2015 Şubat Anneleri

canın ne çekerse onu ye canım bende bazen yaparım sabahleyin eşim hiç sevmiyor yeşillik ama biz kızcemle yeriz sanada yarasın canım

gunaydınn kızlar.. dun basagrısı mahvettı benı yaa yemegı yedım uyudumm... kızım gelmıs yanıma yatmıs yavrucum... ayy ben dayanamıcam hafta sonu gıdıcem galıba dr yee

Doktor sayısını söylemedi canım kardiyologa göstermemizi söyledi. Ben de çok heyecanlıydım sayısını bu kez sormamışım. Iletimden falan bahsetti doktor. Inşallah Allahım korusun diye dua ediyorum.
inanki bebişine namaz kılarken çok dua ettim rabbim ona sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşş bu sıkıntılarında tez zamanda geçer umarım

Doktor sayısını söylemedi canım kardiyologa göstermemizi söyledi. Ben de çok heyecanlıydım sayısını bu kez sormamışım. Iletimden falan bahsetti doktor. Inşallah Allahım korusun diye dua ediyorum.
amin canım inşalah demekki öyle çok anormal değilmiş öle olsaydı söylerdi sıkma canını sakın bak oda çok etkiliyor benim arkadaşada delik var demişlerdi kabinde bebeğin meğersem kalsiyum fazlasından leke oluşmuş şimdi maşalah turp gibi ama unutma moral çok önemli allah senide bebeğinide korusun hala izmirdeysen bişeye ihtiyacın olursa bana mesaj at elimden gelen herşeyi yaparım

İnşaallah bebeğin sağlıklı olacak. moralini yüksek tut ki bebeciğini de etkileme . hepimizin bebekleri inşaalah sağlıklı dünyaya gelsin.

kızlar yüzüğüm olmuyor artık parmaklarım sabah kalktığımda yumuk yumuk maşaallah

Kızlar beni kilo alamamak çok üzüyor zaten zayıfım, kusmalardan 2 kilo verdim şimdi eski kilomdayım ama alamıyorum da. Siz kilo aldınız mı?

ayy ben çok şikayet ettim ama benimki bunların hepsini yapıyor zaten eskiden de yapardı. ben mi değiştim yoksa şimdi kendimden şüphelendim. benim dediğim başka bir şey anlatamadım.
şimdi biz çalışıyoruz ya 3 4 psikoloji birden yaşıyoruz iş , ev , koca , çocuk kafamız sulanıyor sonra kimseye çatamadığımız için zavalım adamlardan şikayet ediyoz bence biz değişmiş olabiliriz

Kızlar beni kilo alamamak çok üzüyor zaten zayıfım, kusmalardan 2 kilo verdim şimdi eski kilomdayım ama alamıyorum da. Siz kilo aldınız mı?
canım bende 2 kilo verdim ama almadım daha doktorum kızdı hatta üzülme yani normalmiş ilk 3 ay zaten 4. aydan sonra almaya başlarmışız hem zaten doktor sağlıklı bir bebek için 9 kilo almanız yeter dedi

yaa çok alsaydın o daha kötü boşver sıkma canını daha çook var alırsın

yaa kızlar izmir kent hastanesinde doğum yapan tanıdığınız varmı ücreti öğrenmem gerekiyor ona göre doktorumu değiştirecem biran önce çünkü onbeşbini falan buluyor diolar bana abartı geldi biraz

canım bende 2 kilo verdim ama almadım daha doktorum kızdı hatta üzülme yani normalmiş ilk 3 ay zaten 4. aydan sonra almaya başlarmışız hem zaten doktor sağlıklı bir bebek için 9 kilo almanız yeter dedi

millet çok söylenir böyle zamanda ay çok zayıfsın nasıl doğurucan, soruyorum sen kaç kiloyla hamile kaldın 48 52 arası çogu kişi ee bende 49 kiloyla kaldım, millet kendine bakmadan çok yorum yapıyor.

Canım ben de sadece yarım kilo aldım ama zaten ilk3-4 ay kilo almamak hatta vermek normal diyo doktorlar. Eğer sağlıklı bi şekilde besleniyosan bebişin gelişimine de doktor normal diyosa üzülmene hiç gerek yok :)

millet çok söylenir böyle zamanda ay çok zayıfsın nasıl doğurucan, soruyorum sen kaç kiloyla hamile kaldın 48 52 arası çogu kişi ee bende 49 kiloyla kaldım, millet kendine bakmadan çok yorum yapıyor.
ben 62 ile kaldım bana bile öle diyorlar boşver takma hem çocuk bizim aldığımız kilodan beslenmiyor biliyorsun o yüzden kim ne derse desin eskilere bakılırsa kocanla yan yana bile yatma dicekler çok biliyorlar

kızlar göbüşüm iyice belli oldu benimm
yiyecem ben bu bebekii
oyhh guzum benim diye sevesim geliyo yaaa
teyzeleriii büyümüş eymenimm

aman coklu alinti yapayim dedim site coktu Begenmedim ben bu mobili duyun sesimi kk yetkilileri
tatilde surekli patates yedim ben de ama evde yapilani mideme agir geliyor disardakinin yagini kokusunu duymayinca yagsiz sanip yiyorum ama
disardkiler cok zararli. bir de surekli limon yiyorum tansiyonum dusmesin diye az yiyorum ama her gun yiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…