2015 Şubat Anneleri

öyle saçma iş mi olur bence başka nedeni vardır da söylemek istememiştir. böle düşünmek istiyorum. yoksa mide bulantısından insan hayatına son verilir mi ?

öyle saçma iş mi olur bence başka nedeni vardır da söylemek istememiştir. böle düşünmek istiyorum. yoksa mide bulantısından insan hayatına son verilir mi ?
İnan bende öyle düşünmek istiyorum.acaba diyorum düşük yaptida onu söylemeye mi utandı diyorum kendi kendime

yani yargılamak bize düşmez ama belki başka bir nedeni vardı :S kendi bebeği kendi kararı ama yazık etmiş eğer gerçekten sebep bu ise. ne diyeyim allah akıl fikir ihsan eylesin bu insanlara

yani yargılamak bize düşmez ama belki başka bir nedeni vardı :S kendi bebeği kendi kararı ama yazık etmiş eğer gerçekten sebep bu ise. ne diyeyim allah akıl fikir ihsan eylesin bu insanlara
Tabiki canım yargılamak banada düşmez ama nedeni cok garip geldi . Etrafta anne olmak icin cabalayan o kadar insan varken bunu duyunca cok moralim bozuldu

2 çocuğum var ve 17. haftaya kadar ikisinde de hastanelik oldum serumlar bağlandı.gözümü açamadım vs vs ama aklımın köşesinde bile geçmedi böyle birşey.
bu arada baba aday ne yapıyormuş acaba?nasıl kabul etmiş.
bebek katili desem şimdi abartmış mı olurum bilemedim

Bende geçen hafta et pişirdim kocişime tabi küçük küçükte böldüm bişey olurmuki canım

Onu hiç sormadim inan.böyle bir kararı tek basına verdiğini sanmıyorum ama.Bende cok zor günler geçirdim bulantılarimdan ağladığımı biliyorum ama kendim icin ağlamadım birşey yiyemiyorum acaba besleniyor mudur diye ağlıyordum bu düsünce insanın aklına nası gelir anlam veremiyorum

bende cok zor günler gecırdm halada zordaym 12+3 oldk ama sasırdm gercktn allah hıdyet nasıp etsn. sayfada bı kardeş yazmış kı ''böyle bulantılı günlere sabretmek lazım bı kac ay sonra gegcer öyle insanlar varkı tek çocıgum olsn da 9 ay çekmeye razı olacakalr var'' demıstı onu kım yazdysa allah razı olsun en kotu günümde bıle o cumlelelr destk oldu bana

bence başka bi durum vardır

buna örnek kendimi verebilirim. ben 3 düşükte hiç mide bulantısı vs çekmedim zaten bulanmaya kalmadan hepsi gittiler allahıma dua ettim rabbim ben katlanırım yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diye. öyle de oldu çektim ve hala da çekiyorum mide bulantısı ama hiç şikayetçi olmadım. o sağlıklı olsun sağ salim kucağıma alayım yeter. ki bu herkes için böyledir ama bazı insanları anlamak çok zor mesela o arkadaşıda anlamak zor nedenini bilmiyoruz belki farklı bir şey farklı bir nedeni var ama gerçekten neden bu ise allah akıl fikir versin.

karın çatlaması için önlem alanlar var mı? benim cildim zaten kuruydu iyice kurudu
benimde aşırı kurudur sabun vs şeyler kullanamıyorum gerim gerim geriliyor cildim. o yüzden sadece bepantholün çatlak kremini aldım sabah veya akşam sürüyorum. eğer kaşıntı vs olursa hemen duşa gir kaşıma o geçiriyor.

amin amin zor durum rabbım tum ısteyelere hayırlısıyla anne olmayı nasıp etsn bızlerede hayırlısıyla kolay bı doğumla kucağımıza almayı nasıp etsn

aynen canım bende saç konusunda yüksek lisans yapmış ve hatta ilahiyat mezunu biriyle kavga ettim.
Allah bebeğin ömrünü kılla tüyle yazacaksa o zaman kaynak yaptıralım ölümsüz olsun dedim
hayır kestirme diyor ısrarla
saçları dökülen ben midesi bulanan ben ama tasası onları tutuyor

cımcıme canm etten leke olacagını sanmam eeskı hurafelerden aama cıg et ve sebzelerden normal yasantımızdakıne gore daha ddıkkatlı sekılde uzak durmakta fayda var..

herşeyden uzak duruyorum zaten her 5 dk bir ellerimi yıkmaktan rengi soldu ellerimin

yok artık yaaaa pess vallahi pes

Ne güzel söylemiş kesinlikle katılıyorum
bence başka bi durum vardır
Olabilir.insanın aklı almıyor baska türlüsünü öyle düşünmek istiyorum

Aminn Allah kimseyi şaşırtmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…