Valla kızlar ben hala soğandan tiksindiğim için sebze ve baklagil yemeği yapamıyorum. Anca karbonhidrat. Eşim yazık 2 aydır ya dışardan yiyor ya kendi et pişirip yiyor. Mutfak bana şuan dünyanın en tiksinç yeri gibi geliyor. Geçsin artık şu tiksinme durumum cidden çok sıkıldım. Yrmek yemeyi çok özledim bazen iştahım açıldı gibi hissediyorum yemeğe başladığım an 3. Kaşığa geçemiyorum bırakıyorum.
Yastık konusu geçmiş. Benim bir dönem bel sırt ağrım oldu doktorum bacak arana yastık koy dedi, o zaman omurilikte bükülme olmadığından ağrım geçermiş ki nispeten azaldı. Hamiş yastığı alıcam.
Tek sorunum sürekli sola yatmya çalışmaktan uyuyamıyorum. Sırt üstü yatmak bebeğe gidem oksijeni kesiyormuş, sağ tarafa yatıncada bi damar varmış o engelleniyormuş. Sola yatınca bebeğe full oksijen ve kan gidiyormuş. Benim bebiş de hala solumda ortaya gelmedi ondan sola yatınca rahatsıZ oluyorum. Napcağımı şaşırdım artık
yemek konusunda benim sıkıntım yokta tereyagını benden uzak tutunsu ara ii yiorum valla inş kilo almam cok henüz almadım gerci :) yastık konusunu kesinlikle düşünüorum alcam bende netten araştırayım. Da ben eskiden hiç sırt üstü yatamazdım ama artık sadece sırt üstü yatabiliorum sagıma yatamam hayatta zaten soldada dediğin gibi agrım var bebiş orda sanırım en rahat sırt üstü ama oda sıkıntılıymış napcaz yaa :S
benimde hala ağır yemeklerden tiksintim var. yemek yapamama değilde yaptıktan sonra yiyememe sorunum var. bende karbonhidrat tarzı besleniyorum mecburen yoksa hiç bir şey yiyemem tiksinirsem. ama mutlaka yoğurt tüketmeye çalışıyorum yemekte.
yastık konusuna gelince bende hamile kaldığımdan beridir yastıksız uyuyamaz oldum alıştırdım kendimi bazen 2 tane falan bile oluyor :) sola yatmaya çalışıyorum benim bebeğim sağ tarafa yakın.ama sabah bir kalkıyorum sırt üstüyüm :) bunu engelleyemem malesef bence kimse engelleyemez ilerleyen aylarda zaten dönmek zor olucak o yüzden yattığın gibi kalkıcaz. rabbim korur bebeklerimizi.allaha emanet hepsi.
Teşekkür ederim16-18. haftalar arası dedı bana hemsıre cnm. hatta 18. haftanın sonlarına kalmasın dedi
Benim felaket başağrım vardı dün bütün gün yattım uyudum bugün iyiyim çok şükür sanırım tansiyonum düştü ondan ağrıdıgöz ağrısı baş ağrısı yaşayan var mı kızlar?özellikle 15-16. haftada olanlar.bikaç gündür gözüm oyuluyo gibi oluyor.hormonlar yapıyormuş ama
merhaba yemi katildm bende 02.02.2015 dogm inşallah 16.haftadaym.facebkta sayfaniz varmi
geçmiş olsun..tansiyon yükselince ağrı olurmuş.gerginlik uykusuzluk yoksa hormonlar bu haftalarda yapıyormuş..Benim felaket başağrım vardı dün bütün gün yattım uyudum bugün iyiyim çok şükür sanırım tansiyonum düştü ondan ağrıdı
Bu sefer öğreniriz artık hemde kesin olur.tatlım biz gittik geçen hafta kerata dönüp durdu göstermedi. inat anası babası gibi.
Pudrasını bilmiyorum da onun fondöteni aldım ipeksi bir şey kolay sürülüyor ama Puranın kullanımı kolay olur heraldePATAKREM de ondan al doğal duruyor yada mybeline dogru yazdım galiba onun pudrası çook doğal duruyor
Ben 14.haftadayim ama başımın sağ tarafı ve sağ gözüm çok agrıyorgöz ağrısı baş ağrısı yaşayan var mı kızlar?özellikle 15-16. haftada olanlar.bikaç gündür gözüm oyuluyo gibi oluyor.hormonlar yapıyormuş ama
çok geçmiş olsun ılık bi duş alıp uyumaya çalışın inşallah geçer en kısa zamandaBen 14.haftadayim ama başımın sağ tarafı ve sağ gözüm çok agrıyor
Bende yaptırmadım. Yanlış sonuç çıkabiliyo hamileliği mahvoluyo insanların. Rabbim sağlık sıhhat versin. %100 sonuç verse belki.SELAM güzel anne adayları dün cinsiyeti öğrendik %90 erkek dedi :) allah sağlıklı sıhatlı yavrularımıza kavuştursun.
bayanlar bi de ben ikili test yaptırmadım yani düşünmüyorum ama bi tarftan yaptırsam mı diyorumbenim gibi yaptırmayan var mı?
Hayırlı olsun kilo alasın diye mi yolladı.valla ben gelip tek tek besleyecem siziKizlaaarrrr oğlum olacakmis ya oleyyyyyy oleyyyyyyy kilo vermisim hic alamamisim diyetisyene yolladi hoca .bundan sonra kilo almam lazımmış:))
Kizlaaarrrr oğlum olacakmis ya oleyyyyyy oleyyyyyyy kilo vermisim hic alamamisim diyetisyene yolladi hoca .bundan sonra kilo almam lazımmış:))
Ya bana kızlar çokmuş gibi geliyor.tablo yapcam sonunda.hayırlı olsun canım maşallah oğlanlar çoğaldı :)
cnım kazen isim belirleyin ben onu yapıcam dedi konu yöneticisi ama kimseden ses çıkmadı eğer gönüllü olursan ve bu işten anlarsan mesaj atıp sen olabilirsin :)Ya bana kızlar çokmuş gibi geliyor.tablo yapcam sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?