktor bana bi sayı vermedi ama bi kere boyayım bi daha olmasın diye ben koyu yaptım demek bilmeden doğru yapmısım:)
SAğol valla adını hatırlamıyorum watsons da satılıyor pek içime sinmedi jöle gibi bir şeydi. yani bitkisel olduğuna çok da inanmadım ama boyadım.
benim göbekte eskiden de vardı. esmerim zaten kıl torbası gibiyiz . annem de bembeyaz hayatında tek tüyü olmamış . tüysüz insanlara hep özenmişimdir.
eşim duysa senin kadar cinsi yoktur başka derdi.al bir ortak nokta daha. sen benim ikizim olmalısın. hatta klonlamışız biz.
ama ne sürpriz olur öyle. :) eskiden doğunca anlıyorlarmış bir de doğum sırasında onun heyecanını yaşıyorsun.Meraba cnm bnm bi yakin arkadasin akrabasi oyle olmus malesef 9 ay boyunca erkek demisler hazirliklari ona gore yapmislar dogumda kiz gelmis ve sasirmislar
eşim duysa senin kadar cinsi yoktur başka derdi.
benim belli ya kızım olacak ablası . değişmezse eğer. seninde Allah gönlüne göre sağlıklı evlat versin.yok çok ciddiyim sende ne varsa bende de aynısı var... seninki ile benimkinin cinsiyeti bile aynı olur bu gidişle
çok ii yaabende saç rimeli sürüyordum sonra o da zararlı dediler. boyadım kurtuldum . o zararlı bu zararlı. bant takıyordum gerçi ama banttan da sıkılıyor insan.
çok takıntılıyız valla ne olacak halimiz bilmiyorum. kardeşime diyorum folik asit önemliymiş diyor Einstein'ın zamanında folik asit mi varmış.
benim belli ya kızım olacak ablası . değişmezse eğer. seninde Allah gönlüne göre sağlıklı evlat versin.
bende bugday tenliyim ama Allaha şükür normalde pek tüylü değilimdir. ama hamile kaldım kalalı önüne gecemiorum cok hızlı cıkıo ve heryerler çıkıo yaaSAğol valla adını hatırlamıyorum watsons da satılıyor pek içime sinmedi jöle gibi bir şeydi. yani bitkisel olduğuna çok da inanmadım ama boyadım.
benim göbekte eskiden de vardı. esmerim zaten kıl torbası gibiyiz . annem de bembeyaz hayatında tek tüyü olmamış . tüysüz insanlara hep özenmişimdir.
ya zaten sistim kendime güvenim azalıo :) ben makyajımı yapıorum fönümü maşamı yapıorum ojeler zaten olmazsa olmaz bide çok süslü giyinmeye basladım eşim hamilelik yaradı sana güzelleştin dio çook hoşuma gidiooAynen canim bakimsiz gezmek kotu valla. Ben ojemide suruyorum, makyajimi da yapıyorum. Evet yapmasak elbette iyi ama kendimizi bu şekilde mutlu hissediyoruz. Alismamis olsak iyi olurmuş ama kokossan hayat bunlarsiz renksiz bee :))
amanınnnnnnnnnnn kız jilet sürmee çoşar orası hormonlar cok çalısıo zaten bas edemezsinbende alıyorum hemde jiletle ama zaten tek tük var çizgi gibi
bende saç rimeli sürüyordum sonra o da zararlı dediler. boyadım kurtuldum . o zararlı bu zararlı. bant takıyordum gerçi ama banttan da sıkılıyor insan.
çok takıntılıyız valla ne olacak halimiz bilmiyorum. kardeşime diyorum folik asit önemliymiş diyor Einstein'ın zamanında folik asit mi varmış.
SENİN neden belli değil 15 haftalık olmuş. ne zaman randevun? benim haftaya cuma .sana bakarak benimki de kesin kız o zaman
kurtlar vadisinde ak saçlı diye biri varmış. benim eşimde ak saçlı geldi diyor.eşim de beni kandırıyor. ay böyle iyi olsun bi tarzın oldu falan diye :):)
Meraba cnm bnm bi yakin arkadasin akrabasi oyle olmus malesef 9 ay boyunca erkek demisler hazirliklari ona gore yapmislar dogumda kiz gelmis ve sasirmislar
ohh sen süslüsün maşallah. ben ne yaparsam yapayım süslü olamıyorum. hergün kıyafet alıyorum. yakışmıyor ne yaparsam yapayım. eskiden de çok süslü değildim ama şimdi psikolojik heralde insan güzel olmak istiyor.bende bugday tenliyim ama Allaha şükür normalde pek tüylü değilimdir. ama hamile kaldım kalalı önüne gecemiorum cok hızlı cıkıo ve heryerler çıkıo yaa
ya zaten sistim kendime güvenim azalıo :) ben makyajımı yapıorum fönümü maşamı yapıorum ojeler zaten olmazsa olmaz bide çok süslü giyinmeye basladım eşim hamilelik yaradı sana güzelleştin dio çook hoşuma gidioo
amanınnnnnnnnnnn kız jilet sürmee çoşar orası hormonlar cok çalısıo zaten bas edemezsin
kurtlar vadisinde ak saçlı diye biri varmış. benim eşimde ak saçlı geldi diyor.
napıyım ben başka hiçbişeyle biyerimi alamıyorum çok acıo bi kere lisede ağdaya gittim valla çıplak çıplak kaçıcaktım zor durdurdularamanınnnnnnnnnnn kız jilet sürmee çoşar orası hormonlar cok çalısıo zaten bas edemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?