2015 Şubat Anneleri

Hayırlı günler, 2'li teste gittik geldik çok şükür oğluşum gayet sağlıklı Muayane odasına girince diğer bebeğimdeki kara haberi veren doktordu... Tanıdı bizi zaten kaç ay oldu ki, onun için iyice inceledi şükür herşey yolunda tekrar pipisini gösterdi :) kurban olmuş annesi ya, yüzü koyun yüzüyordu :)

Her gitmede dogumu geri çekiyorlar 16+5 ama 17+3 çıktı, Ocak ortasında gelecek kuzum

Canım çok teşekkür ederim. Izmirin insanlarını çok seviyorum yaaaa. Çok iyisiniz gerçekten. Inşallah Allah hep yüzümüzü güldürür. Bebişlere sağlık verir. Âmin.

Herkes dertliymiş. Bende diyorum herkesin kocası ne kadar düşünceli, benimki eşşek.
Benimki de öküz, yüzünde söylüyorum neden derseniz ilk oğlumda yok anam ben yatarken o bana baktı, bunda da sanki evin eşeği benim evvelki gün inanın saat 8'de kalktım iş güç derken fırıncımız tatile gitti, ekmeğim bitti diye 3 kilo hamur yoğurdum, çörek yaptım 8'den 5'e kadar böyle uğraştım, sol kalçama ağrı girdi, namazımı bile oturarak kıldım.. Bide benden medet bekliyor... hadi siz oturup ağlamayın... Bu adam böyle değildi ya sonradan oldu..

Kızlar ben bu haftaya kadar hiç birşey aşermedim bugün oturdum sabahtan beri yarım kiloya yakın dondurmayı yedim:)inşallah dokunmaz

Canım çok teşekkür ederim. Izmirin insanlarını çok seviyorum yaaaa. Çok iyisiniz gerçekten. Inşallah Allah hep yüzümüzü güldürür. Bebişlere sağlık verir. Âmin.
Canım ya arada mesaj yazıyorsun bende sık giremediğinden kaçırıyorum, inşallah herşey yoluna girer emin ol bende kötü tecrübeler yaşadım, maalesef yavrularımızı sağlıcakla doğurmak nasip etsin mevlam..

Turkiyedeki saglik hizmetleri ucuz ve harika. Isvicrede hem pahali, hem hic bir tahlilin eline gelmiyor. Doktorun elinde hersey. 12.haftaya kadar kan tahlili bile yapilmadi istedigim halde. 2 3 hormona bakiliyor tamam. Tiroide bakmiyorlarmis da iste benim doktorum iyiymis o konuda bakms kac ay sonra. Neye baktigini bilmiyorum ki sorayim degerlerimi. Ancak kotuyse ariyor. Tsh kotuymus de kac kez arama sonrasi zor ogrendim degerimi.

Kızlar ben bu haftaya kadar hiç birşey aşermedim bugün oturdum sabahtan beri yarım kiloya yakın dondurmayı yedim:)inşallah dokunmaz
Oh yarasın bişey olmaz, benimde aşermem olmadı hiç Ilk oğlumda dondurma zararlı olur diye eşim eve koymadı Hahahahaha :)

Bende yurtdışındayım hatta komşu ülkede :) çok memnunum hizmetten 5 kuruş cebinden çıkmıyor, inşallah memleketimde de olur böyle hizmet.

Oh yarasın bişey olmaz, benimde aşermem olmadı hiç Ilk oğlumda dondurma zararlı olur diye eşim eve koymadı Hahahahaha :)
Sağol cnm valla bu zamana kadar hiç birşey aşermedim :) hatta kocam dalga geçti hamile kalmadan önce daha cok canın bişiler istiyordu diye:) bu sabahtan beri dondurma yiyorum :)

İnşaallah bebeğin sağlıklı olacak. moralini yüksek tut ki bebeciğini de etkileme . hepimizin bebekleri inşaalah sağlıklı dünyaya gelsin.

İnşallah canım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Doktora bişey olursa diye korkuyorum dedim o da dedi ki her gün evden çıkarken bana bişey olursa diyor muyuz?Vitrinlerin önünden geçerken aa şu kırmızı gömlek ne güzelmiş diyoruz dedi. Insan kayıp yaşayınca içinde hep bir korku kalıyor ama Allah büyük inşallah Allah hepimizi sevindirir.

Sağol cnm valla bu zamana kadar hiç birşey aşermedim :) hatta kocam dalga geçti hamile kalmadan önce daha cok canın bişiler istiyordu diye:) bu sabahtan beri dondurma yiyorum :)
bişey olmaz canım hatta faydası bile var sütlü olduğundan sen dikkat et kendin hasta olma üstüne ılık su iç

Kızlar tetanoz aşısı olan var mı aranızda. Ben bugün sağlık ocağına gittim yapalım dedi ebe. Kaçıncı haftada yapıyorsunuz dedim 16dan sonra yapılabilir ama genelde 19da yapıyoruz dedi ben 17. Haftadayım iki hafta sonra yapın o zaman dedim. Tamam dedi. Doktorum yaptırmadan da olur demişti ama benim tek dozum kaldığı için yaptırıcam. Sizler ne

Âmin inşallah canım. Senin yazılarını her okuduğumda italyadaki anılarım aklıma geliyor. Çok güzeldi orası. İnşallah bebişimle de gitmek nasip eder Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…