Canım bugün benim doktora gidicektin aklım sende umarım iyi haberler almışsındır canım
Haşlanmış patates iyi geliyor,bir de bol bol su iç benimde başıma gelmişti doktor 4 litreye yakın su iç mutlaka bebekte sende susuz kalma demişti .Geçmiş olsunnGünaydın anne adayları.. güne kusma ve ishalle başladım maalesefsüt içiyor yoğurt yiyorum sütün markası değişmişti markette tükettiğim marka kalmayınca o sütü aldım, bana göre süt bozdu beni, çünkü sabah saatleri ishalim oluyor gece yatmadanda süt içiyorum.
geçmiş olsun canım devam ederse bi doktora gözük ama bence muz ye bi iki tane hem midene hemde bağırsaklarına çok ii gelirGünaydın anne adayları.. güne kusma ve ishalle başladım maalesefsüt içiyor yoğurt yiyorum sütün markası değişmişti markette tükettiğim marka kalmayınca o sütü aldım, bana göre süt bozdu beni, çünkü sabah saatleri ishalim oluyor gece yatmadanda süt içiyorum.
bende oynadığını hissediyorum zannediyordum ama zannedilemiyormuş aslında senin adına çok sevindim çok güze bişeykızlaarrrr günaydın. ben az önce oğlumu hissettim ya ağlıcaktım. dedim oğlum sen tepiştinmi ve bir daha aynı şekilde küçük dokunuş oldu. allahım çok güzel bir şey bu tam doktorun ultrasonla baktığı yerde tepişti hemde. daha önce hiç buna benzer birşey olmamıştı. yarın kısmet olursa doktor kontrolum var görücem allahın izni. :)
eee bebişin için yiycen kuzum kim zorla yemek ister ki annelik işte her bir zerrene işliyor karın aç kalmasın yeter öyle tıka basa bende yiyemiyorum canım aç kalma yeterli geçecek bu iştahsızlıktayani evet bencede biraz bünye meselesi , iştahım eskiye bi dönseydi benim yaa oysa herşeyden yicektim iştahlı olacaktım :))) yani yemem gerektiği için yediğim hayatımın hiçbir döneminde olmamıştı üzülüyorum
kalp atışı gene düşükmüydü canım gelmiş geçmiş olsunCanım gittim doktora. Hüseyin Bey gerçekten çok iyi bir doktormuş. Izmirde olsam ben de ona gitmek isterdim. Ankara'ya dönünce kontrol için cocuk kardiyologuna gitmemi önerdi. Inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz. Allah korusun onları. Tekrar teşekkür ederim.
Bu arada kendi derdimden doğum gününü de kutlayamamıştım canım doğum günün kutlu mutlu olsun. Baş ağrısı için uyumak iyi gelebilir uykuya dalıncaya kadar biraz sıkıntı oluyor ama uyuyunca geçiyor. Bir de benim geceleri sürekli burnum tıkanıyordu gunluk kullanımlı damlalıklı okyanus suyu kullanıyorum. Adı sinomarin. Sinüsleri acıyor.
ya nemim her akşam eve gittiğim saatlerde belim çok fenaa ağrıyor. yatıp dinlenince gecıyor ma her gun aynı.ben de buyumektendir diye dusundum ama her gun olunca merak ettim. gobek deligimin hizasina cikti simdi rahim son bir haftada oldu bu da. seviniyorum buyudu diye
kızartmasını canım çok seviyorum haşlanmış bir çok yemeğe giriyor zaten yok çorbaydı vs idi ama ben fırına atıyorum genelde daha sağlıklı en azındancanım haşlanmış mı yoksa kızartma mı?
ayy ben çok şikayet ettim ama benimki bunların hepsini yapıyor zaten eskiden de yapardı. ben mi değiştim yoksa şimdi kendimden şüphelendim. benim dediğim başka bir şey anlatamadım.kızlar herkes kocasından yakınmış sanırım ben şanslıyım bu konudahiç öle durumları yok aksine çok yardımcı oluyor sofrayı toplar yatağı hazırlar dün ayaklarım ağrıyo diye 1 saat masaj yaptı meyvemi getirir aman dilimi ısırayım
evet canım çok basit oluyor mideme iyi geliyor nerdeyse hergün tüketiyorum ama hiç yememiş gibiyimBendede var o. Normaldede çok severdim zaten şimdi ayrı bi düştüm. Bide kolay pişiriliyo her türlüsü.
biri yemek mi dedi? :) neymiş o bana da söyleyin.evet canım çok basit oluyor mideme iyi geliyor nerdeyse hergün tüketiyorum ama hiç yememiş gibiyim
kalp atışı gene düşükmüydü canım gelmiş geçmiş olsun
yok kızzz ne yemeğibiri yemek mi dedi? :) neymiş o bana da söyleyin.
hıım ben iç yemedim henüz. bir o eksik kalmıştı onu da yiyim bari. ben de ilk kez bu sabah sebze yedım sabah. sabah sabah ne sebzesi dersen bizim oralarda haşlayıp kavurmak meşhurdur. şu içinde demir olanından .yok kızzz ne yemeğisadece bu aralar patates kızarmasına delirdiğimi yazıyorum inanki eşim kızıyor artık ama sonraa amannn yeter ki bıdı bıdı yapma yee uleynn diyorr adam artık patates yetiştiremiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?