2015 Şubat Anneleri

cnım kazen isim belirleyin ben onu yapıcam dedi konu yöneticisi ama kimseden ses çıkmadı eğer gönüllü olursan ve bu işten anlarsan mesaj atıp sen olabilirsin :)
Yok canım şaka yapıyorum. arkadaşa ayıp olur. O tatilde galiba gelince kesinleşir cinsiyetler düzenler o zaman.

Ouu gerçekten çok doluymuşsun sen :) her insan aynı olmuyor iste haklısın. Pimpiriklisi de rahatı da, bilgilisi de bilgisizi de yazıyor bir şeyler yapacak bir şey yok :) ben de bir ara bazı şeylere sinir oluyordum ama işime gelen şeyleri okuyup onlara cevap vermeye başladim. Sanal ortamdayiz sonuçta, çok da kasmaya gerek yok, herkes istediğini yazsın, istediğini anlasın boşver :)
Yabancı dizilerden de çok uzak kaldım, bir yıldır doğru dürüst bir şey seyretmişliğim yok. Yeni bir şehir yeni bir ortam vs.derken kendimden geçtim :) ben de ağustos annelerine bakıyorum arada, çoook heyecanlı oluyor :)

Hamile yastığı alan var mı? Bir de internet dışında başka nerden alabiliriz acaba. Yoksa yorgan falan diken yerlere mi diktiler?

Kızlar hepinize selam. Uzun zaman olmus ben yazmayalı. Arada takip ediyorum tabi sizi:)
Ben de yastık alnaya takmış durumdayım. Sağa sola dönerken karnım aşağı dusuyo gibi hissediyorum
Tecrubeli annelerden yorum alsak bu konuda. Eğimli ufak bir yastık tipi var bi de uzun yastıklar var.
Bu arada ben 14+3 um bgn itibariyle ve hala cinsiyet belli diil Allah sağlık versin tabi öncelikle ama merak ediyorum elimde diil.

Ben bundan yarın Yorgancıya sorcam deneyip yazarım Size. Sabırsızım almadan duramam.

Eklentiler

• ORJINAL-SHUMA-HAMILE-YASTIGI__35513307_3.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 35
Sonuç negatif çıksa ne yapıcamki aldıramamki. Tekrar test yaptırmayı düşünmüyorum. Eylül sonunda çağırmıştı tekrar o zaman gitcem. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize.
canım eğer maddi imkanın varsa harmony test yap ben bu kurdu bilirim kuzum zehir eder hamileliğini sen bebişini her şekilde kabul edersin eminim ama hazrılıklı olmak çok daha mantıklı eminim bebeğin sağlıklıdır annesi için rahat etsin daha öncedende yazdım şimdide yazayım down sendromu 1.10 çıkanın bile bebişi amniyosentez sonucuna göre sağlıklı çıktı iyi düşün iyi olsun bu testin bir risk olduğunu unutma sakın

gülkbes
ben yaptırmıcaktım kesınlıkle ama doktor psikolojık baskı yaptı
ben nasıl bi bebek dünyaya getireceğim bilmek isterim dedi
gülbescan zaten 16. haftadan sonra detaylı yapılacak allah korusun bir şey varsa her şekilde çıkıyor başta yapmak en mantıklısı kuzum

Ben bundan yarın Yorgancıya sorcam deneyip yazarım Size. Sabırsızım almadan duramam.
böle uzun yarım ay şeklinde olanı vardı görmüştüm alıcaktım aslında sonra kızım oyuncak niyetine bana kullandırmaz diye düşündüm yeni aldığım çaydanlığa bile bu benim olabilir mi diyor düşün artık

20 gündür kuzumu görmedim çok heyecanlıyım gözüme uyku girmez benim var mı benim manyakmanyak bu saatte kendine iş çıkaran eminm yoktur yorulayımda uykum gelsin bari

Ay şeklinde olan 100 tl. Çok pahalı geldi bana. Tabi kullanışlı bişiyse diktirebiliriz cidden. Çok sevimli bi yastık gerçekten oyuncak gibi duruyo

Kizlar iyi geceler. Gece gece bayagi araştırma yaptim. Cilt konusunda uzman bir arkadasim misafirim birkaç gündür onunla fikir alisverisi yaptik. Sizinle paylaşmak istedim. Doz kozmetik yaglarindan alacagim ben. Tamamen doğal ürünler. Birde alacaginiz ürünlere turuncu kasa diye bir site var oradan bakin derim.İndirimleri gerçekten güzel ve bütün markalar bulunuyor. Yağ olarak kakao, mango, she bater (yanlos yazmis olabilirim) alacagim. Birde doktorum babe çatlak kremini önermişti onu alacagim. Umarim sizede faydasi olur yazdiklarimin.

Doa kozmetik yazmak istemiştim.

Ben de doa kozmetikten alicam canim shea butter ve cacao yagi. Gecen gun body shop magazasina girdim organik krem sordum gosterdi uzerinde eco cert damgasi olmali tr urunlerinde yok bu inanmayin baska kozmetik firmalarina dedi ama salladi. Bir kere organik sertifikasi tek el bir sirkete ait deildir tr de birsuru organik sertifikasi veren firma var ki birinde calistim zamaninda. O yuzden size organik urun bi bizde var yok organikse bu yazmali diyenlere inanmayin bilmeyen insani kafalama cabalari bunlar.

Sağol canım Allahrazıolsun. Bugün baya bi araştırdım internetten falan. Ama nedense içimde hiç umutsuzluk yok. Mantığım duygularımın önüne geçiyor çok şükür. Bu bir test diyorum. Halamada kızı için sakat alınması gerekiyor dediler. Ama çocuk maşaAllah sapasağlam doğdu. Rabbim hayırlısını versin.

Beraber kullanın canım sende çok mu gördün bir çaydanlığı kızana. kız aşkı daha da depreşti şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…