Yok canım şaka yapıyorum. arkadaşa ayıp olur. O tatilde galiba gelince kesinleşir cinsiyetler düzenler o zaman.cnım kazen isim belirleyin ben onu yapıcam dedi konu yöneticisi ama kimseden ses çıkmadı eğer gönüllü olursan ve bu işten anlarsan mesaj atıp sen olabilirsin :)
Ouu gerçekten çok doluymuşsun sen :) her insan aynı olmuyor iste haklısın. Pimpiriklisi de rahatı da, bilgilisi de bilgisizi de yazıyor bir şeyler yapacak bir şey yok :) ben de bir ara bazı şeylere sinir oluyordum ama işime gelen şeyleri okuyup onlara cevap vermeye başladim. Sanal ortamdayiz sonuçta, çok da kasmaya gerek yok, herkes istediğini yazsın, istediğini anlasın boşver :)Canım işime geldiği gibi davranıyorum açıkcası hem oğlumda hem kızımda burdaydım gün be gün destek olduk birbirimize bu tarz şeyler çok güzel fakat artık bazı şeyleri kaldıramıyorum açıkcası hamileyiz hassasız tavırları işte yiyecek adı söylemeyin canımız çekiyor tavırları yani hiç mi dışarı çıkıp birşey görmüyorlar insan ekmek adı yazarken çekinir mi ya açıkcası bu canı çekme olayı ocak topiğinde yok da burda vardı en sonunda ben de çok takılmamaya karar verdim iki tarafa da bakıyorum işime gelen birşey olursa yazıyorum.Bir de işte ilerleyen aylarda gerçi bu zamanlarda dahi görüyorum benim kuzum tombiş olucak herhalde filan diyenler birbirlerini nasıl etiklediklerinin farkında değiller bir diğerinin bebeği 3 gün geride çıksa aşırı derecede kafasına takıyor üzülüyor diğeri benimkinin günü ilerde dedi diye yani ne var bunda anlamıyorum elmadan armut çıkmaz anne-baba zayıfsa büyük ihtimal bebek de zayıf yada ince kemikli olur anne-baba iriyse büyük ihtimalle bebek de iri olur.Önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması şükürler olsun iki bebeğimi de 1 ay erken doğurdum hiç kuvözde filan kalmadılar 4-5 kilo doğup da kuvözde kalan bebekler var kilolu ols ne olacak?
Kızıma hamileyken aynı topicte bi arkadaş vardı onun ölçümleri hep geriden gelirdi kendi de zayıfmış zaten ama yine sanırım yazılanlardan özeniyordu bence haftasında doğmasına rağmen bebeğini 2,5 kilo olarak ama sağlıklı bi şekilde doğurdu.Belki 2,5 kilo az diyebilirsiniz ama ilk ay hepimizim bebekleri birer kilo alırken onun bebeği ilk ay 2 kilo almıştı öyle de devam etti off çk konuştum ama bu tarz konularda çok doluyum
Ben genelde yabancı dizi topiğinde geziyorum , beklerim
efenim
hayırlı olsun canım maşallah oğlanlar çoğaldı :)
Hayırlı olsun kilo alasın diye mi yolladı.valla ben gelip tek tek besleyecem sizi
Ben bundan yarın Yorgancıya sorcam deneyip yazarım Size. Sabırsızım almadan duramam.Kızlar hepinize selam. Uzun zaman olmus ben yazmayalı. Arada takip ediyorum tabi sizi:)
Ben de yastık alnaya takmış durumdayım. Sağa sola dönerken karnım aşağı dusuyo gibi hissediyorum
Tecrubeli annelerden yorum alsak bu konuda. Eğimli ufak bir yastık tipi var bi de uzun yastıklar var.
Bu arada ben 14+3 um bgn itibariyle ve hala cinsiyet belli diilAllah sağlık versin tabi öncelikle ama merak ediyorum elimde diil.
canım eğer maddi imkanın varsa harmony test yap ben bu kurdu bilirim kuzum zehir eder hamileliğini sen bebişini her şekilde kabul edersin eminim ama hazrılıklı olmak çok daha mantıklı eminim bebeğin sağlıklıdır annesi için rahat etsin daha öncedende yazdım şimdide yazayım down sendromu 1.10 çıkanın bile bebişi amniyosentez sonucuna göre sağlıklı çıktı iyi düşün iyi olsun bu testin bir risk olduğunu unutma sakınSonuç negatif çıksa ne yapıcamkialdıramamki. Tekrar test yaptırmayı düşünmüyorum. Eylül sonunda çağırmıştı tekrar o zaman gitcem. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize.
gülbescan zaten 16. haftadan sonra detaylı yapılacak allah korusun bir şey varsa her şekilde çıkıyor başta yapmak en mantıklısı kuzumben yaptırmıcaktım kesınlıkle ama doktor psikolojık baskı yaptı
ben nasıl bi bebek dünyaya getireceğim bilmek isterim dedi
böle uzun yarım ay şeklinde olanı vardı görmüştüm alıcaktım aslında sonra kızım oyuncak niyetine bana kullandırmaz diye düşündüm yeni aldığım çaydanlığa bile bu benim olabilir mi diyor düşün artıkBen bundan yarın Yorgancıya sorcam deneyip yazarım Size. Sabırsızım almadan duramam.
Doa kozmetik yazmak istemiştim.
Sağol canım Allahrazıolsun. Bugün baya bi araştırdım internetten falan. Ama nedense içimde hiç umutsuzluk yok. Mantığım duygularımın önüne geçiyor çok şükür. Bu bir test diyorum. Halamada kızı için sakat alınması gerekiyor dediler. Ama çocuk maşaAllah sapasağlam doğdu. Rabbim hayırlısını versin.canım eğer maddi imkanın varsa harmony test yap ben bu kurdu bilirim kuzum zehir eder hamileliğini sen bebişini her şekilde kabul edersin eminim ama hazrılıklı olmak çok daha mantıklı eminim bebeğin sağlıklıdır annesi için rahat etsin daha öncedende yazdım şimdide yazayım down sendromu 1.10 çıkanın bile bebişi amniyosentez sonucuna göre sağlıklı çıktı iyi düşün iyi olsun bu testin bir risk olduğunu unutma sakın
Beraber kullanın canım sende çok mu gördün bir çaydanlığı kızana.böle uzun yarım ay şeklinde olanı vardı görmüştüm alıcaktım aslında sonra kızım oyuncak niyetine bana kullandırmaz diye düşündüm yeni aldığım çaydanlığa bile bu benim olabilir mi diyor düşün artık
Çok tesekkür ederim inşallah hepimizinki bi an önce geçerçok geçmiş olsun ılık bi duş alıp uyumaya çalışın inşallah geçer en kısa zamanda
Çok geçmiş olsunBas agrim yuzunden sanirim beynim dusucek simdi. Gecer dedim sabah beri iyice siddetlendi offfff
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBu saatte uyanan bi benim heralde. Kafayı yicem yarım saattir dalamadım tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?