Hiç sorma cnm aklım vicdanım almıyoryok artık yaaaapess vallahi pes
aynen yıllardır sabunu unuttum ama şimdi evimde değilim. vucüt için yağımda yok yanımda bugün gidip bebe yağı alcağım o rahatlatır. bepantholü bilmiyordum eczaneye bir sorayımbenimde aşırı kurudur sabun vs şeyler kullanamıyorum gerim gerim geriliyor cildim. o yüzden sadece bepantholün çatlak kremini aldım sabah veya akşam sürüyorum. eğer kaşıntı vs olursa hemen duşa gir kaşıma o geçiriyor.
yok yaa öle olsa ben yandım devamlı yapıyorum ben benim eşim etsiz yemek yemezbulantılarım bi geçiyo bi yeniden geri geliyo
geçen hafta hep buzlu su içmiştim içim yanıyodu
bu hafta midemi üşüttüm sanırım bulantı kusma geri geldi ama bunada şükür artık yemek yapabiliyorum
ne bileyim beni çok korkuttular yaa çiğ etten meyvelerden peynirden bile korkuttular
evde eldivenle yemek yapacak duruma geldim resmen
yarın gidicem inş gösterir de öğreniriz canım...Yüksek ihtimalle erkek dedi doktor. Sende ses yok mu? Ay sonu tekrar gidicez bakalım kesin belli olucak dedi.
çüşş artık bebeğim sağıkı doğsunda ben hergün kan kusayım tövbe tövbee bu nası bişeyKızlar baş ağrım iyice artti sinirden.Sizle de paylaşmak istedim.Bir arkadaşım var hamile 10.haftasındaydı.Bulantılara dayanamadığından bebeğini aldırmış doktor geçebilirde hamilelik boyunca sürebilirde ama genelde 12-14 haftasında azalır demiş o da ya 9 ay sürerse diye son vermis gebeliğine saka yapıyor sandım öyle rahat anlattı ki bu nasıl bi iş anlamadım acayip canım sıkıldı pes yani
İnan bende öyle düşünmek istiyorum.acaba diyorum düşük yaptida onu söylemeye mi utandı diyorum kendi kendime
Aynı cümleyi ben kurdum ilk duydugumda hergün kan kusayım razıyım dedim.kayınvalidem hep herkes anne olamaz der ne demek istediğini simdi anlıyorumçüşş artık bebeğim sağıkı doğsunda ben hergün kan kusayım tövbe tövbee bu nası bişey
3 tane canım
1/2/3. aylar 1. trimester
4/5/6. aylar 2. trimester
7/8/9. aylar 3. trimester :)
çocuğun için iste azık göbeğini önde tut elllerinide beline koy offla puffla sonrada baktın kimse oralı olmuyo pardon çok kötüyüm biyere oturabilirmiyim hamileyim de:)selam kızlar sabah bulantıları ne alemde ben sabahları işe gelirken metroya biniyorum metro kalabalık oluyor dışardan hamile olduğum çok belli olmadığından kimse yerde vermiyorama kusmamak için kendimi zor tutuyorum bazende çıkarıyorum nefes nefese kalıyorum sürekli ayakta olunca bu işe bi çözüm bulmalıyım yer istemeyede çekiniyorum ama dayanamıyorum :KK63:
ne çok biliyonuz kızzz
hayranım
yok yaa öle olsa ben yandım devamlı yapıyorum ben benim eşim etsiz yemek yemez
cimcime ciğer için herkes sölüyo ona inanıyorum bnce hem zaten ciğerde yeme çok faydalı değilmiş
aynen öle herkes anne olamaz bencede insanık dışı bişey inş ondan deidirde gerçek sebebini söyüyemiyordur ama düştü başka bişey de bu yalanı sölemek bile çok kötü ben bişey olucak die aklım çıkıyor ne yapıcağımı şaşırıyorumAynı cümleyi ben kurdum ilk duydugumda hergün kan kusayım razıyım dedim.kayınvalidem hep herkes anne olamaz der ne demek istediğini simdi anlıyorum
vala ilk bebeğim daha araştırıyom çok e bide daha önce düşük yapınca zırt desen bakıyosun bu ne diye kitabım var 9 ay 10 gün diye :)
selam kızlar sabah bulantıları ne alemde ben sabahları işe gelirken metroya biniyorum metro kalabalık oluyor dışardan hamile olduğum çok belli olmadığından kimse yerde vermiyorama kusmamak için kendimi zor tutuyorum bazende çıkarıyorum nefes nefese kalıyorum sürekli ayakta olunca bu işe bi çözüm bulmalıyım yer istemeyede çekiniyorum ama dayanamıyorum :KK63:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?