al seni vur bana yanibizi kandırıyorlar kız. öyle öyle dıye dıye bakacaz doğmuş bebekler. ocak annelerine sordum hiç ıyı olan yok. eskıye gore ıdare eder dıyorlar sadece. ama ablam diyor ben evi boyamaya falan kalkışmıştım. ben bir gün iyi isem 3 gün kötüyüm.
bulaşıkları makineye koymaya üşenir mi insan? üç gün tezgahın üstünde duruyor. normalde aşırı toplu biriyim ve dağınıklığa asla tahammül edemiyorum.
geçsin bunlar vala ben hiç bi ilaç kulanmıyorum iyice vitaminsiz kaldım fenalardayım yani o yüzdende daha çok ağrı daha çok halsizlik hissediyorumah canım bilirim kendini sıkma gerinme ben mahfoldum kaç gündür o kramplardan eşim düzeltiyor ayaklarımı o derece kasılıyor bacaklarım. malesef bunlar olucak sonradan ağrısıda oluyor benim bacaklarımda
evet valla bende hemen kızımız diye lafa giriyorum o zaman bakıyorum hemen unuttu orayı burayı ağzı kulaklarına vardı.haha sende kendimi görüyorum eşim dün akşam geldi bu ne hal diyo çarşamba pazarı gibi olmuş masa diyordedim ah ah ben bu hallere düşecek insanmıydım oğlun beni çok tembel yaptı diyorum :) artık bıraktım valla canım iyi olduğum gün yapıveriyorum. kötü olduğum gün ellemiyorum :)
bebek doğunca enerjik olucaz hem bebek bakacaz hem temizlik yapıcaz hem de ile gideceğiz ki zayıflayalım. :)kızlar kızlar bu kadar salmayın kendinizi bebiş doğunca ne yapacaksınız?
bizi kandırıyorlar kız. öyle öyle dıye dıye bakacaz doğmuş bebekler. ocak annelerine sordum hiç ıyı olan yok. eskıye gore ıdare eder dıyorlar sadece. ama ablam diyor ben evi boyamaya falan kalkışmıştım. ben bir gün iyi isem 3 gün kötüyüm.
bulaşıkları makineye koymaya üşenir mi insan? üç gün tezgahın üstünde duruyor. normalde aşırı toplu biriyim ve dağınıklığa asla tahammül edemiyorum.
inş canım ama uykusuz geceleri unutmamak gerek...bebek doğunca enerjik olucaz hem bebek bakacaz hem temizlik yapıcaz hem de ile gideceğiz ki zayıflayalım. :)
uyurlar belki canım. zaten şimdi de uyumuyorum ben alıştım artık.inş canım ama uykusuz geceleri unutmamak gerek...
yok canım sende ne olacak etten. sanki hamile kimse et pişirmedi mi Allah aşkına.kızlar birşey soracağım
bana çiğ et elleme demişlerdi
bebekte leke kalırmış
ama ben bunu unutup dün kırmızı et elledim
işim bittikten sonra aklıma geldi
bu arada elimi yüzüme falan değdirmedim ama
acaba leke kalırmı yinede
yok canım sende ne olacak etten. sanki hamile kimse et pişirmedi mi Allah aşkına.
sen et falan işlerine girdiysen mide bulantın geçti demek ki? Hadi bakalım ye etleri de kan yapsın sana.
kızlar birşey soracağım
bana çiğ et elleme demişlerdi
bebekte leke kalırmış
ama ben bunu unutup dün kırmızı et elledim
işim bittikten sonra aklıma geldi
bu arada elimi yüzüme falan değdirmedim ama
acaba leke kalırmı yinede
KAÇ TRİMESER VAR KIZZ TOPLAM2. trimester daha rahat geçecek dediler ama hepimiz çöktük
eskilerin uydurduğu bir şey daha :) o zaman etraf lekeli çocuklarla dolardı. kimse mi ellemedi hiç hamilelikte et?
ayrıca yok mikrop bulaşır yok bir şey bulaşır diyorlar ama aslında çiğ sebzeden bile bulaşabileceğini bilmiyorlar demek ki :) bu kadar pimpirikli insanlar olunca etrafımızda korkutuyorlar.
geçen yengemle neredeyse tutuşuyordum dedim şu saçlarımı kestirsem de rahatlasam ama bazı kuaförlerde hamilenin saçı kesilmez deyip kesmiyormuş dedim yengemde doğru kesilmez bebeğin ömrü kısalır falan filan dedi dedim bende allah belirler benim saçım mı belirleyecek ne mantıksızca laflar dedim sinirlendim insanı kötü hissettiriyorlar. artık yanlarında açmıyorum hiç bir şey yok hayvanlara bakma yok onu yapma bunu yapma diye diye kendi çocuğunu kendine benzetti pimpiriklinin teki yaptı.
3 canım ilk 3 aylık dönem 1. trimester, ikinci 3 aylık dönem 2. trimester ve son olarak üçüncü 3 aylık dönem 3. trimesterKAÇ TRİMESER VAR KIZZ TOPLAM
Yüksek ihtimalle erkek dedi doktor. Sende ses yok mu? Ay sonu tekrar gidicez bakalım kesin belli olucak dedi.elif bizim doğum tarihlerimiz aynıymış senin cinsiyet belli olmuşmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?