2015 Şubat Anneleri

aynen yıllardır sabunu unuttum ama şimdi evimde değilim. vucüt için yağımda yok yanımda bugün gidip bebe yağı alcağım o rahatlatır. bepantholü bilmiyordum eczaneye bir sorayım

yok yaa öle olsa ben yandım devamlı yapıyorum ben benim eşim etsiz yemek yemez

çüşş artık bebeğim sağıkı doğsunda ben hergün kan kusayım tövbe tövbee bu nası bişey

İnan bende öyle düşünmek istiyorum.acaba diyorum düşük yaptida onu söylemeye mi utandı diyorum kendi kendime

öle de olabilir insanları anlayamıyoruz tabiki. Allah doğru yoldan ayırmasın.
9 ay dusuk tehlikesi oldugu için yatakta yatan sadece wc ye gidebilirsin denilen tanıdık var bizde. kadının sırtı yatmaktan morarmıştı.
şaşırdım açıkcası.

çüşş artık bebeğim sağıkı doğsunda ben hergün kan kusayım tövbe tövbee bu nası bişey
Aynı cümleyi ben kurdum ilk duydugumda hergün kan kusayım razıyım dedim.kayınvalidem hep herkes anne olamaz der ne demek istediğini simdi anlıyorum

Slm kizlar nasilsiniz dun gorumcem tasindi sabahtan aksama kadr ev yerlestirdik ama cok yoruldum ya 18 yildir ayni yerde oturuyodu ondan dolayida yayildikca yayilmis ole bi esya vardiki dedim napicaksin bukadr esyayi hic sevmem bende cok esya az oz ve duzenli olmali hersey ama cok esyayi sigdirmakda ayri bi sorun

cimcime ciğer için herkes sölüyo ona inanıyorum bnce hem zaten ciğerde yeme çok faydalı değilmiş

selam kızlar sabah bulantıları ne alemde ben sabahları işe gelirken metroya biniyorum metro kalabalık oluyor dışardan hamile olduğum çok belli olmadığından kimse yerde vermiyor ama kusmamak için kendimi zor tutuyorum bazende çıkarıyorum nefes nefese kalıyorum sürekli ayakta olunca bu işe bi çözüm bulmalıyım yer istemeyede çekiniyorum ama dayanamıyorum :KK63:

kızlar yazıları okudum inanın yapmaya başlayana kadar her sabah o yataktan kakıp giyinmek kıyafet seçmek bana ölüm gibi geliyor çok üşeniyorum sonra bi silkelenip kendime geliyorum tık tık evi bile toplayıp çıkıyorum yani salmayın kendinizi saldıkça insanın salası geliyo kalkın bi şöle önce bi kendinize bakın saçınızı kıyafetinizi bakın kendinize maral olsun bi sonrada evide yavas yavas toparlarsınız ama kendinizi salmayın lütfen sonra zor toparlanırsınız

ben işe yürüyerek geliyorum. şanslıyım o açıdan kötü olunca oturuyorum hemen bi yükseltiye. ama çalışırken hamile olmak zormuş onu anladım. bi de anne olunca nası dayancaz hiç bilmiyorum

çocuğun için iste azık göbeğini önde tut elllerinide beline koy offla puffla sonrada baktın kimse oralı olmuyo pardon çok kötüyüm biyere oturabilirmiyim hamileyim de:)

Aynı cümleyi ben kurdum ilk duydugumda hergün kan kusayım razıyım dedim.kayınvalidem hep herkes anne olamaz der ne demek istediğini simdi anlıyorum
aynen öle herkes anne olamaz bencede insanık dışı bişey inş ondan deidirde gerçek sebebini söyüyemiyordur ama düştü başka bişey de bu yalanı sölemek bile çok kötü ben bişey olucak die aklım çıkıyor ne yapıcağımı şaşırıyorum

vala ilk bebeğim daha araştırıyom çok e bide daha önce düşük yapınca zırt desen bakıyosun bu ne diye kitabım var 9 ay 10 gün diye :)

Kız ama şimdi sana zaman geçmiyodur
çok düşününce araştırınca sabırsızlanıyorum ben

allah yardımcın olsun zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…