- 20 Mart 2014
- 150
- 76
- 118
- 35
kızlar göbüşüm iyice belli oldu benimm
yiyecem ben bu bebekii
oyhh guzum benim diye sevesim geliyo yaaa
teyzeleriii büyümüş eymenimm
aaaa sende Eymen düşünüyorsun ne güzel. :):):) Oğluma adaş var :)
benımkı kız olursada eymen olucak
Yok artık ya, bugun eşime dedim ki sen şükret bedava bu testler tr'de ne kadara yapıyorlar biliyor mu dedim ??? Burda para alındığını nerde gördün diyor mesela bana.. Allah yardımcınız olsun, zor vallauuu 15.000 mi?
amin canım inşalah demekki öyle çok anormal değilmiş öle olsaydı söylerdi sıkma canını sakın bak oda çok etkiliyor benim arkadaşada delik var demişlerdi kabinde bebeğin meğersem kalsiyum fazlasından leke oluşmuş şimdi maşalah turp gibi ama unutma moral çok önemli allah senide bebeğinide korusun hala izmirdeysen bişeye ihtiyacın olursa bana mesaj at elimden gelen herşeyi yaparım
Benimki de öküz, yüzünde söylüyorum neden derseniz ilk oğlumda yok anam ben yatarken o bana baktı, bunda da sanki evin eşeği benim evvelki gün inanın saat 8'de kalktım iş güç derken fırıncımız tatile gitti, ekmeğim bitti diye 3 kilo hamur yoğurdum, çörek yaptım 8'den 5'e kadar böyle uğraştım, sol kalçama ağrı girdi, namazımı bile oturarak kıldım.. Bide benden medet bekliyor...Herkes dertliymiş. Bende diyorum herkesin kocası ne kadar düşünceli, benimki eşşek.
sağol canımYok artık ya, bugun eşime dedim ki sen şükret bedava bu testler tr'de ne kadara yapıyorlar biliyor mu dedim ??? Burda para alındığını nerde gördün diyor mesela bana.. Allah yardımcınız olsun, zor valla
Canım ya arada mesaj yazıyorsun bende sık giremediğinden kaçırıyorum, inşallah herşey yoluna girer emin ol bende kötü tecrübeler yaşadım, maalesefCanım çok teşekkür ederim. Izmirin insanlarını çok seviyorum yaaaa. Çok iyisiniz gerçekten. Inşallah Allah hep yüzümüzü güldürür. Bebişlere sağlık verir. Âmin.
amin canım aminnCanım çok teşekkür ederim. Izmirin insanlarını çok seviyorum yaaaa. Çok iyisiniz gerçekten. Inşallah Allah hep yüzümüzü güldürür. Bebişlere sağlık verir. Âmin.
Oh yarasın bişey olmaz, benimde aşermem olmadı hiçKızlar ben bu haftaya kadar hiç birşey aşermedim bugün oturdum sabahtan beri yarım kiloya yakın dondurmayı yedim:)inşallah dokunmaz
Bende yurtdışındayım hatta komşu ülkede :) çok memnunum hizmetten 5 kuruş cebinden çıkmıyor, inşallah memleketimde de olur böyle hizmet.Turkiyedeki saglik hizmetleri ucuz ve harika. Isvicrede hem pahali, hem hic bir tahlilin eline gelmiyor. Doktorun elinde hersey. 12.haftaya kadar kan tahlili bile yapilmadi istedigim halde. 2 3 hormona bakiliyor tamam. Tiroide bakmiyorlarmis da iste benim doktorum iyiymis o konuda bakms kac ay sonra. Neye baktigini bilmiyorum ki sorayim degerlerimi. Ancak kotuyse ariyor. Tsh kotuymus de kac kez arama sonrasi zor ogrendim degerimi.
Sağol cnm valla bu zamana kadar hiç birşey aşermedim :) hatta kocam dalga geçti hamile kalmadan önce daha cok canın bişiler istiyordu diye:) bu sabahtan beri dondurma yiyorum :)Oh yarasın bişey olmaz, benimde aşermem olmadı hiçIlk oğlumda dondurma zararlı olur diye eşim eve koymadı Hahahahaha :)
İnşaallah bebeğin sağlıklı olacak. moralini yüksek tut ki bebeciğini de etkileme . hepimizin bebekleri inşaalah sağlıklı dünyaya gelsin.
bişey olmaz canım hatta faydası bile var sütlü olduğundan sen dikkat et kendin hasta olma üstüne ılık su içSağol cnm valla bu zamana kadar hiç birşey aşermedim :) hatta kocam dalga geçti hamile kalmadan önce daha cok canın bişiler istiyordu diye:) bu sabahtan beri dondurma yiyorum :)
Canım ya arada mesaj yazıyorsun bende sık giremediğinden kaçırıyorum, inşallah herşey yoluna girer emin ol bende kötü tecrübeler yaşadım, maalesefyavrularımızı sağlıcakla doğurmak nasip etsin mevlam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?