2015 Şubat Anneleri

al seni vur bana yani yatağı hele hiç toplamıyorum :) olduğu gibi kalıyor akşam yemek ye hop yatağa ütü yapılcak dünya kıyafet var nerdeee kim yapcak o bulaşıklar hele makinanın içinden yaz diyemi bilmiyorum bir koku geliyor iğrenç açmaya korkuyom :)
ah canım bilirim kendini sıkma gerinme ben mahfoldum kaç gündür o kramplardan eşim düzeltiyor ayaklarımı o derece kasılıyor bacaklarım. malesef bunlar olucak sonradan ağrısıda oluyor benim bacaklarımda
geçsin bunlar vala ben hiç bi ilaç kulanmıyorum iyice vitaminsiz kaldım fenalardayım yani o yüzdende daha çok ağrı daha çok halsizlik hissediyorum

aynıyım valla. hatta sabah ben bu kdr pis değildim neden böle oldu diye ağladım.
hıcbısı yapasım yok. aksam 9 olmadan uyuyorum. gecer dıolar ama hıc gecmedı nedense

kızlar birşey soracağım
bana çiğ et elleme demişlerdi
bebekte leke kalırmış
ama ben bunu unutup dün kırmızı et elledim
işim bittikten sonra aklıma geldi
bu arada elimi yüzüme falan değdirmedim ama
acaba leke kalırmı yinede

evet valla bende hemen kızımız diye lafa giriyorum o zaman bakıyorum hemen unuttu orayı burayı ağzı kulaklarına vardı.
hep diyorum saf bu erkekler valla.

bende çok pasaklı oldum, eşim diyorki senin böyle olacağına hiç inanmazdım

Günaydın fıstıklarrr :)) ben de bugün zar zor uyandım okula gelmek için gece uykusu olmadığı için sabah çok tatlı geliyor ama yavaştan alışmam lazım

yok canım sende ne olacak etten. sanki hamile kimse et pişirmedi mi Allah aşkına.
sen et falan işlerine girdiysen mide bulantın geçti demek ki? Hadi bakalım ye etleri de kan yapsın sana.

yok canım sende ne olacak etten. sanki hamile kimse et pişirmedi mi Allah aşkına.
sen et falan işlerine girdiysen mide bulantın geçti demek ki? Hadi bakalım ye etleri de kan yapsın sana.

bulantılarım bi geçiyo bi yeniden geri geliyo
geçen hafta hep buzlu su içmiştim içim yanıyodu
bu hafta midemi üşüttüm sanırım bulantı kusma geri geldi ama bunada şükür artık yemek yapabiliyorum

ne bileyim beni çok korkuttular yaa çiğ etten meyvelerden peynirden bile korkuttular
evde eldivenle yemek yapacak duruma geldim resmen

eskilerin uydurduğu bir şey daha :) o zaman etraf lekeli çocuklarla dolardı. kimse mi ellemedi hiç hamilelikte et?
ayrıca yok mikrop bulaşır yok bir şey bulaşır diyorlar ama aslında çiğ sebzeden bile bulaşabileceğini bilmiyorlar demek ki :) bu kadar pimpirikli insanlar olunca etrafımızda korkutuyorlar.
geçen yengemle neredeyse tutuşuyordum dedim şu saçlarımı kestirsem de rahatlasam ama bazı kuaförlerde hamilenin saçı kesilmez deyip kesmiyormuş dedim yengemde doğru kesilmez bebeğin ömrü kısalır falan filan dedi dedim bende allah belirler benim saçım mı belirleyecek ne mantıksızca laflar dedim sinirlendim insanı kötü hissettiriyorlar. artık yanlarında açmıyorum hiç bir şey yok hayvanlara bakma yok onu yapma bunu yapma diye diye kendi çocuğunu kendine benzetti pimpiriklinin teki yaptı.

cımcıme canm etten leke olacagını sanmam eeskı hurafelerden aama cıg et ve sebzelerden normal yasantımızdakıne gore daha ddıkkatlı sekılde uzak durmakta fayda var..

BEN KESTİRDİM VALLA SAÇIMI
SAÇMA Bİ HURAFE
ÇOCUGUN ÜSTÜNDEN ATLAMA BOYU KISA KALIR BİLMEM NE
DİNİMİZDE OLMAYAN SAFTİRİK UYDURMALAR

uzuuunnn bi aradan sonra merhaba mutlu göbüşler..umarım keyifler yerindedir..sevmedim ben bu forum sitesinin yeni görünümünü umarım alışırım..

Kızlar baş ağrım iyice artti sinirden.Sizle de paylaşmak istedim.Bir arkadaşım var hamile 10.haftasındaydı.Bulantılara dayanamadığından bebeğini aldırmış doktor geçebilirde hamilelik boyunca sürebilirde ama genelde 12-14 haftasında azalır demiş o da ya 9 ay sürerse diye son vermis gebeliğine saka yapıyor sandım öyle rahat anlattı ki bu nasıl bi iş anlamadım acayip canım sıkıldı pes yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…