zayıfsan eğer 2 haftada çıkmaz heralde. ya da dar bir şey almayacaksın.ay evet bide öyle lakap takıyorlar :) benimde kız kardeşimin düğünü var ne yapsam diye düşünür oldum . insan hamile kalmadan düğün dernek düşünemiyor. :) 2 hafta kaldı düğüne göbeğim cıkar diye hala elbise almadım :)
zayıfsan eğer 2 haftada çıkmaz heralde. ya da dar bir şey almayacaksın.
Benmde perşembe randevum var, 4haftadır görmüyorum bebişimi, banada doktor 12.haftada erkek gibi demişti, bu kez kesinleşcek bakalım, inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar da cinsiyet farketmezSlm kızlar nasılsınız bakalım Perşembe günü randevum var şimdiden heyecanlanmaya başladım yaklaşık 35 gündür görmedim bebişimi kocaman olmuştur şimdiCinsiyette kesinleşecek onunda heyecanı var tabi doktor tahminde bulunmuştu 11 hafta ama bakalım nolcak çok mutluyum göreceğim için bebişimi
o nasıl bir boy.kız ne zayıfı gayet yapılı bir insanım ::) yarmagülün kız kardeşi .... :):):) 1.80 e 85 kilo nasıl
CANIM BENCE başka doktorada git her dr aynı ölçmüyo haftan bitmeden bidaha yaptır cuttoof değerinin üzerinde yazıyo ikilide korkma yinede sonuçta bu bi risk tablosu iyi olanda bile kesin değil yani yaptır bide başka doktoraEki Görüntüle 1221553 Kızlar ikili test sonuçlarını almış eşim. Resim ekledim. Çok az da olsa risk var demişben bir sorun görmüyorum ama bi doktor var demiş. Anlatmış işte bide ona gidin, başka bi ultrasonla bakıyomuş. Bide siz bakın.
Aynen canım farketmez banda kemik yapısı kıza benziyor demişti kız istiyorum çok değişmez heralde bakalım mucizelerimiz inşallah çok iyidirBenmde perşembe randevum var, 4haftadır görmüyorum bebişimi, banada doktor 12.haftada erkek gibi demişti, bu kez kesinleşcek bakalım, inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar da cinsiyet farketmez
Hemen üzülme canım kesin olmuyor bu sonuçlar için rahat etmezse tekrardan da yaptırabilirsin riski çok yüksek çıkanlar bile sağlam doğan çok oluyor hemen hayal kırıklığına kapılma benceEki Görüntüle 1221553 Kızlar ikili test sonuçlarını almış eşim. Resim ekledim. Çok az da olsa risk var demişben bir sorun görmüyorum ama bi doktor var demiş. Anlatmış işte bide ona gidin, başka bi ultrasonla bakıyomuş. Bide siz bakın.
evt kesinlikle dahada güzel olmak istio insan bide ben yeni evliyim beyimin gözü dısarı çıkmasın 5 yıl bekledim ben :)) ya güzelce sürcen patakremini cildin bebek gibi görünüoo zaten :) yeni yeni aldıgın kıyafeterini giycem sürcen ojeni cekcen süslü babetleri güzel çantaları.. kendime daha çok bakmaya başladım :)ohh sen süslüsün maşallah. ben ne yaparsam yapayım süslü olamıyorum. hergün kıyafet alıyorum. yakışmıyor ne yaparsam yapayım. eskiden de çok süslü değildim ama şimdi psikolojik heralde insan güzel olmak istiyor.
hepmi jiletle alıosun abooooooooo... acın eşiğin cok düşük demekki cnmm.napıyım ben başka hiçbişeyle biyerimi alamıyorum çok acıo bi kere lisede ağdaya gittim valla çıplak çıplak kaçıcaktım zor durdurdular
o nasıl bir boy.
1,80 ne 85 kilo ne yapar be.
ben 1,60 a 85 kiloyum. o aradaki 20 cm kiloyu yayarsan normal görünürsün.
ama ne sürpriz olur öyle. :) eskiden doğunca anlıyorlarmış bir de doğum sırasında onun heyecanını yaşıyorsun.
Eki Görüntüle 1221553 Kızlar ikili test sonuçlarını almış eşim. Resim ekledim. Çok az da olsa risk var demişben bir sorun görmüyorum ama bi doktor var demiş. Anlatmış işte bide ona gidin, başka bi ultrasonla bakıyomuş. Bide siz bakın.
ben en son ojeyi sene 2000 üniversitede sürmüştüm :)) geçen gittim bir sürü para verdim hortlak gibiyim diye fondöten aldım .sıcaktan sürmedim hiç yüzüme. hava biraz serinlesin bakacam kendime .evt kesinlikle dahada güzel olmak istio insan bide ben yeni evliyim beyimin gözü dısarı çıkmasın 5 yıl bekledim ben :)) ya güzelce sürcen patakremini cildin bebek gibi görünüoo zaten :) yeni yeni aldıgın kıyafeterini giycem sürcen ojeni cekcen süslü babetleri güzel çantaları.. kendime daha çok bakmaya başladım :)
hepmi jiletle alıosun abooooooooo... acın eşiğin cok düşük demekki cnmm.
Sonuç negatif çıksa ne yapıcamkibide şunu düşünmek gerek her labaratuvarın ayrı bir ölçüsü vardır. ona göre bir detay alırsın farklı doktorlar dene derim sana
SELAM güzel anne adayları dün cinsiyeti öğrendik %90 erkek dedi :) allah sağlıklı sıhatlı yavrularımıza kavuştursun.
bayanlar bi de ben ikili test yaptırmadım yani düşünmüyorum ama bi tarftan yaptırsam mı diyorumbenim gibi yaptırmayan var mı?
ben en son ojeyi sene 2000 üniversitede sürmüştüm :)) geçen gittim bir sürü para verdim hortlak gibiyim diye fondöten aldım .sıcaktan sürmedim hiç yüzüme. hava biraz serinlesin bakacam kendime .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?