2015 Şubat Anneleri

zayıfsan eğer 2 haftada çıkmaz heralde. ya da dar bir şey almayacaksın.

ben bugün çok aktifim nedense. hem çok çalıştım hem çok yazdım.
her böyle olduğumda seviniyorum geldi enerjim geri diye sonra gidiyor geri 3-4 gün perişan.

Benmde perşembe randevum var, 4haftadır görmüyorum bebişimi, banada doktor 12.haftada erkek gibi demişti, bu kez kesinleşcek bakalım, inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar da cinsiyet farketmez

Kızlar ikili test sonuçlarını almış eşim. Resim ekledim. Çok az da olsa risk var demiş ben bir sorun görmüyorum ama bi doktor var demiş. Anlatmış işte bide ona gidin, başka bi ultrasonla bakıyomuş. Bide siz bakın.

CANIM BENCE başka doktorada git her dr aynı ölçmüyo haftan bitmeden bidaha yaptır cuttoof değerinin üzerinde yazıyo ikilide korkma yinede sonuçta bu bi risk tablosu iyi olanda bile kesin değil yani yaptır bide başka doktora

Benmde perşembe randevum var, 4haftadır görmüyorum bebişimi, banada doktor 12.haftada erkek gibi demişti, bu kez kesinleşcek bakalım, inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar da cinsiyet farketmez
Aynen canım farketmez banda kemik yapısı kıza benziyor demişti kız istiyorum çok değişmez heralde bakalım mucizelerimiz inşallah çok iyidir

Hemen üzülme canım kesin olmuyor bu sonuçlar için rahat etmezse tekrardan da yaptırabilirsin riski çok yüksek çıkanlar bile sağlam doğan çok oluyor hemen hayal kırıklığına kapılma bence

ben geldim kızlarrr...
ama çok mutsuzum ne tadım ne tuzum var kaç gündür evdeyim ama bilgisayarı dahi açmak canım istemiyor midemden çektiğim kadar hiçbirşeyden çekmemişimdir herhalde artık sabrımda bitiyor zaten yemek yiyemiyorum herşeyi eliyorum en sevdiğim yiyeceklerden dahi uzakta kaldım ama mide derdinden kurtulamadım ve korkumda 9 ay sürmesi birde bazı rahatsızlıkların doğumdan sonra kaldığını duydum dünyam başıma yıkıldı resmen gece bile uyku yok artık ne zormuş anne olmak

evt kesinlikle dahada güzel olmak istio insan bide ben yeni evliyim beyimin gözü dısarı çıkmasın 5 yıl bekledim ben :)) ya güzelce sürcen patakremini cildin bebek gibi görünüoo zaten :) yeni yeni aldıgın kıyafeterini giycem sürcen ojeni cekcen süslü babetleri güzel çantaları.. kendime daha çok bakmaya başladım :)
napıyım ben başka hiçbişeyle biyerimi alamıyorum çok acıo bi kere lisede ağdaya gittim valla çıplak çıplak kaçıcaktım zor durdurdular
hepmi jiletle alıosun abooooooooo... acın eşiğin cok düşük demekki cnmm.

bide şunu düşünmek gerek her labaratuvarın ayrı bir ölçüsü vardır. ona göre bir detay alırsın farklı doktorlar dene derim sana

SELAM güzel anne adayları dün cinsiyeti öğrendik %90 erkek dedi :) allah sağlıklı sıhatlı yavrularımıza kavuştursun.
bayanlar bi de ben ikili test yaptırmadım yani düşünmüyorum ama bi tarftan yaptırsam mı diyorum benim gibi yaptırmayan var mı?

ben en son ojeyi sene 2000 üniversitede sürmüştüm :)) geçen gittim bir sürü para verdim hortlak gibiyim diye fondöten aldım .sıcaktan sürmedim hiç yüzüme. hava biraz serinlesin bakacam kendime .

Aynen benim bebiside merak ediyorum belli olsaydi hayirlisiyla artik yasak cikmis zaten yeni 4 aydan once cinsiyet soylemek yasaklanmis doktorlara

bide şunu düşünmek gerek her labaratuvarın ayrı bir ölçüsü vardır. ona göre bir detay alırsın farklı doktorlar dene derim sana
Sonuç negatif çıksa ne yapıcamki aldıramamki. Tekrar test yaptırmayı düşünmüyorum. Eylül sonunda çağırmıştı tekrar o zaman gitcem. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize.

ben yaptırmıcaktım kesınlıkle ama doktor psikolojık baskı yaptı
ben nasıl bi bebek dünyaya getireceğim bilmek isterim dedi

ben en son ojeyi sene 2000 üniversitede sürmüştüm :)) geçen gittim bir sürü para verdim hortlak gibiyim diye fondöten aldım .sıcaktan sürmedim hiç yüzüme. hava biraz serinlesin bakacam kendime .

benim halimde perişan eşim iyice çirkin oldun sen diyor yazın zaten makyaj yapamıyorum sıcaktan ama bakımsızlıktan gerçekten çok çirkin görünmeye başladım oda değil zaten betim benzim atık mideyle uğraşmaktan nasıl bir imtihandır bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…